Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

MT87TM
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la MT87TM » 08 sep 2009, 15:57

Mi ne bih sad trebali pratiti nasu ligu zato sto nisu dobra vremena i sto nam ne dolazi Hajduk,Dinamo...Isto tako ne bih trebali pratiti reprezentaciju jer imamo rezultate dok smo losi svi nas vole.Ali ovdje se nas mentalitet pokazuje al u negativnom kontekstu jer cim neko se digne iznad prosjeka taj ne valja i los je mislim da je ovo bolesno
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 sep 2009, 15:59

TRIP je napisao/la:Sa onakvim naloženim Spahićem u odbrani ne moramo se ni Brazila bojati. Bio je najbolji protiv Armenije, jedan od najboljih u kvalifikacijama i nije ni čudo što je kapiten naše reprezentacije. Kapa dole Spahiću

A kakav ce samo biti protiv Turaka!!!!! Pa nece voz moci proci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 sep 2009, 19:28

ennzo1 je napisao/la:
MT87TM je napisao/la:
ennzo1 je napisao/la:Da Bog da se nikada nigdje ne plasirali sa ovakvim rukovodstvom unutar NS BIH.Svi smo zaboravili na Mehu Kodru i Bolica kada su se otvoreno borili protiv kriminala unutar saveza pa su se koliko se ja sjecam igrale i revijalne utakmice u znak podrske Kodri i ostalima.Ali mafija dovede Super Ciru ,on slucajno napravi par dobrih rezultata i inteligentni, i zahvalni Bosnjacki narod zaboravi da zna da misli i da ima misljenje uopste :D Tako nam je i u politici,u svemu.Koliko se sjecam 90% ovih igraca je odbijalo da igra za reprezentaciju u to vrijeme.Svaka im cast kada su istrajali u tome.Bas su karakterni :oops: .Dzaba sva euforija oko reprezentacije,mozda se i plasiraju u taj baraz pa ce tamo naravno da ispadnu a onda ce ponovo da se vrati stara prica oko lopovluka u NS BIH I ponovo ce da se igraju revijalne utakmice u znak protesta protiv mafije u NS.I sve tako u krug.Sto bi reko jedan muzicar sa ovih prostora u jednoj svojoj pjesmi-KAKO JE LIJEPO BITI GLUP!
Eto ti da si dobri Bosnjo ne bih slusao Riblju Corbu ako se ne varam odnosno Boru Corbu on je nacionalista
Ja nisam nikakav dobri Bosnjo i nacionalizam me ne zanima,mene zanima samo kvalitet i moralne vrijednosti kod ljudi bez obzira na njihovo politicko opredjeljenje i naciju.Kako nebi slusao Corbu kada sam rodjen u vrijeme kada su na Kosevo i Grbavicu dolazili Partizan,Zvijezda,Hajduk,Dinamo,Vojvodina itd i kada je fudbal na nesto licio na ovim prostorima.Evo sacekacemo da reprezentacija zavrsi svoj put prema svjetskom prvenstvu bilo u barazu a mozda se cak i kojim cudom i pasiraju na mundijal ali poslije toga ponovo cemo da se vratimo na stare probleme u NS BIH.Pitam se samo kako li se sada osjecaju Bolic,Barbarez,Kodro i ostali kojima je Bosnjacka javnost davala toliku potporu da bi ih izdali nakon prvog dobrog rezultata reprezentacije.E to licemjerstvo ce da nam se vrati sa kamatom.Koliko se sjecam i Grci bijahu prvaci evrope 2004 g pa ih vise niko ne spomenu nikada.I ovi nasi nazovi dobri rezltati ce da se zaborave brzo a onda nazad u ocaj i bijedu.
chorba je nacionalist isto koliko i dino merlin pa ih oba slusham-volim muziku od oba
....zar srbi nebi trebali slushati dinu merlina...naprotiv
...ja sam bosanac da nebude zabune....al mi je devojka srbkinja i nikad nismo imali problema oko svega shto se je deshavalo....niti oko vjere....mi koji jesmo bosanci nebi trebali spominjati neki period nacionalizam....da bi ga oni jednog dana zaboravili...jer ih mi podsechamo ...odnosno vi.....tek tada neche biti problema medju srbima i bosancima...
....neka se neko ne uvrijedi...al mislim da se da to iskorjeniti...i zhivjeti u miru i slozi ...pa zaboga 21. vjek je...sve vishe ljudi je danas pismenih i shvachaju bolje neke stvari
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 08 sep 2009, 20:34

