RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 20:22

Evo ja sam prvi vidio kad je knezevic objavio na zidu to za ratka mladica i izbriso sam ga iz prijatelja a sliku toga imam negdje u kompjuteru. Sliku nisam postavio jer, koliko se sjecam, Knezevic nije bio igrac Veleza, i nisam osjecao potrebu da je postavljam ovdje.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 17 apr 2012, 21:19

Samo znam da je MO dobio svog Chuck Norrisa , obara trojicu u po minute :lol: :lol: Potice inace iz sportske porodice mlad je i perspektivan !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 apr 2012, 22:20

vm22 je napisao/la:Evo ja sam prvi vidio kad je knezevic objavio na zidu to za ratka mladica i izbriso sam ga iz prijatelja a sliku toga imam negdje u kompjuteru. Sliku nisam postavio jer, koliko se sjecam, Knezevic nije bio igrac Veleza, i nisam osjecao potrebu da je postavljam ovdje.
I ti kao navijač Veleža znaš da u svom klubu imaš igrača koji podržava ratnog zločinca i nisi poduzeo ništa povodom toga ni ti ni ostali koji su znali ??? Čovječe jestel vi normalni !!! Naravno sve ovo govorim pod uslovom da je to gore što si napisao istina.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 22:24

Lik je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Evo ja sam prvi vidio kad je knezevic objavio na zidu to za ratka mladica i izbriso sam ga iz prijatelja a sliku toga imam negdje u kompjuteru. Sliku nisam postavio jer, koliko se sjecam, Knezevic nije bio igrac Veleza, i nisam osjecao potrebu da je postavljam ovdje.
I ti kao navijač Veleža znaš da u svom klubu imaš igrača koji podržava ratnog zločinca i nisi poduzeo ništa povodom toga ni ti ni ostali koji su znali ??? Čovječe jestel vi normalni !!! Naravno sve ovo govorim pod uslovom da je to gore što si napisao istina.
da, imam sliku u kompjuteru, i procitaj sta sam napisao. NISAM STAVIO SLIKU JER KAD JE TO OBJAVIO NIJE BIO IGRAC VELEZA ( mislim da je za Zvijezdu tada igrao ) i nije bilo potrebe tada da ovdje to objavim

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 17 apr 2012, 22:25

ja imam milana u raji i evo pregledao sam njegov profil zadnjih god dana
i to nisam naaso
znaci da je laz.....

toliko o milanu

momak je nakon icidenta placuzi zvao velagica i sa koferom dosao pred prostorije kluba
rekao ako sam ja nepozeljan u mostaru idem kuci....
mrkva mu rekao ostani nema potrebe za tim

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 22:30

VELEZDOGROBA je napisao/la:ja imam milana u raji i evo pregledao sam njegov profil zadnjih god dana
i to nisam naaso
znaci da je laz.....

toliko o milanu

momak je nakon icidenta placuzi zvao velagica i sa koferom dosao pred prostorije kluba
rekao ako sam ja nepozeljan u mostaru idem kuci....
mrkva mu rekao ostani nema potrebe za tim
ja imam sliku on je izbrisao taj status, to mozda znaci da je shvatio da je pogrijesio...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 apr 2012, 22:56

vm22 je napisao/la:
Lik je napisao/la:
da, imam sliku u kompjuteru, i procitaj sta sam napisao. NISAM STAVIO SLIKU JER KAD JE TO OBJAVIO NIJE BIO IGRAC VELEZA ( mislim da je za Zvijezdu tada igrao ) i nije bilo potrebe tada da ovdje to objavim
Pa ti si tu sliku ( ako postoji ) trebao iskopati čim je on potpisao za Velež, a još je gore što ti misliš da je on kao shvatio da je napravio grešku i on sad kao ne podržava zločinca :roll:
Ne bih da vam pametujem više, vaš klub vaši igrači vaša briga, ali ovo za zločinca sam morao odreagovati. U zdravlje i sve vam najbolje želim.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 22:58

Ne mislim ja da se on opametio rekao sam MOZDA. Jer vjerovatno mu je neko rekao da on to izbrise da ne bi imao problema i to...

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 17 apr 2012, 23:04

Hoce li sutra manekeni pobjedit snazni Rudar iz Prijedoraaa
Limvo Likce

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 23:06

SVI IZA GOLA :)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 apr 2012, 23:06

kakve veze ima rat i Vranica i "branjenje "Mostara sa icim zivim pogotovo sa nogometom?!Ovome Durakovicu kao i BABI fali daska u glavi...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 apr 2012, 23:08

bekicamir je napisao/la:kakve veze ima rat i Vranica i "branjenje "Mostara sa icim zivim pogotovo sa nogometom?!Ovome Durakovicu kao i BABI fali daska u glavi...
To je govorio kad je spominjo Varesanovica koji je prijatelj sa Dzidom i ostalim zlocincima ;)
Nebranim ja Mensu i Hamzu fuj je vidit da se biju igraci , ko da je brđan zadnji .. ;)
Ciganluk al neko treba stat igracima da prestanu biti alkoholicari , narkomani , furda zadnja
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 17 apr 2012, 23:11

Normalno je da ce igraci biti zadnja furda kada nemaju uvijete za normalan zivot ...logican slijed tome je da ce otici u kocku i alkohol pogotovo ako primis 4 od 24 place koje si zaradio,vecina nasih nogometasa dolazi u klubove ne radi novca vec u nadi da ce ih netko skautirati za europske lige...ali to uspije svakom stotom igracu!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 17 apr 2012, 23:13

