Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nadam se da će progirati i natjerati nas da pojedemo sve loše što smo napisali vezano za njega.Carroll se promijenio i prijeti golovima
Nogometaš Liverpoola Andy Carroll tvrdi da su "pakleni dani" iza njega i da je sada spreman opravdati cijenu od 35 milijuna funti koliko su "redsi" platili za njegove usluge...
Carroll je oduševio navijače Liverpoola kada je prošle subote kasnim pogotkom trasirao put "redsa" u finale engleskog FA Cupa. Englez je na samom kraju susreta zabio za 2-1 pobjedu Liverpoola nad Evertonom, koji je poveo preko našeg Nikice Jelavića. Carroll se našao na udaru bivšeg izbornika "tri lava", Fabia Capella, koji je mladom Englezu savjetovao da manje pije.
- Moja prošlost je iza mene. Promijenio sam svoj način života od dolaska na Anfield. Obožavam ovaj klub i grad. Mnogo ljudi ima priču da su me vidjeli kako se vani oblokavam. Ali to nije istina. Zapravo, uopće ne izlazim van, već sjedim kod kuće sa svojom djevojkom i gledam filmove – rekao je Carroll koji smatra da će iduće sezone biti mnogo bolji nego ove.
- Uvjeren sam da ću, ako budem igrao, zabijati puno golova. Ne mogu to raditi ako sjedim na klupi i ulazim za posljednjih 10 minuta. Samo želim igrati od prve minute i uvjeren sam da ću zabijati – zaključio je Carroll.
boldirano dokazuje da je ipak čovjek, da nije mudonja koji će izlaziti i piti s rajom kada ne igra dobro. ako mi je zbog ikoga drago, to je onda zbog njega.reds je napisao/la:Nadam se da će progirati i natjerati nas da pojedemo sve loše što smo napisali vezano za njega.Carroll se promijenio i prijeti golovima
Nogometaš Liverpoola Andy Carroll tvrdi da su "pakleni dani" iza njega i da je sada spreman opravdati cijenu od 35 milijuna funti koliko su "redsi" platili za njegove usluge...
Carroll je oduševio navijače Liverpoola kada je prošle subote kasnim pogotkom trasirao put "redsa" u finale engleskog FA Cupa. Englez je na samom kraju susreta zabio za 2-1 pobjedu Liverpoola nad Evertonom, koji je poveo preko našeg Nikice Jelavića. Carroll se našao na udaru bivšeg izbornika "tri lava", Fabia Capella, koji je mladom Englezu savjetovao da manje pije.
- Moja prošlost je iza mene. Promijenio sam svoj način života od dolaska na Anfield. Obožavam ovaj klub i grad. Mnogo ljudi ima priču da su me vidjeli kako se vani oblokavam. Ali to nije istina. Zapravo, uopće ne izlazim van, već sjedim kod kuće sa svojom djevojkom i gledam filmove – rekao je Carroll koji smatra da će iduće sezone biti mnogo bolji nego ove.
- Uvjeren sam da ću, ako budem igrao, zabijati puno golova. Ne mogu to raditi ako sjedim na klupi i ulazim za posljednjih 10 minuta. Samo želim igrati od prve minute i uvjeren sam da ću zabijati – zaključio je Carroll.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... z1sJTygChi" onclick="window.open(this.href);return false;Kenny Dalglish won’t need a team talk ahead of that game. He just needs to remind his players of those Chelsea fans’ behaviour, and that should do the trick.
Nothing would give me greater pleasure than to put those idiots in their place. How satisfying would it be to send the ignorant fools home crying into their beer.
We could deny them a place in the top four, and beat them in the cup final.
Maybe that would teach those who place their ignorant football rivalries above respecting the loss of human lives.
Pacheco:fera je napisao/la:po ugovoru tom bi trebalo da nakon 25 odigranih ligaskih utakmica aquilanija otkupi milan ALI po mojoj racunici on nije odigrao vise od 20 utakmica u seriji A za milan.
isto tako nije da pacheco ulazi skoro svaku utakmicu... on nije skupio ni 10 nastupa ove sezone... a nije da je tamudo u ovim godinama neka igracina.
sto se colea tice on je imao svoju sansu i lijepo je da je i njemu jasno da on nema vise ono sto se trazi da bi mogao biti uspjesan igrac u engleskoj pa ce se drzati van liga petice
Siske su mu strasnefera je napisao/la:vidi andya pravi seljacic![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.