A kad su bile price da je Coentrao najbolji lijevi bek svijeta.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
A kad su bile price da je Coentrao najbolji lijevi bek svijeta.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nemoj pretjerivati. Ronaldo nije bio fauliran, već se bacao čim mu priđu.
Uglavnom, drago mi je zbog ovog primljenog gola (ne moram ni dobiti opkladu sa Šećerom), samo zbog toga što je Jose kukavički odradio ovaj kraj. Ok, gol u gostima je bitan, al' zadovoljiti se samo tim golom i poslije ne napraviti niti jednu jedinu akciju - to je već smiješno.
Marcelo je mog'o dobiti i crveni. Štaviše, mislim da je mor'o dobiti crveni, tako da je ovo prva greška Webba.
Uglavnom, drago mi je zbog ovog primljenog gola (ne moram ni dobiti opkladu sa Šećerom), samo zbog toga što je Jose kukavički odradio ovaj kraj. Ok, gol u gostima je bitan, al' zadovoljiti se samo tim golom i poslije ne napraviti niti jednu jedinu akciju - to je već smiješno.
Marcelo je mog'o dobiti i crveni. Štaviše, mislim da je mor'o dobiti crveni, tako da je ovo prva greška Webba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da je na ronaldu bila ona situacija ko sa gomezom, bio bi penal
Gomeezzzz...brani se mou, brani se. samo je on kriv za poraz i niko vise
Sta bparena kaze 2:1 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma odlicno, imamo gol u gostima. Možemo nadoknaditi.
Rjesavate ovo na Bernabeu, nema brige
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Dobar rezultat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze samo Barcelonu. Sve je to u 5 deka....index_ je napisao/la:Da je na ronaldu bila ona situacija ko sa gomezom, bio bi penalGomeezzzz...brani se mou, brani se. samo je on kriv za poraz i niko vise
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 apr 2012, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Hazarderski Jose ako ovo nece proci,aferim.
jos da je i jedan bio iole penal,valjalo bi.bparena je napisao/la:Ne bih da provociram realovce, ali samo da zapamte da 3 obaranja u sesnaestercu nije Web svirao penal. Nemoj da opet slusamo price kako Webb pomaze Barceloni. Sve je to u 5 deka....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Mourinho nadam se da ces prihvatiti krivicu za ovaj poraz.Povukao si se u 65 min.,odabir izmjena su bile katastrofa.Ramos je samo takva kljusina u odbrani,covjek je poklon igrac.Sreca nasa pa smo zabili gol u gostima i opet imamo lijepu mogucnost da prodjemo dalje.Zalosno je da Mou ne moze da shvati da uvijek kada se povucemo dobijamo golove (Malaga,Villareal,CSKA,Bayo).
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
Real je ovo mogao dobiti. Nakon izjednacenja imali su psiholosku prednost i da je mou stisnuo muda mogao je sve rijesiti sada no sta je tu je. Dobar rezultat, bice guravo u revansu ali vjerujem u prolaz.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
+1PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
nikad nece real lako proci ovaj bayern vidjecete da ce bayern u finale
- moustapha
- Kontakt:
Jeste. Do tebe je.PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
#divovi
Prolazimo ovo sigurno,oni su večeras dali 100% mi 50 možda i manje zato sam siguran u prolaz.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Nije ni jedno ovo padanje,obaranje,sta god za penal,ali jest Marcelo trebao dobiti crveni 
Nego,citam ovdje dobar vam rezultat
Ne bih ja rekao da je dobar
Ni jedan poraz nije dobar,osim kad izgubis od Barce 1 razlike 
Nego,citam ovdje dobar vam rezultat
Kukavička igra Mourinha mu se po ko zna koji put obija od glavu.Al hajd valjda ga ovo nauči da ima igrače koji moraju napadat,a i da vodi Real Madrid ne neku englesku ili talijansku ekipu.
Najgora utakmica Reala ove sezone uz naravno onu prvu u kupu s Barcom i gle čuda i tada je odlučio da se povuče.O izmjenama nemam komentara
Eh da je pustio Kaku da igra
Ako ispadnemo od Bayerna nemam ništa protiv novog trenera imao je svoje dvije godine jbg.On pokušava da napravi ljude od Angela,Mesuta i Benzeme,al neka to radi sljedeće sezone sada imamo Kaku.
Najgora utakmica Reala ove sezone uz naravno onu prvu u kupu s Barcom i gle čuda i tada je odlučio da se povuče.O izmjenama nemam komentara
Eh da je pustio Kaku da igra
Ako ispadnemo od Bayerna nemam ništa protiv novog trenera imao je svoje dvije godine jbg.On pokušava da napravi ljude od Angela,Mesuta i Benzeme,al neka to radi sljedeće sezone sada imamo Kaku.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
koja kita od ekipe pa jbt kakva su ono dodavanja ona igra nije na nivou tenerifea,odbrna nigdje veze ramos pravi faul za zuti karton na centru skoro,coentrao pa momka treba poslati da igra u b tim mozda se uspije nametnuti da bude u prvoj postavi.Kao i obicno cim je vazna utakmica u pitanju real gubi al jbg navikli samo da bog da na bernabeu izgubili 0-5 cigani debilni,ekipa kosta 500 miliona,pa bolje da ih onda izbaci ovakav bayern nego da ih barcelona naguzi 20-0 ovakom igraom,fuj razocaran sam igrom.Sad ce poceti svi da pricaju da je ovo dobar rezultat da ce mo ih razvalit na bernabeu al mozete samo sanjati o tome kad se svabo zatvori i pocne kontre pucat allah mu ne dade gola.
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
Svakog normalnog je nervirao ... istina i sa druge strane Di Maria / Ronaldo su mu pokušali parirati ...PatrickBateman je napisao/la:Je li jedinog mene Ribery ispizdio sa simuliranjem i bacanjem nakon svakog kontakta ?
Šta reći, šteta zbog kasnog gola, ali više nego zaslužena pobjeda Bayerna, u odbrani su bili odlični ... Nadam se da real može do pobijede na Bernabeu, ukoliko to nisu u stanju, onda nisu ni zaslužili da prođu ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.