Kad se zadnji put desilo da dvije godine zaredom neko drugi uzima bundesligu.I to ekipa koja redovno ispada u evropskim takmičenjima.Ovo je možda najgori Bayern ikad i takav nas je pobijedio čak će nas i proći.ribery je napisao/la:Nikad gori Bayern? Da je ovaj Real najbolji u posljednih 20 godina, o tome bi se dalo raspravljati.legenda reala je napisao/la:Čemu svjedočimo u narednih deset dana ??
Padu velikog Real Madrida na svim frontovima, još jedna godina bez trofeja u Madridu.![]()
![]()
Pa ovo večeras kad su izgubili nek se ubiju![]()
Od nikad goreg Bayerna izgubiti, a vamo ko fol najbolji Real u posljednjih dvadesetak godina![]()
![]()
Utakmicu odavno nisam goru gledo, gol ne zna se koji je lehaviji, i koja je ekipa gora bila, pobjedila je manje lošija ekipa večeras.![]()
![]()
Jbg ja i onaj mali Raul smo se u nešta kladili, kad su parovi izvučeni, nadam se da će on dobiti opkladu, ali bogami teško![]()
Ali reci da Bayern nikad nije bio gori... Pa procitate li vi sta napisete prije nego kliknete na "Pošalji"?
Ribery je uz Alabu praktično sam igrao,smiješni Gomez je totalno nevažna karika u igri,ali eto na kraju je dao gol pored letargičnih Ramosa,Pepea i Arbeloe.Od ostalih Lahm i Gustavo su nešto odigrali,Schweini još uvijek nije spreman.Današnji Bayern se na kraju svodi na Riberya i kao takav je možda i najgori ikad.
Na početku sezone ste bili uvjereno u sve titule,a sad smo mi favoriti za La Ligu tako da mi ti najmanje trebaš pričat o ostajanju na zemlji@LBJ MVP
neko vam treba ovo da pojasni - al et - vjerovatno je to psihologija koju mi koji godinama uzimamo sve moguce titule Bogu hvala nemamo. Nadam se da ako nista drugo da ste se ti i tebi slicni naucili jednoj stvari. H.Webb je izuzetan i korektan sudija - ti me demantuj ako lazem ...
Webb je užasan sudac.Nije uticao na rezultat,ali nije imao pojma šta radi