Adis nekad čini mi se prosto ne zna šta da kaže na vugdalićeve idiotluke........meni su i dalje šofranac, kustudić, dedović i radović najj...rtcg alal vera na njima......Monolog je napisao/la:Mah, s obzirom na ove kadrovske promjene na HRT-u, jedini koji je i dalje u elementu im je Drago Ćosić. Balog je solidan kada je vođenje sportskog programa u pitanju, ali glede prijenosa tekme - tu baš i nije nešto naročito. A, o mlađem Sušecu ne bih trošio riječi. Mislim da svaku yebenu riječ on izgovori na njemu svojstven način. Liiiiiiil i slične gluposti su ga obilježile u posljednje 2 godine. Podsjeća me na Bitorajca u seriji "Bitange i Princeze".Izgovori pravilno, al' se onda ispravi i u?ere motku.
![]()
Adis Hadžić je x puta bolji od svih naših komentatora koje moramo trpiti (Babić, Bilić, Spaho, Šuko, Kristić, Baho i Denis), samo ga Vugdalić kopa svojim "poštapalicama". Mada, s obzirom na kvalitet slike i tona, drago mi je što ćemo naredne godine gledali CL na OBN-u.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
kaze vugda sutra kao neki turnir za mlade kosarkase u sarajevu i kao poziva da dodje raja i da kao te mlade igrace prate barca, real, fenerbahce, ferencvaros
i olimpiakos 
nema potpisa
Joj, još kad pomislim kako ćemo ih morati trpiti u naredne tri godine uz ligu prvakaAdmir_Sa je napisao/la:kaze vugda sutra kao neki turnir za mlade kosarkase u sarajevu i kao poziva da dodje raja i da kao te mlade igrace prate barca, real, fenerbahce, ferencvarosi olimpiakos
Ma covjek je munja nebeska svega mi eto
Koji kralj, kako oni sa Kupa Uefa dodjose do Zvijezde i njezinog devedesetog rodjendana i Hasana Kikica, ono laganice, haha, bas sam se nasmijao.
Treba im dopustiti da prenose Ligu Prvaka i utorkom
Support Velez, It's logical! ★
Imal' neko e-mail od ovog komentatora sa Eurosporta 2 što prenosi BL?
Čelik Zenica 1945
[email protected]Nimla_RZ je napisao/la:Imal' neko e-mail od ovog komentatora sa Eurosporta 2 što prenosi BL?
+ 1Mont0 je napisao/la:Ma covjek je munja nebeska svega mi etoKoji kralj, kako oni sa Kupa Uefa dodjose do Zvijezde i njezinog devedesetog rodjendana i Hasana Kikica, ono laganice, haha, bas sam se nasmijao.
Ako ništa ismijem im se, a ovim kvazi komentatorima sa BHT i FTV možeš samo familije silovati iz epizode u epizodu zbog njihovih kroatizama...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Kako se zeznuo onaj komentator sa eurosporta,prvo kaže Mogao je i Vedad zabiti,nije dugo,onda kasnije kada je skontao da je zabio u skoro svim zadnjim utakmicama rekao je,ako nista nije zabio dugo u ovoj veceras utakmici
.
- Invincibles
- Kontakt:
Ovi sto prenose boks na FTV imaju manje energije i emocija nego hozda/pop na sahranama... 
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
hahah fakat kaze lik nije vedad dugo zabio od ausburga(a nije sarkastican bio)Narin je napisao/la:Kako se zeznuo onaj komentator sa eurosporta,prvo kaže Mogao je i Vedad zabiti,nije dugo,onda kasnije kada je skontao da je zabio u skoro svim zadnjim utakmicama rekao je,ako nista nije zabio dugo u ovoj veceras utakmici.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Danas Edin Avdic
Baca Salgado za tri poena i fuli lik sve
kaze Avdic: "Trazio je nekoga na drugoj stativi"

Baca Salgado za tri poena i fuli lik sve
kaze Avdic: "Trazio je nekoga na drugoj stativi"
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ova dvojica kraljeva sa ES su mi sasvim dovoljni da nadoknade sve debilizme koje je Vugdalic iznijeo prethodnih godina...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bit će veselo, Boris Bilić!

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
E jbt, cekam vec dvije sedmice ovu tekmu i sad se mora ovaj balavac da se posere svojim prenosom 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hahahah ne mogu da vjerujem da su utakmicu ovakvog kalibra dali čovjeku koji "saka" big time u poslu komentarisanja utakmica. Jbga ljudi, zaspite FTV amatere mailovima pa možda se neke promjene i naprave. U svakom slučaju...hvala Bogu da imaju alternative!
Kad malo bolje razmislim, sljedeća sezona LP će biti zanimljivija uz Vugdalića i Hadžića, ovaj Bilić veze s vezom nema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- the scouser
- Kontakt:
Bilić kao da je bio na kafi sa nekim koji je slušao pravog komentatora. Mislim da bi 90% ovog foruma bolje komentiralo utakmicu. Za njega je i Igor Kristić Marjan Mijajlović.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- pintol_TM87
- Kontakt:
trudi se likthe scouser je napisao/la:Bilić kao da je bio na kafi sa nekim koji je slušao pravog komentatora. Mislim da bi 90% ovog foruma bolje komentiralo utakmicu. Za njega je i Igor Kristić Marjan Mijajlović.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Tobe jarabi, kako su mu komentari nekako previše ''formalni'', hladni, nepovezani, koji ne opisuju trenutnu situaciju na terenu. Nema taj osjećaj da svojim tonom prenese ''atmosferu'' sa terena nama koji gledamo. Kad je prilika, korner, nešto bitno, on nešto hladno komentariše. Isto mevlud, ili džuma, ono kad neko samo čita sa papira, k'o na hutbi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Robben prolazi kao da ga nema.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.