Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

madridist
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la madridist » 19 apr 2012, 21:55

pa piši Perezu možda ispuni želju i tebi i svim drugim barceloverima
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 19 apr 2012, 22:03

Mou po meni radi dobar posao i gotivan mi je lik :D
Ali na klupi bi vise volio da vidim Del Bosquea ili Scolarija :)
HALA MADRID!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 19 apr 2012, 22:31

Godinama su treneri u Madridu bili komedijaši sa izuzetkom Fabia Capella sa čijom ekipom je Schuster osvojio La Ligu,sad kad smo napokon dočekali opet čovjeka koji zna šta radi i šta hoće javljaju se nezadovoljni plebejci,pa dokle?I ja cijenim Bosquea ali (sad rizikujem paljbu) iskreno on ti je pandan Gvardiole-imo sreću nać se na pravom mjestu u pravo vrijeme i to dvaput-prvo s Madridom a onda i sa Španijom-sjetimo se epizode u Turskoj, predugo pratim Madrid i priča sa trenerima se ponavlja oduvijek što je vrhunska glupost-novi predsjednik i sve novo -od trenera do igrača-znamo ko sve po Europi igra a nosio je bijeli dres u samo 5 zadnjih godina,to je jedan od razloga zašto držim Mouovu stranu dosta više hebenih promjena svake 2-3 godine,kontinuitet je ono što treba Madridu a ja ne znam ni jedno trenersko ime koje bi u nepune dvije godine ostvarilo ovo što Mou radi sa ovako j.ebenom generacijom Barce kao konkurentom,nije ni la masija proizvela ovu generaciju za dvije godine(holandjani ,sjećatel se njih),od prve tekme i petice u našoj mreži do zadnje ko ne vidi progres il je glupav il toliko brezobrazan(prožvakali smo sto puta sudijsku ulogu u zadnjih 5,6 sudara sa barcom)
Mislim da treba pustiti čovjeka da radi-nema se on kome dokazivati rezultati govore umjesto njega.
Don Alfredo Di Stefano

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 19 apr 2012, 23:01

[youtube][/youtube]

aBd na camp nou bit će gol gol gol gol del real madriddddddddd BANG kriščijano 8-)

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 19 apr 2012, 23:14

@madridist, dobar post i slazem se sa svime sto si rekao. Ja bih najvise volio kad bi Mourinho potpisao dozivotni ugovor sa Realom, jer takav trener sa takvom karizmom i sa takvom strascu za pobjedom je idealan za klupu Reala. Njegove bivse ekipe i navijaci jos placu za njim, a zasto? Jer su sa njim proveli vjerovatno najbolje godine u historiji. Gladan je pobjeda, ne podnosi poraze, ima specificnu filozofiju fudbala, najbolji motivator, zna maksimalno iskoristiti od igraca njihove potencijale i po tome je unikat u svijetu. Vatra je na jeziku, al to je dobro, ono sto mu je u glavi to mu je na jeziku i nije hinja, da nesto duma u glavi, a drugo prica, kao Guardiola kad su se primakli na 4 boda i kaze kako opet nemaju nikakve sanse za titulu, a kad tamo messi ili neki drugi fule zicer ili prime gol skace ko mahnit, u minuti promjeni 4 boje lica...

I da ne osvojimo LP i da ne osvojimo Primeru ja sam za to da Mourinho do daljeng ostane u Madridu.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 19 apr 2012, 23:22

Harrison je napisao/la:@madridist, dobar post i slazem se sa svime sto si rekao. Ja bih najvise volio kad bi Mourinho potpisao dozivotni ugovor sa Realom, jer takav trener sa takvom karizmom i sa takvom strascu za pobjedom je idealan za klupu Reala. Njegove bivse ekipe i navijaci jos placu za njim, a zasto? Jer su sa njim proveli vjerovatno najbolje godine u historiji. Gladan je pobjeda, ne podnosi poraze, ima specificnu filozofiju fudbala, najbolji motivator, zna maksimalno iskoristiti od igraca njihove potencijale i po tome je unikat u svijetu. Vatra je na jeziku, al to je dobro, ono sto mu je u glavi to mu je na jeziku i nije hinja, da nesto duma u glavi, a drugo prica, kao Guardiola kad su se primakli na 4 boda i kaze kako opet nemaju nikakve sanse za titulu, a kad tamo messi ili neki drugi fule zicer ili prime gol skace ko mahnit, u minuti promjeni 4 boje lica...

