RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nem73
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nem73 » 18 apr 2012, 11:53

za ekces koji se desio kriv je menso
ali
za narkomaniju i alkoholizam je sto posto u pravu, pa vec decenijama kuburimo sa tim problemom!!?
alkoholizmom prvenstveno dok sad ove moderne hemije/meze također sve više uzimaju maha!!!!
ROĐENI BRATO

(VEDRAN PULJIC 1985-2009)

Ipswich Town F.C.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 apr 2012, 11:54

Armageddon2012 je napisao/la:vjerovatno ima krivice i jednih i drugih,nebitno,ali gadjenje i mucninu izaziva sto se tatica u svom saopstenju vadi na srebrenicu,a sincic na vranicu...

odmah mi se zgadi zivot kad se neke hulje na sve tri strane pocnu pateticno zaklanjati iza simbola stradanja....fujjjj!!

vidi ovu burazeru , ako znas da je neko nekad veličao ratne zločince i još te počne provocirati u tvom gradu u stilu kao što je Knežević Mensu ˝sta ima , druga liga ˝...ne samo da bi ga udario nego bi ga sasuo ako je moguće ko flašu ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 apr 2012, 11:55

mostar_mo je napisao/la:ima nas dovoljno koji smo uz tebe !
brzinsko kviz pitanje al bez kviska?

šta bi odogovorio kada bi te se pitalo: Menso ili Velež?
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2012, 12:17

mostar_mo je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:vjerovatno ima krivice i jednih i drugih,nebitno,ali gadjenje i mucninu izaziva sto se tatica u svom saopstenju vadi na srebrenicu,a sincic na vranicu...

odmah mi se zgadi zivot kad se neke hulje na sve tri strane pocnu pateticno zaklanjati iza simbola stradanja....fujjjj!!

vidi ovu burazeru , ako znas da je neko nekad veličao ratne zločince i još te počne provocirati u tvom gradu u stilu kao što je Knežević Mensu ˝sta ima , druga liga ˝...ne samo da bi ga udario nego bi ga sasuo ako je moguće ko flašu ..
drugar,ne mozes ni vjerovati sve sto cujes za to "druga liga" ili te slike po telefonu....svaka strana prica sta joj odgovara..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 13:13

e sada je stvarno više dosta pun mi je k***c i Mense i Kneževića. ako su imali neki nesporazum trebali su ga rješavati negdje na podveleškom platou s revolverima, a ne ovako preko kluba, i sada onaj koji ne poznaje istoriju VELEŽA rekao bi da se radi o klubu u kojem igraju divljaci. ovo nam uopšte nije trebalo, treba više staviti tačku na sve ovo. ja iskreno ne vjerujem nikome u ovoj priči, sve dok se ne završi istraga koja je jučer od strane MUP-a HNK pokrenuta, i kada se istraga završi, onda ćemo tek imati pravu sliku šta se dogodilo. DOSTA JE VIŠE PRIČA REKLA - KAZALA...... :twisted: :twisted:

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 18 apr 2012, 13:40

nem73 je napisao/la:šta i koga ti braniš ovde? kneleta kao osobu ili udar na njegove nacionalne simpatije?
mostar_mo je napisao/la:Menso kralju , nek seru ...ima nas dovoljno koji smo uz tebe !
Vama je ocito nezamislivo da neko ima objektivnu i neutralnu perspektivu. Vi ste navikli ocito samo da se strpavate u kojekakve interesne torove.

Boli me briga za obojicu. Ali Menso je svojim potezom oblatio i Velez i Mostar. Stalo mi je do Veleza i do Mostara. Za Durakovice znamo pouzdano da su fizicki napali igrace i to je za svaku osudu. Kada se za Knezevica iznesu kvalitetni argumenti i dokazi da je nacionalista dobice svoju osudu i kritiku i od mene. Dovoljno govori o vama cinjenica da stojite iza covjeka koji je pretukao i Lakicevica na kojeg uopste nije cak niti sumnjao da je nacionalista. Toliko o vasim argumentima. Odbrana svakog nacionaliste je da je onaj drugi nacionalista i zato radi to sto radi. Bla bla bla.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 18 apr 2012, 14:03

Imam jedno pitanje i na to zelim da mi se konkretno odgovorri!!! Citao sam maloprije nezavisne novine u kojim Lakicevic govori da ga je udario Dzenan Durakovic!!! Kakve su sad ovo izmjene??? Odakle sad Djane tu??? :o

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 18 apr 2012, 14:06

ma nije ni tim nezavisnim za vjerovati...svi vuku na neki svoj mlin,ali meni je dosta da neko pominje srebrenicu i vranicu u svoju odbranu,da vidim da nije sportista nego konj!!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

nem73
Kontakt:

Post Postao/la nem73 » 18 apr 2012, 14:06

@hpola, garant štamparko novinarska greška...

