FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
dobra utakmica večeras. bayern je bio bolji. nakon primljenog gola nisu se predali već ubacili u brzinu više i konstantno napadali i zasluženo dali taj 2. gol. real jeste na papiru bolja momčad ali ne pobjeđuju zvijezde. ronaldo je bio neutraliziran, nije se vidio. gomez je morao utrpati gol, čovjek ne zna dodati loptu ili primiti je kako treba ali u 16-ercu je preopasan i uvijek na pravom mjestu. volio bih da bayern osvoji ligu prvaka ali će na bernabeu biti itekako teško i daleko je ovo od gotovog. ako bayern u uzvratu da prvi gol onda su 70% u finalu.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Morao je Bayern zabiti još koji gol, mada ni ovo nije loše.
U revanšu ce cekati svoje šanse i ako zabiju na vrijeme eto ih u finalu.
U revanšu ce cekati svoje šanse i ako zabiju na vrijeme eto ih u finalu.
Čestitke Bayernu na pobjedi i dobro odigranoj utakmici. Kada se sve sabere, ovo je i nekako realan rezultat. Dovoljna prednost, iako bi 1:0 bila puno bolja.
Za sedmicu dana revanš u Madridu. Navijač sam Reala i danas sam prognozirao 2:1, stvarno jesam. Za uzvrat prognoziram 2:2 ili 1:1 i prolazak Bayerna. Bolja ste timska ekipa od Reala kojem očigledno ne pomaže ni Mourinho. Prelako su primili drugi gol gdje ni Ramos ni Pepe nisu reagirali.
Kakvi su samo igrači Alonso i Schweinsteiger. Začinili su utakmicu onima koji je gledaju svu a ne samo napadački dio.
Poptuno zakazali Robben i Ronaldo.
Biće to odličan uzvrat!
Za sedmicu dana revanš u Madridu. Navijač sam Reala i danas sam prognozirao 2:1, stvarno jesam. Za uzvrat prognoziram 2:2 ili 1:1 i prolazak Bayerna. Bolja ste timska ekipa od Reala kojem očigledno ne pomaže ni Mourinho. Prelako su primili drugi gol gdje ni Ramos ni Pepe nisu reagirali.
Kakvi su samo igrači Alonso i Schweinsteiger. Začinili su utakmicu onima koji je gledaju svu a ne samo napadački dio.
Poptuno zakazali Robben i Ronaldo.
Biće to odličan uzvrat!
CAMP MOU!
Izvinjavam se svima ali ovo je nesto sto moram citirat.Sve ono sto sam htio napisat ali nisam mogao odmah nakon utakmice se nalazi u ovom postu.anton 1983 je napisao/la:POMOLI SE I KRENI U BITKU!!!!
NAJBOLJA UTAKMICA KOJU SAM IKADA GLEDAO A DA JE BAYERN U NJOJ IGRAO. KAKAV TEMPO!!!!! OVA TEKMA ME PODSJETILA NA ONU NJEMAČKA - ITALIJA 2006 ZA KOJU SAM SMATRO DA SE VIŠE NEMRE PONOVITI, NO ONO ĆEM SAM DANAS SVJEDOČIO TO JE TU TEKMU NADMAŠILO! Tako dobar nogomet od obje ekipe teško da ću ikada više gledati!!! SEX na ntu potenciju!!!!BOMBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Utakmica je toliko bila dobra da bi sada mogao bez beda sa istim tenzijama pogledati reprizu!!!
Nema za mene boljeg osječaja nego kada sam nabrijan za vrijeme tekme, kada ljudi oko tebe pričaju deru se, prcaju te, a ti to ne čuješ jer si u zoni. ruke su znojne, pušiš jednu za drugom, srce lupa, a ti u sebi pričaš, molim te nemoj, daj dodaj, pa tu i tamo stepeš stolac il se tolko zadereš da se celi birc okrene. KAKO JA VOLIM TO ŠTO SAM NOGOMETNI FAN; ŠTO ŽIVIM ZA TAJ ŠPORT; ŠTO SAM NAVIJAČ BAYERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako smo mi ovu tekmu započeli ja nisam mogo vjerovat, doslofce sam se preplašio koliko smo dobri jer nisam mogao vjerovati, da ja po prvi puta vidim ono što ova ekipa ustvari može. Odigrat nogometnu utakmicu na najvišoj mogućoj razini i to u istoj tekmi u kojoj se igra protiv nimalo slabijeg protivnika. Danas možemo biti Bogu zahvalni što nam je podario da se rodimo u ovo vrijeme i svjedočimo tekmi u kojoj nastupaju dva STROJA!!!!
Malo stišćemo mi, malo oni. Kada je Real počeo igrati malo sam se pribojo, nakon 10 minuta, da smo izgorili no to je bilo samo zavarivanje protivnika. Popizdio sam kada na Riberyu nije dosuđen penal, ali što ćeš, u današnjoj tekmi da bi penal bio dosuđen noga je morala puknuti i ne zamjeram Webbu što nam taj penal nije doszudio. tada slijedi korner, bum tras ANANAS!!!
