Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 22:43

fašisti iz Madrida..da vam nije bilo Franka bili bi na rangu Osasune.. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:43

Predivan prvo sam podanu bio u muzeju nisam ni stigao sve pogledati sve te titule ,to su velike hale slika koji su sve igraci igrali u REALU cak ELVIR BALJIC ima svoju on je tad bio na izlazu iz REALA svaki gol se vrti na stotine plazmi kad sam iz kompleksa muzeja izasao na SANTIAGO BERNABEU to je milina prava,imam slika isto to je bilo 2002 ,i bili smo prvaci EUROPE slike sa PEHAROM na BERNABEU,navacer sam bio na utakmici REAL MADRID I LIVEPOOL povodom 100god. POBJEDILI 2-0 golove dali FIGO,PORTILd,bio je turnir 4 kluba ,MILAN,BAYERN,LIVERPOOL kao pocasni gosti

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 08 sep 2009, 22:45

vidis Fabio...imamo nesto zajednicko... ti bio na bernabeu, a ja bio na camp nou. isao sam sa srednjom skolom tamo... kako je lijepo vidjet stadion, za razliku od ovih malih kod nas. jbt.koji je to osjecaj, samo mi je zao sto jos nisam bio na tekmi. al valjda ce Bog dragi i to jednog dana podarit.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2009, 22:46

Saurman je napisao/la:fašisti iz Madrida..da vam nije bilo Franka bili bi na rangu Osasune.. :D
Sarma hajd ...... u skokovima :twisted: :lol: :twisted:

BARCELONA JE OSVOJILA VIŠE TITULA ZA VRIJEME FRANKA NEGO REAL

Ako ko nezna...a nezna niko....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:46

CRNI_SA je napisao/la:
fabio je napisao/la:Vidis ja navijam za Real pocetkom 98,i znam od tebe vise,i bio sam npr.na Bernabeu 2002,a ja nisam spomenou 50 do 60 nego ako nevidis od 60 do 90,2 puta prvaci,a sjecas se kad smo vas izbacili iz lige prvaka,pa kad je VAN GAL bacao sveskice po BERNABEUO od muke,a HESP se fatao za glavu kako ga buse
slabo ti je pamcenje kada ste nas izbacili branio je bonano a vodio nas sera ferer tada je barca bila slaba opeet sam ih volio najvise a sta stariji si po stazu godinu nikom nista :D konto sam da nisi neko djete pa reko skim ja diskutujem :mrgreen:
Pa ja postujem navijace Barce imam 2 prijatelja koji navijaju za njih,i to dobre prijatelji,al brate tada se nisu javljali sada od kako je RONALDNJO bio dosao i nesto krenulo svi se poceli javljati,branio je vas golaman,mogu se ija vaditi da je u odbrani igrao ove sezone MECTLEDR,itddd igraci koji su dobili nogu,al je bilo posetno i pravedno pobjedili

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:49

Raul_64 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:fašisti iz Madrida..da vam nije bilo Franka bili bi na rangu Osasune.. :D
Sarma hajd ...... u skokovima :twisted: :lol: :twisted:

BARCELONA JE OSVOJILA VIŠE TITULA ZA VRIJEME FRANKA NEGO REAL

Ako ko nezna...a nezna niko....
Neka ide PISATI pa :arrow: SPAVATI ,HALA MADRID

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 sep 2009, 22:50

fabio je napisao/la:
The Game je napisao/la:
fabio je napisao/la:rodi te mama gdje si izvukao te podatke o zaredi u ligi prvaka kad si se namucio tako,al nisam reko da REAL zaradio najvise u LP
nisi, ali jesi rekao da zaradjujete vise od Barcelone, a vidim bgm kako zaradjujete. 10 miliona nije malo, kad je 37 najvise, jel tako
Pa da nezaradjujemo nebi vidio KAKU u REALU o RONALDA I KARIMA,apsurdno je govriti Real je prodao iz omladinske skole samo koje je stvorio ovi zadnji 3 godn primjer igraca od Negreda :arrow: SEVILLA 15mill,JAVI GARCIA :arrow: BENFICA 8mill,J.LOPEZ :arrow: golman HALLO i 3 je golman SPANSKE REPKE 9 mill VILLAREALU,BALBOA 6 mill :arrow: BENFICA,SOLDADO 9 mill :arrow: GETAFE itddddddd igraca

Pa da vi zarađujete ta sredstva, nebi toliki kredit idzali pred početak prelaznog roka.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 22:53

[Pa ja postujem navijace Barce imam 2 prijatelja koji navijaju za njih,i to dobre prijatelji,al brate tada se nisu javljali sada od kako je RONALDNJO bio dosao i nesto krenulo svi se poceli javljati,branio je vas golaman,mogu se ija vaditi da je u odbrani igrao ove sezone MECTLEDR,itddd igraci koji su dobili nogu,al je bilo posetno i pravedno pobjedili[/quote]
ma barca nije u evropi bila uspjesna koliko real to je jedini problem ali eto polako se sve to spkala u red :D imas i manchester koji je jos manje uspjesan od barce u evropi ,a opet imas liverpool nemaju ni jednu premier ligu a 5 lige prvaka :? a znas sam da u posljednih 20 godina barca ima vise osvojenih liga nego real meni licno smeta kada neki kazu odkud toliko navijaca barce ili novopeceni nije barca veliki klub od 2006 ili 2009 nego podavno ne treba zaboraviti 25 kupa kralja ,a naprimjer ,jedan inter ima 5 kupova , samo radi usporedbe !
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2009, 22:53

