FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Meni još jedna stvar nije jasna, zašto se defanzivni fanatik Stevens odjednom pretvorio u velikog ofanzivca, pa sad uvijek ide napadački, uvijek visoko postavljena odbrana, uvijek potpuno otvoreno....Prije je s taktikom u kojoj je stabilna odbrana bila stub i osnova svega imao veliki uspjeh. Jasno je da trener treba vremenom i da se mijenja, ali malo bi trebao da postigne balans, jer Schalke bi onda još više utakmica dobio ove sezone, a vjerovatno ne bi ispao ni od Bilbaoa.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Presudio Vam spijun BVB-a u vasim redovima.
@ effe_sa
ja mislim da se Stevens samo prilagodio materijalu kojim raspolaze - jer ova ekipa nije sastavljena po njegovom ukusu - i da je nemoguce sa ovom ekipom igrati kvalitetnu odbranu jer izuzev Höwedesa tu nema kvaliteta.
@ effe_sa
ja mislim da se Stevens samo prilagodio materijalu kojim raspolaze - jer ova ekipa nije sastavljena po njegovom ukusu - i da je nemoguce sa ovom ekipom igrati kvalitetnu odbranu jer izuzev Höwedesa tu nema kvaliteta.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
treba u obzir uzet da se u 4 godine puno toga mjenjalo pocevsi od smjene trenera kojih je ukupno zamjenjeno 6 puta pa onda tek igracki kadar,stevens je dosao ja mislim tek ove sezone nije se ocekvalo odmah eksplozivni napredak ali uradio je dosta toga dobrog za ovu sezonu,pa ce najvjerovatnije otici i Raul pa je pitanje ostanak za Huntelaara Farfana i Hoewdesa,ako li ostane ovakva ekipa kao sada treba se nadat tituli za sljedecu sezonu
Bundesliga-Prvaci: 1934.1935.1937.1939.1940.1942.1958.
DFB Pokal-Pobjednici: 1937.1972.2001.2002.2011
Liga kup-Pobjednici: 2005.
Kup UEFA-Pobjednici: 1997.
Revierderby Schalke 04 56 pobjeda BxB Doofmund 47 pobjeda 36 nerjesenih
ne znam, mozda zato sto su im ukradena 2 cista penala(startovi blasikovskog i smelcera)adnan24 je napisao/la:Meni nije jasno zasto Schalke naglo pada u drugom poluvremenu
dakle, normalno je da ce igraci izgubiti volju, a bome i snagu, kad vide da sudija asicare navlaci za protivnika.
majku mu, pocinjem vjerovati u antonove teorije zavjere
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pa dobro , to je jedno moguće objašnjenje, samo znaš ti da je Ivica Osim od letvi znao napravit igračeamerosm je napisao/la: @ effe_sa
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Schalke je bio blizu boda, al' sreća ovoga puta nije bila saveznik čete s Veltins Arene (valjda se još uvijek tako zove stadion
). Raul i KJH su imali mnogo prilika, od kojih su neke bile kolosalne, ali Borussija bi se uvijek odbranila i bacala domaćine u očaj. Dali su i dva s(p)retna gola, ovo pogotovo važi za onaj Piszczekov, mada je i Kehl imao dosta sreće u kaznenom prostoru. Bilo kako bilo, ne vjerujem da će 04 ispustiti 3. mjesto, na kojem, uzgred, zasluženo boravi.
secer je napisao/la:ne znam, mozda zato sto su im ukradena 2 cista penala(startovi blasikovskog i smelcera)![]()
dakle, normalno je da ce igraci izgubiti volju, a bome i snagu, kad vide da sudija asicare navlaci za protivnika
Je l' to bio slucaj i protiv Atletica
Sto se tice penala i nisam bas siguran da li su postojali ali sudija je u glavi sigurno imao onaj nepravedno dosudjeni penal za Bayern na Westfalenu pa je sad odlucio u korist Dortmunda...