Ova slika govori sve ono što je Ribery na današnjoj utakmici napravio. nepretjerujem sigurno kad kažem da mu je ovo najbolja utakmica za Bayern koju je odigrao. Čovjek dobro da nije ubio svoje protivnike koji su mu pokušali oduzeti loptu. uvijek je bio tam di treba biti, borio se ko lav!!! Brijem da će si jose dobro promisliti prije nego što opet stavi Arbelou da igra protiv njega, a ne bi se čudio da nam uskoro uslijedi neka ponudica od 80milja od strane Reala, al ovaj puta Uli će reči da za to mogu dobiti lijevu nogu i lijevo jaje!LJUBIM TE MALI ŽABARU!!!!
Sad je vrijeme da pohvalimo našu školu!
DAVID ALABA!!!! pa taj mali će postat nabolji lijevi bek svijeta. Sa njim smo dobili ono što smo svi uvijek htjeli, a to je da smo opasTni i po lijevoj i po desnoj strani! Pa mali nije imao niti jedan kiks i dosta puta sam riješio problem. Uopće nije bio impresioniran konjem zvanim KRISTINA!!!!Eh kad se samo sjetim da se nisam htio slikat sa njim kad sam imao priliku, reko kaj će taj kepec. taj kepec nam je danas sa Riberyem UNIŠTIO desnu stranu Reala. Lik koda igra ovu poziciju otkad zna za sebe i ako da ima 28 godina. Nikakvu primjedbu ja na tog dečka neam. Po meni Player of the game ali tek na drugom mjestu!!!!
Sada moram preči na igrača koji je nama donio ovu pobjedu nad Realom. Bio je jako puno puta karakteriziran, te smo mislili da je promašaj i da treba nači bolje!!! Ne ovaj puta nije riječ o našem mari Gomezu već:
Taj čovjek je danas odnio sve kaj se moglo pobrat. Uništio je Realofce sam, potrgo im noge, dodavo, nosio se sa njima ko od šale. Lik je za ovu tekmu živio i odigro čak bolje nego prošle sezone protiv Intera u Interu. DANAS JE LUIS GUSTAVO BIO NAJBOLJI ZADNJI VEZNI SVEMIRA!!!!!!!!!!! UUUUUUUFFFFFFF ŠTO OBOŽAVAM TAKVE BRAZILCE!!!! LIK MI SE POLAGANO ALI SIGURNO UVLAČI POD KOŽU!
E sad odmah moram preči na svog ljubimca ŠPEKMEZA!!!
Dobro da se nisam od jada plako koliko se čovjek trudio, trčo, borio sa realovom obranom, a kako mu nije išlo, JAO MAJKO MOJA MILA!!!!!!!!! BOŽE SPASI GA OVE MIZERIJE, RECI JUPPU DA G VADI VAN!!! JA ZAKLETI GOMEZOVAC OKRENUO SAM MU LEĐA I IZDO GA KO SVETI PETAR! Njemu kad nejde onda nejde i ne znam dal je on ikada promašio 4 jako dobre šanse, ovako odigrao tekmu da bi na kraju zabio pobjedonosni gol, zbog ćega sam izgubio glas!!! pas mater mogo si i to fulat, jer kak ću sutra pred ljude!?!?!??! MOJ MAAAAAARRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
DAO SI MI JEDINO ŠTO SAM HTIO A TO JE NADA!!!!!
Neželim omalovažavati ono što su Lahm, Badstuber, Boateng, SEXSTEIGER,KROOS, ROBBEN, Muller pridonjeli ovoj pobjedi, no ova 4 igrača su za mene danas bili kraljevi!
Nisam maštao o rezultatu, nisam maštao o pobjedi, bilo me strah išta prognozirati: jedinu stvar koju sam htio je da u Madrid idemo uzdignute glave sa šansom da možemo proči dalje i ništa više.
To mi je danas Gomez dao, to mi je danas Ribery priskrbio, za to se danas Luis Gustavo izborio, za to je danas Alaba na terenu poginuo!
DANKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Antone

Da mi je neko rekao da cu ja u polufinalu LP nakon utakmice protiv Reala bit nezadovoljan zbog pobjede od samo 1 razlike ne bih mu vjerovao.Ne, ja ne govorim da nisam zadovoljan konacnim rezultatom(prihvatio bih ga objerucke prije pocetka tekme) ali s obzirom na prikazano mi smo ovo trebali rijesiti vec na Areni!Ovo je napokon utakmica koja me moze zadovoljit s obzirom na sav potencijal koji ova ekipa ima.To se moralo jednom desit, morali su svi odigrat perfektnu utakmicu i to imamo veceras!Sad svi znaju gdje smo i koliko vrijedimo!!!Zalim samo sto ova igra nije nagradjena vecom pobjedom jer su je momci zasluzili svi redom.Ova utakmica je dokaz za ono sto sam rekao kada su grupe tek izvucene a to je da ce Bayern doci minimalno do polufinala ovog takmicenja(nisam bio jedini da se razumijemo), ali tada su svi "strucnjaci" govorili kako smo mi koji to tvrdimo ludi i kako mi necemo proci ni grupnu fazu jer pobogu tu su ipak evropske sile ala City ili Villareal.A gdje su sada ti koji su tvrdili te stvari.Nema ih(ocekivano) jer tako je najlakse, princip:")Odoh izvalit nesto bez nekih argumenata pa ako slucajno pogodim prozvat cu se strucnjakom ako ne, usutim se i cekam drugu priliku da izvalim jos vecu glupost."Pa svo ono osporavanje nase odbrane na celu sa Badstuberom ali necu o tome dovoljno je...
