FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 18 apr 2012, 23:58

Saurman je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
Saurman je napisao/la: Ne znam šta se motalo po glavi Guardiole kad je odlučio dovesti ovog kloca za 40 mil. :roll:
Hajde, niste odavno.
Izvini, ti si očito zadovoljan igrom Sancheza.
Nisam zadovoljan njegovom igrom VEČERAS...jedna utakmica definitivno nije razlog da napišeš kako je kloc! To samo dovoljno govori o tebi kao osobi koja više godina prati fudbal.
Toxicity je napisao/la:I šta sad @mandraX za Messija reći, opet nije gol dao Chelseau, treba li ga kudit zato što nije dao gol u velikoj utakmici kao što se kudio Ronaldo sinoć? :)
Nemoj mi reći da misliš(te) da je Messi odigrao tako loše večeras? Namirio je Fabregasu (mislim) i Puyolu zicer, ko je kriv što ova dva nisu znala pogodit, Messi možda? Lik je stalno vukao 3 igrača min. za sobom, ko je kriv što to ostali nisu znali iskoristit, opet Messi? Ok, nije bilo onih njegovih standardnih prodora, al' kako očekivat' to kad su ovi zašalovali svoj šesnesterac? Pokušao je par puta, prođe dvojicu, treći po nogama...

I da, i ukoliko je odigrao loše večeras, to se desi jednom, a Ronaldu se to, moraš priznat, zna više puta desit, da se jednostavno izgubi u velikim tekmama.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 19 apr 2012, 00:00

Samo nesreca je sprijecila Barcelonu.Na prvu se vidi da je ovaj Chelsea za 3 klase slabiji od Barcelone.Ovakve utakmice se moraju desavati, desavalo se Barci kao i protiv Getafea identicna situacija ove godine.Chelsea veceras nista nije bio bolji od tog Getafea.Fudbal zbog toga i jeste zanimljiv.

Barcelona je igrala izvrsno , medjutim kada imas ovakav dan a protivnik ima dan sa Hadza onda ti bude sve jasno.
Messi je bio fenomenalan veceras , one redaljke i prodori a potom one dvije genijalne lopte Fabregasu i jedna Puyolu , medjutim kad se ne da usranom do potoka neda se :D
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 19 apr 2012, 00:01

Igrao je i Ronaldo odličnih utakmica protiv Barce u kojima nije dao gol pa ga se klelo vazda. To je samo primjer onog danas što sam ti htio reći, kako su oni vazda pod povećalom, i kad god nešto bude loše oni će biti na udaru, hebiga ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 19 apr 2012, 00:02

Messi nije zabio,ali je svakako bio najbolji pojedinac.Toliko puta je asistirao,ali realizacija je izostala.Barcina igra na nivou,ponovo se pokazuje da sve što ide u okvir gola Valdes prima :(
Jedno je sigurno,Iniesta mora igrat u veznom redu.
Vjerujem u ovu ekipu,da mogu proci Chelsi.Istina,šanse su naglo pale nakon ove utakmice,ali ako momci budu igrali na NC kao što su do sad,niko nema šanse,a to će najbolje osjetiti sljedeći protivnik.
VILLA pomagaj brate,igraj povrjedjen,mozda zabiješ više od Alexisa :(

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 19 apr 2012, 00:02

:lol:
Johny je napisao/la:Samo nesreca je sprijecila Barcelonu.Na prvu se vidi da je ovaj Chelsea za 3 klase slabiji od Barcelone.Ovakve utakmice se moraju desavati, desavalo se Barci kao i protiv Getafea identicna situacija ove godine.Chelsea veceras nista nije bio bolji od tog Getafea.Fudbal zbog toga i jeste zanimljiv.

Barcelona je igrala izvrsno , medjutim kada imas ovakav dan a protivnik ima dan sa Hadza onda ti bude sve jasno.
Messi je bio fenomenalan veceras , one redaljke i prodori a potom one dvije genijalne lopte Fabregasu i jedna Puyolu , medjutim kad se ne da usranom do potoka neda se :D
:lol: :lol: :lol: Jel igrao Messi veceras... :lol:
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2012, 00:03

BluesForever je napisao/la::lol:
Johny je napisao/la:Samo nesreca je sprijecila Barcelonu.Na prvu se vidi da je ovaj Chelsea za 3 klase slabiji od Barcelone.Ovakve utakmice se moraju desavati, desavalo se Barci kao i protiv Getafea identicna situacija ove godine.Chelsea veceras nista nije bio bolji od tog Getafea.Fudbal zbog toga i jeste zanimljiv.

