OK prijatelju, pogriješio sam.badblueboylivno je napisao/la:Čekaj, pročitaj malo bolje.
Rekao sam da pojedinci ne priznaju sve što je komitet dosad napravio, ništa za poboljšanje suđenja, ništa za kažnjavanje, ništa za onemogućavanje pričanja sa sucima pred utakmicu, ništa za prijenose kroz cijelu sezonu, ništa za početak reorganizacije sistema natjecanja... sve to i ostalo je za njih je NULA, NIŠTA, nego bi priznali isti tek kad bi se desilo to što sam naveo, i slično tome..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
DRUG NEBI TI PUNCA
Sta je komitet dobro uradio sto se tice opcenito fudbala u BH ?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Spasio nas od totalnog gasenja fudbalskih liga i reprezentacije BiH - tj. suspenzije UEFE!MakeTZ je napisao/la:Sta je komitet dobro uradio sto se tice opcenito fudbala u BH ?
Mislim da je to dovoljno reci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- BolanBolan
- Kontakt:
Sve lijepo napisano druže, ali ni tad ne bi dali prolaznu ocjenu!!!badblueboylivno je napisao/la:Pojedinci bi komitetu dali prolaznu ocjenu samo u slučaju da je u ovih godinu dana taj komitet promijenio sistem natjecanja, da je prosječna posjeta narasla na pet tisuća ljudi, da stadioni imaju njemački komfor, da su prijenosi utakmica u HD-u i to po tri-četiri tekme po kolu i tako to.
Naravno da za sve ovo što su dosad napravili neće dobiti prolaznu ocjenu od znalaca. Mi koji hvalimo očiti napredak smo neznalice. Ili navijači Želje.
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
upravo i sasvim dovoljno za pocetak... Nista se nece preko noci desiti, ljudi, komitet je tek godinu dana tu, za ovo treba mnogo vise vremena da se pocisti, ali eto, pokusavaju ljudi, mnoge stvari su zapoceli, e sada hoce li se sprovesti do kraja, to jos stoji da se vidi...Elegant je napisao/la:Spasio nas od totalnog gasenja fudbalskih liga i reprezentacije BiH - tj. suspenzije UEFE!MakeTZ je napisao/la:Sta je komitet dobro uradio sto se tice opcenito fudbala u BH ?
Mislim da je to dovoljno reci.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, to sam i pomislio. Prema kriminalu i očajnom odrađivanju posla ljudi su ravnodušni - dobro je, svi kradu, može i on; a kad se pojavi netko s idejom i tko je spreman raditi, a sve u interesu posla koji obavlja, po njemu se jednostavno pos.eru, šta će on, neznalica, sad će se nakrast, i tako.BolanBolan je napisao/la:Sve lijepo napisano druže, ali ni tad ne bi dali prolaznu ocjenu!!!badblueboylivno je napisao/la:Pojedinci bi komitetu dali prolaznu ocjenu samo u slučaju da je u ovih godinu dana taj komitet promijenio sistem natjecanja, da je prosječna posjeta narasla na pet tisuća ljudi, da stadioni imaju njemački komfor, da su prijenosi utakmica u HD-u i to po tri-četiri tekme po kolu i tako to.
Naravno da za sve ovo što su dosad napravili neće dobiti prolaznu ocjenu od znalaca. Mi koji hvalimo očiti napredak smo neznalice. Ili navijači Želje.
Balkanci, je.biga.

Hayley <3
Pojedinci hoce da im se na svakoj stranici odgovori sta je komitet napravio i da im se raportira.spielführer_21 je napisao/la: Prva hinja, @Sarmageddon2012, tvrdi da sad nema nikakvog napretka, već je napredak bio u sezoni kad je Željo osvojio titulu. Da podsjetim, upravo navijači Borca (a vjerovatno i @sarma pod drugim nickom) uz braću po mitomaniji Pitare, su te sezone tvrdili da je liga neregularna, da Nijaz Brković Želji namješta titulu, sviraju se penali, itd... Navedeni forumaš nalazi argument i u statistici da je te sezone povećan broj gostujućih pobjeda za 8 posto u odnosu na prošlu, ali ne vidi hinja da je u ovoj sezoni broj domaćih pobjeda smanjen za 7 % u odnosu na prošlu i čak 11 posto u odnosu na tu sezonu "procvata". Druge hinje su i navijači Želje koji su isto tako prošle sezone osporavali titulu Borcu, koji je morao biti prvak da bi savez izbjegao suspenziju, a na čelu saveza je i prošle sezone bio naš Švabo.
Evo arma covjek ti je napisao procente.Ne vidis ili ti ne odgovara?