Da, izgubili smo titulu Bundeslige 2 puta zaredom ali to nije sramota nego samo jos jedan dokaz kako ova liga napreduje.Svaka cast Dortmundu, svaka cast Jurgenu Kloppu!!!Pa ljudi moji taj covjek je genije!!!Njemu uspijeva nesto sto mnogi menadzeri sanjaju da postignu.On pobjedi OVAKAV Bayern 4 puta u isto toliko utakmica.Isti onaj Bayern koji raznim "zvijezdama" Madrida pokaze kako se fudbal igra i kako se bori za boje svoga kluba a ne za novac!!!Sada kada bismo i ispali ja ne bih bio nezadovoljan no ovo je trenutak kada vise nego ikad vjerujem da ova ekipa moze do kraja.Vazno je i u revansu odigrat ovako borbeno i ako Bog da obezbjedit finale a onda sta se desi ali jasno je da se u Munchenu niko nije naigrao!!!
Momci hvala vam za sve, jos jednom u zivotu ste me ucinili ponosnim sto volim ovaj klub!!!
Neuer-Odlicna utakmica, istina primio gol ali nije njegova krivica.
Lahm,Alaba-
perfektno odradjeno, igrali na obje strane terena i u napadu i u odbrani za razliku od Realovih bekova koji su se cuvali svoje polovice a opet su i u toj fazi bolje odigrali!Boateng,Badstrudla-Smireno,borbeno ma onako sto bi nas narod rekao *****ki! Pogotovo ovaj drugi, toliko osporavan a igra fenomenalno(napomena da smo primili gol u trenutku kada on nije bio na nasoj polovici)
Gustavo-Na pocetku djelovao izgubljeno a onda pokazao zasto ga niko ne istjera iz prve postave!!!"Izbio" je sve do jednog igraca Madridjana koji je krenuo naprijed sa takvom jednostavnoscu, ostajali su za njim lezeci na travi a on je samo nastavljao

Schweinsteiger-Mora se priznati nas najlosiji pojedinac, no ne moze mu se zamjerit dugo vuce povredu.
Kroos-Nije pruzio onoliko koliko zaista moze ali na trenutke zablistao i stvorio nekoliko izglednih prilika za Gomeza i ostale.
Robben-Trudio se igrao, "Plavusana" sa lijeve Realove strane rastavio na proste faktore zajedno sa Lahmom, steta jedino sto nije krunisao pogotkom no za to sluzi revans
Ribery-

Sta reci za ovog majstora, kapa, naklon, ma sve do poda!!!Pa ovaj covjek ne zna stati ili mozda ne moze, kretao se po cijelom terenu.Naprijed savrsen, u nekoliko navrata pomogao odbrani i sam iznio loptu na polovicu protivnika,jednostavno nerijesiva enigma za kompletan Real.Hvala ti majstore na jos jednoj nezaboravnoj partiji!!!Jednom rijecju INSTITUCIJA
Gomez-Odlicna partija, odlicno kretanje, vracanje nazad kako bi osvojio izgubljenu loptu.Pored Ramosa i Pepea se samo Messi moze vise naigrat od ovog covjeka.Nisu ga ostavljali samog ni sekunde ali majstor zna znanje i zabije i u takvim uslovima
I za kraj Don Jupp-Genijalna postavka,izvukao je maximum iz svih igraca(ili barem iz vecine ali ne zamjeram nikome nakon ovih utakmica).Nadmudrio kolegu na drugoj strani mora se priznat, jos da nije bilo onog gola koji smo primili.... ali na to on ipak nije mogao da utice.
Sada preko vikenda ostaje da Barcelona odradi posao za nas u smislu da "istrose" ovaj Real a onda priprema za obracun u Madridu.Ne zanima me rezultat protiv Werdera, makar izgubili 10-0 necu prigovorit pogotovo ako smognu snage i zaigraju 20. Maja u Finalu!!!
Vjerujem da to ovi momci mogu.Auf gehts ihr Roten!
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Šteta za onaj bilijar i bezze primljen gol... amaterski.
Prvih 10 minuta se osjetio veliki grč u igri Bayerna, Real je bio dobro pritisnuo i izašao naprijed.