Ma idemo offtopic, ali corba je tnik-ce i to svi znamo.
I ja ga mrzim zbog toga, ja sam iz Bluke i bio sam dole kad je dignuta Ferhadija u zrak, a on supak se dosao slikati ispred takve Ferhadije...
A j...s Corbu, svima je on jasdan, neg ozna li se sastav za sutra?

p.s. i nije srbkinja, vec po jednacenju suglasnika po zvucnosti - SRPKINJA.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 sep 2009, 21:11

E moj @Arnelino gdje si ti bio kad je ,,grmilo,, :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 08 sep 2009, 22:02

harishp je napisao/la:E moj @Arnelino gdje si ti bio kad je ,,grmilo,, :roll:
bio sa srpkinjom u beogradu i zvao se slobodan zato nako pise

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 08 sep 2009, 22:34

mrzim_ulizice je napisao/la:
harishp je napisao/la:E moj @Arnelino gdje si ti bio kad je ,,grmilo,, :roll:
bio sa srpkinjom u beogradu i zvao se slobodan zato nako pise
ja,ja samo kukajte i chekajte da ko pomogne tako je najbolje.....
.....smetali ti shto ovako pishem...nisam bio u beog. i ona mene nikad nije uvredila ni zashto.....niti je nacionalistka tako ko vi....
....uostalom ....i ona che navijati sutra za bih....ko shto uvjek navija...i fino da si pogodio ona je beogradjanka da...
uostalom pustite vi moj zhivot...nego sutra svi navijajmo za BiH....pa neka i mi jednom odemo na SP
pozzz....za sve bosance i hercegovce

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 08 sep 2009, 23:30

Jah, eto Arnelinho ce nam zabraniti da spominjemo nase zrtve i da se sjecamo svega sto nam se desilo. E pa dragi moj ekavcicu, niti ti niti bilo ko drugi meni ili nekome desetom moze zabraniti da se sjecamo dzehennema kroz koji smo prolazili gotovo cetiri godine. I to cu svojoj djeci svaki dan, neprestano spominjati. Cisto da i oni uvijek budu svjesni sta ih moze snaci. Ma sta o tome ti i tvoja kosovka djevojka mislili. I bolje da se ne zaboravi nego da se zaboravi pa da nam se isto sve ponovi.
I de sine iz dijaspore malo nauci maternji jezik.. Barem tek toliko da te ljudi mogu razumijeti bez da se po 5 puta cita ono sto si napisao. Nakon toga prosipaj suplju pricu. Ovako niti si pismen, niti si normalan.

On topic, najbitnije je da ce Miske igrati ovu tekmu. Uz Spahica i Misketa doza samopouzdanja i smirenosti ce se povecati. Samo da Ciro ne pocne sa jednim spicem, kada god smo tako igrali popusili bi foru na kraju. Treba odigrati hrabro, smireno jer ne ganjamo rezultat mi nego Turci. Otprilike kao ona tekma protiv Norveske na BP.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 09 sep 2009, 00:55

chorba je nacionalist isto koliko i dino merlin pa ih oba slusham-volim muziku od oba
...ja sam bosanac da nebude zabune....al mi je devojka srbkinja i nikad nismo imali problema oko svega shto se je deshavalo....niti oko vjere....mi koji jesmo bosanci nebi trebali spominjati neki period nacionalizam....da bi ga oni jednog dana zaboravili...jer ih mi podsechamo ...odnosno vi.....tek tada neche biti problema medju srbima i bosancima...
....neka se neko ne uvrijedi...al mislim da se da to iskorjeniti...i zhivjeti u miru i slozi ...pa zaboga 21. vjek je...sve vishe ljudi je danas pismenih i shvachaju bolje neke stvari[/quote][/quote]

hej balijo...hej balijetino...hej otpadi bosnjackog naroda.. .srbi nikada ama bas nikada nece zaboravit svoj nacionalizam...10 genocida nad bosnjacima u zadnjih 150 godina je bilo znas zasto?Zato sto su bosnjaci ti koji zaboravljaju...glupani i mazge poput tebe nas svaki dan podsjecaju kakvi nesmijemo biti,.,majmuni i glupani poput tebe nikad ama bas nikad pameti nece doc i da se takvi poput tebe pitaju nasa djeca bi opet za 15 godina bila u izbjeglickim kampovima sirom evrope....,a ti i ta tvoja cura vlahinja ,nadam se i od sveg srca ti zelim da ostanes sterilan da bosnjacku svetu krv nepoganis otpadi jedna....zivjeti sa srbima u miru i slozi?jesil ti retardiran mamlaze..znas li ti kako prosjecan srbin razmislja....u beogradu se na doceku nove godine pjeva spremte se sprem te cetnici a balije poput tebe ,bezlicna bagra,bi sa tim istim da zive u miru...e balijo balijo od tebe nikad bosnjaka nece biti...50 000 ljudi na marakani uzvikuje noz zica srebrenica a krmak bi s njima u miru da zivi...idi postani vlah breeee,nemoj se stidjet...vise ce te ljudi postovat kao iskrenog vlasinu nego glupavog baliju...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 sep 2009, 01:11

bubooty je napisao/la: hej balijo...hej balijetino...hej otpadi bosnjackog naroda.. .srbi nikada ama bas nikada nece zaboravit svoj nacionalizam...10 genocida nad bosnjacima u zadnjih 150 godina je bilo znas zasto?Zato sto su bosnjaci ti koji zaboravljaju...glupani i mazge poput tebe nas svaki dan podsjecaju kakvi nesmijemo biti,.,majmuni i glupani poput tebe nikad ama bas nikad pameti nece doc i da se takvi poput tebe pitaju nasa djeca bi opet za 15 godina bila u izbjeglickim kampovima sirom evrope....,a ti i ta tvoja cura vlahinja ,nadam se i od sveg srca ti zelim da ostanes sterilan da bosnjacku svetu krv nepoganis otpadi jedna....zivjeti sa srbima u miru i slozi?jesil ti retardiran mamlaze..znas li ti kako prosjecan srbin razmislja....u beogradu se na doceku nove godine pjeva spremte se sprem te cetnici a balije poput tebe ,bezlicna bagra,bi sa tim istim da zive u miru...e balijo balijo od tebe nikad bosnjaka nece biti...50 000 ljudi na marakani uzvikuje noz zica srebrenica a krmak bi s njima u miru da zivi...idi postani vlah breeee,nemoj se stidjet...vise ce te ljudi postovat kao iskrenog vlasinu nego glupavog baliju...
Potpis
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 09 sep 2009, 01:45

bubooty je napisao/la:hej balijo...hej balijetino...hej otpadi bosnjackog naroda.. .srbi nikada ama bas nikada nece zaboravit svoj nacionalizam...10 genocida nad bosnjacima u zadnjih 150 godina je bilo znas zasto?Zato sto su bosnjaci ti koji zaboravljaju...glupani i mazge poput tebe nas svaki dan podsjecaju kakvi nesmijemo biti,.,majmuni i glupani poput tebe nikad ama bas nikad pameti nece doc i da se takvi poput tebe pitaju nasa djeca bi opet za 15 godina bila u izbjeglickim kampovima sirom evrope....,a ti i ta tvoja cura vlahinja ,nadam se i od sveg srca ti zelim da ostanes sterilan da bosnjacku svetu krv nepoganis otpadi jedna....zivjeti sa srbima u miru i slozi?jesil ti retardiran mamlaze..znas li ti kako prosjecan srbin razmislja....u beogradu se na doceku nove godine pjeva spremte se sprem te cetnici a balije poput tebe ,bezlicna bagra,bi sa tim istim da zive u miru...e balijo balijo od tebe nikad bosnjaka nece biti...50 000 ljudi na marakani uzvikuje noz zica srebrenica a krmak bi s njima u miru da zivi...idi postani vlah breeee,nemoj se stidjet...vise ce te ljudi postovat kao iskrenog vlasinu nego glupavog baliju...
Skidam kapu
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 sep 2009, 02:50