Vjerujem da ima navijaca Sarajeva koji se stide ovog sto ovaj samir pise.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Zadojenici neće podržati rad Komiteta sve dok njihov klub ne bude prvi na tabeli i u finalu Kupa.
Kad kažem "Zadojenici" mislim na zadojenike, a ne na navijače nekog od timova. Sami nek se pronađu po izrečenom na ovoj temi.
Kad kažem "Zadojenici" mislim na zadojenike, a ne na navijače nekog od timova. Sami nek se pronađu po izrečenom na ovoj temi.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- molotovljev
[quote="exbabilon"]Zadojenici neće podržati rad Komiteta sve dok njihov klub ne bude prvi na tabeli i u finalu Kupa.
[/quote]
E sad si se malo 'okliznuo' sa ovom recenicom.Navodis razloge zbog cega podrzavas rad Komiteta,zar ne?
E sad si se malo 'okliznuo' sa ovom recenicom.Navodis razloge zbog cega podrzavas rad Komiteta,zar ne?
F.K.SARAJEVO
Jadna majko ja balavih misljenja.Cuj nevalja im komitet za normalizaciju.
Savez nam bio pred gasenjem i u zadnji tren smo spasili glavu,pomaka ima i to vidljivih,Ivica u svojim godinama kad najvise treba da odmara posveti se ciscenju smeca od ovakvih kakvi ga sad pljuju i oni opet ispuzaju iz svojih rupa i imaju obraza nesto pricati.Stvarno treba biti poremecen u glavu pa misliti da neko ima carobni stapic i da promjeni stanje ovog bosanskog vrtloga u par mjeseci.Treba da pojedinci skontaju da su nase sudije u najmanju ruku veoma neskolovane u smislu svog posla i da ce se jos dosta toga morati uraditi da se ova liga jos vise popravi.Nema ivica osim uvid u sve moguce stvari u ovoj **** ligi.Jos uvijek je u ovom savezu puno smeca koji radi na stetu fudbala al vremenom ce se to filtirati ako ostane ovakva ekipa na vrhu saveza,tj ivica i ostali clanovi komiteta.
takodje imam sto posto tacnu informaciju o utakmici izmedju GOSK-a i Borca iz prosle polusezone.Utakmica je bila nastimana,tacnije sudija Midhat Arnautovic je uredno dobio 5 000 maraka od jednog gospodina iz mostara gdje je otisao lagano na ranč doticnom liku i noc prije mu je urucen kes.posjedilo se,zalilo se i ako se ne varam GOSK je dobio tekmu.Ovo nisu nikakva nagađanja nego sto posto tacna informacija.Kako ce je ko razumit nije ni bitno,moja je duznost da iznesem istinu a o istrazi imaju organi koji ce se baviti time.
Savez nam bio pred gasenjem i u zadnji tren smo spasili glavu,pomaka ima i to vidljivih,Ivica u svojim godinama kad najvise treba da odmara posveti se ciscenju smeca od ovakvih kakvi ga sad pljuju i oni opet ispuzaju iz svojih rupa i imaju obraza nesto pricati.Stvarno treba biti poremecen u glavu pa misliti da neko ima carobni stapic i da promjeni stanje ovog bosanskog vrtloga u par mjeseci.Treba da pojedinci skontaju da su nase sudije u najmanju ruku veoma neskolovane u smislu svog posla i da ce se jos dosta toga morati uraditi da se ova liga jos vise popravi.Nema ivica osim uvid u sve moguce stvari u ovoj **** ligi.Jos uvijek je u ovom savezu puno smeca koji radi na stetu fudbala al vremenom ce se to filtirati ako ostane ovakva ekipa na vrhu saveza,tj ivica i ostali clanovi komiteta.
takodje imam sto posto tacnu informaciju o utakmici izmedju GOSK-a i Borca iz prosle polusezone.Utakmica je bila nastimana,tacnije sudija Midhat Arnautovic je uredno dobio 5 000 maraka od jednog gospodina iz mostara gdje je otisao lagano na ranč doticnom liku i noc prije mu je urucen kes.posjedilo se,zalilo se i ako se ne varam GOSK je dobio tekmu.Ovo nisu nikakva nagađanja nego sto posto tacna informacija.Kako ce je ko razumit nije ni bitno,moja je duznost da iznesem istinu a o istrazi imaju organi koji ce se baviti time.
-PAJA Fan Club!!
_Bad_boy je napisao/la:Jadna majko ja balavih misljenja.Cuj nevalja im komitet za normalizaciju.
Jesi nesto novo rekao,pa svaki sudija u bih koji sudi premijer ligu ima kucu i auto iz snova a jedino zanimanje mu je nogometni sudac?!Kako,sta,odakle...povezite sami...znam dakodjer sudca Jelica koji otvoreno po Sirokom prica po kafanama gdje je odradio kupljene utakmice,kaze kralj najgore je kad se JA TRUDIM DA NEMJESTIM A DOMACINI SMOTANI ,TE IM NEKAKO IZMISLI PENAL I SL. STVARI!