Mislim da je i tada Ribery bio taj koji je vukao ekipu i izvukao je iz početne krize. Onakva borba, trka, zalaganje i požrtvovanost je nešto što se ne viđa svaki dan i svakako je Bilal jedan od onih koji us me oduševili igrom.
Nakon gola sve je krenulo nabolje za Bayern, uspostavila se igra, kontrola kolika-tolika iste i popustio je grč, oslobodio se mali Alaba, kao i Kroos koji je odigrao sjajnu rolu. Lahm je odlično čuvao Plačku, a stoperi su fenomenalno odradili svoj posao protiv neugodne navale Reala.
Kažem bezze primljen gol, moglo je i bez njega jbm mu...
Stari (mrtvi Bayernovac
) je samo mirno sjedio i pratio tekmu a ja sam se nervirao, sekirao i psovao.
Onaj slobodnjak Ronalda kad lopta pogađa mislim Boatenga u ruku je bilo slobodno sudijsko uvjerenje, kao i ona ruka Pepea u šesnaestercu u drugom poluvremenu.
Gledao sam na SAT1 i komentator za gol prvi Bayerna reče da je situacija sumnjiva i da se onaj igrač nalazio u putanji lopte i tako smetao golmanu... bilo ne bilo meni je bilo godra što su poveli
Na kraju šta kazati za drugi gol, nije gotovo protiv Nijemaca ne kad uđete u svlačionicu...
Sretno u revanšu i izbacite mesare....
Marcelo za onaj start je zaslužio crvendaća...
Prvih 10 minuta se osjetio veliki grč u igri Bayerna, Real je bio dobro pritisnuo i izašao naprijed.
Mislim da je i tada Ribery bio taj koji je vukao ekipu i izvukao je iz početne krize. Onakva borba, trka, zalaganje i požrtvovanost je nešto što se ne viđa svaki dan i svakako je Bilal jedan od onih koji us me oduševili igrom.
Nakon gola sve je krenulo nabolje za Bayern, uspostavila se igra, kontrola kolika-tolika iste i popustio je grč, oslobodio se mali Alaba, kao i Kroos koji je odigrao sjajnu rolu. Lahm je odlično čuvao Plačku, a stoperi su fenomenalno odradili svoj posao protiv neugodne navale Reala.
Kažem bezze primljen gol, moglo je i bez njega jbm mu...
Stari (mrtvi Bayernovac
Onaj slobodnjak Ronalda kad lopta pogađa mislim Boatenga u ruku je bilo slobodno sudijsko uvjerenje, kao i ona ruka Pepea u šesnaestercu u drugom poluvremenu.
Gledao sam na SAT1 i komentator za gol prvi Bayerna reče da je situacija sumnjiva i da se onaj igrač nalazio u putanji lopte i tako smetao golmanu... bilo ne bilo meni je bilo godra što su poveli
Na kraju šta kazati za drugi gol, nije gotovo protiv Nijemaca ne kad uđete u svlačionicu...
Sretno u revanšu i izbacite mesare....
Marcelo za onaj start je zaslužio crvendaća...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- anton 1983
- Kontakt:
Schweini nam se mora dignuti do slijedeće tekme, jer **** mora igrat. Stvarno je jučer bio loš. Sve lopte kaj je izgubio stvorile su opasnost za naš gol. Pa i gol reala je pao zbog greške Schweinija takoreći..Jučer je on bio rizik no to ne znači da nije trebao igrati.
Sam oču reči da mi jučer nismo odigrali iznad svojih mogučnosti, nego smo pokazali točno kolko možemo i neočekujem ništa lošiju partiju u Madridu. A sad svi navijati za barcu i neka ta tekme bude skandal di će Real popušiti, malo da mu padne moral, koji crveni karton, a ne bi loše došla niti kakva lagana ozljedica...
Mislim da ću puknut od smijeha kad bum vidio postavu koja će igrati protiv Werdera!
Sam oču reči da mi jučer nismo odigrali iznad svojih mogučnosti, nego smo pokazali točno kolko možemo i neočekujem ništa lošiju partiju u Madridu. A sad svi navijati za barcu i neka ta tekme bude skandal di će Real popušiti, malo da mu padne moral, koji crveni karton, a ne bi loše došla niti kakva lagana ozljedica...
Mislim da ću puknut od smijeha kad bum vidio postavu koja će igrati protiv Werdera!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- brzitesanj
- Kontakt:
SVAKA CAST:Alabi,Noeru,Riberyu,Lahmu,Gustavu i svim ostalim Bavarcima koji su igrali hladne glave a vruceg srca za svoj tim... SRCE SU OSTAVILI NA TEREN Samo zalim za onim primljenim golom ona greska se nesmije ponoviti u Madridu... Ja bih Lahmu dao ORDEN za cuvanje Ronalda(mamina maza)kao da nije igrala ...
