Treba smirene glave sacekati tekmu. Ne smijemo ni mi navijaci a ni igraci da podcijenimo protivnika. Ovo je plufinale LP i tu nema lupanja rezultata i podcjenjivanja protivnickog tima. Ovo se danas moglo vidjeti na realovom dijelu foruma gdje su se lupali rezultatu u svoju korist a docekali poraz. Sto se nas tice mi jesmo jaka ekipa ali treba mudro uci u ovu utakmicu. Sta ja ocekujem. Iskreno neki nerijeseni rezultat, ali igrati svoju igru i vrsiti pritisak na vrijeme na njihovu odbranu i time im uvesti dekoncentraciju u njihovu igru a onda zavrsiti posao. Barcelona jest veliki klub i kao navijac ocekujem dobar rezultat i nadam se da ce gospodin znati postaviti igru naseg tima na spram Chelzija._Bad_boy je napisao/la:Treba evidentirat u zvanicnu statistikubparena je napisao/la:Messi zabija na sve strane
p.s.Sutra nas ocekuje teska utakmica protiv "manjeg londonskog kluba"(klasicni pajizam).Igramo sa ekipom koja je veoma neugodna i nadam se povoljnom rezultatu.Oni koji misle da cemo se prosetati londonom i podcjenjuju plavce su neozbiljni jer je to tim koji je sami vrh svjetskog nogometa.Bili su u krizi al polahko se vracaju i siguran sam da je i Pep toga svjestan i da ce uci oprezno u mec.I remi sa postignutim golom ce biti ok za mene,jer mislim da na domacem terenu mozemo pobjediti.
Iako smo zadnjih godina najjaci - ipak smo i ozbiljni za trenutak i utakmicu koju sutra igramo. A i tu smo najveci.