Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Da, cista ruka apsolutno. Lopta ide na gol, a onaj u zivom zidu igra rukom. Svabe prave veliki pritisak na sudije. Svaki faul u korist Reala burno reaguju, i igraci i navijaci.
A onaj gol mi je sumnjiv, mozda je bio ofsajd, onaj sto je bio u ofsajdu pokrivao je Casillasa, ali nisam siguran, vidjet cemo na analizama.
A onaj gol mi je sumnjiv, mozda je bio ofsajd, onaj sto je bio u ofsajdu pokrivao je Casillasa, ali nisam siguran, vidjet cemo na analizama.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
E yebi ga - sad Webb i Bayern gura. Moozel ikad bez placaHarrison je napisao/la:Da, cista ruka apsolutno. Lopta ide na gol, a onaj u zivom zidu igra rukom. Svabe prave veliki pritisak na sudije. Svaki faul u korist Reala burno reaguju, i igraci i navijaci.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
opet poklanjamo golove svojim protivnicima 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- KapioFootball
- Kontakt:
Onaj gol je trebao biti ponisten, nisam vidio ko, ali je neko bio u ofsajdu od igraca bayerna...
HALA MADRID!!!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ruka je bila, ali treba biti iskren i reći da je Real bio dobar samo u prvih par minuta (prilika Benzeme). Bayern bolje stoji na terenu, svi su rastrčani posebno Ribery + Alaba. Luis Gustavo, Kroos i Schweini drže sredinu terena i pomažu u defanzivi (posebno LG), te kako stvari stoje, ne namjeravaju popustiti. Samo, u jednom trenutku su napravili veliku rupetinu kad je Khedira im'o 100 metara praznog prostora, al' nije išao naprije. Moraće Jose nešto mijenjati, jer ovakvom igrom će teško zabiti gol.
Arbeloi ne bih bio u koži.
Na streljani je, što jes' jes'.
Arbeloi ne bih bio u koži.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
samosarajvo
- Kontakt:
Los real za sad...ako se uozbilje mogu ovdje do preokreta sigurno, mada ni 1:1 ili poraz od 2:1 nije los .
Ona ruka iz slobodnjaka, lopta pravo u go isla...steta prava...
- KapioFootball
- Kontakt:
Ja ne bi cekao, ubacio bi Kaku i mozda Marcela, ali kontam Marcelo ne bi mogao cuvati robbena...
Zaje*ano...
Zaje*ano...
HALA MADRID!!!
Slaboo...
Arbeloa se po obicaju gubi.Mogli bi mi njega doslovno izgubit do kraja meca ako ribery nastavi s ovim prodorima.
Sredina slaba.Ozil dobar u pocetku i onda potpuno van sebe(srecom ima jedan motivisan momak na klupi
).
Mora ovo bolje.
1-3

Arbeloa se po obicaju gubi.Mogli bi mi njega doslovno izgubit do kraja meca ako ribery nastavi s ovim prodorima.
Sredina slaba.Ozil dobar u pocetku i onda potpuno van sebe(srecom ima jedan motivisan momak na klupi
Mora ovo bolje.
1-3
Sretno zmajevi!!
Arbeloa standardno los ,al veceras mu ozil velika konkurencja prvi kandidat za izmjenu, benzema igra po strani nije mi jasno nikako umjesto da ceka gore u 16-ci lopte 
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 17 apr 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Robben odigrao jednu dobru tekmu ove sezone i mi se bojimoKapioFootball je napisao/la:Ja ne bi cekao, ubacio bi Kaku i mozda Marcela, ali kontam Marcelo ne bi mogao cuvati robbena...
Zaje*ano...
Kaka,Higuain i Marcelo mijenjaju ovo Benzema i Ozil smiješni,a Coentrao je nepotreban protiv Robbena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ubacit Marcela i Kaku, to je to. 
Moze Real ovdje da postignre gol. Ja sam dans rekao da je dobro ako izgube 2:1. Neko se pravio pametan, ali evo cekamo kraj da vidimo kako ce biti...samosarajvo je napisao/la:Los real za sad...ako se uozbilje mogu ovdje do preokreta sigurno, mada ni 1:1 ili poraz od 2:1 nije los .
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- legenda reala
- Kontakt:
E čuj sad sudija kriv.
Real igra katastrofalno, ne zna se koji su gori, Ramos, Ozil, Benzema, Di Maria, Ronaldo
Komentator na SAT1 čini mi se reče da je ofsajd Gustava, al nema to veze Real je slab i sa ovakvom igrom dalje nema šansi, neće dati gol do prekosutra
Real je morao napasti, ne čekati grešku Bayerna kad znaju da Švabo neće pogriješiti, i ne vidim rješenje da se ovo probije, samo da stoperi Bayerna pogriješe ili neki dalekometni šut Ronalda od igre nema ništa
I treniraju li oni ikad prekide na treningu, da mi je samo znati koji je ovo gol primljen iz prekida

