Nisam zadovoljan njegovom igrom VEČERAS...jedna utakmica definitivno nije razlog da napišeš kako je kloc! To samo dovoljno govori o tebi kao osobi koja više godina prati fudbal.Saurman je napisao/la:Izvini, ti si očito zadovoljan igrom Sancheza.mandraX je napisao/la:Hajde, niste odavno.Saurman je napisao/la: Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil.![]()
Nemoj mi reći da misliš(te) da je Messi odigrao tako loše večeras? Namirio je Fabregasu (mislim) i Puyolu zicer, ko je kriv što ova dva nisu znala pogodit, Messi možda? Lik je stalno vukao 3 igrača min. za sobom, ko je kriv što to ostali nisu znali iskoristit, opet Messi? Ok, nije bilo onih njegovih standardnih prodora, al' kako očekivat' to kad su ovi zašalovali svoj šesnesterac? Pokušao je par puta, prođe dvojicu, treći po nogama...Toxicity je napisao/la:I šta sad @mandraX za Messija reći, opet nije gol dao Chelseau, treba li ga kudit zato što nije dao gol u velikoj utakmici kao što se kudio Ronaldo sinoć?
I da, i ukoliko je odigrao loše večeras, to se desi jednom, a Ronaldu se to, moraš priznat, zna više puta desit, da se jednostavno izgubi u velikim tekmama.