I da ne osvojimo LP i da ne osvojimo Primeru ja sam za to da Mourinho do daljeng ostane u Madridu.
Ako ne osvojimo oboje ja sam da ide iako će ga vjerovatno i primera održat na klupi.Sad ima 2 ispita u kojim mora pokazat može li voditi Real Madrid.Jednostavno ove dvije tekme se moraju dobit otvorenom igrom gdje ćemo pokazat svu našu snaguRemi protiv Barce neću odigrao je već 9 ili 10 tekmi s Barcom i samo jednu pobjedio i to i nju u produžetku.Odbrana ne izgleda ništa bolje nego pod Pelleom,a pored ovakve Barce(najlošija u Pepovom mandatu) bi i Pelle uzeo primeru.Džaba mu svi golovi protiv Osasune i sličnih ekipa kad se protiv Barce i Bayerna povuče nakon što zabije gol.Igrače ne krivim ni za jedan poraz oni odrade ono što Jozo traži od njih.

Smiješna mi je situacija s Kakom i Higuainom kojim ne da da igraju jer jedan razmišlja svojom glavom,a ne Jozinom dok se drugi bori za klub a ne za Jozu.Svi prijašnji Jozini klubovi pate zbog toga što on od igrača stvara robote koji igraju samo za njega,trče za njega i misle za njega.I mi smo sada u situaciji gdje možemo izgubit najinteligentnijeg igrača na svijetu uz Xavija(Kaku)te čovjeka koji je uz Špance i najborbeniji igrač kluba zapravo uz Ikera najviše voli ovaj klub.Na Higuainovom mjestu bih otišao iz kluba pa i na Kakinom.Svaki drugi tim na svijetu bi bio sretan što ima ovaka 2 igrača dok oni u najvažnijoj tekmi sezone dobiju 7 minuta(Kaka nije dobio nijednu) :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 19 apr 2012, 23:44

anonymousHD je napisao/la:Više realan, ali eto. Neki će reći pesimist, ali ljudi tako je kako je. Navikneš se na poraze, pogotovo od Barcelone. ;)
Jesi ti ironičan ili šta? - Ja kad sam to napisao napao si me.
CAMP MOU!

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 20 apr 2012, 01:07

Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 apr 2012, 01:19

al preseravate brate mili i bas kad kontam kako ne mozete vise ono vi uspijete ipak jos malo
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 20 apr 2012, 01:20

LenBias je napisao/la:al preseravate brate mili i bas kad kontam kako ne mozete vise ono vi uspijete ipak jos malo
Zarezi ne postoje bezveze.

No, da se vratimo na temu.

Prognoza za ovaj El Clasico 3:1
CAMP MOU!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 apr 2012, 01:25

Namiks je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Više realan, ali eto. Neki će reći pesimist, ali ljudi tako je kako je. Navikneš se na poraze, pogotovo od Barcelone. ;)
Jesi ti ironičan ili šta? - Ja kad sam to napisao napao si me.
A jbg Brnjooo, naviko se i ja.. Sad shvatim kako si ti pametan momak, inteligentan. Šteta što i ja to nisam na vreme shvatio. ;)

3-0 ovaj El Clasico, mislim da im nećemo dati ni gol... :roll:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 apr 2012, 01:58

Izgleda da su Realovci ove godine, odnosno polusezone puno punooo pametniji. Spustili su loptu i pustili barcelonistima da se nadaju svim bodovima i onda ako izgube bit će, jesmo govorili a ako pobjede nećeš od njih ostat ( sam sam ti takav :D )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 20 apr 2012, 02:56

0:2 8-)

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 20 apr 2012, 06:47

Sajmerit je napisao/la:I na kraju sezone bi volio da mou dobije odkaz ne zelim gledati gladiatore i mesare koji su nalozeni da lome noge drugim igracima ovo je kraljevski klub bar je nekad bio i treba da igraju lijepo atraktivno i kad gube da gube ko ljudi a ne ko hebene zivotinje
svaka cast prijatelju, da je vise takvih korektnih navijaca bilo bi super....uljepso si mi dan....

