Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

samir825
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la samir825 » 18 apr 2012, 11:40

exbabilon je napisao/la:
Kojim jezikom ti pričaš :?
Ne kontas?
Nase istocne komsije smatraju da su nebeski narod, nepobedivi, najbolji, pa cak kazu i da je sam Bog Srbin, a vi iz svakog dana, sve vise licite na njih(u tom kontekstu) ;)
Oko za oko, zub za zub!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 18 apr 2012, 11:41

kako ste osteceni?

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 apr 2012, 11:42

Baltazar je napisao/la:kako ste osteceni?
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 18 apr 2012, 11:44

exbabilon je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:kako ste osteceni?
ne znaju jos,cekaju da predsjednik iz sjene (tekstopisac)izda saopštenje :lol: :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 apr 2012, 11:46

Molim vas da diskutujete bez vrijeđanja.
U suprotnom, nemojte se začuditi banovima.

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 18 apr 2012, 11:53

Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
Jedno 64 puta sam pisao na ovom forumu, na koji nacin smo osteceni, a vasem kolegi nesto iz Bora sam poslao na pm fino sve gdje se ostetilo Sarajevo ili drugi klubovi, jos jednom cu napisati i ne pitajte me vise.

*Kazne (nema ih Celik, ostali imaju)
*Sudjenje (Siroki i Borac, ubise ih sudjenjem)
*Kompenzacije u placanju kazni sa savezom (koje ima samo Zeljo)
*Zabrana gostovanja, gdje su najvise ostecen Horde
*Izdavanje licence(bez obzira sto Zeljo ima veci dug prema drzavi, ipak je smao nama upitna licenca)
itd.

Trebamo biti svi jednaki!
Oko za oko, zub za zub!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 18 apr 2012, 11:55

samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.
Jedno 64 puta sam pisao na ovom forumu, na koji nacin smo osteceni, a vasem kolegi nesto iz Bora sam poslao na pm fino sve gdje se ostetilo Sarajevo ili drugi klubovi, jos jednom cu napisati i ne pitajte me vise.

*Izdavanje licence(bez obzira sto Zeljo ima veci dug prema drzavi, ipak je smao nama upitna licenca)
itd.

o kakvim ti pricas kompezacijama,kakve ba horde ostecene,svi su...............sta sudjenje jedino se moze zalit siroki i slavija za lukavicu i kosevo a ostalo gdje je to zeljo poguran

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 18 apr 2012, 12:00

dokumentuj to sve sto si napisao,treba vratit muniba,mensu,tigra i colaka i dominkovica jer se vi pitari najbolje snalazite u malverzacijama sa sudijama

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 18 apr 2012, 12:03

samir825 je napisao/la:Poslusajte admina, reci im, nazivaju me pogrdnim imenima.

itd.

Sarajevo nije kaznjeno ni jednu utakmicu za iste "propuste u organizovanju" kad su se na sjeveru vadili nozevi. Belaj na tribinama u Sarajevu, belaj na tribinama u Zenici, na terenu sve normalno, cemu kazna i za jedne i za druge?
Rekoh ti ranije, Disciplinska komisija je posljednji put zasjedala 05.04.2012. prije utakmice Čelik-Sarajevo pa postoji sansa da se na sljedecoj sjednici kazni Čelik, mada ne vidim razloga zasto. Policija je ta koja treba da uvodi red na tribinama a ne Savez.

Gdje su to Široki i Borac osteceni sudjenjem? Hajde recimo da je Široki ostecen u Lukavici, mada je trener Širokog rekao da je Slavija zasluzeno pobjedila, gdje jos?
Gdje su Borca ostetili? Zale se na utakmicu sa Željom. Bilo na TV, svi koji su gledali vidjeli su sta je i kako bilo. Cak i velika vecina navijaca Sarajeva je komentarisala da je Željo zasluzeno prosao. Gdje jos? Ako slusas navijace Borca, ostetili su ih kuci protiv Širokog ALI onda dodjemo do situacije da su sudije pomogle gostima. Kako je to moguce ako ih vec zakidaju?
Navijaci Sarajeva se zale da su zakinuti na Kosevu protiv Širokog. Dodjemo opet do toga da su sudije pomogle Širokom. Kako je to moguce ako ih zakidaju?

