BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

nafrI82
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la nafrI82 » 09 sep 2009, 05:05

MT87TM je napisao/la:Bosna povela 1-0 ibricic sa 23,5 metara pogodio go

ovo predvidjam veceras scenario
Jel bio slobodnjak ili je iz igre ;)

IGRAJ BOSNO NEDAJ SE IGRAJ SVI SMO UZ TEBE ALE ALE ALE !!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 sep 2009, 05:19

Nemogu vise da cekam... Sutra brisem sa posla da gledam tekmu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 09 sep 2009, 05:21

nafrI82 je napisao/la:Jos 15 sati do pocetka!!!
VOLIM TE BOSNO!!!
Sada još manje

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 sep 2009, 05:42

Pirke je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Turci, dobro dosli u Dzehennem!!!!!
I u pakao, istovremeno.

:D

Ludi ste ako mislite da će Turci nešto posebno biti impresionirani publikom itd. pa nisu skandinavci. nadam se da ćete imati priliku pogledati nekad uživo tekmu Fener - Galata, pa da vidite atmosfere i džehenema. Ljudi su navikli na vruć teren i na fanatičnost tribina. Nešto ih uzbehutiti plaho ne možemo, al možemo zato našim momcima dati krila i nadam se odvesti nas u baraž.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 09 sep 2009, 06:04

Evo kako su obajvestili za rezim saobracaja i parking:

- ulici Nikole Tesle, gdje je saobraćajnim znakom zabranjen saobraćaj iz ulice Zmaja od Bosne, privremeno će se dozvoliti ulazak u istu, kako bi se najkraćom relacijom a u cilju izbjegavanja gužve u gradu, omogućilo parkiranje putničkih motornih vozila na parking prostoru u neposrednoj blizini BP "Biss turs",

- ulici Školska, gdje će se izvršiti uklanjanje betonskih saksija za ulazak na parking prostor Trg BiH iz ulice Školska, čime bi zadovoljili potrebe parking smještaja i osigurali iste od eventualnih vršenja krivičnih djela teških krađa u vozila, kao i krađa vozila,

- ulici Velikog sudije Građeše, gdje je saobraćajnim znakom zabranjen saobraćaj iz ulice Dr. Abdulaziza Aska Borića, omogućit će se ulazak u ulicu Velikog sudije Građeše iz ulice Abdulaziza Aska Borića a vozila će se usmjeravati u pravcu parking prostora u blizini BP "Biss tours".

Evo i karta za one koji ce dolazit u zenicu a malo se slabije snalaze, ja sam samo obiljezio za Parking na trgu na koji ce se ulaziti iz Skolske ul. Imane ulica i mjesta imate na karti.

slika

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 sep 2009, 06:10

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Idemo Bosno i Hercegovino, pobjedimo danas uz Božiju pomoć.

Megaloman
Kontakt:

Post Postao/la Megaloman » 09 sep 2009, 06:43

Idemo hrabro, muski i pametno.. I insallah do pobjede.
Dvorac u polju il´naziv zanata, vise se voli grad od sindikata
Mjesto gdje zivis, mjesto rodjenja - vise se voli od zaposlenja

princx
Kontakt:

Post Postao/la princx » 09 sep 2009, 06:50

veceras je vrijeme za pakao,deseti krug pakla,ne deveti
zaboravite svoje ponosne salove i majice sarajeva,celika,zelje itd.itd okacite ih od zid.zaboravite da ste gazije,bhf,manijaci,robijasi,veceras i vi prestavljate nasu dragu BIH.ponesite nasu zastavu,majicu,sal i s ponosom navijajte.svasta sam dozivio u svom zivotu,ali kada bih cuo nasu himnu u africi sam bih sebi rekao TAPIJA JA SAM OVO DOZIVIO I MOGU DA HELEKNEM MIRNE DUSE.sto se tice turaka zamislite da je situacija obrnuta nebi vas garant docekali sa baklavama :? :? svaki kontakt s loptom zvizdanje,galama.
.............veceras ste vi dvanaesti igrac.....................................
--------------------------------SAMO,SAMO, BIH---------------------------------

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 09 sep 2009, 07:20

BOSNA U BOSNI SVE DOBIVA!
Idemo Zenica,ajmo BOSNO!
Sretnooooooooo nam.Malo sreće,hrabro,abd 3 nova boda!
Fi hajati.
GO Bosno.

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 09 sep 2009, 07:36

jutro narode jos samo 12 sati i 25 minuta

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 09 sep 2009, 07:53

IGRAJTE PLAAVII, PJESMA SE OORI,BODRI VAS CIJEEELII STADIIOON,HILJADE SRCA SAD ZA VAS KUCA,JER TI SI BOSNO SAAAMPIIOOON 8-)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 09 sep 2009, 07:59

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ JEDVA ČEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 09 sep 2009, 08:12

princx je napisao/la:veceras je vrijeme za pakao,deseti krug pakla,ne deveti
zaboravite svoje ponosne salove i majice sarajeva,celika,zelje itd.itd okacite ih od zid.zaboravite da ste gazije,bhf,manijaci,robijasi,veceras i vi prestavljate nasu dragu BIH.ponesite nasu zastavu,majicu,sal i s ponosom navijajte.svasta sam dozivio u svom zivotu,ali kada bih cuo nasu himnu u africi sam bih sebi rekao TAPIJA JA SAM OVO DOZIVIO I MOGU DA HELEKNEM MIRNE DUSE.sto se tice turaka zamislite da je situacija obrnuta nebi vas garant docekali sa baklavama :? :? svaki kontakt s loptom zvizdanje,galama.
.............veceras ste vi dvanaesti igrac.....................................
aposlutno ne,imamo tradicionalno lijepe odnose s tom drzavom i nebi bilo lijepo da njihovi mediji prenose kako smo ih izvizdali i psovali.Svi koji su bili u Turskoj znaju kako nas uvijek lijepo docekaju,ma isto kao da smo gazije tako nas docekaju,u Istanbulu gdje god kazes da si iz Bosne odmah cujes mashallah mashallah,osjecajte se kao kod kuce.Treba se boriti ali na kulturan nacin