Lik u pravu si u potpunosti 8-) .Ja da sam znao za ovo prvi bi mu hebo sve po spisku a jos vise onome ko ga dovodi u klub :evil: Takvi ,koji podrzavaju zlocince,su nepozeljni u Velezu to je bar svima jasno :evil:

FORZA VELEZ
P.S. VM 22 care, moro si odmah reagovati na ovakve stvari ,ne znam kako si ovo mogo presutiti :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 23:16

rodjak je napisao/la:Lik u pravu si u potpunosti 8-) .Ja da sam znao za ovo prvi bi mu hebo sve po spisku a jos vise onome ko ga dovodi u klub :evil: Takvi ,koji podrzavaju zlocince,su nepozeljni u Velezu to je bar svima jasno :evil:

FORZA VELEZ
P.S. VM 22 care, moro si odmah reagovati na ovakve stvari ,ne znam kako si ovo mogo presutiti :roll:
E pa nezz, ja sam na to skroz zaboravio bio, davno je bilo kad je objavio to, i izbrisao je kasnije, pa sam mislio da je glupo... Al eto bilo je jos dosta likova sa foruma koji su to vidili, i oni su mogli reagovati pa nisu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 17 apr 2012, 23:27

Ja mislim da bi Velez kao preduslov primanja u klub trebao procitati Facebook stranicu svakog igraca prije nego mu ponudi ugovor.

A isto tako, dovest svakog od igraca pred svakog od onih koji "zive za Velez" i ako ih ti sto "zive za Velez" ne isprebijaju iz svoje puke ljubavi prema klubu, onda tek mogu da budu primljeni u klub.

Jer yhebi ga, kako se moglo dopustit da jedan od igraca pise (ili brise) gluposti po fejsbuku a da uprava Veleza ne vidi to po fejsbuku. Pa svak zna da je pracenje fejsbuka kljucni faktor u fudbalu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 17 apr 2012, 23:28

E neznam jesam li ja lud ili šta ali klub koji ja volim i za koji navijam FK Velež Mostar sa svom svojom slavnom istorijom i tradicijom antifašizma i tolerancije je toliko degradiran sa istupom ovih hajvana.
S jedne strane imaš ovoga što je stavljao slike ratnih zločinaca na facebook, s druge strane imaš ove što mlate nekog po nacionalnoj osnovi (jer taj Lakičević fakat ni kriv ni dužan je dobio degenek)...
Sve bi ja to zacero nebi više nikad ni primirisali klupskim prostorijama
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 17 apr 2012, 23:36

Vremenska prognoza utiče na odigravanje

Fudbaleri Veleža i Rudara sutra će ponovo na teren. Nakon subotnjih 26. minuta, semafor će sutra ponovo biti vraćen na početak i fudbaleri obje ekipe pokušat će odigrati utakmicu. Bodovi su izuzetno važni za obje ekipe i treba očekivati borbenu utakmicu po teškom terenu. Odluku da se igra sutra od 16.00 sati donio je Komitet za takmičenje NS BiH i akteri obje ekipe moraju se pojaviti sutra u predviđenom terminu, a sudija će tek tada moći da utvrdi da li će se utakmica i odigrati.

Kiša od subote do danas skoro da nije ni prestajala. Teren je dosta natopljen, ali isto tako vremenska prognoza za sutra govori u prilog odigravanju utakmice. Svako ko poznaje klimatologiju ovih krajeva i sastav zemljišta u Hercegovini, svjestan je da se zaista tek sutra može i odrediti da li će se igrati utakmica. Naime, za razliku od subote nema velikih lokvi na travnjaku, iako je natopljen, jer je intenzitet kiše ipak mnogo manji, a hercegovačka zemlja vrlo brzo apsorguje velike količine vode. S druge strane i snijeg koji je jutros osvanuo po vrhovima planine Velež jasno ukazuje da nakon razdoblja „južine“ slijedi malo hladnije vrijeme sa vjetrom.

Sigurno da je meterologija mnogo bolja tema razmišljanje, jer zdravstveni bilten u odnosu na subotu sada je još veća "glavobolja". Pored već nekolicine povrijeđenih igrača i suspenzije zbog crvenog kartona na „Pecari“ ostaju i dalje na snazi za Lakićevića i Jugu. Uz to stručni štab sutra vrlo vjerovatno neće moći računati i na desnog beka Kneževića, koji ima „četiri kopče“ na glavi i u takvom stanju teško da može odigrati utakmicu.

Inače, susret Veleža i Rudara počinje u 16.00 sati, uz veliku nadu svih aktera da će se i odigrati.

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 17 apr 2012, 23:56

Sve kukaju da nemaju plate pa se stalno opijaju, Knezevic,Jugo i kompanija, a Velez ima fenomenalan tim pravo
Limvo Likce

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 18 apr 2012, 00:05

MostaracVelezovac je napisao/la:Ja mislim da bi Velez kao preduslov primanja u klub trebao procitati Facebook stranicu svakog igraca prije nego mu ponudi ugovor.

A isto tako, dovest svakog od igraca pred svakog od onih koji "zive za Velez" i ako ih ti sto "zive za Velez" ne isprebijaju iz svoje puke ljubavi prema klubu, onda tek mogu da budu primljeni u klub.

Jer yhebi ga, kako se moglo dopustit da jedan od igraca pise (ili brise) gluposti po fejsbuku a da uprava Veleza ne vidi to po fejsbuku. Pa svak zna da je pracenje fejsbuka kljucni faktor u fudbalu.
kljucni faktor bi trebali biti pracenje forme i kvaliteta potencijalni pojacanja. koga je velez pratio? jesu li gledali kneza kako igra u doboju?

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.