Bgm, onaj Uli jest uglavnom kreten sto se dovodjenja igraca tice, al zna pare namaknut najbolje, to mu niko ne moze osporit.miky_hz je napisao/la:Zarada u Ligi prvaka, u sezoni 2008/09 (u milijunima eura):(Za ovoga sto govori da je Real najvise zaradio)
1. Manchester United (Engleska) 37.7
2. Bayern (Njemačka) 34.5
3. Barcelona (Španjolska) 30.9
4. Chelsea (Engleska) 30.4
5. Inter (Italija) 28.2
6. Arsenal (Engleska) 26.4
7. Roma (Italija) 26
8. PSV Eindhoven (Nizozemska) 25.5
9. Lyon (Francuska) - 23.6
10. Liverpool (Engleska) - 22.9
11. Werder (Njemačka) - 22.2
12. Juventus (Italija) - 22.1
13. Villarreal (Španjolska) - 21.6
14. Real Madrid (Španjolska) - 20.2
15. Panathinaikos (Grčka) 18.5
16. Bordeaux (Francuska) 17.3
17. Fiorentina (Italija) 16-8
18. Atletico Madrid (Španjolska) 16.3
19. Porto (Portugal) 14-4
20. Marseille (Francuska) 14.3
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
rodi te mama gdje si izvukao te podatke o zaredi u ligi prvaka kad si se namucio tako,al nisam reko da REAL zaradio najvise u LP
nisi, ali jesi rekao da zaradjujete vise od Barcelone, a vidim bgm kako zaradjujete. 10 miliona nije malo, kad je 37 najvise, jel takofabio je napisao/la:rodi te mama gdje si izvukao te podatke o zaredi u ligi prvaka kad si se namucio tako,al nisam reko da REAL zaradio najvise u LP
eto villareal je zaradio vise od vas
a ti govoris da zaradjujete vise od barce 
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Godišnji prihodi Reala su zadnje 3 godine največe oko €350 miliona...ostali neznam ni da su preko €300 miliona..o ovogodišnji prihod očekuje se oko €415 miliona To su grube cifre....a postoje rashodi..al nismo ni blizu Engleskim klubovima (Chelsea ima veliki rashod)....pa ako čemo potezati stvar bogastva...samo je jedan pobjednik...The Game je napisao/la:nisi, ali jesi rekao da zaradjujete vise od Barcelone, a vidim bgm kako zaradjujete. 10 miliona nije malo, kad je 37 najvise, jel takofabio je napisao/la:rodi te mama gdje si izvukao te podatke o zaredi u ligi prvaka kad si se namucio tako,al nisam reko da REAL zaradio najvise u LP
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa da nezaradjujemo nebi vidio KAKU u REALU o RONALDA I KARIMA,apsurdno je govriti Real je prodao iz omladinske skole samo koje je stvorio ovi zadnji 3 godn primjer igraca od NegredaThe Game je napisao/la:nisi, ali jesi rekao da zaradjujete vise od Barcelone, a vidim bgm kako zaradjujete. 10 miliona nije malo, kad je 37 najvise, jel takofabio je napisao/la:rodi te mama gdje si izvukao te podatke o zaredi u ligi prvaka kad si se namucio tako,al nisam reko da REAL zaradio najvise u LP
Sigurno je Villarea zaradio koji million vise,,da kako da ne,,,vjerovatno imaju i veci stadion od REAL MADRIDA pa su vise i na ulaznicama zaradili od REAL jer im je uvjek bio pun njih od 30.000
Daj Fabio nemoj se više prepirati sa njima...normalno da su pojedini klubovi zaradili više od Fife(il ko več dijeli novac) kada su otišli dalje u LP....al Realova zarada od LP...stadion 80.000...i još neki rekviziti...a sada ovaj "šminkerski Real" če donijet zaradu kao što sam več rekao oko €415 miliona možda i više...a ostali če pokušati probiti barijeru od €300 miliona...TV prava prije svega...pa rekviziti...1000000 rekvizita....fabio je napisao/la:Sigurno je Villarea zaradio koji million vise,,da kako da ne,,,vjerovatno imaju i veci stadion od REAL MADRIDA pa su vise i na ulaznicama zaradili od REAL jer im je uvjek bio pun njih od 30.000
Pa neznam al TV BARCA svake godine u SPANIJI zaradi upolo manje od REAL MADRID TV
,hehe nesvadjam nego su neupuceni i dodju ovde pisati kakve gluposti o FRANCI , I KRALJU

real -barca 2-6
, 3 titule
!! i vi bi se nesto prepirali hbte !!!
