New Jersey-New York 2 @ 1.25
Jeste mala kvota, ali po meni se isplati utrapat na ovo. New York ima motiv, kvalitetu, New Jersey nema ništa. Pa ni Derona Williamsa koji je i dalje out. Može i h2 po meni.
Washington-Milwaukee 2 @ 1.25
Washington je zadnju utakmicu igrao protiv Chicaga i...pobijedio. Začuđujuće svakako, ali to je više zasluga Bullsa. Večeras ne vjerujem da mogu zaustaviti Milwaukee, koji i dalje ima šansu za playoff, naročito ako uzmemo u obzir kako (loše) igra Philadelphia, te da imaju s njima još jednu utakmicu.
Portland-Utah kp2 @ 1.60
Portlandu nema Aldridga, šanse za playoff su već izgubljene, i jedini motiv im je što im je ovo posljednja domaća utakmica sezone. No s druge strane, Jazzeri se krvavo bore za osmo mjesto, i imaju šanse s obzirom na raspored (kako svoj tako i konkurenata) i domaću utakmicu protiv Sunsa prije kraja sezone. Prošlu utakmicu su nakon 3 produžetka savladali Dallas, ali u ovom dijelu sezone umor je nepoznata riječ. Čak štaviše, mislim da će im to dobro doći jer će izaći maksimalno koncentrisani poslije jedne takve završnice. Gledano po rosterima, Portland nema pravu prijetnju pod košem, a to Utah jako voli jer se tada njihovi centri (koji su im i glavno oružije) potpuno koncentrišu na napad. S druge strane, ne vidim kako mogu zaustaviti te iste centre, te uz doprinos ostalih igrača mislim da će Jazzeri prebaciti marginu od 100,5 (što isto mislim da je dobra opklada). Što se napada tiče, Portland i nema nekog potencijala, jedine probleme bi mogli stvarati Crawford i Matthews(i Luke Babbitt

), ali njih dvojica, uz možda Batuma, definitivno ne mogu ubaciti koliko može moćni napad Utah-a. A Steve Nash je jednom prilikom izjavio: 'Obično ona ekipa koja ubaci više koševa pobijedi utakmicu.'
Ukupna kvota: 2,50