SAMO U MADRIDU TREBA CEKATI SVOJU PRILIKU ZA GOL I NARAVNO MORAMO ISKORISTITI TO STO NAM SE PRUZI KAO SANSA... Pritisak ce biti na Madridjanima, jer su oni prozvani "favoritima" u ovom dvomecu

SAMO U MADRIDU TREBA CEKATI SVOJU PRILIKU ZA GOL I NARAVNO MORAMO ISKORISTITI TO STO NAM SE PRUZI KAO SANSA... Pritisak ce biti na Madridjanima, jer su oni prozvani "favoritima" u ovom dvomecu
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- stomaklija
- Kontakt:
Treba imati u vidu da je ono sinoc od Muncena bilo 100%, od Reala niti 50%. Koliko toga mogu dati u Madridu???
Svaka cast Bayernu na pobjedi , volio bih da prodju ali u to iskreno ne vjerujem.Jer ne vjerujem da Real moze ovako lose dva puta !
Sretno !
Sretno !
daaaaaaaaaadon_burza je napisao/la:jel ono moramo izgubiti 5-0 da bi @monolog dobio opkladu ?
jao onog antonovog posta
i j a sam planirao sastaviti neki malo duzi post, al nemrem
jupu zamjeram jedino sto bastijana nije izbacio nakon prvog pv. jbg, treba njemu jos vremena da b se vratio u pravu formu i sto olic nije odigrao barem od 60. min. jbg, ako ne umjesto gomeza, onda slobodno umjesto mulije.
jednostavno, ola je rodjen za ovakve tekme. razlog je vrlo jednostavan i amidza seco ce da ga objasni
riberi je razarao od samog pocetka dok je robenu trebalo poprilicno vremena da udje u utakmicu. izgleda da mu je u tintari jos uvijek bija onaj ofulani penaltik. ali, kada je procepio, onda smo bili opasni sa obje strane i real je bio prinudjen da razdvaja svoje stopere koji su bili neka vrsta osiguraca za preopterecene bekove. xabi je morao cuvati sredinu dok od rone nema nikakve koristi u odbrani, tako da je ramos pocesto morao izlaziti na robena.
znaci da je bilo rupa u sredini koje umorni gomez nije mogao iskoristiti. osim toga, on nije dovoljno tehnicki jak niti je eksplozivan da bi to iskoristio. ponavljam, olic je rodjen za takve utakmice!
treba pogledati utakmicu lyon vs. bayern u kojoj je ola zabio tricu i uporediti je sa ovom sinosnjom.
skroz slicno postavljanje lyonove i realove odbrane. naravno da su za to zasluzna bayernova krila koja protivnicke branice natjeraju da igraju na takav nacin.
da je olic igrao nekih pola sata, vjerujem da bi bayo vec u prvoj utakmici osigurao finale. u to sam siguran kao sto sam bio siguran da ce bayern onomad izbaciti mancestera. jr, ne vjerujem da ce se provesti dobro onaj ko protiv bayerna izvede ofanzivne krilne napadace koji ne rade u odbrani.
sad, sve sam ih pohvalio pa je red da pohvalim i gomeza.
grijesio jeste, al dok je imao snage i trcao trcao je, borio se, trudio, pomagao odbrani.
zbog toga je bio nagradjen vrlo bitnim golom koji bi nas mogao odvesti u finale kao sto nas je odveo olicev kada smo tukli mancester.
gomo i njegova nosina za gol
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ma dastomaklija je napisao/la:Treba imati u vidu da je ono sinoc od Muncena bilo 100%, od Reala niti 50%. Koliko toga mogu dati u Madridu???
50% snage u polufinalu LP.
Vidjet cemo taj okrsaj u Madridu
Kao i sto sam predpostavljo Mourinho je poceo da jede **** i da prica svakakva sranja na pres konferenciji, svaka njemu cast na njegovim uspjesima, jako mlad trener a toliko puno vec pokazao, ali kao covjek je obicna nula, cigan!