hej balijo...hej balijetino...hej otpadi bosnjackog naroda.. .srbi nikada ama bas nikada nece zaboravit svoj nacionalizam...10 genocida nad bosnjacima u zadnjih 150 godina je bilo znas zasto?Zato sto su bosnjaci ti koji zaboravljaju...glupani i mazge poput tebe nas svaki dan podsjecaju kakvi nesmijemo biti,.,majmuni i glupani poput tebe nikad ama bas nikad pameti nece doc i da se takvi poput tebe pitaju nasa djeca bi opet za 15 godina bila u izbjeglickim kampovima sirom evrope....,a ti i ta tvoja cura vlahinja ,nadam se i od sveg srca ti zelim da ostanes sterilan da bosnjacku svetu krv nepoganis otpadi jedna....zivjeti sa srbima u miru i slozi?jesil ti retardiran mamlaze..znas li ti kako prosjecan srbin razmislja....u beogradu se na doceku nove godine pjeva spremte se sprem te cetnici a balije poput tebe ,bezlicna bagra,bi sa tim istim da zive u miru...e balijo balijo od tebe nikad bosnjaka nece biti...50 000 ljudi na marakani uzvikuje noz zica srebrenica a krmak bi s njima u miru da zivi...idi postani vlah breeee,nemoj se stidjet...vise ce te ljudi postovat kao iskrenog vlasinu nego glupavog baliju...
mislim da nikada nesmijemo zaboraviti sta nam se je desilo, ali isto tako nesmijemo biti optereceni time... To sto je vecina njih otisla tamo negdje u nekakav nerealni svijet 90ih godina nije do mene, i nemam volje a ni vremena da mislim o tome sta oni pjevaju tamo preko drine.

Sve u svemu, upravu si, samo kazem da netrebamo cijeli dan misliti sta oni radi i o cemu misle.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 09 sep 2009, 04:20

Dio Corbine pjesme koju sam ja spomenuo nema nikakve veze za njegovim politickim opredjeljenjem.Pjesma Kako je lepo biti Glup govori o necemu sasvim drugom i ne znam otkud sada ova nacionalna prepucavanja.Znam da ne slusate Boru Cetnika ali zato slusate Cecu,Daru,Cicu,Micu,Janu,Canu i ostale srbijanske primadone.Corba je malo pretezak da biste ga vi skontali pa ga valjda zato i ne slusate pa radije birate lakse varijante sa doticnim fuxama.Onda procitah da Bosnjaci trpe 10 genocida za 100 godina.OK to je tacno,ali koji bosnjaci ba?valjda bosanci islamske vjeroispovjesti.Ili ste pristali na podjelu zemlje za koju navijate svim srcem na Bosnjaacki,Srbski i Hrvatski dio.Ili je normalnija opcija da su svi Bosanci razlicitih vjeoispovjesti,muslimani,pravoslavci i katolici.Ali izgleda da se ovdje navija za Bosnju a ne za Bosnu.To su vam ukratko Sarajevo,Zenica i Tuzla sa selima okolo.Naprijed Bosnja!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 09 sep 2009, 04:30

ennzo1 je napisao/la:Dio Corbine pjesme koju sam ja spomenuo nema nikakve veze za njegovim politickim opredjeljenjem.Pjesma Kako je lepo biti Glup govori o necemu sasvim drugom i ne znam otkud sada ova nacionalna prepucavanja.Znam da ne slusate Boru Cetnika ali zato slusate Cecu,Daru,Cicu,Micu,Janu,Canu i ostale srbijanske primadone.Corba je malo pretezak da biste ga vi skontali pa ga valjda zato i ne slusate pa radije birate lakse varijante sa doticnim fuxama.Onda procitah da Bosnjaci trpe 10 genocida za 100 godina.OK to je tacno,ali koji bosnjaci ba?valjda bosanci islamske vjeroispovjesti.Ili ste pristali na podjelu zemlje za koju navijate svim srcem na Bosnjaacki,Srbski i Hrvatski dio.Ili je normalnija opcija da su svi Bosanci razlicitih vjeoispovjesti,muslimani,pravoslavci i katolici.Ali izgleda da se ovdje navija za Bosnju a ne za Bosnu.To su vam ukratko Sarajevo,Zenica i Tuzla sa selima okolo.Naprijed Bosnja!
Haj ne seri majke ti i Bosnjaci su konstitutivan narod u BiH ne barats sa nekim pojmovima nazalost i nemoj se petljat gdje ti nije mjesto i otkad se to ljudi dijele po vrsti mmuzike kou slusaju znaci ti si superiorniji od onih koju slusaju turbofolk e care ja uzivam u djelima bAha,mocarta,vivaldija,cajkovskog,suberta,smetane i ostale elite po tome sam ja superijorniji od tebe zar ne sta su oni za Boru nazovimo ga cetnika
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 09 sep 2009, 04:42

