FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 00:30

_Bad_boy je napisao/la:
bparena je napisao/la:Messi zabija na sve strane :D
Treba evidentirat u zvanicnu statistiku :D

p.s.Sutra nas ocekuje teska utakmica protiv "manjeg londonskog kluba"(klasicni pajizam :mrgreen: ).Igramo sa ekipom koja je veoma neugodna i nadam se povoljnom rezultatu.Oni koji misle da cemo se prosetati londonom i podcjenjuju plavce su neozbiljni jer je to tim koji je sami vrh svjetskog nogometa.Bili su u krizi al polahko se vracaju i siguran sam da je i Pep toga svjestan i da ce uci oprezno u mec.I remi sa postignutim golom ce biti ok za mene,jer mislim da na domacem terenu mozemo pobjediti.
Treba smirene glave sacekati tekmu. Ne smijemo ni mi navijaci a ni igraci da podcijenimo protivnika. Ovo je plufinale LP i tu nema lupanja rezultata i podcjenjivanja protivnickog tima. Ovo se danas moglo vidjeti na realovom dijelu foruma gdje su se lupali rezultatu u svoju korist a docekali poraz. Sto se nas tice mi jesmo jaka ekipa ali treba mudro uci u ovu utakmicu. Sta ja ocekujem. Iskreno neki nerijeseni rezultat, ali igrati svoju igru i vrsiti pritisak na vrijeme na njihovu odbranu i time im uvesti dekoncentraciju u njihovu igru a onda zavrsiti posao. Barcelona jest veliki klub i kao navijac ocekujem dobar rezultat i nadam se da ce gospodin znati postaviti igru naseg tima na spram Chelzija.

Iako smo zadnjih godina najjaci - ipak smo i ozbiljni za trenutak i utakmicu koju sutra igramo. A i tu smo najveci. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 apr 2012, 01:09

bparena je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:
bparena je napisao/la:Messi zabija na sve strane :D
Treba evidentirat u zvanicnu statistiku :D

p.s.Sutra nas ocekuje teska utakmica protiv "manjeg londonskog kluba"(klasicni pajizam :mrgreen: ).Igramo sa ekipom koja je veoma neugodna i nadam se povoljnom rezultatu.Oni koji misle da cemo se prosetati londonom i podcjenjuju plavce su neozbiljni jer je to tim koji je sami vrh svjetskog nogometa.Bili su u krizi al polahko se vracaju i siguran sam da je i Pep toga svjestan i da ce uci oprezno u mec.I remi sa postignutim golom ce biti ok za mene,jer mislim da na domacem terenu mozemo pobjediti.
Treba smirene glave sacekati tekmu. Ne smijemo ni mi navijaci a ni igraci da podcijenimo protivnika. Ovo je plufinale LP i tu nema lupanja rezultata i podcjenjivanja protivnickog tima. Ovo se danas moglo vidjeti na realovom dijelu foruma gdje su se lupali rezultatu u svoju korist a docekali poraz. Sto se nas tice mi jesmo jaka ekipa ali treba mudro uci u ovu utakmicu. Sta ja ocekujem. Iskreno neki nerijeseni rezultat, ali igrati svoju igru i vrsiti pritisak na vrijeme na njihovu odbranu i time im uvesti dekoncentraciju u njihovu igru a onda zavrsiti posao. Barcelona jest veliki klub i kao navijac ocekujem dobar rezultat i nadam se da ce gospodin znati postaviti igru naseg tima na spram Chelzija.

Iako smo zadnjih godina najjaci - ipak smo i ozbiljni za trenutak i utakmicu koju sutra igramo. A i tu smo najveci. ;)
Slazem se..Upravo su mnogi madriđani podcjenili jednu od ekipa koja je institucija vec dugo vremena u svijetu i obilo im se o glavu.I jos jedna stvar koja me jako nervira u zadnje vrijeme je kladionica.Pa covjece gledam kvote po 1,5 km na pobjedu Barce a po 4-5km na chelsea.Kao da se igra tekma primere protiv granade a ne chelsea i to u paklu Londona.
-PAJA Fan Club!!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 01:44

Kladionice svakako nist apametno ne donose pa ni te kvote. Ne treba se s tim zavaravati. Oprez u odbrani i prepustiti sredini, napadu i Messiju da odrade svoje. Samo smireno i polahko do cilja. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

zlatan1982
Kontakt:

Post Postao/la zlatan1982 » 18 apr 2012, 02:46

ako se ne varam,puyol i maskerano treba da paze na kartone...dobio je i cuenca protiv milana karton ali sad nisam siguran,ali mislim da je u LP pravilo da nakon 3 žuta ide suspenzija...
nekako mi se cijelo vrijeme jedan rezultat mota po glavi a to je 1:2 za barsu...ali vidjećemo..

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 apr 2012, 02:57

zlatan1982 je napisao/la:ako se ne varam,puyol i maskerano treba da paze na kartone...dobio je i cuenca protiv milana karton ali sad nisam siguran,ali mislim da je u LP pravilo da nakon 3 žuta ide suspenzija...
nekako mi se cijelo vrijeme jedan rezultat mota po glavi a to je 1:2 za barsu...ali vidjećemo..
Samo treba mudro i bez nekog suvisnog "leta u visine" uci u ovu utakmicu. Dobro rasporediti snagu i napraviti dobar rezultat bez neke nepotrebne buke. Nakon toga u uzvratu potvrditi finale.

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 18 apr 2012, 03:18

Jako teška tekma sutra, zapravo danas. Čelzi je vrlo opasan u kontrama i polukontrama i na tome ce bazirati svoju igru. Nece se oni puno upuštati u nadigravanje i kombinatoriku na sredini terena, vec ce tražiti što kraci put do Valdesovog gola sa okomitim direktnim pasovima i sprintovima. Naravno, da su jaci i kod prekida u skok igri (a to je i najveca mana Barcelone jer namaju ni visinu, ni skok igru) i treba se dobro paziti toga.
Morat ce odbrana biti na visokom nivou igre i koncentracije, ako se žele vratiti kuci sa povoljnim rezultatom.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 18 apr 2012, 10:48

A sad na biciklo, pa u London...
mes que un club

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 18 apr 2012, 11:22

Moja prognoza Barca dobija veceras 2-1,nadam se da nece biti samo 0-0!
I naravno dobijamo bez penala! :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 18 apr 2012, 11:28

samo barca ne treba dozvolit da ih celski stisne na pocetku utakmice,jer ce to i pokusati,,da na frku i na brzinu probaju uvaljat neki gol pa onda umrtvit igru..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 apr 2012, 12:50

Ništa, samo hrabro, najvažnije je izdržat onaj početni pritisak chelskog i onda lagano kad se oslobodimo istog i počnemo igrati našu igru teško njima :mrgreen:
Najvažnije je dati gol u gostima i ne izgubit više od jedan razlike, to bi bio plafon ako hoćemo finale :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 13:02

Samo se nadam dobroj utakmici večeras, bez sudijskih grešaka...neda mi se opet pisati o njima mjesec dana poslije utakmice :roll:

Barcelona je definitivno favorit, al' ne smije doći do potcjenjivanja protivnika, nismo to navikli od Barcelone...tako da očekujem da će večeras igrati oprezno, bez previše srljanja naprijed...ako već Barca neće dobit, onda nek' bude 1:1 :mrgreen:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 apr 2012, 13:06

ne treba se puno i otvarat ,bekovi alves i puyol ne smiju puno u napad ic jer ovi imaju kontru jaku pogotovo po bokovima ,polako smireno igrat ,chelsea nece napast u to sam uvijeren ,oni ce od pocetka se postavit u odbrani sa 7-8 igraca i cekat kontre, kako su protiv benfike igrali igrace slicno i protiv barce
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 apr 2012, 13:28

barca_87 je napisao/la:ne treba se puno i otvarat ,bekovi alves i puyol ne smiju puno u napad ic jer ovi imaju kontru jaku pogotovo po bokovima ,polako smireno igrat ,chelsea nece napast u to sam uvijeren ,oni ce od pocetka se postavit u odbrani sa 7-8 igraca i cekat kontre, kako su protiv benfike igrali igrace slicno i protiv barce
Ma samo ce Dani ici naprijed, tesko da ce Puyol, tako da ce ostati pozadi Javier, Pique i Puyol, mozda malo naprijed Puyol da ode, ali to ce zatvori Busquets, kao i do sada sto je bilo. Njih tri se razvuku pozadi i nema toliko straha od tih kontri. Javier je jako pokretljiv i moze po boku da zatvori, a znamo i radijus kretanja Alvesa, tako da je desna strana zabetonirana. Lijeva je malo kriticna bez Abidala, ali Puyol kao Puyol je nas najbolji defanzivac i u ovim poznim godinama, tako da on sam moze drzati tu lijevu stranu, odnosnu desnu stranu Chelsea. Mene vise brine ako oni budu igrali bunker, pa mi ne budemo mogli probiti, ali samo ako damo gol u prvih 15 minuta, eh to ce biti jedna odlicna utakmica za ljubitelje fudbala. Problem bi bio ako oni nama zabiju gol u prvih 15, eh onda ce oni u autobuse da se ukrcaju.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 apr 2012, 13:35

Pokusati cemo parkirati jedno 5-6 buseva pred gol :evil: .Nije previse za carobnjaka zvanog Messi.

Nego,dajte da ovo veceras prođe bez ikakvog osvrta na sudije.

Sretno ;)
Chelsea F.C.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 apr 2012, 13:52

Blue_He4rt je napisao/la:Pokusati cemo parkirati jedno 5-6 buseva pred gol :evil: .Nije previse za carobnjaka zvanog Messi.

Nego,dajte da ovo veceras prođe bez ikakvog osvrta na sudije.

Sretno ;)
ne pitamo se mi ,samo zavisi od sudije ,a vjerujem da ce bit puno padova u 16 metara igraca chelsea da ce tako pokusat napravit pritisak na sudiju da svira penal

nek bolji pobijedi ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 apr 2012, 14:12

Evo Messi postaje otac,nek mu je sa srecom.
Nadam se da ovo nije neko vec objavio prije mene,ako jeste,onda se izvinjavam.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 apr 2012, 14:52

messi ga zabio bez xavija i inieste :mrgreen:

veceras 1 3.. ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 apr 2012, 15:28

Scof1eld je napisao/la:messi ga zabio bez xavija i inieste :mrgreen:
mozda :mrgreen:

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 18 apr 2012, 15:30

Nije ba , Xavi asistent bio :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 18 apr 2012, 15:40

veceras 1 3.. ;)
Brate, ti šta god kažeš bude obrnute, isto sinoć Bayern - Real... :lol: :lol:
Haj, sretno vam, i želim da pobedite!!! ;)

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.