Ovo je vec tvoja neupucenost. Meni si na PP napisao da je i Čelik tu ukljucen:
samir825 je napisao/la:Dugove kompenzujete sa savezom, vi i Celik!
Hajmo opet: Jeli Komitet poceo sa praksom igranja mladjih selekcija na Grbavici? NIJE. Igrale su se utakmice i prije 10 godina a tada nije bilo Osima. Kad je posljednja utakmica reprezentacije odigrana na Grbavici? Znas li koliko Željo moze uzeti za tu neku utakmicu? Cca 2.000 KM i to da se udara nogama u guzicu od srece. A do sada su dobili 2.000 (Široki) + 1.000 (Borac) + 1.500 Travnik = 4.500 KM a tek slijede kazne za Olimpic i Čelik. Jos kad tu dodas prvu polusezonu, to se nikako ne moze prelomiti sa parama koje je klub dobio za iznajmljivanje Grbavice (davno je odigrana neka utakmica).
Druga stvar, Čelik NE MOZE lomiti dugove sa Savezom jer stadion Bilino Polje nije njihov nego od Opštine Zenica.
Treca stvar, niko nije kriv Sarajevu sto nema svoj stadion da podjahkad uzme koju paru.

Ovo nije za komentarisanje nego za smijanje ...

itd.

Dug prema poreskoj upravi je sekundu veci kod Želje ALI taj isti Željo nema dugova prema igracima a to se gleda. Kad neki igrac ili vise njih podnese tuzbu protiv kluba, normalno je da ce Savez ili u ovom slucaju UEFA (posto su oni dali rok do 31.03.) stati na stranu igraca i traziti da klub isplati taj dug. Za porez smo svi duzni a i to bi trebalo, da se ja pitam, traziti da se vrati do kraja godine.
Znaci UEFA je trazila da se isplate dugovi prema igracima a ne NSBiH. Nema to veze sa porezom, za sada.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 18 apr 2012, 12:08

brate kandiduj se na izborima da glasam za tebe ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 18 apr 2012, 12:11

itd.

toliko nebuloza u jednom postu da je za nepovjerovat, ali fino je vidjet kako se jedete, ubi vas nas uspijeh
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 apr 2012, 12:16

itd.

Šta ćeš,mi imamo Nijaza Brkovića! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 18 apr 2012, 12:23

itd.

Strasno me nervira sto me jedan balavac kao ovaj Samir moze ovako iznervirat,pa dijete drago kakvo to sudjenje imaju Borac,Siroki i ostali,pa na Grbavici protiv Zelje obje tekme protiv Borca i Sirokog sudija je svirao za goste iritirao publiku sa svojim odlukama i onda se nadje neki Sipovac koji se zali za sudjenje gdje Zeljo dobije cist crveni karton(dva zuta) i onda se baraba buni sto je zeljo jak iz prekida pa sudija svira faule za zelju..hallo apsurd al vidim i ti kao jedan laik veliki ne vidis dalje od guzice i ne vidis da je jedini sudija u ovoj polusezoni koji je kaznjen je sudija koji je sudio Sarajevo-Slavija i kaznjen je zbog propusta u korist Sarajeva.Kontas znaci sudio za Sarajevo,vidim treba ti svaki put 3 puta ponavljat.
I ovako sad cu ti objasniti te ostale razloge sto si kao naveo kao stetu protiv tvog kluba!

Ova kompenzacija sto pricas i sto baljezgas evo 2 mjeseca i toliko ti se smijem na tu temu nemoze vjerovat koliko,jel fakat ti mislis da savez uzima novce zelji oni njima stadion a oni njima kazne za baklje :mrgreen: pa djecace nisi ti 98 nego 92 godiste razmisljaj malo nemogucee je to shvati.Savez uplati na racun svako koristenje grbavice za omladinske selekcije i tu je sva prica gotova,zato popusti tu pricu brukas se vjeruj mi!

