FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 17 apr 2012, 18:35

ako ces baciti koju turu moze :lol:

Inace nas 6 veceras gleda utakmicu i 3v3 je u navijanju :) Ima i po jedan Barcin i Unitedov al njih neracunam nisu neki ljudi :lol: :lol: Znaci ima da bude veselo
Thomas Müller - Fußballgott

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 apr 2012, 18:37

Saurman je napisao/la:Ribery će pocjepati vazduh na vodonik i kiseonik. :mrgreen: dok će Gomez kampirati pred golom Reala. :lol:
Prije bi rekao da ce Ribery do kraja zivota nositi oziljke koje ce mu nanijeti Ramos, Pepe i kompanija, zna se valjda da su mesari teske ruke. Gomez? Dedo mu je kralj. 8-)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 17 apr 2012, 18:39

don_burza je napisao/la:ako ces baciti koju turu moze :lol:

Inace nas 6 veceras gleda utakmicu i 3v3 je u navijanju :) Ima i po jedan Barcin i Unitedov al njih neracunam nisu neki ljudi :lol: :lol: Znaci ima da bude veselo
hahaha ok :mrgreen:

njima ce biti najbolje,mogu vas hebavati citavu noc :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2012, 18:42

Jebote kako se u ovom trenutku utakmica protiv bvB-a čini dalekom i nebitnom! :o Uopće nerazmišljam o tome kak smo spušili prvenstvo nego kako će danas real madrid Mf eresi doći na pipu! 8-)

Jedva čekam aufstellunge!

Da bar neko nagazi Pepa kak Bog zapoveda, po mogučnosti Gomez, pa nek se njemu suprostavi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 apr 2012, 18:44

D10S je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ribery će pocjepati vazduh na vodonik i kiseonik. :mrgreen: dok će Gomez kampirati pred golom Reala. :lol:
Prije bi rekao da ce Ribery do kraja zivota nositi oziljke koje ce mu nanijeti Ramos, Pepe i kompanija, zna se valjda da su mesari teske ruke. Gomez? Dedo mu je kralj. 8-)
slika

[youtube][/youtube] ovo se Blitzkrieg. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 apr 2012, 18:52

anton 1983 je napisao/la: Da bar neko nagazi Pepa kak Bog zapoveda, po mogučnosti Gomez, pa nek se njemu suprostavi!
Brijem Antune da ce biti obratno. Ako bude razloga Pepe ce isutati sve pred sobom, neofirno, da sudija ne vidi a protivnik da jauce od bolova :D

I momci kakvo je vrijeme u Minhenu, mislim ima li kise, zna li ko?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 17 apr 2012, 18:52

effe_sa je napisao/la:A vidi Gere i fotografskog pamćenja :lol: :lol: :lol: Nadmašio me, ali moraš u ovoj svojoj funkciji....Izbrusio si zanat dobro...... :D :D
A vidi sad i Nail počeo o psihologiji, ko ja u onom kritično periodu Bayerna :D

Podsjeti me s ovim izrazom obrnuta psihologija na jednu stvar, u stvari jedno zapaženje moje ili kako god, pa ide pitanje Geri, znaš li ti ko od naših ovde, fanova Bayerna, forumaša koristi tu obrnutu psihologiju, jesi li zapazio možda? :) E sad da te čujem ptičice :)

A Naile pošto nas pratiš ko orao trenutno i nikad ti nije bila zanimljivija ova tema :D , sad ide ozbiljno pitanje (malo of topic, al ne škodi sad) : Koliko zapravo vjeruše psihologiji, to jeste koliko vjeruješ da kada misliš čvrsto da će se nešto pozitivno desit, da to stvarno tako bude, znači koliko ima efekta? ;) Ako odgovoriš, pojasnit ću zašto sam pitao....
Psihologija mi je zanimljiva, ali ovo na sta sam ja aludirao je prije sujeverje nego psihologija :) .
Sto se tice konkretno duela Bayern-Real...Real je dugo imao blokadu kada su u pitanje ovakve utakmice, pa cesto nisu znali da iskoriste potencijal, za razliku od Bayerna. Sa Mourinhem stvari su drugacije jer on njih 'uzgaja' kao pobjednike a ne kao uplasene igrace. Nadam se da sam odgovorio dobro.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2012, 18:56

D10S je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la: Da bar neko nagazi Pepa kak Bog zapoveda, po mogučnosti Gomez, pa nek se njemu suprostavi!
Brijem Antune da ce biti obratno. Ako bude razloga Pepe ce isutati sve pred sobom, neofirno, da sudija ne vidi a protivnik da jauce od bolova :D

I momci kakvo je vrijeme u Minhenu, mislim ima li kise, zna li ko?
jučer je temperatura pala i na 4 stupnja! :o Danas je navodno malo bolje, al opet brijem da je sranje u cijeloj europi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2012, 19:04