Kao prvo offsidea nije bilo nigdje, Gustavo jeste bio najblizi golmanu ali nije dirao loptu, a i offside iz kornera da se svira gdje to ima, umjesto da prica o tome kako su dali onaj jadni gol, ustvari sami smo ga sebi zabili, jer su se igraci pogubili i to nam se nesmije desavati!!! Zasto nije spomeno Marcela i onaj njegov mesarski ulet ono bi svaki sudija osudio kao direktno iskljucenje, isto tako nije spomeno nekoliko sumljivih situacija u kazneom prostoru, par puta kada je Gomez pao, kada su ga igraci Reala vukli za dres, ne to nije spomeno CIGAN!!! Uvijek ima nesto da kaze i da se zali ,naravno i Guardiolu je spomeno kako Barcelona ima pomoc kod sudija a ne Real nema
Sada ce opet da popuse od Barce i opet ce naci neki razlog..A ako cemo iskreno Mourinho je svojim potezom ubacivanjem Granera pokusao zatvoriti utakmnicu i time je on najvise zasluzan za ovaj poraz, naravno i to nije spomeno.Ali OTOM POTOM, oni neka placu, mi cemo da se radujemo, ja mislim da je u revansu sve moguce i da ispadnemo i da idemo dalje, ma da bi volio vise nego ista da izbacimo ove prgave cigane, a onda u finalu i da izgubimo 10-0 nebi mi bilo zao...Mislim da imamo velike sanse da prodzemo jer ce se otvoriti moraju nam zabiti gol a time ce napraviti dosta prostora za Rib-Gom-Rob i tu ce im biti kraj

Kao prvo offsidea nije bilo nigdje, Gustavo jeste bio najblizi golmanu ali nije dirao loptu, a i offside iz kornera da se svira gdje to ima, umjesto da prica o tome kako su dali onaj jadni gol, ustvari sami smo ga sebi zabili, jer su se igraci pogubili i to nam se nesmije desavati!!! Zasto nije spomeno Marcela i onaj njegov mesarski ulet ono bi svaki sudija osudio kao direktno iskljucenje, isto tako nije spomeno nekoliko sumljivih situacija u kazneom prostoru, par puta kada je Gomez pao, kada su ga igraci Reala vukli za dres, ne to nije spomeno CIGAN!!! Uvijek ima nesto da kaze i da se zali ,naravno i Guardiolu je spomeno kako Barcelona ima pomoc kod sudija a ne Real nema
FC BAYERN je napisao/la:Kao i sto sam predpostavljo Mourinho je poceo da jede **** i da prica svakakva sranja na pres konferenciji, svaka njemu cast na njegovim uspjesima, jako mlad trener a toliko puno vec pokazao, ali kao covjek je obicna nula, cigan!
Kao prvo offsidea nije bilo nigdje, Gustavo jeste bio najblizi golmanu ali nije dirao loptu, a i offside iz kornera da se svira gdje to ima, umjesto da prica o tome kako su dali onaj jadni gol, ustvari sami smo ga sebi zabili, jer su se igraci pogubili i to nam se nesmije desavati!!! Zasto nije spomeno Marcela i onaj njegov mesarski ulet ono bi svaki sudija osudio kao direktno iskljucenje, isto tako nije spomeno nekoliko sumljivih situacija u kazneom prostoru, par puta kada je Gomez pao, kada su ga igraci Reala vukli za dres, ne to nije spomeno CIGAN!!! Uvijek ima nesto da kaze i da se zali ,naravno i Guardiolu je spomeno kako Barcelona ima pomoc kod sudija a ne Real nemaSada ce opet da popuse od Barce i opet ce naci neki razlog..A ako cemo iskreno Mourinho je svojim potezom ubacivanjem Granera pokusao zatvoriti utakmnicu i time je on najvise zasluzan za ovaj poraz, naravno i to nije spomeno.Ali OTOM POTOM, oni neka placu, mi cemo da se radujemo, ja mislim da je u revansu sve moguce i da ispadnemo i da idemo dalje, ma da bi volio vise nego ista da izbacimo ove prgave cigane, a onda u finalu i da izgubimo 10-0 nebi mi bilo zao...Mislim da imamo velike sanse da prodzemo jer ce se otvoriti moraju nam zabiti gol a time ce napraviti dosta prostora za Rib-Gom-Rob i tu ce im biti kraj
![]()
![]()
Dzaba njemu sve kada je supak od covjeka!!! Po meni moras biti gospodin kada si trener!!
Jer je on voda ekipe,a kako igrajo i cime se sve sluze,je zalosno za fudbal!!
Eh to je njegov fudbal i stil!!! Ali oni su nebitni, bitno je da mi odigramo pametno i mudro!!
I samo im ga zabiti da im ude nervoza,jer oni se samo znaju udarati kada im ne ide!!
g faFC BAYERN je napisao/la:Kao i sto sam predpostavljo Mourinho je poceo da jede **** i da prica svakakva sranja na pres konferenciji, svaka njemu cast na njegovim uspjesima, jako mlad trener a toliko puno vec pokazao, ali kao covjek je obicna nula, cigan!