:lol: :lol: :lol: Jel igrao Messi veceras... :lol:
Pažnja ljudi traži se Leo Messi, zna se da je nestao u Londonu u 20:45h, svi koji nešto znaju neka kontaktiraju Otpad smeća-La Masija.Hvala

Pique se isto još traži od utakmice sa Portugalom svi koji nešto znaju neka nas kontaktiraju.Hvala :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

igman
Kontakt:

Post Postao/la igman » 19 apr 2012, 00:03

Zar nije malo cudno da se Barci stalno ponavljaju "ovakve" tekme kad igra protiv Chelseja?!

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 19 apr 2012, 00:04

Fabregas je imao dvije prilike koje bi i neki junior/kadet zabio, toliko o tome ;) Jedan od direktnih krivaca što Barca nije zabila prva gol i onda bi sve drugacije bilo. Ne zamjeram mu nešto previše niti ga prozivam, ali to je tako u ovakvim utakmicama.
Kasnije se Čeh razbranio i nema gola da ga yebeš :? :(
Zadnja izmjena: tech, dana/u 19 apr 2012, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 19 apr 2012, 00:04

Johny je napisao/la:
Ništa fenomenalniji od ostatka ekipe. Ako je ovo što je pokazao fenomenalno, šta je onda ono što radi Realu i prolazi po pet igrača.

Prosječno odigrao, što govori i 5.5 ocjena koju je dobio, naspram recimo Drogbine osmice.

Tek će se Messi zagrijati sad protiv Reala, tu očekujem 2-3 komada da se prelomi utrka za El Pichichi, a onda u utorak demoliranje Plavaca.
CAMP MOU!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 apr 2012, 00:04

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 apr 2012, 00:05

Toxicity je napisao/la:Igrao je i Ronaldo odličnih utakmica protiv Barce u kojima nije dao gol pa ga se klelo vazda. To je samo primjer onog danas što sam ti htio reći, kako su oni vazda pod povećalom, i kad god nešto bude loše oni će biti na udaru, hebiga ;)
Sa tim se slažem.

A sa tim prvim djelom posta - i ne baš. Igraču koji je u top2 na svijetu se ne smije to dešavat, od 10 utakmica (u ovom slučaju, protiv Barce), on mora u 8, ajmo malo manje, 7, da odigra vrlo dobro (da ne kažem odlično).

Ne mogu da vjerujem da to pišete, LBJ? Jesi gledao tekmu večeras? Nemoj da pokušavaš sa tim da ublažiš loš nastup Ronalda sinoć, da to nekako prebaciš(te) u drugi plan, ne ide jbg, ispadate smiješni.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 apr 2012, 00:06

Yeben rezultat,valja dati dva gola vise.A Celzonja bas i nije neka ekipa koja tako lako prima golove.
Barca ponekad mora skontati da im statistika u kojoj su uvijek najbolji nece bas uvijek i titulu donijeti.
Nista iducih sedmica bice vruce u Spaniji k'o u julu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2012, 00:08

mandraX je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Igrao je i Ronaldo odličnih utakmica protiv Barce u kojima nije dao gol pa ga se klelo vazda. To je samo primjer onog danas što sam ti htio reći, kako su oni vazda pod povećalom, i kad god nešto bude loše oni će biti na udaru, hebiga ;)
Sa tim se slažem.

A sa tim prvim djelom posta - i ne baš. Igraču koji je u top2 na svijetu se ne smije to dešavat, od 10 utakmica (u ovom slučaju, protiv Barce), on mora u 8, ajmo malo manje, 7, da odigra vrlo dobro (da ne kažem odlično).

Ne mogu da vjerujem da to pišete, LBJ? Jesi gledao tekmu večeras? Nemoj da pokušavaš sa tim da ublažiš loš nastup Ronalda sinoć, da to nekako prebaciš(te) u drugi plan, ne ide jbg, ispadate smiješni.
Ja sam ovo samo kopirao ovdje šala mala jbt(moraš li sve ozbiljno shvatat?),a gledao sam tekmu.Messi je bio najbolji u Barci večeras kao i obično ;)
Što se tiče Ronalda pa u jučerašnjem Realu jedini je on izgledao kao fudbaler i nije mogao sam ništa uradit.Uz onakvovg Ozila,Benza i Di Mariu niko n bi bolje odigrao
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 19 apr 2012, 00:09

joj momci prnem vam u po' furke. **** barcu. sta ako je izgubila. zar je to toliko bitno da se nervirate zbog toga ? :?
ovaj moj jaran vernes rasirio barcin barjak i navija nesto, kad su izgubili momak ured zaplako'. sto ne ide ne ide.
alles tsonga alles