Ja sad gledam nesto raspored do kraja ko sa kim i nesto kontam, Velez ako ne popravi igru bi mogo ispast iz lige.
Kontam ima jos puno do kraja i nezahvalno je ista reci al po trenutnoj formi da ostane do kraja bi moglo ispasti ovako na kraju.
1. Zeljo i to ubjedljivo. Povecace prednost nad Sirokim i ostalim pratiocima. Jos ce postaviti rekorda do kraja mislim da nece izgubiti nijednu utakmicu vise.
2. Siroki Brijeg.
3 i 4. Sarajevo i Borac tesko reci ko gdje...
5 i 6. Zrinjski i Olimpic
Sto se tice dna tabele Kozara sigurno ispada mozda dobiju jednu il dve tekme do kraja. Al ono sto recimo me iznenadilo je da kontam da ce u zadnjem kolu se odlucivat ko ispada izmedju Slobode i Veleza.
U zadnjem kolu igraju
Slavija - Sloboda
Velez - Gosk
Prije zadnjeg kola ce Sloboda imat 2 boda prednosti nad Velezom. Slavija i Gosk ce osigurati opstanak kolo prije kraja.
Leotar, Travnik i Gosk ako budu gubili kuci ista ce biti na mjestu Slobode.
Licno se nadam da ce Velez se probuditi i prestat kiksat.
Kontam ima jos puno do kraja i nezahvalno je ista reci al po trenutnoj formi da ostane do kraja bi moglo ispasti ovako na kraju.
1. Zeljo i to ubjedljivo. Povecace prednost nad Sirokim i ostalim pratiocima. Jos ce postaviti rekorda do kraja mislim da nece izgubiti nijednu utakmicu vise.
2. Siroki Brijeg.
3 i 4. Sarajevo i Borac tesko reci ko gdje...
5 i 6. Zrinjski i Olimpic
Sto se tice dna tabele Kozara sigurno ispada mozda dobiju jednu il dve tekme do kraja. Al ono sto recimo me iznenadilo je da kontam da ce u zadnjem kolu se odlucivat ko ispada izmedju Slobode i Veleza.
U zadnjem kolu igraju
Slavija - Sloboda
Velez - Gosk
Prije zadnjeg kola ce Sloboda imat 2 boda prednosti nad Velezom. Slavija i Gosk ce osigurati opstanak kolo prije kraja.
Leotar, Travnik i Gosk ako budu gubili kuci ista ce biti na mjestu Slobode.
Licno se nadam da ce Velez se probuditi i prestat kiksat.
- Armageddon2012
- Kontakt:
stvarno ljudi,ko ce uz kozaru ispasti?
ovo za slobodu i velez mi nekako neozbiljno,nema sanse...
gosk,travnik,slavija?
gosk,travnik,slavija?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Iskreno se nadam travnik.To je najveće zlo PLBIH...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma to ti tako pises zbog onog vidovitadjemila,koji se pravio puno pametan poslije onog prekida ljetos,ali dobri su nasi odnosi sa travnikom.odlicni cak...
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:stvarno ljudi,ko ce uz kozaru ispasti?![]()
gosk,travnik,slavija?
Zašto ne druže?
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Magic je navijač Zrinjskog a ne Širokog.Drugo,nasa uprava je vjerojatno protiv ovog odbora jer su nasi izgubili bilo kakav utjecaj.Utjecaj sada imaju Željo,Zrinjski,Slavija i Velez.Što se tiče odbora mora mu se priznati da je uradio dosta toga za nogomet u BIH,al da ima jos toga za uraditi.Najvise mu se zamjera guranje Želje i otvoreno zagovaranje da se pomogne nekim klubovima,NPR Slobodi.Svaka cast za kaznjavanje klubova al i tu ima dvostrukih kriterija.Ako je moguce da uzmu malo i federalnu ligu i da isprave sto se da ispraviti.Po meni zasluzuje prolaznu ocjenu,ako se sjetimo kakvi su oni prije bili.Suđenje se popravilo.
ma kakvi on,stipu levata...domacinska ekipa,stalno tavori pri dnu,nikako ih ne mogu...Armageddon2012 je napisao/la:ma to ti tako pises zbog onog vidovitadjemila,koji se pravio puno pametan poslije onog prekida ljetos,ali dobri su nasi odnosi sa travnikom.odlicni cak...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma meni nekako tesko i zamisliti da sloboda ispadne,nemam pojma...velez mogu,ispadali su kao i mi,ali imaju dosta bodova i dobar tim,tako da opstaju sigurno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.