MT87TM je napisao/la:Mi ne bih sad trebali pratiti nasu ligu zato sto nisu dobra vremena i sto nam ne dolazi Hajduk,Dinamo...Isto tako ne bih trebali pratiti reprezentaciju jer imamo rezultate dok smo losi svi nas vole.Ali ovdje se nas mentalitet pokazuje al u negativnom kontekstu jer cim neko se digne iznad prosjeka taj ne valja i los je mislim da je ovo bolesno
Tacno je da veliki i uspjesni nisu prihvaceni u Sarajevu osim naravno ako ne dolaze sa strane pa im se valja uvuci u g.... jer se ocekuje zauzvrat nesto.Ali isto tako je cinjenica da se na silu uzdizu manje kvalitetni da bi se svi jednako osjecali vaznima.Jer ako se za debila slaze da je neko i nesto sta je tek taj sto je od debila napravio nekoga.Onda on pomisli da je bas neko :D Dzeki,Misimovicu i ostalima kapa dole jer su oni stvarno nesto ali dzaba im sve jer ako izgube par utamica u dresu reprezentacije bice ubrzo zaboravljeni pa ce se javnost ponovo okrenuti smjenama u NS BIH dok ponovo ovi ne naprave dobar marketinski potez i ne dovedu na trenersko mjesto mozda i samog Sir ALexa Fergusona.A onda ce Bilino polje vjerovatno i njemu da klice kao i Tudjmanovom bliskom prijatelju Miroslavu Ciri Blazevicu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 sep 2009, 04:48

ovdje da otvore temu o evoksima,na kraju bi zavrsila na balijama cetnicima itd itd gubite se opasno
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 09 sep 2009, 04:52

MT87TM je napisao/la:
ennzo1 je napisao/la:Dio Corbine pjesme koju sam ja spomenuo nema nikakve veze za njegovim politickim opredjeljenjem.Pjesma Kako je lepo biti Glup govori o necemu sasvim drugom i ne znam otkud sada ova nacionalna prepucavanja.Znam da ne slusate Boru Cetnika ali zato slusate Cecu,Daru,Cicu,Micu,Janu,Canu i ostale srbijanske primadone.Corba je malo pretezak da biste ga vi skontali pa ga valjda zato i ne slusate pa radije birate lakse varijante sa doticnim fuxama.Onda procitah da Bosnjaci trpe 10 genocida za 100 godina.OK to je tacno,ali koji bosnjaci ba?valjda bosanci islamske vjeroispovjesti.Ili ste pristali na podjelu zemlje za koju navijate svim srcem na Bosnjaacki,Srbski i Hrvatski dio.Ili je normalnija opcija da su svi Bosanci razlicitih vjeoispovjesti,muslimani,pravoslavci i katolici.Ali izgleda da se ovdje navija za Bosnju a ne za Bosnu.To su vam ukratko Sarajevo,Zenica i Tuzla sa selima okolo.Naprijed Bosnja!
Haj ne seri majke ti i Bosnjaci su konstitutivan narod u BiH ne barats sa nekim pojmovima nazalost i nemoj se petljat gdje ti nije mjesto i otkad se to ljudi dijele po vrsti mmuzike kou slusaju znaci ti si superiorniji od onih koju slusaju turbofolk e care ja uzivam u djelima bAha,mocarta,vivaldija,cajkovskog,suberta,smetane i ostale elite po tome sam ja superijorniji od tebe zar ne sta su oni za Boru nazovimo ga cetnika
Halo superiorniji :D Mozzart je bio austrijanac kao i Hitler a ti ga slusas zamisli.I josef Hajdn i Ludvig van Bethoven bili Hitlerovi zemljaci pa ih ti slusas :shock: Salzburg gdje je rodjen Mozzart je mozda malo udaljeniji od Timocke Krajine samo ides prema zapadu a ne prema istoku.
Jeli te ko upitao hoces li da budes Bosnjak?Jeli bio kakav referendum?To su ti naturili naivni covjece da bi lakse podijelili Drzavu na 3 dijela.Jer ako imas Bosnjake,Srbe i Hrvate imas i podjelu ali ako smo svi Bosanci razlicitih vjeroispovjesti onda nema govora o podjeli.I sega si mi sa tom pricom o superiornosti,kladim se da nemas ni 20 godina.I ti vjerovatno ne slusas Corbu ali se olesis uz Janu,Draganu,Mileta i ostale.U Beogradu znam mnoge ljude koji obozavaju i Merlina i Mata Harija i ne vezu njihovu muziku za nista nacionalno nego uzivaju u njihovoj muzici.To se zove kosmopolizam ali kome ja pricam.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 sep 2009, 05:02

