SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 apr 2012, 12:56

A nisam znao da igramo i slijedece sedmice, vidjet cemo, bit cve zanimljivo ali mi cudno d a5 igraca ne igra iako nisu povredjeni :?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 19 apr 2012, 13:16

Sad nešto uporedih, da sam u finalu (k'o što nisam), vodio bih 6:3 i protiv T-mac_Majke i protiv kosevskog brda.
eee
:mrgreen:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 19 apr 2012, 13:20

jose je napisao/la:Sad nešto uporedih, da sam u finalu (k'o što nisam), vodio bih 6:3 i protiv T-mac_Majke i protiv kosevskog brda.
eee
:mrgreen:
E da baba ima muda nebi bila baba :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 22 apr 2012, 12:03

Jos sam u vodstvu ali ovo vise nije normalno, sinoc 3 od 6 igrali :evil:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 23 apr 2012, 11:59

evo preokrenuh potiv T-maca iako je sinoc imao vvise igraca od mene u rosteru a ja veer od njega vise 5 igraca valjda ostane ovako tj povecam prednost 8-)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 apr 2012, 12:42

Nakon duge sezone pune uzbudljivih duela blizimo se kraju, veceras pada odluka, 5:4 za Kosevsko brdo i sve je rijeseno osim izgubljenih lopti i ukradenih lopti, mislim licno da nemam sanse jer su me unistile povrede Deron Williamsa i Calderona i neigranje mnogih igraca zbog Bog zna kojih razloga, ali i pored toga ostaje borba do zadnjeg dana.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 apr 2012, 13:23

Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon duge sezone pune uzbudljivih duela blizimo se kraju, veceras pada odluka, 5:4 za Kosevsko brdo i sve je rijeseno osim izgubljenih lopti i ukradenih lopti, mislim licno da nemam sanse jer su me unistile povrede Deron Williamsa i Calderona i neigranje mnogih igraca zbog Bog zna kojih razloga, ali i pored toga ostaje borba do zadnjeg dana.
Ma mislim da ti nema pomoći, ipak je prednost od 6 ukradenih lopti za @brdo prevelika (osim ako neko poludi, kao J.Wall sinoć).
Ja sam, u borbi za treće mjesto, čitavo vrijeme vodio, a sad zadnji dan riskiram poraz. Vodim za jednu ukradenu loptu, a gubim za jednu blokadu. Ostalo je (osim možda poena) već riješeno.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 apr 2012, 19:01

jose je napisao/la:
Tracy3McGrady je napisao/la:Nakon duge sezone pune uzbudljivih duela blizimo se kraju, veceras pada odluka, 5:4 za Kosevsko brdo i sve je rijeseno osim izgubljenih lopti i ukradenih lopti, mislim licno da nemam sanse jer su me unistile povrede Deron Williamsa i Calderona i neigranje mnogih igraca zbog Bog zna kojih razloga, ali i pored toga ostaje borba do zadnjeg dana.
Ma mislim da ti nema pomoći, ipak je prednost od 6 ukradenih lopti za @brdo prevelika (osim ako neko poludi, kao J.Wall sinoć).
Ja sam, u borbi za treće mjesto, čitavo vrijeme vodio, a sad zadnji dan riskiram poraz. Vodim za jednu ukradenu loptu, a gubim za jednu blokadu. Ostalo je (osim možda poena) već riješeno.
I ja tako mislim ali kad ovo vidim muka mi bude, citavu sezonu se trudis da uspijes nesto na kraju te syebe cinjenica da se igraci odmaraj, da su kojim slucajem svi bili spremni mislim da bi ovo lagano uzeo, ovako solidno drugo mjesto.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 apr 2012, 21:19

Tracy3McGrady je napisao/la:
jose je napisao/la:
I ja tako mislim ali kad ovo vidim muka mi bude, citavu sezonu se trudis da uspijes nesto na kraju te syebe cinjenica da se igraci odmaraj, da su kojim slucajem svi bili spremni mislim da bi ovo lagano uzeo, ovako solidno drugo mjesto.

iskreno ja se bojim da ces ti veceras uzeti evo ja kontam ko nece igrat a ko ce igrat u pm ne znas ni ko ce zapocet sve nesto rotiram stavljam i kontam sta kako dalje ma nadoknjadivo je sve vjeruj mi kad sam mogo ja preokreniut mozes i ti stim ti su sanse vece ako budu igrali james i ovi glavni igraci a ne znam:) kako god ja sam zadovoljan Allaha mi sta sam igraca trejdovo dao od zvijezda idt prvi su me dema i jose otpisali :) i evo me hhehe sa prosjecnim igracima unbijam izuzev dirka i gay-a:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 26 apr 2012, 22:12