Kao prvo offsidea nije bilo nigdje, Gustavo jeste bio najblizi golmanu ali nije dirao loptu, a i offside iz kornera da se svira gdje to ima, umjesto da prica o tome kako su dali onaj jadni gol, ustvari sami smo ga sebi zabili, jer su se igraci pogubili i to nam se nesmije desavati!!! Zasto nije spomeno Marcela i onaj njegov mesarski ulet ono bi svaki sudija osudio kao direktno iskljucenje, isto tako nije spomeno nekoliko sumljivih situacija u kazneom prostoru, par puta kada je Gomez pao, kada su ga igraci Reala vukli za dres, ne to nije spomeno CIGAN!!! Uvijek ima nesto da kaze i da se zali ,naravno i Guardiolu je spomeno kako Barcelona ima pomoc kod sudija a ne Real nemaSada ce opet da popuse od Barce i opet ce naci neki razlog..A ako cemo iskreno Mourinho je svojim potezom ubacivanjem Granera pokusao zatvoriti utakmnicu i time je on najvise zasluzan za ovaj poraz, naravno i to nije spomeno.Ali OTOM POTOM, oni neka placu, mi cemo da se radujemo, ja mislim da je u revansu sve moguce i da ispadnemo i da idemo dalje, ma da bi volio vise nego ista da izbacimo ove prgave cigane, a onda u finalu i da izgubimo 10-0 nebi mi bilo zao...Mislim da imamo velike sanse da prodzemo jer ce se otvoriti moraju nam zabiti gol a time ce napraviti dosta prostora za Rib-Gom-Rob i tu ce im biti kraj
![]()
![]()
Ma ja, cigan. Kao prvo, offside se mogao svirat i nije. Ovo je pasivni ofsajd, igrač je direktno smetao Cassilasu tako da je učestvovao u akciji. Ono se može i ne mora svirat, sve je do sudije. Ali nema veze, idemo dalje. Kakav offside iz kornera, kakve nebuloze pričaš? Jedan jadni gol? Vi ga sami sebi zabili? Kakva su vaša 2 gola, pogotovo onaj prvi? U ruku pogodila igrača lopta i odbije se direktno Riberyu. Ako ono nije sreća, onda ne znam stvarno. Marcelo jeste bespotrebno startao, možda je i mogao mu pokazat crveni karton. Ali kad pogledaš video hladne glave to uopšte nije neki "mesarski" start. Onakvi prekršaji se događaju konstantno na fudbalskim terenima. Samo što su svi igrači Bayerna opkolili sudiju i vršili pritisak kao da mu je nogu otkino. Ugl. taj karton ne bi mjenjao tok utakmice. Penal kad je gomez pao? Pa jesi li čorav? Ramos mu lijepo izbio loptu. Pogledaj usporene snimke pa ponovo napiši post molim te. Blijedo simuliranje Riberya nije prošlo, sramota. Prvo u 16tercu reala pored ramosa pokušava da simulira penal. Smješan ispao. Zatim simulira negdje na srredini terena i sudija nasjeda na to. Sramota. Murinjo jeste kriv što je rano pokušao zatvorit utakmicu i što je ubacio Granera umjesto Kake. Nadam se da će Kaka zaigrat od prve minute na ESB. Još uvijek je sve otvoreno, ništa se ne zna. Čisto sumnjam da Real može odigrat 2 loše utakmice zaredom. Budimo realni, Bayern je dobio samo zato što je Real bio loš. Dok Real na ESB ne može loš bit. Bit će strašna utakmica na ESB. Hala Madrid!
Pozdrav svim Bavarcima!
cestittke bayernu na pobjedu, moglo je i bolje, al nije ni ovo lose, lijepe su sanse za prolaz
vidjeli ste da se ponovo obistinilo ono sto sam vam govoio, a sto su mnogi ismijavali ovdje, da real nije nikakakva super sila, da morinjo nikakav madjionicar nije te da ga je bayin trener nadmudrio, da realova odbrana puca pod pritiskom, da su gurbeti, da se ronaldo lako moze zaustaviti ako se ozbiljno odigra i td
bayern je sinoc bio bolja ekipa i pobjeda zasluzena, zao mi je sto je i bayern pokazao neke slabosti, nije se smio primiti onakav gol, slabosti su bile i u veznom redu i gomez je dosta grijesio, al opet dao je gol, u revansu mislim da bi starter trebao biti olinjo umjesto gomeza, te miler umjesto sweinija ili kroosa, morate imati brzu postavu jer ce vam kontre biti najbolja sansa
ubjedljivo najbolji igrac bayerna po meni je bio lahm, svaka cast za onu predstavu
sanse su vam dakle dobre, morate igrati za gol vise, prostora za kontre ce biti dovoljno, vidjeli ste slabosti reala koji kako se pokazalo nije nista jaca ekipa, u subotu je el klasiko ,koji ce i fizicki i moralno srozati reala, tako da u revansu bayern ima zaista dobre sanse, samo da odigrate dobro, bez smijesnih golova primljenih i bez promasaja puno
vidjeli ste da se ponovo obistinilo ono sto sam vam govoio, a sto su mnogi ismijavali ovdje, da real nije nikakakva super sila, da morinjo nikakav madjionicar nije te da ga je bayin trener nadmudrio, da realova odbrana puca pod pritiskom, da su gurbeti, da se ronaldo lako moze zaustaviti ako se ozbiljno odigra i td
bayern je sinoc bio bolja ekipa i pobjeda zasluzena, zao mi je sto je i bayern pokazao neke slabosti, nije se smio primiti onakav gol, slabosti su bile i u veznom redu i gomez je dosta grijesio, al opet dao je gol, u revansu mislim da bi starter trebao biti olinjo umjesto gomeza, te miler umjesto sweinija ili kroosa, morate imati brzu postavu jer ce vam kontre biti najbolja sansa
ubjedljivo najbolji igrac bayerna po meni je bio lahm, svaka cast za onu predstavu
sanse su vam dakle dobre, morate igrati za gol vise, prostora za kontre ce biti dovoljno, vidjeli ste slabosti reala koji kako se pokazalo nije nista jaca ekipa, u subotu je el klasiko ,koji ce i fizicki i moralno srozati reala, tako da u revansu bayern ima zaista dobre sanse, samo da odigrate dobro, bez smijesnih golova primljenih i bez promasaja puno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:cestittke bayernu na pobjedu, moglo je i bolje, al nije ni ovo lose, lijepe su sanse za prolaz
Upravo tako!!!! Istog sam misljenja!!! I da ako Bog da pobijedite ovaj jad od ekipe,zvani Kraljevski klub!!!
