BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Ekipa zelim Vam svima laku noc.................sutra rano krecemo iz Bosanske Krajine put Zenice,pa valja se naspavati,jer put je dug.
Nadam se da cemo sutra u ovo vrijeme slaviti u cijeloj Bosni i Hercegovini !!!!!!!!!
pozdrav
Nadam se da cemo sutra u ovo vrijeme slaviti u cijeloj Bosni i Hercegovini !!!!!!!!!
pozdrav
BB BiH
Narednih godina cemo se po lijepom prisjecati ovog datuma, a turci po porazu od 3-0vejza_ je napisao/la:evo ga 09 sep 2009 dan S

I, sta je pisac sa ovim hteo reci?vejza_ je napisao/la:sve što želim u ovome trenutku igra bosna igra i pobijedi

- bayernovac
- Kontakt:
ŠAKAMA I SRCIMA ZA TEBE SE BORIM JA NIKO TE NE DIRA DRAGA MOJABIH
Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 09 sep 2009, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
I vise te nikada, ni za sta, u zivotu nece boliti briga.. Spavaces kao bebakloc86 je napisao/la:popij tablu APAURINA

Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja
da ti trebaš na spavanje
- bilalinho2
- Kontakt:
sa tvog posta na ss.ba u bozije oci da to vidi sto prijenafrI82 je napisao/la:Bog ti uslisao zeljubayer 04 je napisao/la:3-0 u prvih 20 minuta...
BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOO
BOSNA JE SAMPION OOOOOOOOOOOO

A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
-
- Kontakt:
nije hteo nego htio..postedi nas tih naprosto zaglupljujucih komentaracole-ch je napisao/la:I, sta je pisac sa ovim hteo reci?vejza_ je napisao/la:sve što želim u ovome trenutku igra bosna igra i pobijedi

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Evo malo poezije 
Bosna, to je jedna dobra zemlja.
Kad plače klobućaju kiseljaci.
Sagni se i pij, niko se ne ljuti.
U Bosni ima jedna tišina.
U tišini jedna njiva.
U toj njivi obeharalo stablo.
Zimi Bosna po svu noć srebrom zvoni.
Bosna ima Bosanaca.
Kad Bosanac liježe na počinak
On polako glavu spušta na zemlju
Da zemlju ne povrijedi.
Bosna ima majku.
Majka se popne na brdo iznad pruge
Pa mahne mašinovođi.
Majka mahne masinovođi, a lokomotiva vrisne.
Bosna ima kuću
U kući živi starica
Njen smjeh je ajet o džennetu.
Skloni obuću kad prelazis Unu
Savu
Drinu
Operi noge u rijekama
Bosna je ćilimom zastrta.

Bosna, to je jedna dobra zemlja.
Kad plače klobućaju kiseljaci.
Sagni se i pij, niko se ne ljuti.
U Bosni ima jedna tišina.
U tišini jedna njiva.
U toj njivi obeharalo stablo.
Zimi Bosna po svu noć srebrom zvoni.
Bosna ima Bosanaca.
Kad Bosanac liježe na počinak
On polako glavu spušta na zemlju
Da zemlju ne povrijedi.
Bosna ima majku.
Majka se popne na brdo iznad pruge
Pa mahne mašinovođi.
Majka mahne masinovođi, a lokomotiva vrisne.
Bosna ima kuću
U kući živi starica
Njen smjeh je ajet o džennetu.
Skloni obuću kad prelazis Unu
Savu
Drinu
Operi noge u rijekama
Bosna je ćilimom zastrta.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ja realno ocekujem 2:1 ili 4:3 za nas al prije ovaj prvi rez. i to strijelci: Dzeko, Emre i na kraju ga zabiberi Muslimovic i onda svi idemo u Afriku aBd 

mB!
Idi po burek, mali.Phill Jackson je napisao/la:nije hteo nego htio..postedi nas tih naprosto zaglupljujucih komentaracole-ch je napisao/la:I, sta je pisac sa ovim hteo reci?vejza_ je napisao/la:sve što želim u ovome trenutku igra bosna igra i pobijedi
- ibrakadabra
- Kontakt:
REPREZENTACIJA BiH uoči povijesne utakmice protiv Turske dobila je dodatan poguranac na putu prema Rtu dobre nade. Bet-at-Home, tvrtka koja svojih oko dva milijuna korisnika pronalazi u 200 zemalja svijeta, postala je ponosnim sponzorom reprezentacije BiH. Ugovor o sponzorstvu, koji je s Fudbalskim savezom BiH ispred bet-at-Homea potpisao direktor marketinga Bruno Markanović, trajat će do 31. svibnja 2010. godine. Svečanom ambijentu u hotelu Hercegovina, gdje je upriličeno potpisivanje ugovora, pridonijeli su i uvaženi gosti iz vrha Federacije BiH; premijer Mustafa Mujezinović te pomoćnik Ministra za sport u Vladi Mustafa Demir.
Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević nije krio zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom, a posebno ga se dojmilo što je bet-at-Home ispunio svoje obećanje i snimio navijačku himnu za njegove vitezove, koji love svoj prvi plasman na Svjetsko prvenstvo.
Naime, u jeku trajanja rukometnog SP-a u Hrvatskoj gdje se bet-at-home nametnuo kao glavni sponzor, iskristalizirala se ideja o navijačkoj himni BiH koja je nepresušno nedostajala treneru svih trenera prilikom motivacije raje i svojih igrača.
Preneseno sa Index-hr
Izbornik reprezentacije BiH Miroslav Blažević nije krio zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom, a posebno ga se dojmilo što je bet-at-Home ispunio svoje obećanje i snimio navijačku himnu za njegove vitezove, koji love svoj prvi plasman na Svjetsko prvenstvo.
Naime, u jeku trajanja rukometnog SP-a u Hrvatskoj gdje se bet-at-home nametnuo kao glavni sponzor, iskristalizirala se ideja o navijačkoj himni BiH koja je nepresušno nedostajala treneru svih trenera prilikom motivacije raje i svojih igrača.
Preneseno sa Index-hr
Nervozan sam,vec me puca groznica uveliko, ali se suzdržavam maximalno...nikad docekati utakmicu sutra.
Remija nema,poraza pogotovu nema...dakle POBJEDA i ništa drugo nam ne preostaje...vracemo turke uplakane kucama.
Remija nema,poraza pogotovu nema...dakle POBJEDA i ništa drugo nam ne preostaje...vracemo turke uplakane kucama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma zamotacemo im cevapa u papir nek ponesu kucidrop je napisao/la:Nervozan sam,vec me puca groznica uveliko, ali se suzdržavam maximalno...nikad docekati utakmicu sutra.

nafrI82 je napisao/la:Ma zamotacemo im cevapa u papir nek ponesu kucidrop je napisao/la:Nervozan sam,vec me puca groznica uveliko, ali se suzdržavam maximalno...nikad docekati utakmicu sutra.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bayernovac
- Kontakt:

Zadnja izmjena: bayernovac, dana/u 09 sep 2009, 00:21, ukupno mijenjano 1 put.
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
mislim da je turska jedna mala prepreka za nas prema putu u jar. a historijska utakmica ce biti uzvratna tekma baraza, pa ko kod nam bio protivnik 
joj valjda cemo pobjediti, ja vec 3 dana nemogu da spavam kako treba, a sutra moram rano ustati, krecem prema zenici

joj valjda cemo pobjediti, ja vec 3 dana nemogu da spavam kako treba, a sutra moram rano ustati, krecem prema zenici
svima sutra sretan put do zenice a ja cim ustanem u čarsiju samo da vrijeme prođe
pozz momci lijepo spavajte i sanjaj te slavlje sutra mislim danas i ja ode isto pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.