HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Bravo dečki od prve do zadnje minute dominantno I bez mrvicu šansi za iznenađenje od strane domaćina .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Nerealan rezultat, trebalo je biti bar +60 za Siroki, odlicno smo prosli.kksiroki je napisao/la:Bravo dečki od prve do zadnje minute dominantno I bez mrvicu šansi za iznenađenje od strane domaćina .

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Bravo momci.Ja ne znam,il smo mi u ovoj ligi ovako dobri ili su drugi losi.Mladosta nas lani dva puta dobi laganini.A nismo imali bas lose igrače.
Vjerojatno mi dobri
Bravo trener

Gledaj druze ima još puno utakmica do kraja lige ,treba snage rasporediti .DejaNMG je napisao/la:Nerealan rezultat, trebalo je biti bar +60 za Siroki, odlicno smo prosli.kksiroki je napisao/la:Bravo dečki od prve do zadnje minute dominantno I bez mrvicu šansi za iznenađenje od strane domaćina .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Ma brate i kod nas je minutaza rasporedjena, a stim da je verovatno klupa vasa jaca od nase prve petorke ocekivao sam vise razlike, ali povucena rucna Sirokog, odigrali smo koju akciju za razliku od prvog poluvremena gdje smo samo sutali.kksiroki je napisao/la:Gledaj druze ima još puno utakmica do kraja lige ,treba snage rasporediti .

Collins je ima mislim cetiri zakucavanja, pogledas oko sebe u dvorani svi odmahuju rukama, jedan alley-oop, jedna atraktivna blokada, paljevina je zestoka za blokade, tako ga je Bjelic dva puta isfintirao i dobio dva faula, od toga jednom 2+1, Planinic je jednostavno predominantan za nase visoke igrace, sve u svemu razlika u kvalitetu je preocigledna .

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Fina dvorana, odnosno arena cijela u Mrkonjic Gradu, puuno ljepse i sredjenije nego vecina dvorana sto sam bio u BiH, a i nekako na mjeru. Mi odigrali agresivno u samom startu i bez previse opustanja, vec u prvom poluvremenu se stvorila realna prednost, kao sto i treba biti, a kasnije odrzavanje prednosti, moglo je i vise, istina, al eto tesko je odrzavati istu razinu stalno, pa je i Mladost malo dosla do daha i imala tri cetiri odlicne akcije takodjer.
Vladovic na drugoj strani maestralno, bez greske, Collins zakucavanja+blokade za pljesak publike, vratio se i Ramljak pomalo, nekoliko lijepih blokada pa su ga poceli i zaobilaziti, to je u biti u prvom poluvremenu sve i istjeralo igrace Mladosti iz reketa i zato su toliko i sutirali, i to je uglavnom to. Zanimljiva, samo jednostrana utakmica.
Vladovic na drugoj strani maestralno, bez greske, Collins zakucavanja+blokade za pljesak publike, vratio se i Ramljak pomalo, nekoliko lijepih blokada pa su ga poceli i zaobilaziti, to je u biti u prvom poluvremenu sve i istjeralo igrace Mladosti iz reketa i zato su toliko i sutirali, i to je uglavnom to. Zanimljiva, samo jednostrana utakmica.

...Život za Široki...
Znači bilo se na tekmi !!ŠB_Fidelis je napisao/la:Fina dvorana, odnosno arena cijela u Mrkonjic Gradu, puuno ljepse i sredjenije nego vecina dvorana sto sam bio u BiH, a i nekako na mjeru. Mi odigrali agresivno u samom startu i bez previse opustanja, vec u prvom poluvremenu se stvorila realna prednost, kao sto i treba biti, a kasnije odrzavanje prednosti, moglo je i vise, istina, al eto tesko je odrzavati istu razinu stalno, pa je i Mladost malo dosla do daha i imala tri cetiri odlicne akcije takodjer.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah pa sta cu, mogu valjda i ja jednom uzeti makar pola dana slobodno da pogledam utakmicu.
Fina dvoranica, nema sta. Samo put od Livna do Mrkonjic grada, brojali smo, vise zeceva na cesti nego auta. 7:5 ako se ne varam. U korist zeceva.

Fina dvoranica, nema sta. Samo put od Livna do Mrkonjic grada, brojali smo, vise zeceva na cesti nego auta. 7:5 ako se ne varam. U korist zeceva.
...Život za Široki...
Neka neka, lijepo je da nas ima prisutnih na svim tekmama koje igramo vani , trojica pa trojica .ŠB_Fidelis je napisao/la:Ah pa sta cu, mogu valjda i ja jednom uzeti makar pola dana slobodno da pogledam utakmicu.![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Petorica.
Naravno da ima prisutnih, uvijek, u svakoj dvorani.
Next stop - Pecara.

Naravno da ima prisutnih, uvijek, u svakoj dvorani.

Next stop - Pecara.

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
U koliko je sati Varda ????
Da me fidelis I ekipa ne prozivaju za kratkoću posta , utakmica je u 20h subota .felix123 je napisao/la:U koliko je sati Varda ????

Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Kevin pomozi ,jeli ima prijenos iz Laktasa na bht1.
- Barney Stinson
- Kontakt:
Red bi bio da bude ako je vec bilo sa Pecare..kksiroki je napisao/la:Kevin pomozi ,jeli ima prijenos iz Laktasa na bht1.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
- Barney Stinson
- Kontakt:
Zna li netko kako su juniori igrali jucer i igraju li danas? 

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sto ce ti prijenos, idi provozaj se.kksiroki je napisao/la:Kevin pomozi ,jeli ima prijenos iz Laktasa na bht1.

...Život za Široki...
Navozan samŠB_Fidelis je napisao/la:Sto ce ti prijenos, idi provozaj se.kksiroki je napisao/la:Kevin pomozi ,jeli ima prijenos iz Laktasa na bht1.

- Crveni Barun
- Kontakt:
nema tv prijenosakksiroki je napisao/la:Navozan samŠB_Fidelis je napisao/la:Sto ce ti prijenos, idi provozaj se.kksiroki je napisao/la:Kevin pomozi ,jeli ima prijenos iz Laktasa na bht1.svih ovih godina , posao posao nemože se uvijek kad bi ja htio .

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
E ako nema prijenosa onda je to obična smijurija , omogućio si domaći prijenos protiv jedinog rivala a kad ideš u goste prijenosa nema . A kakva ce biti tekma jako je bitno da bude ,ponajviše zbog suđenja .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.