FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Ev da I ja kazem koju. Bayern je pokazao da spada u red najjacih u evropi ali nemojte se zavaravati da ste bolji od reala. Sinocnja tekma uopste nije bila toliko dominantna koliko ovdje pojedini pricaj. Fagnaldo je par puta se vrlo lahko izborio za poziciju za udarac I imao je nekoliko losih suteva iz dobrih situacija. Drugo previse faula u zoni suta a svi znamo koliko je to opasno protiv madridskih fasista. I 3ce 5-6 puta u njihovim kontrama odbrana vam je bila razrijedzena da su bili mal prisebniji mogli su stvorit jos koju izglednu priliku. Tekma je bila izjednacena do 60 minute onda ste vi dominirali .
- Centre forward
- Kontakt:
Kakva je ovo prosuta prica i lakrdija da su im nestale kopacke i joss neke stvari.Za špance je malo rec da su cigani(da izvinu romi),latino seljaci.Kazu Cristina se pravo rasplakala, pored kopacki nestali su joj lak za nokte i dvije šnalice 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaraccccc
- Kontakt:
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Dante na pragu Bayerna!
Dante na pragu Bayerna!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Citam sada na teletexu RTL,da igracima prijeti suspenzija ako produ u finale!!!
Pa zar se ne brisu kartoni??? Nije mi jasno!!!
Svaka čast Bayernu na onakvoj predstavi, pokazali su da ipak znaju pobjeđivati i kada ne igraju dobro (nekom poznato?
). Jednostavno, da bi ovakav uspjeh bio moguć, svi su morali biti na maksimalnom nivou. To je sinoć bio slučaj, tako da sada Bavarci imaju šanse za prolaz u veliko finale u njihovom domu. Kao što napisah na temi "Liga prvaka", najveći aduti Baye su bočni igrači, bekovi i krila, te da Bayo jedino ako oni budu motivisani može do povoljnog rezultata. Tako je, naravno, i bilo, a genijalni Lahm, nadareni i motivisani Alaba, standardno dobri Robben i nevjerovatni Ribery (Franck je bio zaista fantastičan
) su nosili domaće do zaslužene pobjede, ostvarene krajnjim naporima i teškom mukom u zadnjim minutama golom Gomeza, koji je još jednom pokazao svoje golgeterske sposobnosti i opravdao interes evropskih giganata za njegove usluge. Badstuber i Jerome Boateng su bili zaista dobri, zaustavljali su ofanzivce Reala, u prvom redu Benzemu, Oezila, katkad Ronalda, te rovitog Di Mariu, koji je bio bezopasan u proteklom susretu. Kapa dole i Gustavu i Kroosu, koji su fer i korektno ispunili svoje zadatke, gurali lopte naprijed, smirivali igru i prescjecali kontre i napade Realovaca. Ovo se, budimo realni, može shvatiti i kao Heynckesova pobjeda na Mourinhom, koji je pokazao da nije za staro gvožđe te da može pomoći Bayernu da se povrati i dogura što dalje može. A, slika na ESB-u neće biti ista kao sinoć, u to možete biti uvjereni. Biće vraški teško, kako ja volim reći.
Ako se Bayern već bacio na Gladbachovce, onda neka pokušaju dovesti Patricka Herrmanna. Otkriće sezone u Bundesligi, to je evidentno. On je, uz Marca Reusa (kaparisanog od strane BvB-a
), (bio) glavni adut BMG-a ove sezone. Mada, ne znam ni kako bi on uskočio da igra na svojoj prirodnoj (krilnoj) poziciji pored odličnog Robbery tandema. 
Što se tiče Dantea, dobar je igrač - ali nema dobru tehniku i ne ulijeva dovoljnu dozu sigurnosti po meni. Ne znam koliko je spreman za velike susrete i teret igranja za Bavarce. Sklon je kiksevima, nema kontrolu pri šutevima (vidjeli smo njegovo izvođenje penala kontra Bayerna, u polufinalnom susretu protiv BMG-a). Međutim, dakako da ima i kvalitete kao što je skok igra, borbenost, požrtvovanost i agresivnost do neke mjere. Ipak, ne vidim da bi mogao istisnuti Boatenga iz postave (to bi mu bio maksimum), a kamoli sve boljeg Badstubera. Ne sumnjam da bi i grijao klupu tijekom sezone. Nerijetko je i grub, tako da ga možemo porediti i s našim Emirom Spahićem.bavaraccccc je napisao/la:http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_ita_news
Dante na pragu Bayerna!