@analni, prosvjetli me- pokaži mi gdje ja to branim mensu a lupam po milanu?
tvoja perspektiva vidi samo dio teksta koja tvome umu tj odgovoru odgovara...
ROĐENI BRATO

Ipswich Town F.C.

hpolovina
Kontakt:

Post Postao/la hpolovina » 18 apr 2012, 14:37

Nije novinarska greska , spominje Hamzu pa onda Dzenana kao sva tri da su bila tu :s A citam izvjestaj utakmica u suboutu u V.Kladusi Djano citavu igrao za Rudar. Nema sanse da je stigao do Mostara. :s

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 18 apr 2012, 15:09

Ima li neko od vas Rođenih da je registrovan ovamo na FK Velež live, i da ima mjesečnu pretplatu, a da mu ne treba danas? :D Mislim ako će već ići na stadion ili neće, a ne može ni gledati, da posudi account samo za ovu utakmicu danas? :D Hvala.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 apr 2012, 16:08

zare je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Iskreno mislim da ovo nema NIKAKVE veze s nacionalizmom.

Mensi je puko film jer je mali izbacen iz Veleza a neki igraci iz drugih mjesta igraju u Velezu. On osjeca da mu je mali zasluzio da igra u prvom timu i radi njegovog talenta a mozda i radi Mensinog dugogodisnjeg rada s Velezom a mozda i zato sto je nosio pusku za taj grad (ko sto je i sam rekao). Ma koji od ta tri razloga bili njegovi, mali Durakovic je dobio otpisnicu prvenstveno radi ponasanja prema starijim igracima i prema treneru.

Znaci njegov talenat nije nikad bio presudan faktor nego impuls i prevelika emotivnost (sto nije dobro kad ti neko povuce zivac). E sad, Menso (i pored najbolje namjere) je samo malom ucinio medvjedju uslugu jer se mali Durakovic mogo vratit u Velez za 6 ili 12 mjeseci i konkurisat za prvi tim. Ali sad nakon ovog incidenta citava teorija da je mali Durakovic tezak za radit, postaje u dobra doba povjerljivija. Jer sta reci? Da degenecenje 3 igraca plus razbijanje lokala nekako negira pricu da je Durakovic neposlusan kapitenima i treneru, i da se ne ponasa normalno. Bez obzira sto ovo nije uradio on nego stari mu, opet ne izgleda dobro.

Menso je fakticki samo ucinio da Mrkva ispada u pravu, bilo to nekom pravo ili krivo. Podji od sebe, da si ti sportski direktor bi li ti u Velez dovodio momka koji ima reputaciju da je zivac plus ciji stari i buraz mogu prebit pola Velezove klupe?

Opet kazem. Ovdje mi je samo zao Djane koji ce izvuci najdeblji kraj.

ma neće đano izvući najdeblji kraj, iduće godine druga bundesliga, stabilan klub, pare, i uz solidnog klupskog psihologa možda završi i neđe u prvoj samo da malo nadođe u glavi i gotovo, daleko od mostarskog ciganluka. druga je stvar što đanu niko od nas nije čuo da se žali što je rezerva, treća je stvar ta što je on opisao taj fajt na treningu i po kojem izgleda da je samo on popušio kaznu, dok je knežević pod nečijom protekcijom

četvrta stvar koja dođe normalnom insanu u glavu je pitanje kako dečko koji je 94o godište povalja trojicu standardnih fudbalera, umal ne rekoh profesionalaca, sa inostranim iskustvom, koji su u najboljim fudbalskim godinama, prije nego što mu se matori od blizu 50 uključi u bitku i završi započeto? ko izgleda ko sportista u toj priči? kome od njih treba plaćati da trenira? i nek ih je razbio, **** im ja mater pijanu u usta svima.