Nekada sam postovao Real, jer su stvarno imali gospodu od igraca. Ali ovo danas je zalosno!!!
Jer sam misljenja da moras biti gospodin i kada gubis kao i kada pobjedujes!!!
Sto nikad Real nece biti barem dok im je Murinjo trener!!
Nadam se da ce mo doci do tok Finala ako BOG da!!!! Samo pametno odigrati,i iskoristiti prilike koje nam se
budu nudile!!!
Najjaci su oni sto dodju i napisu da je Bayern igrao sa 100% a Real ni sa 50 %.
Mislim hellooooou ljudi , polufinale LP !
Bayern je bolji tim od Reala i tu je kapak , samo neki individualni kvalitet koji nije u mnogome na strani Reala(ali jeste) moze izbaciti ovaj Bayern.
Odlicna utakmica za neutralca , mnogo zara i borbe.Ne previse lepih poteza ali i toga nije nedostajalo.
Odusevio me Gustavo !
Za Lahma je vec opcepoznato da je to mega klasa od igraca , samo eto ne prica se o njemu cesto u superlativima jer ne igra u EPL-u ili jednom od dva Spanska diva.
Mislim hellooooou ljudi , polufinale LP !
Bayern je bolji tim od Reala i tu je kapak , samo neki individualni kvalitet koji nije u mnogome na strani Reala(ali jeste) moze izbaciti ovaj Bayern.
Odlicna utakmica za neutralca , mnogo zara i borbe.Ne previse lepih poteza ali i toga nije nedostajalo.
Odusevio me Gustavo !
Za Lahma je vec opcepoznato da je to mega klasa od igraca , samo eto ne prica se o njemu cesto u superlativima jer ne igra u EPL-u ili jednom od dva Spanska diva.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Nikad necu zaboraviti susret protiv Mancestera kada smo ih uzeli 2-1 isto u zadnjim minutama!
Meni svi na poslu poceli pametovati kako ce nas Mancester razbiti na Old Traffordu!!
I poce tekma i Mancester krenu svim silama i golovi pocese padati!!!
A meni mobitel ne prestaje da zvoni i poruke podjebavajuce!!
Potopice nas Mancester!! Eh onda dode mojih vrijednoh pet minuta
i golovi Bajerna i zlatni gol Robbena!!! UH kada se sjetim!!!
Eh to je proslost,ali se nadam ako BOG da da ce mo na slican nacin proci opet!!!
Meni svi na poslu poceli pametovati kako ce nas Mancester razbiti na Old Traffordu!!
Eh to je proslost,ali se nadam ako BOG da da ce mo na slican nacin proci opet!!!
Moze li se ovdje reci da je Ribery bolji igrac od Ronalda a da te niko ne popljuje? Ja definitivno mislim da jeste, ne samo nakon sinoćnje utakmice nego uopšte. Ronaldo je limitiran igrac koji je treningom iz sebe izvukao maksimum. Ima izradjen šut i veoma je brz. Čim nestane snage nestace i njegove prodornosti, koja se, usput, moze zaustaviti iole jačim stoperom jer je Ronaldova igra prilicno predvidiva. Ono sto ne ide u prilog ovoj mojoj tezi je veliki broj golova koju postize u spanskom prvenstvu, ali to necu uzeti u obzir u ovom slucaju, koliko god me demantovalo. Ribery je izuzetno talentovan igrac i po kvalitetu najblizi Messiju. Strasan pregled igre, tehnika, brzina, upornost i spartanski mentalitet. Mnogo je tezi za cuvati nego Ronaldo, u stanju je sam rijesiti utakmicu i sto je najbitnije, funkcionise u jakim utakmicama, gdje Ronaldo kao po pravilu podbacuje, to vise nije slucajnost. Jedina jaka utakmica u kojoj je Ronaldo odlucio pobjednika je finale Kupa kralja prije dvije godine, ako ih ima jos podsjetite me...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
bordo je napisao/la:Nikad necu zaboraviti susret protiv Mancestera kada smo ih uzeli 2-1 isto u zadnjim minutama!
to bi trebalo biti ovo ovdje " onclick="window.open(this.href);return false;
dodao sam taj video
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.