Ako se Bayern već bacio na Gladbachovce, onda neka pokušaju dovesti Patricka Herrmanna. Otkriće sezone u Bundesligi, to je evidentno. On je, uz Marca Reusa (kaparisanog od strane BvB-a
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Claus je napisao/la: Što se tiče Dantea, dobar je igrač - ali nema dobru tehniku i ne ulijeva dovoljnu dozu sigurnosti
[youtube][/youtube]
Agieren statt reagieren
Vidi se da nisi shvatio na šta ciljam. Ne kažem ja da ne zna držati loptu, slati pasove, ali ponekad pošalje nekontrolisane pasove, kiksa ili izgubi loptu, a i šutevi su mu nerijetko nerezonski.
Inače, cijenim ga kao igrača, al' definitivno da nije ni igrač svjetskog kalibra, te da ne može u rečenicu s najvećim od najvećih na ovoj poziciji (množina je u pitanju, naravno
).
nema više brisanja!bordo je napisao/la:Citam sada na teletexu RTL,da igracima prijeti suspenzija ako produ u finale!!!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Mislim Lp se dugo igra i na kraju fale bitni igraci!!
Smijesno od strane UEFE!!!
Smijesno od strane UEFE!!!
Bordo - boja, druze tako je kako je. Svi su s tim upoznati i neko ce vise nayebati (kao Bayo u slucaju prolaska u finale) a neki pak manje...
Bayern je u "zutoj groznici" i evo igraca koji bi se trebali "pripaziti":
Lahm - Boateng - Batstuber - Alaba
Kroos - Muller - Gustavo
Strasno, nema sta. S obzirom da ce uzvrat biti paklen i da mozemo sve i svasta ocekivati, nekako bi najbolnije bilo ostati bez Lahma i jednog od dvojice stopera.
Bit cemo malkice pametniji kada saznamo ko ce suditi mec u Madridu. Nikako ne bih volio nekog Talijana.
Kroos - Muller - Gustavo
Strasno, nema sta. S obzirom da ce uzvrat biti paklen i da mozemo sve i svasta ocekivati, nekako bi najbolnije bilo ostati bez Lahma i jednog od dvojice stopera.
Bit cemo malkice pametniji kada saznamo ko ce suditi mec u Madridu. Nikako ne bih volio nekog Talijana.
Vom Jäger zum Gejagten
Ne sekiraj se druže, real ionako prolazi, tako da ne trebaš "lomiti glavu" sa tim silnim kartonimageronimo je napisao/la:Bordo - boja, druze tako je kako je. Svi su s tim upoznati i neko ce vise nayebati (kao Bayo u slucaju prolaska u finale) a neki pak manje...
Kroos - Muller - Gustavo
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Jesi li ziha?
Kako si ti meni drag, kao i tebi slicni.
Oni koji tebi "nalikuju"
odmaraju mozak, jer su ga prebukirali silnim prognozama.
Nema ih druze, nema. Nestali su.
A zivota mi, nisam ih ni dotakao.
Neki su cak i dres promjenili, dok drugi pune baterije za nove napade.
Ako je tebi "Veliki" tolika uzdanica da ne lomis glavu, onda se bojim da ti u srijedu ne bude kao u bumbara.
-------------
Nego, s kim igramo u subotu? Ili bi nedjelja.
Kako si ti meni drag, kao i tebi slicni.
Nema ih druze, nema. Nestali su.
Neki su cak i dres promjenili, dok drugi pune baterije za nove napade.
Ako je tebi "Veliki" tolika uzdanica da ne lomis glavu, onda se bojim da ti u srijedu ne bude kao u bumbara.
-------------
Nego, s kim igramo u subotu? Ili bi nedjelja.
Vom Jäger zum Gejagten
Idemo Werderu!!! A najslade je kada raja pise kako ce ga bajo popusiti i kako ce nas poderati!!!