Rule_hz je napisao/la: prvi su me dema i jose otpisali :) i evo me hhehe sa prosjecnim igracima unbijam izuzev dirka i gay-a:)
Ja te vala nisam otpisao. Ti si jedini od ovih "iz vrha" koji me porazio u regularnom dijelu sezone, tako da je respect bio maksimalan. :D

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 apr 2012, 22:38

jose je napisao/la:
Rule_hz je napisao/la: prvi su me dema i jose otpisali :) i evo me hhehe sa prosjecnim igracima unbijam izuzev dirka i gay-a:)
Ja te vala nisam otpisao. Ti si jedini od ovih "iz vrha" koji me porazio u regularnom dijelu sezone, tako da je respect bio maksimalan. :D
Ja sam cekao kad bude potrebno da te porazim, nisam htjeo u regularnom dijelu :lol: :lol: :lol:

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2012, 22:44

jose je napisao/la:
ma da su te povrede zadesile ko mene djabe bi ti bile sve taktike

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 26 apr 2012, 23:09

dema je napisao/la:
jose je napisao/la:
ma da su te povrede zadesile ko mene djabe bi ti bile sve taktike

hehehe brate moj nisu nikakve taktike bile:D nego uzo par likova koji su usli sa klupe svaku tekmu uzo dirka od tebe pod povredom bassa i et... probudili se ljudi na vrijeme realno a jbg i to si upravu i svugdje je sreca potrebna tako i ovdje posrecilo mi se dovoljno mi bilo da se la marcu aldragde tebi povrijedio proso sa,m te et a eto vidis:) svakako smo ja ti i jose ev sada t mac ubojiti tandem sposrt sport lige:)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 26 apr 2012, 23:14

Rule_hz je napisao/la: svakako smo ja ti i jose ev sada t mac ubojiti tandem sposrt sport lige:)
Bio sam ja i prosle godine samo me nije islo :D

ova godina dosta uspjesna 8-)

Slijedecu cu jos pemetnije odraditi, ali Dema je po meni ovu odradio najjace, imao jenajbolju ekipu ali povrede u pogresno vrijeme su ucinile svoje.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 apr 2012, 23:35

ma sta ces te povrede ce odredit prvaka i u stvarnosti,a bila je dobra liga puno jaca i bolja neg prosle sezone bar po meni.
ove 4 ekipe su jake i tu su nijanse odlucivale,prosle sezone sam bio 4 isto ko i ove u polufinalu povrede s tim da sam tad svjesno kupio povredjenje igrace i nisu mi se bas isplatili kak treba

sad mi se opet to 4 mjesto smijesi hehe,s tim da sam se vratio u igru za 3 mjesto ,sto bi bio uspjeh i napredak

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 27 apr 2012, 07:15

Majko moja mila :cry: :cry: :cry: i znaci, ovako kroz cijelo finale :?

slika

Cestitam Rule, trece mjesto pripalo Joseu a 4. Demi. Sretno i do slijedece sezone ;)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 27 apr 2012, 09:20

I od mene čestitke prvaku, a za ostale više sreće dogodine.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 27 apr 2012, 14:14

hvala svima jbg ev gledam sada macu 8 9 igraca nije igralo show jbg jarane... imo sam srece i nadam se dogodine jos jacoj ligi... zao mi je sto neki nisu ni igrali, trebalo bi samo ove aktivne zvati da igraju.. i nadam se da ce me zapat dan slobodan i da nece nista iskrsnut kao sto je ove godine nisam pruisustvovao draftu, i automatik mi birao igrace sto je dobro i eto tako0 nekoliko trejdova sto je meni i zanimljivo... i tako dalje vidimo e iduce sezone ako bog da :) ... sretno svima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 27 apr 2012, 22:33

ja opet 4 iduce godine cilj finale.steta cestitam pobjedniku.ove povrede su najgore kad te zadese u play offu nemas kad reagovat

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 14 jul 2012, 10:17

Ja biram Teletovica i Love-a i to ce mi biti dovoljno za slijedecu sezonu :D

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.