jah vidim ti si ono u tom fazonu slusas corbu kontas se u politiku al furas da nisi opterecen tim ono urban-boy ljudska prava moralne vrijednosti zena 21,gey parade fakat si odmako od primitivnog balkana,svaka ti cast ono plaho si napredovo ma ti si Sejn
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ennzo1
Kontakt:

Post Postao/la ennzo1 » 09 sep 2009, 05:29

nick je napisao/la:jah vidim ti si ono u tom fazonu slusas corbu kontas se u politiku al furas da nisi opterecen tim ono urban-boy ljudska prava moralne vrijednosti zena 21,gey parade fakat si odmako od primitivnog balkana,svaka ti cast ono plaho si napredovo ma ti si Sejn
Sejn trenutno cuva granicu izmedju New Mexica i Texasa a ja sam nazalost na primitivnom balkanu :D A ti ono volis da priznas kako si primitivni balkanac jer ces tako lakse da budes prihvacen u raji.Ko ono ti si cool,zezas se na svoj racun,ali kada poludis onda bolje svi da ti se skolene sa puta :D ma ti si Hamo iz Buca Potoka.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 09 sep 2009, 06:11

bubooty je napisao/la:chorba je nacionalist isto koliko i dino merlin pa ih oba slusham-volim muziku od oba
....neka se neko ne uvrijedi...al mislim da se da to iskorjeniti...i zhivjeti u miru i slozi ...pa zaboga 21. vjek je...sve vishe ljudi je danas pismenih i shvachaju bolje neke stvari
[/quote]

hej balijo...hej balijetino...hej otpadi bosnjackog naroda.. .srbi nikada ama bas nikada nece zaboravit svoj nacionalizam...10 genocida nad bosnjacima u zadnjih 150 godina je bilo znas zasto?Zato sto su bosnjaci ti koji zaboravljaju...glupani i mazge poput tebe nas svaki dan podsjecaju kakvi nesmijemo biti,.,majmuni i glupani poput tebe nikad ama bas nikad pameti nece doc i da se takvi poput tebe pitaju nasa djeca bi opet za 15 godina bila u izbjeglickim kampovima sirom evrope....,a ti i ta tvoja cura vlahinja ,nadam se i od sveg srca ti zelim da ostanes sterilan da bosnjacku svetu krv nepoganis otpadi jedna....zivjeti sa srbima u miru i slozi?jesil ti retardiran mamlaze..znas li ti kako prosjecan srbin razmislja....u beogradu se na doceku nove godine pjeva spremte se sprem te cetnici a balije poput tebe ,bezlicna bagra,bi sa tim istim da zive u miru...e balijo balijo od tebe nikad bosnjaka nece biti...50 000 ljudi na marakani uzvikuje noz zica srebrenica a krmak bi s njima u miru da zivi...idi postani vlah breeee,nemoj se stidjet...vise ce te ljudi postovat kao iskrenog vlasinu nego glupavog baliju...[/quote]
kao prvo znamo ko je uzvikivao nozh zhica srebrenica....da su nam to zemljaci....
....drugo prestani vrijedjat jer che se tema zbog takvih zatvoriti......
.....vidimo ko je bolji chovjek kad tako nekome neshto zhelish....
PS:vidim da si bash nepismen jer neznam bogati kako sad zhivimo nego u miru....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lekqqq1921, Mow i 15 gostiju.