New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
NOVAAAAAAAAAAAAAAAK
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
NOVAKKKKKKKKKKKKKK
Melo triple-double, Novak career high 25 poena

Melo triple-double, Novak career high 25 poena
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
118-108
Odlično, odlično... Melo triple-double, Novak i Smith po 25 poena, ne može bolje. Nadam se da će Smith biti on-fire i ostatak sezone
Sutra protiv Netsa u 1:30, sve osim pobjede je katastrofa.
Odlično, odlično... Melo triple-double, Novak i Smith po 25 poena, ne može bolje. Nadam se da će Smith biti on-fire i ostatak sezone
Sutra protiv Netsa u 1:30, sve osim pobjede je katastrofa.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vrijedilo je dočekat, velika pobjeda bez infarkt završnice, playoff je sada po meni osiguran, nema šanse da ovo ispustimo. Melo triple double, Novak points season high, al saće Carlo sa brojkama da se ja ne petljam previše
Vrijedilo je dočekat, velika pobjeda bez infarkt završnice, playoff je sada po meni osiguran, nema šanse da ovo ispustimo. Melo triple double, Novak points season high, al saće Carlo sa brojkama da se ja ne petljam previše
moze melo, mooooooooooooooze, samara lik opusteno skroz 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Fenomenalna utakmica! Trice su sjevale sa svih strana ,obje ekipe preko 50%
Novak je oderao zadnju četvrtinu
Konačno i njegova dobra partija! Fields i Baron standardno loši.
Šta se dešava sa Harrellsonom? Ponovo nije ulazio jel neka povreda ili ga sad u rotacijama odkako swe vratio Jeffries nema više. Imao je par dobro utakmica i bivao je sve bolji i bolji
JR i Novak imali zajedno šut za 3 poena 15/20
protiv Heata nisu tako pucali slobodna bacanja 
Šta se dešava sa Harrellsonom? Ponovo nije ulazio jel neka povreda ili ga sad u rotacijama odkako swe vratio Jeffries nema više. Imao je par dobro utakmica i bivao je sve bolji i bolji
JR i Novak imali zajedno šut za 3 poena 15/20
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
sjajna utakmica.....samo nekako su mi isuvise olako primali poene u obrani...i dalje sam misljenja da je vaznije uigravanje, kemijanje i forma ove ekipe nego povratak povrijedjenih...ali naravno da raduju i najavljeni povratci...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Dobra tekma sinoc NY-bostona iako navijam za NY ono sinoc nije pravo stanje ekipe jer jednostavno sinoc je bila luda suterska noc, a to se rijetko desava nisam impresioniran igrom osim sutem koji je isao jednostavno NY nema kontinuitet igra i ne mogu povezati u nizu par dobrih utakmica tako da koga god dobije NY u play of ispada u prvom krugu jer tesko da se moze ponoviti ova luda suterska noc
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
hmm ako se ne varam i boston je imao prilicno dobru sutersku noc, zar ne?mdss je napisao/la:Dobra tekma sinoc NY-bostona iako navijam za NY ono sinoc nije pravo stanje ekipe jer jednostavno sinoc je bila luda suterska noc, a to se rijetko desava nisam impresioniran igrom osim sutem koji je isao jednostavno NY nema kontinuitet igra i ne mogu povezati u nizu par dobrih utakmica tako da koga god dobije NY u play of ispada u prvom krugu jer tesko da se moze ponoviti ova luda suterska noc
tako da nije to bilo samo do suta
svasta se moze desiti...zar linsanity nije najbolje pokazao da je sve moguce...samo oni trebaju nastaviti sa uigravanjem...ako je moguc linsanity moguc je i jrarity i novakity
EDIT: moze li neko staviti obrambenu statistiku niksa od dolaska woodyja?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
[youtube][/youtube]
evo od sinoć ko nije gledao da malo uživa...
Novak for three.....KABOOOM
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Kakav majstor, čovjek je sinoć šutao 80% za trisilenT je napisao/la:[youtube][/youtube]
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Cestitke na pobjedi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
hvala rio
Večeras je Davis out ima stomačnih problema, Bibby starter, Douglas backup
http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Večeras je Davis out ima stomačnih problema, Bibby starter, Douglas backup
http://www.rojadirecta.me/goto/www.cqcf ... u/ch1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rojadirecta.me/goto/eventosp ... anal-2.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Melo već 18 koševa 
Igračina, šut 7/8silenT je napisao/la:Melo već 18 koševa
Jeffries je također out, koljeno ponovo...
btw. avatar ti je strašan
- SheldonCooper
- Kontakt:
Jest mi drago vidjet petorku bez Davisa
Bibby mi je uvijek bio extra igrač
Carmelo Maniac kako ga zovu na MSG-u
Odlična prva četvrtina, samo da se ne desi neki strašan pad (sve manje ih je
) i laganini održavat
PS: Rangersi vode 2:0, vrat me zaboli
Al večeras ide
Odlična prva četvrtina, samo da se ne desi neki strašan pad (sve manje ih je
PS: Rangersi vode 2:0, vrat me zaboli
Al večeras ide
I'm not insane, my mother had me tested!
koja prva četvrtina Anthonya... stvarno odkad je D'Antoni otišao igra kao ZVIJER...
po meni trenutno prvi igrač lige (zapravo drugi, prvi je NOVAK
)... 
po meni trenutno prvi igrač lige (zapravo drugi, prvi je NOVAK
Zadnja izmjena: silenT, dana/u 19 apr 2012, 02:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema @NedozvoljenePozicije, vjerovatno gleda RangerseSheldonCooper je napisao/la:Jest mi drago vidjet petorku bez DavisaBibby mi je uvijek bio extra igrač
Carmelo Maniac kako ga zovu na MSG-u
![]()
Odlična prva četvrtina, samo da se ne desi neki strašan pad (sve manje ih je) i laganini održavat
PS: Rangersi vode 2:0, vrat me zaboli![]()
Al večeras ide
38-22
Kakva prva četvrtina, nemam riječi za Mela, fantastičan je.... Postigao je 21 poen, a rekord Knicksa postavio je Allan Houston sa 24 poena za jednu četvrtinu, hajd valjda ga obori u nekoj od narednih četvrtina
Melo - 21 pts, 2 rbs
Chandler - 7 pts, 4 rbs
I da, pošto smo svi kolektivno blatili Mela bilo bi fino da mu pošaljemo kakvo pismo izvinjenja
@silent, MVP
Olee, evo i Walkera na parketu nakon skoro 3 mjeseca 
Više navijača Knicksa u dvorani
Više navijača Knicksa u dvorani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.