http://www.****/sport/fudbal/9 ... svega.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wtf
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
nemoj razmisljati,vec odustani...Razmišljam da dignem ruke od svega!
Kad vidim kako ljudi pricaju o njemu, kako ga omlazavaju i pljuju. Nek odustane. Samo prije odlaska nek nam vrate Colakovica, Dominkovica i co.VanBasten je napisao/la:Ivica Osim, prvi čovjek N/FS BiH za "Sport": Razmišljam da dignem ruke od svega!
http://www.****/sport/fudbal/9 ... svega.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wtf
To je to.Armageddon2012 je napisao/la:nemoj razmisljati,vec odustani...Razmišljam da dignem ruke od svega!
imas moju podrsku...setaj unuke po sarajevu...ostario si,naruseno ti je zdravlje,a lopovi rade marifetluke krijuci se iza tvog legendarnog imena
Zašto odgovaraš na glupa pitanja uopšte? Premijer liga BiH nije u nadležnosti FS RS-a i osuđivali ili ne osuđivali boli me q, a FS FBiH je nadležan za 1 ligu Federacije i ovako "kazne" Jedinstvo, a čelnik Jedinstva se još žali na visoku novčanu kaznuDevil je napisao/la:Zvanicno saopstenje koliko sam ja upucen nisu napisali,a i ne vidim zasto bi to radili.No kroz neformalne razgovore te neke clanke koje sam citao to su osudjivali.
Ko kažnjava sve? Komitet je kaznio Borac maksimalnom kaznom, a FS FBIH je kaznio Jedinstvo ovom kaznom za koju ne vjerujem da je maksimalna (ne što se tiče para već zabrane prisustva navijačima).ŠB.TRN je napisao/la:Kad kaznjavaju sve trebali su i Jedinstvo oderat.Al izgleda Tigar i dalje jak.Ta Gorazde pravi cirkus na svakoj utakmici a nema kazni,samo sto su jaki u savezu.I tko je uopce na celu NSFBIH ,Jesu Iljo i kompanija smjenjeni??
Tko je na čelu ovog Federalnog saveza.Zna li to itko.Znam da je bio Iljo,tko je sad??spielführer_21 je napisao/la:Ko kažnjava sve? Komitet je kaznio Borac maksimalnom kaznom, a FS FBIH je kaznio Jedinstvo ovom kaznom za koju ne vjerujem da je maksimalna (ne što se tiče para već zabrane prisustva navijačima).ŠB.TRN je napisao/la:Kad kaznjavaju sve trebali su i Jedinstvo oderat.Al izgleda Tigar i dalje jak.Ta Gorazde pravi cirkus na svakoj utakmici a nema kazni,samo sto su jaki u savezu.I tko je uopce na celu NSFBIH ,Jesu Iljo i kompanija smjenjeni??
Amin!VanBasten je napisao/la:Ivica Osim, prvi čovjek N/FS BiH za "Sport": Razmišljam da dignem ruke od svega!
Evo ja ću ti odgovoriti.senci-071 je napisao/la:[b je napisao/la:"Baltazar[/b]"]e vidis sad kakva si ti papcina, a onda kazes sto manijaci brane komitet, tvoji argumenti su zabrana navijaca i kazne sto ste dobili, to je sve sto si uspio smisliti u situaciji kad pucas od muke i mislis kao da nije komiteta vi bi kao prvi bili al nema veze bolji bi bilo da nije zabranjeno gostujucim navijacima pa da sad u izbornoj godini jos neko izgubi zivot da bi neka stranka uzela na izborima, ti nisi ni svjestan kako to ide, a to sto ste dobili kazne za baklje (ne samo vi vec svi) to nece ni komentarisati jer da imas ista mozga shvatio bi kakve neboluze pises, uzivaj u narednim godinama dok nama ivica "sredjuje titule" sjedi u cosak i placi
Baltazar"
..Evo jedno za tebe pitanje,sta je Komitet za Normalizaciju ucinio za Premijer ligu ?
Imamo li generalnog sponzora,imamo li manju ligu,imamo li postenije sudjenje(imamo donekle,ali posle Tuzle,Sloboda-Zrinjski kad Bjelica ofirno zeli izbaciti Slobodu iz lige vise nemamo),imamo li bolje finansiske uslove za klubove,imamo li bolji kvalitet,imamo li manje huliganizma itd,itd?
Molim odgovr sta je komitet ucinio,osim sto je ukinuo suzpenziju,i sto nam reprezentacija igra ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.