ovo vrijeme brzo odmice ,
zao mi je sto nisam uspio nabavit kartu ,raja me zeznula al nema veze
sutra sam u zenici na kamberovicima,vjerujem da ce biti raje dosta
zezao sam se za bakljice ...
da vidim kakvi ce komentari biti,sto se tice sastava dnevniavaz je najmjerno to objavio
i to vam je laz ,to niko ziv ne zna osim cire
ja vjerujem da ce poslozit po formaciji 3 5 2 (eh sad raspored igraca ne mogu garantovat jer to samo ciro zna ....)
osim ako ne misli igrat na kontre ,al znamo turci sredinu terena imaju dobru
a skok im je 0
znaci duge lopte na dzeksa ili ibricica i svaki prekid je nasa sansa ...
iskreno ciru sam odma zavolio ,cim sam cuo da ce doc,rekao sam da ce on od nase reprezentacije napravit nesto
to se znalo , sad ima priliku da pokaze ,i vjerujem da ce sve ucinit da se plasiramo
nekad nije stvar u selektoru ,mi nismo kao hrvatska da imamo srece u zadnjoj tekmi
malo srece nam je uvijek nedostajalo ,nadam se da ce ovaj put sreca biti na nasoj strani
sretno nam sutra ,ev sad mi teku suze radosnice , samo kad pomislim da imamo priliku biti u barazu ,a tek onda u grupu ,o je san snova svakog navijaca vjerujem
nema pizdarija ,nist ist slicno tenzije su dignute na maksimalu ,
ako budemo gubili nema prestat navijat ,trebamo pokazat svima kao i do sad
da imamo najbolje navijace i najbolju reprezentaciju na balkanu

spahic je upravu ,pravi kapiten ..
i ima jedna mana a to je
plasiramo se na SP ,i samo ce biti sramotno gledat BHF i Robijase kako se prepucavaju
nemam nista ni protvi jednih nit protiv drugih ,al meni sa strane je to glupo ,robijasi dodju i pjevaju celikove pjesme ,a tu reprezentacija igra ,to je isto los kadar ,ima svako radit sto hoce i pjevat ,al to ne ide na bolje
zar nije doslo vrijeme da se to smiri i ujedini ...
samo ce nas kritikovat jer nas svi i nako mrze od ove eufe pa do dodika

sretno nam bilo ,od nasih nogometasa trazim da ginu neka im je uzor rooney ...
hocu borbu ,a tim dolaze i golovi ....