nisi, ali jesi rekao da zaradjujete vise od Barcelone, a vidim bgm kako zaradjujete. 10 miliona nije malo, kad je 37 najvise, jel tako[/quote]
Pa da nezaradjujemo nebi vidio KAKU u REALU o RONALDA I KARIMA,apsurdno je govriti Real je prodao iz omladinske skole samo koje je stvorio ovi zadnji 3 godn primjer igraca od Negreda :arrow: SEVILLA 15mill,JAVI GARCIA :arrow: BENFICA 8mill,J.LOPEZ :arrow: golman HALLO i 3 je golman SPANSKE REPKE 9 mill VILLAREALU,BALBOA 6 mill :arrow: BENFICA,SOLDADO 9 mill :arrow: GETAFE itddddddd igraca[/quote]

Pa da vi zarađujete ta sredstva, nebi toliki kredit idzali pred početak prelaznog roka.[/quote]

Nijesu ga digli prije vec pri kraju,a to je bitna razlika 8-)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 22:56

1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu.

FAŠISTI FAŠISTI FAŠISTI....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 22:56

Taj kredit sto se dize od Santader bance sto REAL sa njima radi dugo vrijeme ,je Realova zarada na tv prava unaprijed,ako nisi upucen,i npr.C.RONALDO se ne isplcuju da saljes odma 94 mill eura nego u rate zavisno od dogovroa izmedju dva kluba ,i tokom 1 do 1,5g ce leci novac na konto MAN.UND...samo jedan primjer Realovog dizanja kredita

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 08 sep 2009, 22:57

Saurman je napisao/la:1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu.

Odakle ti informacija?Pricao ti dedo je li?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 22:59

Nail for Real je napisao/la:
Saurman je napisao/la:1943 Barcelona je dobila Reala u polufinalnoj utakmici kupa rezultatom 3:0.U uzvratnoj utakmici u Madridu policija je uletila u svlačionicu Barcelone.Policija je prijetila nogometašima Barcelone prisilnim radom.Franco u to vrijeme nije želio imati katalonskog finalista u kupu.Barcelona je utakmicu izgubila rezultatom 11:1 uz četri neopravdana crvena kartona za igrače Barcelone.Nakon poraza Barcelone mržnja katalonaca se povečala prema Madridu.

Odakle ti informacija?Pricao ti dedo je li?
to sam gledao mislim na sport klubu na barca tv pricao je bivsi igrac barce i to je rekao i jos da nisu smjeli preci centra jer bi sudija svirao offside :lol: :lol:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:00

Ovo je najveca glupost koju sam cuo od Barcnini navijaca cuo sam ih puno al ova je :lol: :lol: do bola...

HEHEH sine moj KATALONCI MRZE SPANIJU i MADRID ,od kako postoji to tlo

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2009, 23:08

Pa normalno kad izgubiš 11:1 da je Franco kriv :lol: :lol:
Pa kako su dali gola ako centra nisu smjeli preči......joj....nemoj mi to SARMA......surfaš po netu i tražiš žute novine(Sport između ostalih)....kako nisko padaju katalonska ..... Što spominješ prošlost....u kojoj smo vas
derali ..... pričaj trenutno....kad če mo vas opet ....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:13

Ovaj papak sto spominje ovo 1943god.,,,i FRANCA ,,kako REAL MADRID tada nije osvojio PRIMERA D,znas li da je REAL od 1932god do :arrow: 1953 g,bio samo 2 puta prvak,a a bio je taj FRANCO sto ga spominjes,a BARCA 5puta,smijesan si ajd spavaj Dok su ligu osvajali 6 puta Atl.MADRID,1BETIS,1SEVILLA,AT.BILBAO,VALENCIA :lol: :lol: nemas pojma nemoj se sramotit ,pocetkom 53 REAL kad je spojio trio historijeski pa pricaj sta hoces GENTO,DI STEFANO,PUSKAS imao ubjedljivo najjaaci napad

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 23:20

kako Real nije tada osvojio a kako Barsa jest...pa kukci...niste mogli osvojit jer vas je Barsa kantala ucestalo :D
a Franko se morao umjesti da vam podari malo slavlja :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 08 sep 2009, 23:23

Saurman je napisao/la:kako Real nije tada osvojio a kako Barsa jest...pa kukci...niste mogli osvojit jer vas je Barsa kantala ucestalo :D
:D :D :D :D Kako sam sebe demantiraš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sad je Franco nam pomagao da opstanemo u ligi :lol: :lol:

Neznam što obračam pažnju na ovog SARMU....

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 08 sep 2009, 23:24

Saurman je napisao/la:kako Real nije tada osvojio a kako Barsa jest...pa kukci...niste mogli osvojit jer vas je Barsa kantala ucestalo :D
He jeli ovaj vako glup o nezna sta pise=??neka mi neko rekne zar nisi reko da ti je DIDO pricao price reko da nisu smijeli preci centra da bi odma policija uletila u teren i sudija offsd.svirao,, a oni nas kantali :lol: :lol: :lol: pravis budalu sebe na forumu,ajd pisaj pa spavaj vrijeme tije :lol: :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 sep 2009, 23:32

cuj demantirao se haha.... jesam li ja rekao ijednom da Barsa nije bila prvak za frankov vrime...joj jel svi ovako realovci sporo kontaju :D ...dodjite sebi ako nemate kome :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: enobarca i 1 gost.