Nail for Real je napisao/la: Psihologija mi je zanimljiva, ali ovo na sta sam ja aludirao je prije sujeverje nego psihologija :) .
Sto se tice konkretno duela Bayern-Real...Real je dugo imao blokadu kada su u pitanje ovakve utakmice, pa cesto nisu znali da iskoriste potencijal, za razliku od Bayerna. Sa Mourinhem stvari su drugacije jer on njih 'uzgaja' kao pobjednike a ne kao uplasene igrace. Nadam se da sam odgovorio dobro.
Ma vidim da se interesuješ za psihologiju pa sam zato pitao, čak i nevezano za duel, u smislu ako si čuo za ono moć podsvijesti, t.j. ako čvrsto vjeruješ i želiš nešto da se onda to nešto dobro desi....Za ovaj pojam si vjerovatno čuo i ima dobra knjiga o tome, a ovako iz života znam da zna upalit, samo teško ljudima shvatit koji se ne interesuju za tako nešto... :) Zbog pojma obrnuta psihologija, kojeg si spomenuo i ovo sam nadovezao, ali o psihologiji negdje drugo i drugom prilikom :)

A ovo si za Mourinha dobro rekao, samo eto i tu može večeras dosta presudit ko bolje uđe u duel, ko zaista uspije isključit neke stvari iz glave i ko ostane bez nervoze i u potpunosti hladan. A greške mogu biti kobne i za jedne i za druge, jer je ovo duel pun naboja, to igračima sigurno stalno prolazi kroz glavu. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 apr 2012, 19:05

D10S je napisao/la: I momci kakvo je vrijeme u Minhenu
-8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zezam se malo, ne želim da nekog' uvrijedim ili provociram neg' se potrefilo ovako da nisam mogao odolit' 8-)

Brijem da je vrijeme kako @anto reče... :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2012, 19:28

ribery je napisao/la:Nesto se pocesto u zadnje vrijeme pise o Dzeki.
A vidim niko od Bavaraca nista ozbiljnije o tome nije napisao? Sta je, zar toliko sumnjate u dovodjenje Dijamanta, il' ste preokupirani ovim madridskim mesarima? :lol:
nema od toga nista. nesto ne vjerujem da ce uli i co. posjesti gomeza na klupu ;)

jos sahat :!:
nego, dok nisam zaboravio 8-)

aaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooo
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 17 apr 2012, 19:37

secer je napisao/la:
ribery je napisao/la:Nesto se pocesto u zadnje vrijeme pise o Dzeki.
A vidim niko od Bavaraca nista ozbiljnije o tome nije napisao? Sta je, zar toliko sumnjate u dovodjenje Dijamanta, il' ste preokupirani ovim madridskim mesarima? :lol:
nema od toga nista. nesto ne vjerujem da ce uli i co. posjesti gomeza na klupu ;)

jos sahat :!:
nego, dok nisam zaboravio 8-)

aaaaaaaaaaajjjjjmmmmmmooooooooooooooooooooooooooooooooo
Mislim da ce Dzekson postati stanovnik Minhena,uz sigurnog Sacirija mislim da ce uprava odrijesiti kesu i dovesti jos zvucnih pojacanja,jer budimo realni ako ih 2 godine bez titule u bundeski nisu opametile onda ne znam sta ce!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 apr 2012, 19:38

Sretno večeras :)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2012, 19:40

ovo si ja obožavam poslušat prije ovakvih tekmi!

[youtube][/youtube]

slika

IDEMO SEXNIHTNUT TA SMEĆA IZ MADRIDA

WHO ARE YOU!!!!!!!!!!!

slika slika

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2012, 19:50

Hitzfeld: Lahm može zaustaviti Ronalda

jens leman: lam moze zaustaviti ronu.

ps.
tetka mulija na klupi! ok, nije problem, svakako nije u formi.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 17 apr 2012, 19:53

bavaraccccc je napisao/la:Mislim da ce Dzekson postati stanovnik Minhena,uz sigurnog Sacirija mislim da ce uprava odrijesiti kesu i dovesti jos zvucnih pojacanja,jer budimo realni ako ih 2 godine bez titule u bundeski nisu opametile onda ne znam sta ce!
hmmm, od dva sidrasa jedan bi sigurno otisao na klupu.
dzeko je kvalitetniji, be zdaljnjeg, ali nije nijemac.

bajernu treba igrac slican agueru - pokretljiv i dobar tehnicar koji ce popuniti rupe koje nastaju kad protivnici udvojavaju roberija.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 17 apr 2012, 19:54

Sluzbeno, nasih i vasih 11:

Ya tenemos onces. Por parte del Real Madrid, lo previsto: Iker; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Xabi; Di María, Özil, Cristiano; y Benzema.

el once del Bayern: Neuer; Lahm, Boatneg, Badstuber, Alaba; Schweinsteiger, Luis Gustavo; Robben, Kroos, Ribéry; Mario Gómez.

I da napomenem. Coentrao ce u ovoj utakmici imati poseban motiv. Ka'e njegova stara da je 2001 plakao kada je Bayern izbacio Madrida.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 apr 2012, 19:55

secer je napisao/la:
bajernu treba igrac slican agueru - pokretljiv i dobar tehnicar koji ce popuniti rupe koje nastaju kad protivnici udvojavaju roberija.
Zamisli si da postoji švapski aguero :lol:

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 apr 2012, 19:58

Sto to ne igra Miler?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 17 apr 2012, 20:00

Sretno,karajte mesare 8-)
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.