FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Goooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Povlacim sve sto sam rekao
Povlacim sve sto sam rekao
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja bi mu dao jos 100 ,GOMEEEEEEEZamerosm je napisao/la:E moj Uli bolje da si 10 miliona dao u dobrotvorne svrhe nego ovome Gomezu.
- moustapha
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
ETO GA 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I bolje ti je, jer sam vec spremao kompilaciju tvojih (bezveznihamerosm je napisao/la: Povlacim sve sto sam rekao
Vom Jäger zum Gejagten
- moustapha
- Kontakt:
Kakav divljak Mercelo ,strasno 
Mojam majoharishp je napisao/la:Znaci odmah na keca igratiamerosm je napisao/la:Glup, gluplji Bayernova odbrana.
Edit: nazalost imam osjecaj da ce Bayern izgubiti sa 3:1.Posto su tvoji osjecaju podosta puta u krivu.
Sto bi rekao imenjak po nicku,Muller je od pocetka morao poceti.
Uvali ga Shpeck- mez sto bi @antusa kazao.
U Madridu ce biti krvi do koljena.
Nego da li neko zna ko ce faliti u vezi zutih,posto ih je bilo masala veceras.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 apr 2012, 22:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Čestitke...Alaba će biti veliki igrač
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Niko, mikula mali.harishp je napisao/la: Nego da li neko zna ko ce faliti u vezi zutih,posto ih je bilo masala veceras.
Dobrodosao zurück.
Vom Jäger zum Gejagten
Lahm propušta sledeću utakmicu :/ ako se nisu izbrisali ?? 
Ne propusta kada je dobio kraton iznad nije pisalo Misses next match.thulkazal je napisao/la:Lahm propušta sledeću utakmicu :/ ako se nisu izbrisali ??
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da nigdje ne vidjeh ono "misses next match".
Ovo na kraju je trebao biti crveni za Marcela, jer ono je bilo hinjski i krvnički nad Mullerom. Bayern je ovo zasluženo dobio, a da je Gomez iskoristio one greške Ramosa, moglo je biti i ubjedljivije. Alaba i Lahm pojeli Ronalda, a nakon krajnjeg kukavičluka Mourinha (prouzrokovanog El Clasicom koji se igra za vikend), mogu navijači i igrači Reala biti sretni ovim rezultatom. Gol u gostima znači puno, posebno u ovoj fazi takmičenja.
Riberyju kapa dole (malo me nerviro padanjem), čovjek je odigrao za desetku.
Ovo na kraju je trebao biti crveni za Marcela, jer ono je bilo hinjski i krvnički nad Mullerom. Bayern je ovo zasluženo dobio, a da je Gomez iskoristio one greške Ramosa, moglo je biti i ubjedljivije. Alaba i Lahm pojeli Ronalda, a nakon krajnjeg kukavičluka Mourinha (prouzrokovanog El Clasicom koji se igra za vikend), mogu navijači i igrači Reala biti sretni ovim rezultatom. Gol u gostima znači puno, posebno u ovoj fazi takmičenja.
Riberyju kapa dole (malo me nerviro padanjem), čovjek je odigrao za desetku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Njet.thulkazal je napisao/la:Lahm propušta sledeću utakmicu :/ ako se nisu izbrisali ??
Vom Jäger zum Gejagten
I mene to zanima, zamisli taj hendikep za revansthulkazal je napisao/la:Lahm propušta sledeću utakmicu :/ ako se nisu izbrisali ??
Volim te Zeljo!!!
cestitke 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Da je znao suditi bio bi sudija, a ne policajac.Večeras odlično.Real nije zaslužio čak ni gol, a o šiljenju cijelu tekmu treba pitati Platinija.U ovom trenutku BAyern je bolji od Reala šta god da bude u revanšu.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 17 apr 2012, 22:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 3 gosta.