Al nisam ja normalan, rek'o je meni vernes da sam za jagomira, pa et halalite :D
Zadnja izmjena: bimbrlica, dana/u 19 apr 2012, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 19 apr 2012, 00:14

harishp je napisao/la:Yeben rezultat,valja dati dva gola vise.A Celzonja bas i nije neka ekipa koja tako lako prima golove.
Barca ponekad mora skontati da im statistika u kojoj su uvijek najbolji nece bas uvijek i titulu donijeti.
Nista iducih sedmica bice vruce u Spaniji k'o u julu. :mrgreen:
Pa vec je upeklo ko u julu :mrgreen: :lol: Čelzi- Real - pa opet Čelzi... I to sve u 7 dana.
A mora se pobjeđivati jer nemaju više prava na kiks. Yebeno ce biti, ali ako misle biti šampioni i odbraniti svoje titule - moraju pokazati karakter.
Zadnja izmjena: tech, dana/u 19 apr 2012, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 apr 2012, 00:15

LBJ MVP je napisao/la: Ja sam ovo samo kopirao ovdje šala mala jbt(moraš li sve ozbiljno shvatat?),a gledao sam tekmu.Messi je bio najbolji u Barci večeras kao i obično ;)
Što se tiče Ronalda pa u jučerašnjem Realu jedini je on izgledao kao fudbaler i nije mogao sam ništa uradit.Uz onakvovg Ozila,Benza i Di Mariu niko n bi bolje odigrao
A jbg, razdrmala me ova tekma, halali. :)
LBJ MVP je napisao/la:Messi je bio najbolji u Barci večeras
Nije. Puyol 8-)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 19 apr 2012, 00:15

Kad bi cesce gubili mozda bi se ovde nekad i normalne rasprave vodile.

Ne mogu reci da su lose odigrali, stvorili su par prilika od kojih je jedna mogla uci, ali falio je tu jedan igrackoji ce pospremiti onakve lopte u gol.

Pepu zamjeram samo ono forsiranje Fabregasa, a vala ne ide ni da ga na klupi ostavi. Kada igra u napadu u ovoj postavi je potpuno bezopasan. Kada se igra sa tri igraca u odbrani onda ima prostora za njegovo utrcavanje ili zadnji pas. Kada ga vrati na sredinu, Iniesta ide na krilo gdje je 50% slabiji + Xavi gubi njegovu podrsku te je i on losiji za nekih 20%.
Don't hate what you don't understand.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2012, 00:17

Nije. Puyol 8-)[/quote]
Mislio sam ofanzivno ;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 19 apr 2012, 00:19

LBJ MVP je napisao/la:
Nije. Puyol 8-)
Mislio sam ofanzivno ;)[/quote]

Jbg, onda tako i napiši :) Nisam vidovit...

Eh, sad Real, mogli bi oni naplatiti ove promašaje od večeras. Jedva čekam tekmu, ne samo zbog uživanja gledajući je, nego i zbog ovog avatara i potpisa, vakat' više da se ovo skine :evil:

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 19 apr 2012, 00:22

Cesc , Iniesta , Xavi i Busquets jedino mogu upaliti ako se igra 3-4-3 , a ovakva postava ne ide nikako .
Prvo mislim da je Pep mogao ocekivati bunker Chelsea te je morao staviti 2 krilna igraca uz Messija u napadu , da se to malo rasiri , pa u zadnjih 5-10min utakmice smo bili 10x opasniji nego u ostatku utakmicu .
U revansu ocekivam otvorenu tekmu s 3-4-3 postavom , Pique - Mascherano - Puyol nazad , Busquets , Xavi , Iniesta i Cesc ispred te Alexis , Messi i Pedro u napadu . Eventualno umjesto Cesca staviti Cuencu , Adriana ili Alvesa da bi se lakse branili od kontri .

I da , mislim da sam nekako osjetio odsutnost igraca Barce danas na terenu , dodavali su okolo i petljali , mislim da su bili skoncentrisani na Real , sto je ekipa poput Chelsea uspjela iskoristiti .
Poslije pobjede protiv Reala :mrgreen: ne bi trebalo biti problema sa zabijanjem golova na Camp Nou ekipi Chelsea , iako imaju ogromnog potencijala da odigraju jos 90min cistog bunkera .

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.