Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
bilo bi fino vidjeti oxa kao ofanzivnog veznog, ako se ne varam tu je poziciju igrao protiv milana i extra je odigrao
a krila ovako il onako nemamo il su losi u zadnje vrijeme
a krila ovako il onako nemamo il su losi u zadnje vrijeme
- vedofeelgood
- Kontakt:
Chelsea dobio nekako, sad ce doci napucani samopouzdanjem kod nas, a tu su naši puleni da ih spuste 
Edit: Konjiću umirem od smijeha kad kaze nesto tipa :" Ulazak u Čampions ligu je od velikog značaja za sve timove "
HAHAHAHHHAHHAHHAH

Edit: Konjiću umirem od smijeha kad kaze nesto tipa :" Ulazak u Čampions ligu je od velikog značaja za sve timove "

HAHAHAHHHAHHAHHAH
Zadnja izmjena: vedofeelgood, dana/u 18 apr 2012, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ljudi su odigrali iznad svojih mogućnosti. Doći će premoreni nama odmornima. Pobjeda 100%.
Mislim da ce nas celzi pobjediti, ako se wnger ne dozove pameti i ostavi na klupi banayuna i djoroua, primiti onakva dva gola i ne napraviti nista u napadu za 45 minuta drugog poluvremena je sramota za jedan ofanzivno orjentisani tim, ali eto. Ramsi cak nije bio ni los u prvom poluvremenu ali u drugom 30 minuta ne znam da li je primio loptu. Sto se tice persia poceo se i on nesto kurciti jbem ga glupa ako hoce nek ide samo da wenger dovede Llorentea iz bilbao.
S obzirom da nam Wilshera gotovo sigurno nece biti prvi dio naredne sezone treba ce nam jedan playmaker Belhanda mozda, M'villa nam nije potreban jer imamo mi na njegovom mjestu i songa, artetu ramsey ali smo kratki na play poziciji. Napad nam treba pod hitno jedan dobar napadac vidio sam u posljednje vrijeme da podolski u zadnje 4 tekme nije imao ni 10 udaraca prema protivnickom golu tako da bi ja vise volio ili Girouda ili Llorentea. Vertongen podhitno i Debucy umjesto sagne mislim da njegovo vrijeme polako prolazi. Walcott slobodno moze otici on je igrac koji je ko **** u duelima u driblinzima na postavljenu odbranu on moze igrati samo protiv ekipa koje igraju ofanzivno a takvih je malo u engleskoj ako hoce sretan mu put.
S obzirom da nam Wilshera gotovo sigurno nece biti prvi dio naredne sezone treba ce nam jedan playmaker Belhanda mozda, M'villa nam nije potreban jer imamo mi na njegovom mjestu i songa, artetu ramsey ali smo kratki na play poziciji. Napad nam treba pod hitno jedan dobar napadac vidio sam u posljednje vrijeme da podolski u zadnje 4 tekme nije imao ni 10 udaraca prema protivnickom golu tako da bi ja vise volio ili Girouda ili Llorentea. Vertongen podhitno i Debucy umjesto sagne mislim da njegovo vrijeme polako prolazi. Walcott slobodno moze otici on je igrac koji je ko **** u duelima u driblinzima na postavljenu odbranu on moze igrati samo protiv ekipa koje igraju ofanzivno a takvih je malo u engleskoj ako hoce sretan mu put.
Chelsea je se umorio. Drogba je crko, i ne vjerujem da će igrat protiv nas. A odmah iduće sedmice igraju protiv Barcelone tako da mislim da neće protiv nas nešto grist previše.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
A ovog dolazi?mmirsad je napisao/la:Debucy umjesto sagne mislim da njegovo vrijeme polako prolazi.

