Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Jbg. Informacija je informacija...a nemogu vjerovati da su mu smanjili kaznu 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NASER_ORIC
- Kontakt:
jest stvarno zalost ja se najezim kad pogledam snimak noga ba visi samo štucne drze nogu to je zalost i 10 utakmica zabraneRaul_64 je napisao/la:Jbg. Informacija je informacija...a nemogu vjerovati da su mu smanjili kaznu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja bi mu zalijepio kaznu od 2 godine zabrane igranja nogometa, i 500 000. Ne bi mu palo na pamet da vise onako starta na igraca!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
treba mu samo istom mjerom vratitiomerbavarac je napisao/la:Ja bi mu zalijepio kaznu od 2 godine zabrane igranja nogometa, i 500 000. Ne bi mu palo na pamet da vise onako starta na igraca!!!!
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ne znam. Nisam ja za to da mu se vrati istome mjerom. Ko zna mozda on i nije on uradio namjerno, ali i da jeste nosice na savjesti taj lom noge cijeli zivot!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
hajmo svi igrati e republike bar se samo registrujte u bih igra je zanimljiva[youtube][/youtube]
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- Omerbavarac
- Kontakt:
Raja kako ide ovo kad hocu nekoga da citiram!!!! Znam da je ono quote. Ali sta jos trebam uraditi osim da pisem u toj opciji??? Je li trebam brisati quote od onog koga hocu da citiram, ili nesto drugo??? Malo mi komplikovano.
Ne kontam šta misliš, ideš samo quote, i onda ispot njegovog teksta pišeš samo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ispod teksta koga hocu da citiram postavim kursor i idem quote, i pojave mi se dva quote, i izmedju njih pisem. Jel bi tako trebalo????
Ne, samo idi quote i totalno ispod pišeš, nemaju veze šta gore piše samo klikni enter i piši ispod 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hvala puno!!!!!Rz88 je napisao/la:Ne, samo idi quote i totalno ispod pišeš, nemaju veze šta gore piše samo klikni enter i piši ispod
Nema na čemu brate lijepi 
[youtube][/youtube]
kako sam se smijao ovome, pa naravno da sam budan
kako sam se smijao ovome, pa naravno da sam budan
Hahah, gledao sam ovo na youtube ranije, Rtl aktuell hahahah. Legenda je ova.
Pozdrav svim frendovima a Boga mi ima ih puno sa ss.ba. Čujemo se nekad braćo a i sestre (Lejla i Reds_forever) 
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
-
Phill Jackson
- Kontakt:
zaboravio si onu novu curku @ssportasicaa_saRz88 je napisao/la:Pozdrav svim frendovima a Boga mi ima ih puno sa ss.ba. Čujemo se nekad braćo a i sestre (Lejla i Reds_forever)
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
eh sad,,, nemoj nam ic,,,Rz88 je napisao/la:Pozdrav svim frendovima a Boga mi ima ih puno sa ss.ba. Čujemo se nekad braćo a i sestre (Lejla i Reds_forever)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- bilalinho2
- Kontakt:
znali iko da li se moze popravit kajla kraljevska izrada ako je pukla malo na jednom jestu mozeli se taj dio zamijenit ili nesto da se uradi da se to popravi molim odgovor ako ko zna
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Jel' ovo zenicanin opet otisao, a budale covjeka, nervira se zbog gluposti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Hazre, Wilshere10 i 14 gostiju.