New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Al' ste se raspucali
... ni jedan poen klupe Bostona 
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Paraglajder
- Kontakt:
Apsolutno, sad se baš nerviram dok gledam kako pomažu sa Novaka i Smitha a oni konstantno ostaju sami i nemilice trpaju...Carlo je napisao/la:SAVJET BOSTONU: NEUDVAJAJTE MELA!
Bolje pustiti Mela da trpa a zatvoriti tricu, sigurno bi se vratili u igru, al' ovako teško.
YNWA
i ne probudio se uz ovakvog J.R.SmithaCarlo je napisao/la: Oleeeeee i @Silent se probudio
odličan je večeras.... s obzirom šta sam mu sve sapsovo zadnje 2-3 tekme vrijeme mu je bilo da poludi
još da Novak krene ubadat ihhh...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Paraglajder
- Kontakt:
E ovo već postaje degutantno, Smith pogodio sa parkinga Madisona, Novak da baci veš mašinu ušla bi u koš...
Ne mogu da vjerujem.
Ne mogu da vjerujem.
YNWA
Vidjećemo u drugom poluvremenu koliko je Doc skontao da ne treba udvajati Mela...Paraglajder je napisao/la:Apsolutno, sad se baš nerviram dok gledam kako pomažu sa Novaka i Smitha a oni konstantno ostaju sami i nemilice trpaju...Carlo je napisao/la:SAVJET BOSTONU: NEUDVAJAJTE MELA!![]()
Bolje pustiti Mela da trpa a zatvoriti tricu, sigurno bi se vratili u igru, al' ovako teško.
Edit: evo i Novaka
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
hahaha NOVAK, JR sijeva li sijeva
jeli ovo rekord 72 poena za pol. ove godine ?????
jeli ovo rekord 72 poena za pol. ove godine ?????
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
14 trica za poluvrijeme nba rekord, rece komentator
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- SheldonCooper
- Kontakt:
Šteta što Chandler ovo ne prikuca. Nevjerovatan šut za tri poena Knicksi 14/20 Celticsi 7/11.
Knicksi imaju samo +19 spram ovakvog šuta a razlog za to je i odličan šut Bostona.
Odlična utakmica
Još jedna dobra stvar je Phila sad gubi 9 razlike minutu i pol prije kraja
Knicksi imaju samo +19 spram ovakvog šuta a razlog za to je i odličan šut Bostona.
Odlična utakmica
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
- Paraglajder
- Kontakt:
JR ako ubaci još 5 trica izjednačiće Kobijev rekord star 10 godina, a niste ni daleko od Orlandovog rekorda od 23 trice.
Ja se nadam da nijedan rekord neće biti oboren večeras.
Ja se nadam da nijedan rekord neće biti oboren večeras.
YNWA
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo Celticsima strpali 72 koša, pa to je za aplauza
U odbrani smo truba, ljudi demotivisani dođu u napad i mi ih puštamo da pucaju trice bez ikakvog bloka, da smo makar malo angažovanije igrali odbranu sad bi imali +30. Mi smo svaki svoj šut izradili, protok lopte strašan, ovakva genijalna rješenja u napadu ove sezone nisam vidio. Trica nam je oko 70% po mojoj slobodnoj procjeni
U odbrani smo truba, ljudi demotivisani dođu u napad i mi ih puštamo da pucaju trice bez ikakvog bloka, da smo makar malo angažovanije igrali odbranu sad bi imali +30. Mi smo svaki svoj šut izradili, protok lopte strašan, ovakva genijalna rješenja u napadu ove sezone nisam vidio. Trica nam je oko 70% po mojoj slobodnoj procjeni
Smith - 21 pts, 4 asts, 4 rbs
Melo - 19 pts, 6 asts, 5 rbs
Novak - 13 pts, 2 rbs

Melo - 19 pts, 6 asts, 5 rbs
Novak - 13 pts, 2 rbs
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Pacers @ 76ers 97:102 KRAJ!
Odlično je ovo...
Odlično je ovo...
Nezgodan pad Ronda, valjda je sve uredu s njim...
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Šta radi ovaj Davis, najbolji igrač Celticsa večeras...
- Paraglajder
- Kontakt:
Vratio se, sreća naša.Carlo je napisao/la:Nezgodan pad Ronda, valjda je sve uredu s njim...
Par diskutabilnih odluka u korist mojih mora se priznati, valjda je ovo kompenzacija Crawforda za one lakrdije u finalu sa Lejkersima.
YNWA
ovaj davis me konstantno nervira sa svojim potezima, ko da ima 15 godina
kakav je ovaj Davis debil... neviđeno
- SheldonCooper
- Kontakt:
Što Chandler ne uspje na kraju druge uspje na kraju treće (zakucavanje)
Treća četvrtina za ne prepoznat:
Knicksi samo 1 a Celti ili 1 ili 2 trice
Reko ja da će se zakuhat utakmica, ni sa +20 sa Knicksima nisi siguran, nadam se da se neće ponovit Pacersi
Baron standardno igra
Knicksi samo 1 a Celti ili 1 ili 2 trice
Reko ja da će se zakuhat utakmica, ni sa +20 sa Knicksima nisi siguran, nadam se da se neće ponovit Pacersi
Baron standardno igra
I'm not insane, my mother had me tested!
96-84
Loša treća četvrtina, samo 24 poena smo postigli, loše... Chandler fantastičan sa svojim zakucavanjima, a i Bibby nije loš, ima 6 asistencija, sigurno je produktivniji od Davisa...
Melo - 29 pts, 9 rbs, 7 asts
Smith - 23 pts, 5 asts, 4 rbs
Chandler - 18 pts, 4 rbs
Loša treća četvrtina, samo 24 poena smo postigli, loše... Chandler fantastičan sa svojim zakucavanjima, a i Bibby nije loš, ima 6 asistencija, sigurno je produktivniji od Davisa...
Melo - 29 pts, 9 rbs, 7 asts
Smith - 23 pts, 5 asts, 4 rbs
Chandler - 18 pts, 4 rbs
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
E moj Larry Bird, Novak je za tebe Marković 
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 7 gostiju.