i da je velež klub ko što nije, a koji vi svi ovdje prizivate kad treba otjerati mostarsko djete ( ta će zolj **** mater svoju seljačku, ne voli klub, ode za parama u olimpik, ta će demić majku mu **** izvaro nas je, prodana duša, ta će čolić pijano, daleko mu kuća bila, ta će vladavić zar mu nije dosta para pa ode u olimpik, ta će đano pobio se s cvijećkom kneževićem na treningu) , sva trojica bi trebali biti pod suspenzijom do daljnjeg već juče.

i nije moje da prijavljujem nekom da knežević veliča ratne zločince, da se skupa sa još nekim igračima sa strane seljački šprdaju na đanin račun i da nema slike na kojoj ne grli nikšićko, ako sam ja vidio to, vidio je sve i jedan igrač veleža i član uprave koji ima taj fejsbuk

ako su đano i menso jedini koji su ikad izašli u javnost s tim, svaka im čast, nebitno koji je razlog za to

Ovo gore podebljano ukatko dobro opisuje suštinu Mostarskog problema sa zdravim razumom.

1. Iduće godine druga bundesliga.... ma daj bola... dosta nam je šuplje. :mrgreen:

2. Pod čijom je to protekcijom Knežević ako te mogu pitati? Jeli to Knežević NIJE najbolji igraj na svojoj poziciji u Veležu već duži niz godina? Knez je realno izmislio fudbal za neke naše Mostarske zvijezde. A lično ga i ne znam osim ono što vidim na tekmama. Za ostalo me i ne interesuje.

3. Duraković razbio 3 igrača i ko je tu sportista? E zavisi koji sport. Ako je sport karate onda Duraković. Ali ako je sport fudbal onda oni koji igraju u prvom timu Veleža su sportisti i nikakav degenek to nemože promjeniti.

4. Po tvom rezonu ako si Mostarsko dijete zaslužuješ igrat u Veležu. To NIKAD nije bilo pravilo. I ako ikad bude onda je Velež pred totalnim rasulom. To nema veze sa zdravim razumom nikako. I u zlatna vremena je teško bilo izborit prvi tim. A ko je to od te naše djece uradio nešto izvan Veleža ili u Veležu da zasluži prvi tim. Pa gledaš li ti utakmice ikako? Ako ti je Rudar uspjeh, ili Olimpik, ili klupa Željina, i ako to znači da ako Zolj igra u Olimpiku da mora da igra i u Veležu onda ti govoriš da je Olimpik za Velež Barcelona. A ja se s tim ne slažem i onda nemamo šta da pričamo.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 16:42

38.min - Ništa novo u Vrapčićima. Bezidejna igra prije svih domaćih fudbalera
braćo mila, šta je ovo kao da se svijet srušio nakon ispadanja u polufinalu kupa, pa ne znaju pobjedu sastaviti..
prvo poluvrijeme završeno 0:0 :oops: :oops: :oops:

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 18 apr 2012, 17:13

nem73 je napisao/la:

nemoguće je da odgovorim na to pitanje ...
to je isto ko da me pitaš jel ti draži otac ili brat .... ;)
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 17:29

67.min - Velež jalova napada, gosti prijete sa kontrama, nakon jedne se povrijedio Rovčanin, kojeg je zamijenio Srndović. Velež izvršio i treću izmjenu, umjesto okića ušao Mirza Ćemalović

57.min - Opasna kontra Rudara, ali Kantar puca preko gola. Mirza Varešanović je izvršio i dvije izmjene. Izašli su Hiroš i Kodro, a ušli Demić i Hajdarević

fuj gola ne mogu dati, ma na kraju sezone sve otjerati samo Deju bandovića i Lakija s strane ostavitia a ostalo ciao..
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 18 apr 2012, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 18 apr 2012, 17:30

mostar_mo je napisao/la:
nem73 je napisao/la:

nemoguće je da odgovorim na to pitanje ...
to je isto ko da me pitaš jel ti draži otac ili brat .... ;)
LOL brate , jednaka ti je ljubav izmedju VELEŽA I DURAKOVICA ?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 18 apr 2012, 17:31

Hajte rodjeni morate pobjediti.... :roll:
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 17:34

daj bože da pobijede..... :lol:

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 18 apr 2012, 17:36

AlemC85 je napisao/la:daj bože da pobijede..... :lol:
Mozete vi to svi u napad sto bi mi rekli! :D
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 18 apr 2012, 17:41

84.min - Publika u Vrapčićima sve nervoznija, traži pogodak, kojeg po svemu sudeći neće dočekati

hjade barem penal za nas, pa pobjeda.... :(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.