Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- KapioFootball
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ja sam morao podjeliti tu sliku sa vama, meni je bas zanimljiva!

HALA MADRID!!!
Pisao sam jučer
Iker
Arbeloa Pepe Varane Marcelo
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Naša najjača ekipa.S ovih 11 bi razvalili Barcu u subotu
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
gdje je Sergio?
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Raminog umjesto Arbeloe 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- legenda reala
- Kontakt:
Đe mandrax nije napisao post na temi svog omiljenog kluba, ima pet sati
Mogu misliti kako plače sad, i govori jbm te srećo izgubila mu Barca+ pao na kladionici
Danas sam mu dojavu prešutio, jer me juče ismijavao, a mogo je pare uzeti
E kako mi ovog Cola nikad ne dovedosmo, od kako znam za njeg, povezuje se sa Realom, a nikad da dođe
Godinama jedan od najboljih bekova, mi se patimo sa bekovima, on nikad da dođe
I pitam se hoće li ikad ovaj Real odigrati, jednu ovakvu utakmicu u defanzivnom djelu protiv Barce ??
Još uvijek se pitam, da li Mourinho ikad vježba sa ovim Realom prekide, jer sve golova što primaju, prime iz prekida??
I Konjić je dobro objasnio za ove prekide i loše postavljanje Ramosa, Pepea, Alonsa.
Jednostavno ljudi su igrači koji nemaju mozga, ali ne izbijaju lopte nego nešta divljaju i elegantno posmatraju loptu
Mogu misliti kako plače sad, i govori jbm te srećo izgubila mu Barca+ pao na kladionici
Danas sam mu dojavu prešutio, jer me juče ismijavao, a mogo je pare uzeti
E kako mi ovog Cola nikad ne dovedosmo, od kako znam za njeg, povezuje se sa Realom, a nikad da dođe
Godinama jedan od najboljih bekova, mi se patimo sa bekovima, on nikad da dođe
I pitam se hoće li ikad ovaj Real odigrati, jednu ovakvu utakmicu u defanzivnom djelu protiv Barce ??
Još uvijek se pitam, da li Mourinho ikad vježba sa ovim Realom prekide, jer sve golova što primaju, prime iz prekida??
I Konjić je dobro objasnio za ove prekide i loše postavljanje Ramosa, Pepea, Alonsa.
Jednostavno ljudi su igrači koji nemaju mozga, ali ne izbijaju lopte nego nešta divljaju i elegantno posmatraju loptu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la: I Konjić je dobro objasnio za ove prekide i loše postavljanje Ramosa, Pepea, Alonsa.
CAMP MOU!
- Nail for Real
- Kontakt:
Dje si Brnjooooooooooo
....
Sta bi sa voljenim nam Alvarom, jesi vidio tu limitiranost
?
Sta bi sa voljenim nam Alvarom, jesi vidio tu limitiranost
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Limitiran je u ovim trenucima kada nije u formi.
Prije pet mjeseci je Benzema bio najbolji igrač svijeta po nekima, a danas je limitirani debil koji maše stopostotne šanse.
Za mene je Alvaro i dalje igračina i svoj stav ne mijenjam. Za razliku od Ramosa Arbeloa ne kiksa kroz cijelu sezonu.
Prije pet mjeseci je Benzema bio najbolji igrač svijeta po nekima, a danas je limitirani debil koji maše stopostotne šanse.
Za mene je Alvaro i dalje igračina i svoj stav ne mijenjam. Za razliku od Ramosa Arbeloa ne kiksa kroz cijelu sezonu.
CAMP MOU!
- tyler durden
- Kontakt:
LenBias je napisao/la:dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ova postava moze proci jedino protiv Granade
[youtube][/youtube]

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- legenda reala
- Kontakt:
Ma za Alonsa sam pretjerao, ne znam ni što sam ga stavio.
Svi se žale na Arbelou, on sinoć u defanzivi nije nimalo loše odigrao, protiv onakvog protivnika.
Jbg znamo da on u ofanzivi ni protiv mnogo slabijih protivnika ne igra neke značajne uloge
Sve u svemu solidna partija
Svi se žale na Arbelou, on sinoć u defanzivi nije nimalo loše odigrao, protiv onakvog protivnika.
Jbg znamo da on u ofanzivi ni protiv mnogo slabijih protivnika ne igra neke značajne uloge
Sve u svemu solidna partija
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ova s RAmosom,Benzom i Ozilom van forme dobro prolazi protiv Bayerna inačetyler durden je napisao/la:LenBias je napisao/la:dobra ti ta postava bez ramosa, prosto genijalnaLBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sa ovom postavom vjerovatno bi oborili rekord po broju primljenih golova od Barcelone.LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma ne vjerujem.Nije im neki napad 23 šuta uz 72% lopte i 0 golovaSaurman je napisao/la:Sa ovom postavom vjerovatno bi oborili rekord po broju primljenih golova od Barcelone.LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
po meni bolja bi bila ova
iker
arbeloa-ramos-pepe-marcelo
khedira-alonso
kaka-ozil-c ronaldo
benzema
iker
arbeloa-ramos-pepe-marcelo
khedira-alonso
kaka-ozil-c ronaldo
benzema
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Arbeloa je kloc neviđeni, fudbalski antitalenat. Po meni totalno nepouzdan, spor, troman, sporo razmišlja dok ima loptu kod sebe, nekreativan. Baš tokmak od igrača. Hiš!
- tyler durden
- Kontakt:
Nek su ti Varane ,Sahin,Kaka i Higuain u formi. I nek igraju formaciju koju je Real odrigrao par puta u zivotu,gdje nema playmakera.I on bi protvi Barce u ovoj postaviLBJ MVP je napisao/la:Ova s RAmosom,Benzom i Ozilom van forme dobro prolazi protiv Bayerna inačetyler durden je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Pisao sam jučer
Iker
Khedira Xabi Sahin
Kaka Higuain Ronaldo
Ima i revans utakmica protiv Bayerna
Kad se sjetim one utakmice na Nou Campu prije par sezona, ako se ne varam 0 - 1 je bilo, golčinu je zabio Julio Baptista, u obrani igrali Ramos - Cannavaro - Pepe - Heinze.. Pa nikad impotentniju Barcelonu nisam vidio, kako su samo odigrali momci iz zadnje linije 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.