Sta hoces da kazes da bi sarajevo imalo dosta vise bodova da su Horde na gostovanjima :roll: Gostovanja su prekinuti sa razlogom i to svaki normalni navijac ce reci tako,ovi sto im je furka ici na gostovanja i praviti probleme,krasti po benzinskim i radnjama me ne zanimaju..Trebalo je ostavit gostovanja pa cekat kad ce ko uletit i prekinut utakmicu.Da poslije gostujucih utakmica jedina dilema bude jesu li navijaci teze ili lakse povrijedjeni.Tako je bilo do suspenzije gostujucih navijaca i ti opet bi zelio da gledas te scene,svaka ti cast!!

Ovo oko licence i oko duga zelji i sarajevu je potpisan reprogram i znaci to nije prepreka za licencu,problem je sto ti ne vidis da tvoje sarajevo zove igrace kojima je duzan nekoliko hiljada km i moli da potpise reprogram,nisam vidio da se iko zali od bivsih igraca zelje za neka dugovanja,zato nemoj u istu recenicu Zeljeznicar i tvoje sarajevo oko uslova za licencu.

Kazne za pirotehniku i losu organizaciju domacih utakmica su za sve ekipe iste,jedina je razlika kad tvoje sarajevo dobije kaznu ti i slicni tebi govore da samo sarajevo dobije kazne ne opravdano previsoke i slicne gluposti a ne vidis da i zeljo dobija vece kazne od sarajeva zbog slicnih stvari..Znaci poenta je da svako dobije kaznu koliko zasluzi i to je sva prica!!

I malo objektivnosti nebi bilo lose i kako kazes mlad si ne sjecas se ivice uzmi malo procitaj lik i djelo Ivice Osima informisi se pa ces mozda vidjet kolika je to ljudska velicina od covjeka djecace!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 apr 2012, 12:29

Zeljo.ba je napisao/la:

itd.

Strasno me nervira sto me jedan balavac kao ovaj Samir moze ovako iznervirat,pa dijete drago kakvo to sudjenje imaju Borac,Siroki i ostali,pa na Grbavici protiv Zelje obje tekme protiv Borca i Sirokog sudija je svirao za goste iritirao publiku sa svojim odlukama i onda se nadje neki Sipovac koji se zali za sudjenje gdje Zeljo dobije cist crveni karton(dva zuta) i onda se baraba buni sto je zeljo jak iz prekida pa sudija svira faule za zelju..hallo apsurd al vidim i ti kao jedan laik veliki ne vidis dalje od guzice i ne vidis da je jedini sudija u ovoj polusezoni koji je kaznjen je sudija koji je sudio Sarajevo-Slavija i kaznjen je zbog propusta u korist Sarajeva.Kontas znaci sudio za Sarajevo,vidim treba ti svaki put 3 puta ponavljat.
I ovako sad cu ti objasniti te ostale razloge sto si kao naveo kao stetu protiv tvog kluba!

Ova kompenzacija sto pricas i sto baljezgas evo 2 mjeseca i toliko ti se smijem na tu temu nemoze vjerovat koliko,jel fakat ti mislis da savez uzima novce zelji oni njima stadion a oni njima kazne za baklje :mrgreen: pa djecace nisi ti 98 nego 92 godiste razmisljaj malo nemogucee je to shvati.Savez uplati na racun svako koristenje grbavice za omladinske selekcije i tu je sva prica gotova,zato popusti tu pricu brukas se vjeruj mi!

Sta hoces da kazes da bi sarajevo imalo dosta vise bodova da su Horde na gostovanjima :roll: Gostovanja su prekinuti sa razlogom i to svaki normalni navijac ce reci tako,ovi sto im je furka ici na gostovanja i praviti probleme,krasti po benzinskim i radnjama me ne zanimaju..Trebalo je ostavit gostovanja pa cekat kad ce ko uletit i prekinut utakmicu.Da poslije gostujucih utakmica jedina dilema bude jesu li navijaci teze ili lakse povrijedjeni.Tako je bilo do suspenzije gostujucih navijaca i ti opet bi zelio da gledas te scene,svaka ti cast!!

Ovo oko licence i oko duga zelji i sarajevu je potpisan reprogram i znaci to nije prepreka za licencu,problem je sto ti ne vidis da tvoje sarajevo zove igrace kojima je duzan nekoliko hiljada km i moli da potpise reprogram,nisam vidio da se iko zali od bivsih igraca zelje za neka dugovanja,zato nemoj u istu recenicu Zeljeznicar i tvoje sarajevo oko uslova za licencu.

