Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 17 apr 2012, 14:53

Phil Dowd naš sudija, sudi protiv Chelsea u finalu. :D

slika
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 apr 2012, 18:34

Carroll se promijenio i prijeti golovima

Nogometaš Liverpoola Andy Carroll tvrdi da su "pakleni dani" iza njega i da je sada spreman opravdati cijenu od 35 milijuna funti koliko su "redsi" platili za njegove usluge...

Carroll je oduševio navijače Liverpoola kada je prošle subote kasnim pogotkom trasirao put "redsa" u finale engleskog FA Cupa. Englez je na samom kraju susreta zabio za 2-1 pobjedu Liverpoola nad Evertonom, koji je poveo preko našeg Nikice Jelavića. Carroll se našao na udaru bivšeg izbornika "tri lava", Fabia Capella, koji je mladom Englezu savjetovao da manje pije.

- Moja prošlost je iza mene. Promijenio sam svoj način života od dolaska na Anfield. Obožavam ovaj klub i grad. Mnogo ljudi ima priču da su me vidjeli kako se vani oblokavam. Ali to nije istina. Zapravo, uopće ne izlazim van, već sjedim kod kuće sa svojom djevojkom i gledam filmove – rekao je Carroll koji smatra da će iduće sezone biti mnogo bolji nego ove.

- Uvjeren sam da ću, ako budem igrao, zabijati puno golova. Ne mogu to raditi ako sjedim na klupi i ulazim za posljednjih 10 minuta. Samo želim igrati od prve minute i uvjeren sam da ću zabijati – zaključio je Carroll.
Nadam se da će progirati i natjerati nas da pojedemo sve loše što smo napisali vezano za njega.
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 17 apr 2012, 19:28

Pridružujem se željama. Ali treba biti realan i reći, da je to teško za očekivati. Uredu, trenutno je u hypeu, svi ga hvale... ali pogledajte golove. Bez 100% šanse, od njega se ne može očekivati go. Pa čak ni tada nije sigurno (Newcastle, glava protiv Evertona kod rezultata 0-1, bruku prečki i sličnih situacija). Ako do ljeta ne proradi, u ovo par utakmica što je ostalo, treba tražiti pojačanje u vrhu, ali u pravom smislu te riječi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 apr 2012, 19:32

Ja mislim da njemu treba samo neko da ga pita loptama i da će on zabijati preko 15 golova po sezoni ,a to je sasvim dovoljno za takvog igrača.
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 17 apr 2012, 19:40

8 golova i 3 asistencije u 25 starta ove sezone nije dovoljno, ali je veliki napredak u odnosu kako je krenuo. On mora postići najmanje 15 golova po sezoni i imati barem 5 asistencija po sezoni kako bi opravdao uložene pare. Naravno, pišem o minimumu. Sve preko toga je gratis.
Nažalost, za to mu je potrebno više utakmica a ne samo 25 startova u jednoj sezoni i kao drugi uslov jeste desno krilo kojeg mi nemamo. Mislim da uz kvalitetno desno krilo tipa Adam Johnson bi imao takav učinak ( 15 + 5 ). Sam Downing nije dovoljan za njegov veći doprinos ekipi.
Carrol se smirio van terena, sada je potrebno da se pokaže i na terenu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 apr 2012, 20:22

reds je napisao/la:
Carroll se promijenio i prijeti golovima

Nogometaš Liverpoola Andy Carroll tvrdi da su "pakleni dani" iza njega i da je sada spreman opravdati cijenu od 35 milijuna funti koliko su "redsi" platili za njegove usluge...

Carroll je oduševio navijače Liverpoola kada je prošle subote kasnim pogotkom trasirao put "redsa" u finale engleskog FA Cupa. Englez je na samom kraju susreta zabio za 2-1 pobjedu Liverpoola nad Evertonom, koji je poveo preko našeg Nikice Jelavića. Carroll se našao na udaru bivšeg izbornika "tri lava", Fabia Capella, koji je mladom Englezu savjetovao da manje pije.

- Moja prošlost je iza mene. Promijenio sam svoj način života od dolaska na Anfield. Obožavam ovaj klub i grad. Mnogo ljudi ima priču da su me vidjeli kako se vani oblokavam. Ali to nije istina. Zapravo, uopće ne izlazim van, već sjedim kod kuće sa svojom djevojkom i gledam filmove – rekao je Carroll koji smatra da će iduće sezone biti mnogo bolji nego ove.