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Nail for Real
- Kontakt:
I sta si boljiCRNI_SA je napisao/la:real -barca 2-6, 3 titule
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kad vec spominjes cifre evo ti jedna 1960 doCRNI_SA je napisao/la:real -barca 2-6, 3 titule
10 godina navijam za blaugranu a znam i o realu i barci vise od tebefabio je napisao/la:Kad vec spominjes cifre evo ti jedna 1960 doCRNI_SA je napisao/la:real -barca 2-6, 3 titule
1990 , 2titule u PRIMERA D,par puta smo vas satrali na NOU CAMPU,
SRAMOTA zar nije bilo
![]()
![]()
,jesi ti rodjeni navijac barcalone od ove godine,izgleda da jesi
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- Nail for Real
- Kontakt:
Ako hocemo tako bilo je 5-0 na Bernabeu 94 i nakon te godine je Real harao,ti spominjes ono sto tebi odgovaraCRNI_SA je napisao/la:10 godina navijam za blaugranu a znam i o realu i barci vise od tebefabio je napisao/la:Kad vec spominjes cifre evo ti jedna 1960 doCRNI_SA je napisao/la:real -barca 2-6, 3 titule
SRAMOTA zar nije bilo
![]()
![]()
a napisao sam jednom da me ne interesuje sta je bilo u 50 i 60 jer tada je i moj dedo mogao igrati !! a sjecas se 4 titule primere od 90 do 94 uzastopno i 5-0 na camp nou
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šta je bilo sljedeče godine?CRNI_SA je napisao/la:10 godina navijam za blaugranu a znam i o realu i barci vise od tebefabio je napisao/la:Kad vec spominjes cifre evo ti jedna 1960 doCRNI_SA je napisao/la:real -barca 2-6, 3 titule
SRAMOTA zar nije bilo
![]()
![]()
a napisao sam jednom da me ne interesuje sta je bilo u 50 i 60 jer tada je i moj dedo mogao igrati !! a sjecas se 4 titule primere od 90 do 94 uzastopno i 5-0 na camp nou
- Nail for Real
- Kontakt:
Kad vec spominjes cifre evo ti jedna 1960 do
SRAMOTA zar nije bilo
[/quote]
10 godina navijam za blaugranu a znam i o realu i barci vise od tebe
[/quote]
Šta je bilo sljedeče godine?[/quote]
To ti je dovoljan odgovor Barcelonisto
10 godina navijam za blaugranu a znam i o realu i barci vise od tebe
Šta je bilo sljedeče godine?[/quote]
To ti je dovoljan odgovor Barcelonisto
Vidis ja navijam za Real pocetkom 98,i znam od tebe vise,i bio sam npr.na Bernabeu 2002,a ja nisam spomenou 50 do 60 nego ako nevidis od 60 do 90,2 puta prvaci,a sjecas se kad smo vas izbacili iz lige prvaka,pa kad je VAN GAL bacao sveskice po BERNABEUO od muke,a HESP se fatao za glavu kako ga buse
tata FLORENTINO PEREZ ima nadimak GODFATHER,
DIE PATE,
KUM
samo pogleda i pokaze rukom es cosa nuestra para fichar los mejores ,,,misli na fudbalere ,nasa stvar da dovodimo najbolje

- Nail for Real
- Kontakt:
Kakav je dozivljaj biti tamofabio je napisao/la:Vidis ja navijam za Real pocetkom 98,i znam od tebe vise,i bio sam npr.na Bernabeu 2002,a ja nisam spomenou 50 do 60 nego ako nevidis od 60 do 90,2 puta prvaci,a sjecas se kad smo vas izbacili iz lige prvaka,pa kad je VAN GAL bacao sveskice po BERNABEUO od muke,a HESP se fatao za glavu kako ga buse
slabo ti je pamcenje kada ste nas izbacili branio je bonano a vodio nas sera ferer tada je barca bila slaba opeet sam ih volio najvise a sta stariji si po stazu godinu nikom nistafabio je napisao/la:Vidis ja navijam za Real pocetkom 98,i znam od tebe vise,i bio sam npr.na Bernabeu 2002,a ja nisam spomenou 50 do 60 nego ako nevidis od 60 do 90,2 puta prvaci,a sjecas se kad smo vas izbacili iz lige prvaka,pa kad je VAN GAL bacao sveskice po BERNABEUO od muke,a HESP se fatao za glavu kako ga buse
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.