btw ne treba da cudi sto kraljevski klub iskazuje siledzijsko ponasanje, pa kraljevi(vladari) i jesu vazda bili najvece siledzije(ako se suprostavis kralju bivas pretucen, ubijen ili zatvoren) -nikad oni nisu ni bili za fer play -pravo na arbitrarnu primjenu sile glavni je prerogativ svakog vladara i vlade...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 apr 2012, 07:31

Sajmerit je napisao/la:Lijepo upalite sebi UFC i gledate tucu krv,lomove i sve ostalo a ne da to gledamo u el clasicu,na kraju sezone nase novo pojacanje u odbrani mirko cro cop a na beku ce nam zaigrati gabriel gonzaga i sjebat cemo barcelonu sljedece sezone slomit cemo mesija,xavi,iniestu,fabregasa i citav ostali tim pa mozda onda uspijemo da ne prokockamo prednost pred kraj sezone i dignut cemo trofej sa velikim ponosom sto smo naucili kako se udarati i lomiti noge svima koji iole znaju igrati fudbal

Pretjerujes ;)

KapioFootball
Kontakt:

Post Postao/la KapioFootball » 20 apr 2012, 08:36

2:2
HALA MADRID!!!

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 20 apr 2012, 09:29

Namiks je napisao/la:
LenBias je napisao/la:al preseravate brate mili i bas kad kontam kako ne mozete vise ono vi uspijete ipak jos malo
Zarezi ne postoje bezveze.

No, da se vratimo na temu.

Prognoza za ovaj El Clasico 3:1
hahahaha na, forumu, si, ti, naso, meni, da, pricas, o, zarezima? jel?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 apr 2012, 10:30

@LBJ Ja ću navijat za Madrid hasta la muerte i sa Mouom i bez njeg,ali ne diže se džaba ovolika frka oko njeg,ekipa koja ima u sebi 6 ili 7 prvotimaca svetskog i europskog prvaka nam gleda u ledja cijelu sezonu u polufinalu lp smo i izgledi za finale su dobri,ako je cilj madrida u cijeloj sezoni samo dvaput pobijediti barcu a sve ostalo okači mačku o rep onda se nas dvojica veoma razlikujemo,da, negativan skor sa barcelonom,ali zaista nakon prve u kojoj smo izgubili 5:0 naovamo sudije su nas j.ebnule u svakoj a i zaista nismo imali sreće-pa nama ulaze u gol frljoke xavijeve a mesut odvaljuje prečku,mislim dobro je da ne mislimo svi isto ali fudbal se igra za titule koje se broje i pamte-za 20godina svaka barcina titula u lp koju su im sudije poklonile i dalje će biti u vitrini,a sve priče će se zaboraviti.
slika
Don Alfredo Di Stefano

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 apr 2012, 10:39

madridist je napisao/la:zaista nakon prve u kojoj smo izgubili 5:0 naovamo sudije su nas j.ebnule u svakoj
Ne serri života ti.

@Namiks = @Brnjo? :roll:

Jedino se on prije ovako predavao prije tekme, zar manje ga boli poslije, šta li je drugo u pitanju :mrgreen:
Preporučujem i vama isto, nek' vam objasni čovjek :mrgreen:

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 20 apr 2012, 10:45

mandraX je napisao/la:
madridist je napisao/la:zaista nakon prve u kojoj smo izgubili 5:0 naovamo sudije su nas j.ebnule u svakoj
Ne serri života ti.

@Namiks = @Brnjo? :roll:

Jedino se on prije ovako predavao prije tekme, zar manje ga boli poslije, šta li je drugo u pitanju :mrgreen:
Preporučujem i vama isto, nek' vam objasni čovjek :mrgreen:
bitch please-tvoji argumenti su jednaki tvom umijeću kladjenja-pogledaj ishod u svom potpisu, i uči školu jer u suprotnom ne gine ti branje jabuka u italiji
Don Alfredo Di Stefano

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []