Navija za Juve, i Mourinha
čika Gero valja li ona Sarah, kad bi nam je Švajni dao
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
To su ti argumenti ... ma nema ... uništio si mebordo je napisao/la:Vidis da su bas svi ko zarazeni!!
Oni vise svrsavaju na Morinja nego na Real!!
Toliko o navijacima jednog kluba kao sto je Real!!!
Evo sad idemo u jedan manji off topic, i ja se ispričavam svim navijačima Bayerna, ali moram odgovoritiMonolog je napisao/la:@Genghis je ok momak, samo dosta nerealan kada je riječ o Mourinhu. Zbog čega je to tako, nisam siguran. Izgleda da je zaboravio situaciju u kojoj je Porto pobijedio Uniteda (gol Scholesa iz "ofsajda"), ili tekmu kontra Deportiva?Nameračio se samo na to da se "šilji" Barceloni, al' ima nas starijih koji smo pratili fudbal i kad je Jose vodio ekipu Porta s kojom se i proslavio osvojivši Ligu Prvaka na jedan, recimo, čudan način.
geronimo je napisao/la:Bordo - boja, druze tako je kako je. Svi su s tim upoznati i neko ce vise nayebati (kao Bayo u slucaju prolaska u finale) a neki pak manje...
Bayern je u "zutoj groznici" i evo igraca koji bi se trebali "pripaziti":
Lahm - Boateng - Batstuber - Alaba
Kroos - Muller - Gustavo
Strasno, nema sta. S obzirom da ce uzvrat biti paklen i da mozemo sve i svasta ocekivati, nekako bi najbolnije bilo ostati bez Lahma i jednog od dvojice stopera.
Bit cemo malkice pametniji kada saznamo ko ce suditi mec u Madridu. Nikako ne bih volio nekog Talijana.
Ne, Arjen je dobio prvi zuti karton.Saurman je napisao/la: Zaboravio si na Robbena i njegovu groznicu.
Sollten die Bayern das Endspiel erreichen, wären die vorbelasteten Holger Badstuber (4 Gelbe Karten), David Alaba, Thomas Müller, Luiz Gustavo, Toni Kroos, Philipp Lahm und Jérome Boateng (je 2) bei einem weiterem Gelb nicht dabei. Für Arjen Robben war es am Dienstagabend die erste Gelbe Karte.
cuj to?MirzaGunner je napisao/la:Bajern spremio 30mil.za Dzeksona!
Naravno imas informaciju na sc.proFCB je napisao/la:cuj to?MirzaGunner je napisao/la:Bajern spremio 30mil.za Dzeksona!
Marcelo,Higuain,Alonso,Coentrao,Ramos,Di Maria.davud87 je napisao/la:Ko je u Realu opterećen kartonima?
suplja, Bayern gleda da dovede za crkavicu, a da za Dzeku da 30 miliona koji je igro 15-ak minuta zadnjih par tekmi hmmmmMirzaGunner je napisao/la:Bajern spremio 30mil.za Dzeksona!
Nez.., ja sam tako procitao na sc.i stavio vam da vidite toliko.sonik24 je napisao/la:suplja, Bayern gleda da dovede za crkavicu, a da za Dzeku da 30 miliona koji je igro 15-ak minuta zadnjih par tekmi hmmmmMirzaGunner je napisao/la:Bajern spremio 30mil.za Dzeksona!![]()
Inace, Bayern odlican u ligi prvaka i sto se tice finala, na dohvat ruke jeodlicno postrojena ekipas, samo malo su me iznervirali kod primljenog gola jer je ono jedan od najjefitinijh golova primljenih od 1900-te. Ribery briljantan, kao i Robben, samo da se ne opuste u Madridu, al naravno, mislim da smo isuvise ozbiljna ekipa da se takvo nesto desi.
Svadja oko onog slobodnjaka na isteku prvog poluvremena, kojeg je usput Kroos izveo, vjerovatno kao rjesenje prepirke prve dvojice.Semir bvb je napisao/la:Šta je ovo bilo? Robben i Ribery nešto zagustili![]()
Valjda zbog nekog slobodnog udarca. Poslije utakmice s Realom Ribery zagalamio na Ćelu a bilo je i fizičkog nasrtaja![]()

Nemoj tako , njih je uvijek krasio timski duh ....Robbena otjerat ,klosar najveci.Svaki put ona njegova faca odurna ,**** jedno smrdi do BiH...Semir bvb je napisao/la:Šta je ovo bilo? Robben i Ribery nešto zagustili![]()
Valjda zbog nekog slobodnog udarca. Poslije utakmice s Realom Ribery zagalamio na Ćelu a bilo je i fizičkog nasrtaja![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.