Moje mišljenje:Ribery FCB je napisao/la:Raja, sta mislite, prognoza za TRAVNIK!
Bit će gusto, bit će 3;:0 za Želju
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Moje mišljenje:Ribery FCB je napisao/la:Raja, sta mislite, prognoza za TRAVNIK!
mozda i bude pobjeda al si ti vala pretjero travnik je sarajevo kuci jedva 2-1 pobjedilo a da ih zeljo dobije 3-0 u travniku treba realno gledat nema sanseel-fighter je napisao/la:Moje mišljenje:Ribery FCB je napisao/la:Raja, sta mislite, prognoza za TRAVNIK!
to je sarajevo jako jeli?????mrzim_ulizice je napisao/la:mozda i bude pobjeda al si ti vala pretjero travnik je sarajevo kuci jedva 2-1 pobjedilo a da ih zeljo dobije 3-0 u travniku treba realno gledat nema sanseel-fighter je napisao/la:Moje mišljenje:Ribery FCB je napisao/la:Raja, sta mislite, prognoza za TRAVNIK!
de ba ne pricaj gluposti 3 tekme na svom ili 2 ne sjecam se najbolje ova repreznetativna pauza je uticala na mene bas sloboda 1 1 velez 1 1 travnik eheheheh cuj ba travnik jel to ona ekipa stos e bori za trofeje bez imalo potcjenjivanja jedva 2 1 daj molim te ne valjaj gluposti a ugostima redovno po 2 3 komada primate zato odhebi u skokovima sa ove temebenajon je napisao/la:jel se ti bilalinjo drogiras cuj pitanja preformulisi pitanje
to ima neko jaci od sarajeva ?
pošteno pa ko koga zayebeultras je napisao/la:Dobro dosli u Travnik,dragi nasi uvazeni gosti uvjek ste toplo primljeni i tradicionalno
sa 2-3 komada ispraceni,nema razloga da i ovaj put tako ne bude nama su bodovi itekako potrebni.
Imat cete pojacanje na tribinama u to sam siguran, jer u vezirskom gradu mnogi vole zelju.
Znaci igrajte prije polaska fiksnog keca i bujrum na cevape.
Kakvo obestecenje covjeku je isteko ugovor sa Buducnosti!herbion je napisao/la:Visca vam trazi 30000 KM na ruke,platu 1000 KM i obestecenje za Buducnost oko 25000 KM,previse za nedokazanog igraca.
JoinUnion je napisao/la:Kakvo obestecenje covjeku je isteko ugovor sa Buducnosti!herbion je napisao/la:Visca vam trazi 30000 KM na ruke,platu 1000 KM i obestecenje za Buducnost oko 25000 KM,previse za nedokazanog igraca.
Ne lupaj sviju ti, decko ima slobodne papire znaci nikom se ne treba nista platiti!herbion je napisao/la:Na ime skolovanja plus reprezentacija uvecava koeficijent.Nema djabe.
Ja mislim da se sad i to plaća. Tako smo i za Šešliju dužni Leotaru. Tako je i Sarajevo moralo plaćat' za onog Sadovića.JoinUnion je napisao/la:Ne lupaj sviju ti, decko ima slobodne papire znaci nikom se ne treba nista platiti!herbion je napisao/la:Na ime skolovanja plus reprezentacija uvecava koeficijent.Nema djabe.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Levin, Napaceni87 i 31 gost.