- Uvjeren sam da ću, ako budem igrao, zabijati puno golova. Ne mogu to raditi ako sjedim na klupi i ulazim za posljednjih 10 minuta. Samo želim igrati od prve minute i uvjeren sam da ću zabijati – zaključio je Carroll.
Nadam se da će progirati i natjerati nas da pojedemo sve loše što smo napisali vezano za njega.
boldirano dokazuje da je ipak čovjek, da nije mudonja koji će izlaziti i piti s rajom kada ne igra dobro. ako mi je zbog ikoga drago, to je onda zbog njega.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 17 apr 2012, 20:38

Carroll ce kad tad poceti da se dokazuje ;) Samo ga treba pustati da igra od prve i to je to :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 apr 2012, 22:18

Ovaj intervju je rađen prije tekme:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Uživam u svakom njegovom intervjuu, čovjek je legenda.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 17 apr 2012, 22:32

Drente se seli u drugi kraj Liverpula?
Čelnici Liverpula razmišljaju o fudbaleru Evertona Rojstonu Drenteu za naredni letnji prelazni rok.
Iako je Rojston Drente daleko od partija koje pružao u Fejnordu, u Liverpulu su zadovoljni njegovom formom u timu najljućeg rivala Evertona.

Bivši igrač Real Madrida je od dolaska u Premijer ligu, gde brani boje Evertona, igrao na zadovoljavajućem nivou i sada "crveni" razmišljaju da ga dovedu na "Enfild", prenosi "The Telegraph".

Pozajmica Rojsona Drentea Evertonu ističe na kraju ove sezone, a ostaje da se vidi hoće li Holanđanin nastaviti karijeru na ostrvu.

"The Telegraph" tvrdi da je Drente daleko od produžetka saradnje sa Evertonom i da bi to moguao da iskoristi najveći rival Liverpul.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 apr 2012, 22:42

Kenny Dalglish won’t need a team talk ahead of that game. He just needs to remind his players of those Chelsea fans’ behaviour, and that should do the trick.

Nothing would give me greater pleasure than to put those idiots in their place. How satisfying would it be to send the ignorant fools home crying into their beer.

We could deny them a place in the top four, and beat them in the cup final.

Maybe that would teach those who place their ignorant football rivalries above respecting the loss of human lives.
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... z1sJTygChi" onclick="window.open(this.href);return false;

Dobro reče Aldo

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 apr 2012, 22:58

Aldridgeu je uvijek svaka na mjestu, al' stvarno.Zna čovjek Liverpool u dušu.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 apr 2012, 00:31

Skrtel dobio sina:
slika :)

Zipa ovih fotkica:
slika Agger je od malih nogu navijač Barcelone.

slika Andynator.

slika Banik Ostrava, inače matični klub Milana Barosa, iskazao poštovanje prema Liverpoolu i poginulim navijačima Liverpoola za azliku od silikonskih plavaca.

slika Perch se oporavio nakon što je primio udarac od Pepe Reine. 8-)

slika I šta kaže Carrol, prestao je da pije? :mrgreen:

Liverpool je zainteresovan za Jackson Martineza iz Jaguareza.
slika
25 godina, 141 utakmica 95 golova u Meksičkoj ligi.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 apr 2012, 11:39

vidi andya pravi seljacic :P

sto se ovog jacksona tice cijena je oko 4 miliona i porto je zainteresovan. e sad znamo kakve skaute porto ima za razliku od nasih koji ne bi prepoznali dobrog igraca da im u dvoristu igra... ako ga porto trazi onda bi ja rizikovao i dao 4 miliona za njega pa sta bude i onako je sad kolumbijski fudbal u ekspanziji.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 apr 2012, 11:53

slika

Jedna radosna na sabahu.

Joe Cole wants Lille stay

Joe Cole has hinted he is ready to take a pay cut to seal a permanent move to Lille.
But after a season of reinvention, Cole insists money will not be the only factor that decides his future.
'I would like to stay here, but it's still too early to say,' he said. 'Let's see how Lille finish the season. I am happy here, my family too. I was well received and I love this team. 'But it's not me who decides. We need to see what the board decides. The financial issue is important, but money is not the priority for me. I enjoy being on the pitch and that's the main thing. I've not spoken to anyone at Liverpool. I'm expecting a call for them.'