Smijesno!!!! Zaboravljaju oni da su Svabe ti koji na kraju pobjeduju!!!
-
ponosgrada
- Kontakt:
Genghis je napisao/la:Ne sekiraj se druže, real ionako prolazi, tako da ne trebaš "lomiti glavu" sa tim silnim kartonimageronimo je napisao/la:Bordo - boja, druze tako je kako je. Svi su s tim upoznati i neko ce vise nayebati (kao Bayo u slucaju prolaska u finale) a neki pak manje...
Kroos - Muller - Gustavo
koliko treba zutih kartona da se propusti utakmica
- legenda reala
- Kontakt:
effe imamo i mi konja tj kobila za utrku

Najbolja ova u sredini
Al Sarah je vrh

Najbolja ova u sredini
Al Sarah je vrh
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tako su pobjeđivale i prije 2. godine u finalu, pa ih Milito malo izmiksao, iako je na ovoj temi vladala ogromna euforija, bayern osim jednog traljavog pokušaja Mullera nije napravio ništabordo je napisao/la:Idemo Werderu!!! A najslade je kada raja pise kako ce ga bajo popusiti i kako ce nas poderati!!!
A opet mene napadaju kada "prognoziram", a Geronimo zar ti sam nisi malo bahato izgledao sa svom tom statistikom oko kartona, iako ste još daleko daleko od finala (oko 35-40% prema kladionicama).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Kada bih se gledale kladionice mi bi ga jucer popusili!!!
Sta ces kako se pobijedi tako se i izgubi,satavni dio!
Samo sto se od Bavaraca malo ko kurci kao Realovci!!
Pa ga onda prime i onda pocinje kukanje!
Ja cu opet reci,ako Bayo popusi nekom velikom
razlikom u Madridu posteno,i netrebaju da idu u Finale!!
Kod nas je postalo moda da jedno Finale kiksamo a zato
drugo uzimamo!!
1999- iZGUBLJENO
2001- Osvojeno
2010- Izgubljeno
2012- Osvojeno ako BOG da
Sta ces kako se pobijedi tako se i izgubi,satavni dio!
Samo sto se od Bavaraca malo ko kurci kao Realovci!!
Pa ga onda prime i onda pocinje kukanje!
Ja cu opet reci,ako Bayo popusi nekom velikom
razlikom u Madridu posteno,i netrebaju da idu u Finale!!
Kod nas je postalo moda da jedno Finale kiksamo a zato
drugo uzimamo!!
1999- iZGUBLJENO
2001- Osvojeno
2010- Izgubljeno
2012- Osvojeno ako BOG da
WowGenghis je napisao/la: Geronimo zar ti sam nisi malo bahato izgledao sa svom tom statistikom oko kartona, iako ste još daleko daleko od finala (oko 35-40% prema kladionicama).
Na temi Bayerna covjek (pristalica/simpatizer) Bayerna pita u vezi kartona, jer se valjda brine ko je ugrozen neigranjem u eventualnom finalu.
Ja kazem (da u slucaju prolaska) koji su to igraci sa parnim kartonima i bez kojih bi bilo najteze.
To Bahatost?
Nema sta, isti si "mali" Jose.
Vom Jäger zum Gejagten
- brzitesanj
- Kontakt:
2 zuta jedna utakmica pauze...ponosgrada je napisao/la:Genghis je napisao/la:Ne sekiraj se druže, real ionako prolazi, tako da ne trebaš "lomiti glavu" sa tim silnim kartonimageronimo je napisao/la:Bordo - boja, druze tako je kako je. Svi su s tim upoznati i neko ce vise nayebati (kao Bayo u slucaju prolaska u finale) a neki pak manje...
Kroos - Muller - Gustavo
koliko treba zutih kartona da se propusti utakmica
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Vidis da su bas svi ko zarazeni!!
Oni vise svrsavaju na Morinja nego na Real!!
Toliko o navijacima jednog kluba kao sto je Real!!!
Oni vise svrsavaju na Morinja nego na Real!!
Toliko o navijacima jednog kluba kao sto je Real!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.