A ko ti garantuje da bi savladali Weidenfellera sa bijele tacke(pitaj Robbena
secer je napisao/la:majku mu, pocinjem vjerovati u antonove teorije zavjere
Nemojte svega vam praviti Primeru i El Classico od ovog divnog takmicenja
sta reci...secer je napisao/la:ne znam, mozda zato sto su im ukradena 2 cista penala(startovi blasikovskog i smelcera)adnan24 je napisao/la:Meni nije jasno zasto Schalke naglo pada u drugom poluvremenu![]()
dakle, normalno je da ce igraci izgubiti volju, a bome i snagu, kad vide da sudija asicare navlaci za protivnika.
majku mu, pocinjem vjerovati u antonove teorije zavjere
zar je to sve sto je ostalo??..sto bi rekla jedna pjesmica..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
bitno je sta je rekao m. merk(Dreimal wurde er zum „Weltschiedsrichter des Jahres“ gewählt), dok je tvoje misljenje ipak manje bitno. ok, mozda je bitno na smrdljivoj temi o domuzu - klubu kojeg je sreca neprekidno pratila i koj je samo zbog te srece dobio najmanje 5 utakmica koje je trebao izgubiti.adnan24 je napisao/la:Sto se tice penala i nisam bas siguran da li su postojali
vjerujem da ste u ovoj sezoni potrosili tu dozu srece te da cete u narednoj izboriti mjesto koje vodi u el jer to i zasluzujete.
ustvari, domuz ne zasluzuje da igra u evropi jer ste iz oba e-takmicenja izletjeli k´o proljev iz gu.zice.
nepravednoadnan24 je napisao/la:nepravedno dosudjeni penal za Bayern na Westfalenu
copor babuna na celu sa labilnim pavijanom klopom - glavnom maskotom bundeske. ustvari, to prvo mjesto dijele on i rasista krojc, dok se na visokom drugom mjestu nalazi dokazani cetnik subotic.
prave je vasi babuni puneci novinske clanke glupostima koje valja klop, rasistickim ispadima majmuncine groskrojca, teskim uvredama jos jednog babuna iz redova domuza - subotica.adnan24 je napisao/la:Nemojte svega vam praviti Primeru i El Classico od ovog divnog takmicenja![]()
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
Mislim da nije bilo pitanje fizičke spremnosti. Jednostavno, drugi pogodak Dortmunda pao je k'o grom iz vedra neba i igrači su tu moralno pali. Slično k'o protiv Baskijaca.adnan24 je napisao/la:Meni nije jasno zasto Schalke naglo pada u drugom poluvremenu...to je bilo previse vidljivo i protiv Atletica a evo i danas protiv BvB-a.
Inače, ove sezone Schalke postiže puno više golova u drugom poluvremenu a i igra je bolja. Mislim čak da smo prva ili druga ekipa u ligi po broju postignutih golova u zadnjih 30 minuta.
Šta reči nakon svega čak nam i Gladbach može uzeti to 3. mjesto što me nebi iznenadilo jer smo poznati po tome da na kraju zasere*** sve, bilo titulu ili nešto drugo. Raul ide Arapima,Huntelar izgleda neće da produži,Farfan već godinama odlazi možda ovaj put i ode,Jurado nije ništa pokazao,odbrana nam je kriza već odavno.Da li će naredna sezona ličiti na sezonu kada smo osvojili kup i na tebeli bili jako slabo plasirani,sve mi miriše na tako nešto. Ne znam stvarno na koji način da uprava i klub ulažu novac pa da se i ta titula osvoji jer zadnjih godina jako često promašimo sa pojačanjima.Do unazad par godina kada smo imali dobru odbranu,napad je kočio neke veće uspjehe.Sada je obrnuto napad je dobar ali odbrana je njesra žestoko. Izgleda da sam previše pesimističan za narednu sezonu u kojoj mislim da se nećemo nagledati previše utakmica u kojima ćemo kao pobjednici izaći,čak i ako uđemo u LP možemo se lijepo obrukati mada zadnjih godina Bayern i S 04 za razliku od ostalih klubova su časno branili Bundesligu.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Zdena04 je napisao/la:Mislim da nije bilo pitanje fizičke spremnosti. Jednostavno, drugi pogodak Dortmunda pao je k'o grom iz vedra neba i igrači su tu moralno pali. Slično k'o protiv Baskijaca.