Aquilanija Milan prema ugovoru mora kupiti, Cole želi ostati u Lillu, vidim da Pacheco skoro svaku utakmicu ulazi u igru oko 70 minute ( a treba im zamjena za Tamuda ), Aurelio svakako odlazi, za Kuyta se interesuju mnoge ekipe ... Mogli bi uzeti nekih para i onda ih kvalitetno uložiti ako Bog da.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 apr 2012, 12:05

po ugovoru tom bi trebalo da nakon 25 odigranih ligaskih utakmica aquilanija otkupi milan ALI po mojoj racunici on nije odigrao vise od 20 utakmica u seriji A za milan.

isto tako nije da pacheco ulazi skoro svaku utakmicu... on nije skupio ni 10 nastupa ove sezone... a nije da je tamudo u ovim godinama neka igracina.

sto se colea tice on je imao svoju sansu i lijepo je da je i njemu jasno da on nema vise ono sto se trazi da bi mogao biti uspjesan igrac u engleskoj pa ce se drzati van liga petice :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 apr 2012, 12:19

fera je napisao/la:po ugovoru tom bi trebalo da nakon 25 odigranih ligaskih utakmica aquilanija otkupi milan ALI po mojoj racunici on nije odigrao vise od 20 utakmica u seriji A za milan.

isto tako nije da pacheco ulazi skoro svaku utakmicu... on nije skupio ni 10 nastupa ove sezone... a nije da je tamudo u ovim godinama neka igracina.

sto se colea tice on je imao svoju sansu i lijepo je da je i njemu jasno da on nema vise ono sto se trazi da bi mogao biti uspjesan igrac u engleskoj pa ce se drzati van liga petice :D
Pacheco:

18.09.2012. Getafe-Rayo ušao u 81. minuti;
21.09.2011. Rayo-Levante ušao u 47. minuti;
24.09.2011. Real-Rayo ušao u 67. minuti;
16.10.2011. Rayo-Espanjol ušao u 61. minuti
23.10.2011. Betis-Rayo ušao u 63. minuti;
26.10.2011. Rayo-Malaga ušao u 47. minuti;
29.10.2011. Villareal-Rayo ušao u 66. minuti;
04.12.2011. Atletico-Rayo ušao u 69. minuti;
13.12.2011. Racing-Rayo bio starter i zamjenjen u 81. minuti :)
07.04.2012. Rayo-Osasuna ušao u 59. minuti;
11.04.2012. Valencia-Rayo ušao u 79. minuti;
15.04.2012. Rayo-Atletico ušao u 77. minuti.

A što se tiče Aquilanija, nisam siguran da samo liga ulazi u tih 25 nastupa. Mislim da su u pitanju svi nastupi u svim takmičenjima. U svim takmičenjima ima 28 nastupa a u Seriji A 20 nastupa. Ne bi nikako valjalo da se gleda samo liga.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 18 apr 2012, 14:27

ja sam 100% siguran da se racunaju samo ligaske utakmice i da ih u najboljem slucaju aquilani odigrati okruglo 24. vidjeces, necemo se mi lako njega rijesiti. milan se sve cesce dovodi u vezu sa montolivom a ako njega potpisu nema potrebe da daju i jedan euro za aquilanija.

i za ovog pacheca sam mislio na ligaske utakmice. al eto ne znam zasto ja bi njega vratio u liverpool, nekako je decko i sam privrzen nama poprilicno. samo kad vidim kako se raduje svakoj pobjedi liverpoola ja bi ga vratio :D

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 apr 2012, 14:40

slika

Liverpool snap up Crewe teenager
Talented young player

Liverpool have signed highly rated Crewe Alexandra youngster Dan Smith for a fee in the region of £300,000.
Midfielder Smith, 16, had been poised to move to Manchester City, only for the move to fall through last month.
The fee for Smith, who is yet to appear for Alex, will rise depending on first-team appearances for the Reds.
He will follow Danny Murphy and Rob Jones, who enjoyed successful careers at Liverpool after making the short move from Crewe.

Stižu pojačanja :D

slika Kako je Comolli otišao iz Liverpoola. :lol:

''Veliki AC koristio je gel za kosu Jordana Hendersona u zadnje dvije utakmice. U obje je zabio pobjedničke golove'' napisao je Kelly na twitteru. :lol:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 18 apr 2012, 20:46

fera je napisao/la:vidi andya pravi seljacic :P
Siske su mu strasne :lol: :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 apr 2012, 00:38

Cuj koristio Hendersonov gel, bolja bi mu frizura bila da je moju drrrku koristio :D
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.