Kazne za pirotehniku i losu organizaciju domacih utakmica su za sve ekipe iste,jedina je razlika kad tvoje sarajevo dobije kaznu ti i slicni tebi govore da samo sarajevo dobije kazne ne opravdano previsoke i slicne gluposti a ne vidis da i zeljo dobija vece kazne od sarajeva zbog slicnih stvari..Znaci poenta je da svako dobije kaznu koliko zasluzi i to je sva prica!!

I malo objektivnosti nebi bilo lose i kako kazes mlad si ne sjecas se ivice uzmi malo procitaj lik i djelo Ivice Osima informisi se pa ces mozda vidjet kolika je to ljudska velicina od covjeka djecace!
:roll: :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 18 apr 2012, 12:30

Drugovi, rek'o je sve time da je 92. godiste, sa takvim se ne raspravlja! :D
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 18 apr 2012, 12:52

Nedavno sam na temi FK Željezničar pokusao otvoriti karte i pokrenuti diskusiju u ovom pravcu,međutim
nije se pojavio kompetentan sagovornik,osim onih,dezurnih operativaca koji su mi pokusali podvaliti
nesto sto ja nisam napisao.Konkretno,ako napisem:Komitet za normalizaciju ili NSBiH,u prevodu tih operativaca
pisalo bi Ivica Osim.Obzirom da imam visoko misljenje o doticnom,a kako ne zelim da me se pogresno shvati,
odustao sam sa daljnjim iznosenjem vlastitog misljenja.
F.K.SARAJEVO

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 18 apr 2012, 13:04

ko ne vidi pomake u nasem nogometu taj ili je slijep ili se pravi budala tj. rodjeni je kontras...
sto se Ivice tice(evo sad sam ustao dok sam pisao njegovo ime) on je jedino svijetlo u nasoj crnoj drzavi i on ako sad odustane ja mislim da ce i vecina ljudi u drzavi odustati od bh fudbala(prvi ja), po meni jedina njegova mana u ovom komitetu je
slika
:evil:
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 18 apr 2012, 13:37

itd.

...ovakva pisanja i stavove (za koje se iskreno nadam da su namjerno smišljeni napisani samo da bi nekome podignuli pristisak, a ne da su odraz razmišljanja odrasla insana, jer bi to bilo zaista tužno), ne zaslužuju niakave odgovore, barem ne u smislu pokušaja argumentovanog pobijanja iznesenih tvrdnji; dakle, odgovor :lol: ili :cry:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2012, 13:59

Borac je najdrastičnije oštećen u Banjaluci protiv Širokog,zato je sudija iz Zenice i kažnjen sa 4 utakmice zabrane..ali,u jesenjem dijelu u ŠB sudija nije svirao domaćinima penal,tako da se to može egalisati.
Onaj smećar protiv Želje je posebna priča,došao je po zadatku i to je svaka b udala mogla vidjeti,ali nije uticao na nešto krucijalno,gol Željezničara je regularan.

na ostalim utakmicama je bilo ok suđenje,čak i na grbavici u kupu (iako su naši uložili neku glupu žalbu :oops: ),kao i u trebinju gdje smo glatko izgubili...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 18 apr 2012, 14:14

Nazalost Prolic nije jedini koji je ostao iz ere Usanovica,o tome je vec pisao jedan sportski portal, a vecina i danas imaju jak uticaj na Premijer ligu.Prolic je godinama reketirao klubove i uzimao lovu od istih ,i danas je ostao u Komitetu gdje ima jednu od glavnih pozicija uvezi sudjenja u Premijer ligi.Znajuci o kakvom se moralnom covjeku radi,kako da navijaci drugih klubova nemaju trunku sumnje,da taj isti Prolic da bi ostao u fotelji gdje je sad ,malo ne pogura recimo Zelju i od Šefa sina Amara.Neznam primjer u svijetu ,osim u Iranu ,da je otac glavni u nekom N.S,a da mu je sin trener nekog kluba.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.