Real igra katastrofalno, ne zna se koji su gori, Ramos, Ozil, Benzema, Di Maria, Ronaldo
Komentator na SAT1 čini mi se reče da je ofsajd Gustava, al nema to veze Real je slab i sa ovakvom igrom dalje nema šansi, neće dati gol do prekosutra
Real je morao napasti, ne čekati grešku Bayerna kad znaju da Švabo neće pogriješiti, i ne vidim rješenje da se ovo probije, samo da stoperi Bayerna pogriješe ili neki dalekometni šut Ronalda od igre nema ništa
I treniraju li oni ikad prekide na treningu, da mi je samo znati koji je ovo gol primljen iz prekida
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jel se meni čini il je jedan Bayernov spusio rukom loptu Riberyu, i nakon toga i ofsajd kad je šut'o Ribery?
Čelik Zenica 1945
- PatrickBateman
- Kontakt:
Pasivni ofsajd se vec dugo ne svira,ili su trebali napraviti iznimku veceras ?KapioFootball je napisao/la:Onaj gol je trebao biti ponisten, nisam vidio ko, ali je neko bio u ofsajdu od igraca bayerna...

edit: ovo je sa RMBiH,genijalci pravi.
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 17 apr 2012, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ti se praviš pametan.Čuj porazbparena je napisao/la:Moze Real ovdje da postignre gol. Ja sam dans rekao da je dobro ako izgube 2:1. Neko se pravio pametan, ali evo cekamo kraj da vidimo kako ce biti...samosarajvo je napisao/la:Los real za sad...ako se uozbilje mogu ovdje do preokreta sigurno, mada ni 1:1 ili poraz od 2:1 nije los .
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mene zabrinjava Ramos,em uradi gresku kod gola em napravi faul na 20-ak metara em ga Robenn jednom prodje kao da ga nema.Jednostavno u ovakvim utakmicama on bi nam puno vise koristio na beku,ali sve pod uslovom da imamo jednog dobrog stopera,a trenutno izgleda nemamo 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
-
samosarajvo
- Kontakt:
Da..npr uz 2:1 ili jos bolje 1:1 rezultat real ima 70% sanse za prolaz. Na svom terenu su nemilosrdni i mislim da tu nebi pobjeda dolazila u obzir..bparena je napisao/la:Moze Real ovdje da postignre gol. Ja sam dans rekao da je dobro ako izgube 2:1. Neko se pravio pametan, ali evo cekamo kraj da vidimo kako ce biti...samosarajvo je napisao/la:Los real za sad...ako se uozbilje mogu ovdje do preokreta sigurno, mada ni 1:1 ili poraz od 2:1 nije los .
lose do bola,pa sta je ovo gdje ta mocna sredina ubojiti napad pa jbt neka su oni obukli roze kopacke a sto neznaju lopte dodat niti sutnuti to je nebitno,po obicaju kada najvise treba tada i zajebu sve.Daj boze da ne primimo jos koji gol
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.