FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Smece od utakmice, smece od ekipe. Mi nisme imali srece i fulali smo nemoguce. Ovako sigurno nece biti u revansu, jer danas potpuno nezasluzena pobjeda. Pedro dobi zuti karton a covjeka nije pipnuo, Cole se bacio onako ofirno. Drogba mi totalno pao u ocima nakon silnih bacanja po travi. Igralo se po kisi i sigurno je da su promasaji dolazili i zbog toga, jer ipak tesko je kontrolisati loptu po takvom terenu. Busquets promasi nemoguce, umjesto da mirno plasira loptu on nesto krkanski. Nadigran Chelsea u svim segmentima, ali eto, zbog ovoga fudbal i jeste zanimljiv. Visca el Barca.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
D10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
MOLIM ADMINA ILI KOGA VEC DA BANUJU OVOG TROLA !
Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ubo ovo, a Velez mi ga suknu 
- adriano_leite
- Kontakt:
D10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!

Evo i tebi jedno bice koje ima veci nivo inteligencije od tebe.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Jasno ko dan: no Ovrebo, no party.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
daj ne budi smijesan , zbog jednog poraza igraci odmah nevaljaju?? halo ba Sanchez je igracina i po, i ovo je odlicna ekipa samo nije veceras bilo srece!enobarca je napisao/la:Za Sancheza dali skoro 40 miliona, bolje da su te pare bacili nego sto su na njega potrosili...On i Pedro kao glup i gluplji, Fabregas, kao sto sam vec rekao bazen ne bi pogodio...Treba dovesti jednog spica podhitno, Van Persie je po meni odlicna opcija, jeste da je skup, ali barem zna pogoditi gol...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Neću da te prijavljujem no moram ti ukazat na par stvari.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
1.Vrijeđaš drugog forumaša sa ovim klocu.Ne vjerujem da je to igdje normalno reći nekom
2.Ne znam kakve veze ima statistika,ako na kraju izgubiš?
3.Ne vidim ovdje nikakvu od njega provokaciju svi znamo šta je bilo s Ovrebom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Čista nesreća. 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Haha jesi lud, bgm si nam ga ono pravo momački šukno, svaka čast.D10S je napisao/la:A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!

Visca Barca !
Bili smo bolji , ali sreca nije bila na nasoj strani. Sta je tu je, okrecemo se utakmici na Camp Nou ...
Neko je vec rekao : " Fudbal je zbog ovoga zanimljiv" , i sa tim se u potpunosti slazem. Barca je pokazala dominaciju i ljepotu igre, medjutim, sreca po ko zna koji put nije miljenik Blaugrane. Pedra i Alexisa pod ruku i pravac psihijatru da malo poprica sa njima, a mogao bi i Fabregas na jedan informativni razgovor. Nakon toga im postaviti gol velicine ovece tribine i postepeno smanjivati velicinu, kako bi nekad i pogodili nesto ...
Bili smo bolji , ali sreca nije bila na nasoj strani. Sta je tu je, okrecemo se utakmici na Camp Nou ...
Neko je vec rekao : " Fudbal je zbog ovoga zanimljiv" , i sa tim se u potpunosti slazem. Barca je pokazala dominaciju i ljepotu igre, medjutim, sreca po ko zna koji put nije miljenik Blaugrane. Pedra i Alexisa pod ruku i pravac psihijatru da malo poprica sa njima, a mogao bi i Fabregas na jedan informativni razgovor. Nakon toga im postaviti gol velicine ovece tribine i postepeno smanjivati velicinu, kako bi nekad i pogodili nesto ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
kad si poceo navijati za Chelsea??? naj jaci su ovi navijaci koji navijaju za Chelsea od onog dana kad je Abramovich kupio klub!D10S je napisao/la:A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma Sanchez je dobar, ali Pedrito je totalno nazadovao kao igrac. Mislio sam da moze ici samo naprijed, ali ocigledno je da ga je povreda usporila i da je dostigao zenit prosle godine. Ne bi bilo lose prodati ga dok iole vrijedi, tj. vidjeti jos malo kako ce to ici sto se tice njegovog razvoja i utopiti ga negdje, Malagi ili negdje u Engleskuvrebac86 je napisao/la:daj ne budi smijesan , zbog jednog poraza igraci odmah nevaljaju?? halo ba Sanchez je igracina i po, i ovo je odlicna ekipa samo nije veceras bilo srece!enobarca je napisao/la:Za Sancheza dali skoro 40 miliona, bolje da su te pare bacili nego sto su na njega potrosili...On i Pedro kao glup i gluplji, Fabregas, kao sto sam vec rekao bazen ne bi pogodio...Treba dovesti jednog spica podhitno, Van Persie je po meni odlicna opcija, jeste da je skup, ali barem zna pogoditi gol...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nevjerovatno...
Ja sam znam da ce neko dobro najebati radi ovog veceras.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
rekoh vam ja ljudi da je celzi sugav i heben
sta su sve nasi izmasali, postalo je i smijesno i zasluzili smo poraz, vidjeli smo sta znaci sreca, primiti gol iz jedinog suta, promasiti 5-6 prilika, sta reci osim da je smijesno
celziju se nema sta prigovoriti, nisu igrali prljavo, vile su ih nosale cijelo vrijeme, i dobro je sto je ovako, najbolji tim svih vremena se mora potvrditi, moramo vidjeti kako se cupamo kad je gutav rezultat
revans ce biti zanimljiv, ovaj celzi ako opet ne bude imo pomoc andjela i meleka ce primiti 5 komada, petarda je neminovnost, vidjeli smo da ni bunkerom se ne mogu odbraniti, jer uprkos bunkeru stvoreno je dosta zicera, i sad je samo stvar da se nesto iskoristi u revansu i finale je nase
hegemonija je malo uzdrmana, al vec sad u subotu i u utorak vidjet cemo sta je hegemonija
sta su sve nasi izmasali, postalo je i smijesno i zasluzili smo poraz, vidjeli smo sta znaci sreca, primiti gol iz jedinog suta, promasiti 5-6 prilika, sta reci osim da je smijesno
celziju se nema sta prigovoriti, nisu igrali prljavo, vile su ih nosale cijelo vrijeme, i dobro je sto je ovako, najbolji tim svih vremena se mora potvrditi, moramo vidjeti kako se cupamo kad je gutav rezultat
revans ce biti zanimljiv, ovaj celzi ako opet ne bude imo pomoc andjela i meleka ce primiti 5 komada, petarda je neminovnost, vidjeli smo da ni bunkerom se ne mogu odbraniti, jer uprkos bunkeru stvoreno je dosta zicera, i sad je samo stvar da se nesto iskoristi u revansu i finale je nase
hegemonija je malo uzdrmana, al vec sad u subotu i u utorak vidjet cemo sta je hegemonija
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Od onog dana kad je Inter postao najveci talijanski klub. Navijam za Madrid, ne za Chelsea.vrebac86 je napisao/la: kad si poceo navijati za Chelsea??? naj jaci su ovi navijaci koji navijaju za Chelsea od onog dana kad je Abramovich kupio klub!
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
In Primera division: no Ovrebo, party always...D10S je napisao/la:A ti pogledaj rezultat.Ado1921 je napisao/la:Aj ti ne seri klocu pogledaj statistiku pa onda nesto pricaj i ne provociraj ovdjeD10S je napisao/la:No Ovrebo, no party!
Mi nikada odustati necemo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.