Inače, ove sezone Schalke postiže puno više golova u drugom poluvremenu a i igra je bolja. Mislim čak da smo prva ili druga ekipa u ligi po broju postignutih golova u zadnjih 30 minuta.
Dosta cudno s obzirom na kvalitet ekipe ali i iskustvo koje imaju pojedini igraci u klubu.Protiv Baskijaca su i na 2-3 imali za sta igrati sto se u uzvratu i pokazalo...a i 1-2 za BvB nije bilo ni blizu konacne odluke...mogao je to Stevens i malo bolje pripremiti
@secer
Svaka ti čast @ado na kulturi i cooliranju. Respectadnan24 je napisao/la: @secer
![]()
![]()
![]()
Za ostale BvB navijače obavještenje:
In Internet slang, a troll is someone who posts inflammatory,[2] extraneous, or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum, chat room, or blog, with the primary intent of provoking readers into an emotional response[3] or of otherwise disrupting normal on-topic discussion.[4] The noun troll may refer to the provocative message itself, as in: "That was an excellent troll you posted".
.....neka čeka......
....... Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
vozdra raja ima li sta novo,nije me bilo od subote kad smo izgubili od insekata

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Smanjili ste dug u ovoj godini za 36 mil eura.DiNo_OL je napisao/la:vozdra raja ima li sta novo,nije me bilo od subote kad smo izgubili od insekata![]()
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
jbg treba obnovit krov,pola stadiona obnavljali kako jedan real madrid sa 3 puta vecom zaradom otplacuje dug dobri smoFRANK RIBERY je napisao/la:Smanjili ste dug u ovoj godini za 36 mil eura.DiNo_OL je napisao/la:vozdra raja ima li sta novo,nije me bilo od subote kad smo izgubili od insekata![]()
Raul neće produžiti ugovor i napušta nas na kraju sezone. 
to je extra...ne vrijedi matora budala koliko on misli, nek uzima pare budalama po americi,aziji....Zdena04 je napisao/la:Raul neće produžiti ugovor i napušta nas na kraju sezone.
**** raula jest lik majstor I sve to ali vrijeme je da se holtbiju da sansa kako treba. Njegovo produzivanje mora biti glavni prioritet. Drugo dovodzenje jake osmice tipa trasch granero salihovic a vjerovatno ce I neko iz omladinske skole biti prebacen u prvi tim za tu poziciju vjerovatno kolasinac ili tammo harder. Plus odlaskom raula stvara se jos miliona za dobra pojacanja. Od prodaje igraca bi trebali zaradit oko 25 miliona eura(jurado marica gavranovic deac jones hoogland platsikas annan ) tako da bi trebalo biti love za pojacanja. I da nas u 19 tim izgubio je od bayera 2 0 ali I dalje bjeze 7 bodova 5 tekmi prije kraja u kojima igramo I protiv 2 ubjedljivo zadnje ekipe na tabeli tako da titula nece doci u pitanje. Wir sind schalker schalke sind wir
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bitnije je produziti ugovore sa Huntelarom i Farfanom nego sa Raulom, stoga se Tonnies treba baciti na posao sto se tice ove dvojice.
Logicno je da Schalke ne moze svima njima dati produzenje, ipak se tu zahtijeva veca kolicina novca a znamo da su Rudari u nezavidnoj situaciji kada se u pitanju finansije, doduse danas puno bolje stoje nego sto je to bio slucaj prethodnih godina.
Logicno je da Schalke ne moze svima njima dati produzenje, ipak se tu zahtijeva veca kolicina novca a znamo da su Rudari u nezavidnoj situaciji kada se u pitanju finansije, doduse danas puno bolje stoje nego sto je to bio slucaj prethodnih godina.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.