Song za MVilu? Ni da mi doplate. Ovo bi mogao biti najgori potez Wengera ikad. Iako sumnjam da će on pustiti Aleka.
A evo čitam Djuoru za 7 miliona eurića !? Bio bi to jbno dobar posao.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
mirsade pola ti stvarno nema smisla.
što wilshere ne bi igrao sljedeću sezonu od početka?
van persiju treba odmora al ga ne može dobit jer nemamo špica realno.
čuj podolski nije imao 10 šuteva, aman kakve to veze ima, baš će zbog te činjenice wenger nešto promijenit xD.
Protiv čelzija će bit veoma teško, najviše što nema artete, to se najbolje osjetilo kad nije igro' jedno vrijeme tokom januara, stvarno smo nepovezani bez čovjeka. Al eto valjda nam neće toliko falit..
što wilshere ne bi igrao sljedeću sezonu od početka?
van persiju treba odmora al ga ne može dobit jer nemamo špica realno.
čuj podolski nije imao 10 šuteva, aman kakve to veze ima, baš će zbog te činjenice wenger nešto promijenit xD.
Protiv čelzija će bit veoma teško, najviše što nema artete, to se najbolje osjetilo kad nije igro' jedno vrijeme tokom januara, stvarno smo nepovezani bez čovjeka. Al eto valjda nam neće toliko falit..
Vođa zna.
Nedime procitaj malo vjesti od Jacku i vidjeces sta ti pricam, propustice iz istog onog razloga zbog kojeg je propustio citavu sezonu, a kako nema veze za podolskog jbo napadaca koji u ekipi kakva je Keln ne moze sutnuti prema protivnickom golu, a pogotovo ne moze dati gol, imamo mi takvih napadaca za izvoza. Ja sam mislio da se persie poceo kurciti oko produzenja ugovora i misli da moze raditi sta hoce ali i on je zamjenjljiv kao i svaki igrac.
Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa LigiGunnerS je napisao/la:Chelsea je se umorio. Drogba je crko, i ne vjerujem da će igrat protiv nas. A odmah iduće sedmice igraju protiv Barcelone tako da mislim da neće protiv nas nešto grist previše.

Wenger ako misli da će izvući povoljan rezultat na osnovu umora igrača Chelsea grdno se vara a s obzirom u kojoj formi igraju plavci ubjeđen sam u pobjedu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ako osvoje LP onda idu u LP iduće godine, a sa ovim rezultatom protiv Barce imaju puno veče šanseigman je napisao/la: Nece gristi ako misle sljedece sezone da se vucaraju po Europa Ligi

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ama Jack ce biti spreman za narednu sezonu, citaj ti malo bolje
Mah Chelsea ako uzmemo, 3 smo 110% zato tu trebamo MI dati sve od sebe, a ne ici na tu kartu umora, iako ce i to htjeli vi to ili ne, predstavljati značajnu ulogu u subotu
Edit : Benayoun ne moze igrat protiv Chelsea jer mu je to matični klub, tako da cemo Ramiza vidjet na terenu 100 %
Diaby i Coquelin su se vratili u full-trening, očekujem 60 minuta Ramizu i 30 Diabyiju 

Mah Chelsea ako uzmemo, 3 smo 110% zato tu trebamo MI dati sve od sebe, a ne ici na tu kartu umora, iako ce i to htjeli vi to ili ne, predstavljati značajnu ulogu u subotu

Edit : Benayoun ne moze igrat protiv Chelsea jer mu je to matični klub, tako da cemo Ramiza vidjet na terenu 100 %

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- MirzaGunner
- Kontakt:
Sigurno da cemo zavrsiti 3 samo uzmemo li CFC sto nece nimalo biti lahko, nama je prednost sto su oni sad umorni od LP.Znaci idealna prilika nam je ta''umor'' treba da se iskoristi!Come'on Arsenal!vedofeelgood je napisao/la:Ama Jack ce biti spreman za narednu sezonu, citaj ti malo bolje![]()
Edit : Benayoun ne moze igrat protiv Chelsea jer mu je to matični klub, tako da cemo Ramiza vidjet na terenu 100 %Diaby i Coquelin su se vratili u full-trening, očekujem 60 minuta Ramizu i 30 Diabyiju

F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Arteta je zavrsio sa igranjem za ovu sezonu. 

- MirzaGunner
- Kontakt:
Wtf????Profesor je napisao/la:Arteta je zavrsio sa igranjem za ovu sezonu.

Profesor je napisao/la:Arteta je zavrsio sa igranjem za ovu sezonu.
Bilo je i za očekivati
- MirzaGunner
- Kontakt:
Znao sam ja da ce biti neki peh u p.m..!!!Rosicky je napisao/la:Profesor je napisao/la:Arteta je zavrsio sa igranjem za ovu sezonu.
Bilo je i za očekivati
Jos pred tekmu sa CFC!

jackie propušta Euro čovječe i to vjerovatno iz predostrožnosti, ne vjerujem da ne može.
Vođa zna.
- MirzaGunner
- Kontakt:
Znao sam i to za njega , ni ja ne vjerujem da ne moze naprotiv moze ali boze moj...nedim1993 je napisao/la:jackie propušta Euro čovječe i to vjerovatno iz predostrožnosti, ne vjerujem da ne može.
Voda na nas mlin!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.