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 sep 2009, 08:47

bosnia_rules je napisao/la:
princx je napisao/la:veceras je vrijeme za pakao,deseti krug pakla,ne deveti
aposlutno ne,imamo tradicionalno lijepe odnose s tom drzavom i nebi bilo lijepo da njihovi mediji prenose kako smo ih izvizdali i psovali.Svi koji su bili u Turskoj znaju kako nas uvijek lijepo docekaju,ma isto kao da smo gazije tako nas docekaju,u Istanbulu gdje god kazes da si iz Bosne odmah cujes mashallah mashallah,osjecajte se kao kod kuce.Treba se boriti ali na kulturan nacin
ma naravno, prije svega treba biti kulturan prilikom intoniranja himne, i onda navijati za Bosnu, i naravno pobjediti ih, jer ce oni tako lakse podnijeti poraz :lol:
Volim te Bosno!!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 sep 2009, 08:48

jos samo malo....hajmo bosanci.......svidjelo se to komme ili ne ovo he historijska utakmica reprezentacije bih..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 09 sep 2009, 08:50

Sretno decki. Sretno Bosna i Hercegovina. Drzim palceve. Samo hrabro i borbeno.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 09 sep 2009, 08:52

Na pres konferenciji upriličenoj u 19 sati Terim je rekao:

BiH igra na svom travnjaku, pred svojom publikom gdje znaju samo za pobjede i to svakako predstavlja prednost za njih.

No mi želimo pobijediti i ostati u utrci za drugo mjesto. Ukoliko to uspijemo sve je otoreno. Oni putuju u Estoniju, mi u Belgiju. U zadnjem kolu mi igramo s Armenijom dok će oni dočekati Španjolce.

Naše je da igramo svoju igru, pokažemo hrabrost i ostavimo srce na terenu. Ako izgubimo nije kraj svijeta. Čestitat ćemo im plasman u baraž i reći NAVIJAMO ZA VAS. – rekao je Terim te uputio par komplimenata na račun naše selekcije.

Bosna i Hercegovina ima tehnički izuzetno potkovanu, skladnu i efikasnu momčad. Pod vodstvom izbornika Blaževića zabili su 26 golova u 10 utakmica, nakon čega je izrazio poštovanje prema protivniku i izborniku Blaževiću kojeg prema vlastitim riječima izuzetno cijeni.

Terim je naglasio kako ima alternative za igrače koji neće sutra nastupiti te da će igrati napadački tražeći pobjedu ali da neće zaboraviti obranu koja mora odigrati na visokom nivou što nije bio slučaj u utakmici s Estonijom (pobjeda 4:2 op.a.).

Sutra ćemo biti pažljivi u tom pogledu, a i vezni red bi trebao doprinijeti i u defanzivnom smislu. - nastavio je i rekao kako u momčadi neće biti većih iznenađenja, možda jedna do dvije izmjene u odnosu na momčad koja se u subotu suprotstavila Estoniji.

evo sta je terikm reko..svaka mu cast ako ovako misli....al mi cemo pobjedit...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 09 sep 2009, 08:56

Ljudi nemogu vise da izdrzim kad ce ta tekma,nervoza me spucala neka,hajmo postaci uputite koju dovu za nase lavove veceras da akobogda pobjede i obraduju nas,joj nemogu zamislit kakvo bi slavlje bilo na ulicama u cijeloj BiH,dobro ne bas u cijeloj ali...
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 09 sep 2009, 08:58

slika
slika
slika
slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 09 sep 2009, 09:00

miralem444 je napisao/la:Na pres konferenciji upriličenoj u 19 sati Terim je rekao:

BiH igra na svom travnjaku, pred svojom publikom gdje znaju samo za pobjede i to svakako predstavlja prednost za njih.

No mi želimo pobijediti i ostati u utrci za drugo mjesto. Ukoliko to uspijemo sve je otoreno. Oni putuju u Estoniju, mi u Belgiju. U zadnjem kolu mi igramo s Armenijom dok će oni dočekati Španjolce.

Naše je da igramo svoju igru, pokažemo hrabrost i ostavimo srce na terenu. Ako izgubimo nije kraj svijeta. Čestitat ćemo im plasman u baraž i reći NAVIJAMO ZA VAS. – rekao je Terim te uputio par komplimenata na račun naše selekcije.

Bosna i Hercegovina ima tehnički izuzetno potkovanu, skladnu i efikasnu momčad. Pod vodstvom izbornika Blaževića zabili su 26 golova u 10 utakmica, nakon čega je izrazio poštovanje prema protivniku i izborniku Blaževiću kojeg prema vlastitim riječima izuzetno cijeni.

Terim je naglasio kako ima alternative za igrače koji neće sutra nastupiti te da će igrati napadački tražeći pobjedu ali da neće zaboraviti obranu koja mora odigrati na visokom nivou što nije bio slučaj u utakmici s Estonijom (pobjeda 4:2 op.a.).

Sutra ćemo biti pažljivi u tom pogledu, a i vezni red bi trebao doprinijeti i u defanzivnom smislu. - nastavio je i rekao kako u momčadi neće biti većih iznenađenja, možda jedna do dvije izmjene u odnosu na momčad koja se u subotu suprotstavila Estoniji.

evo sta je terikm reko..svaka mu cast ako ovako misli....al mi cemo pobjedit...

Svaka cast braci turcima,,znam ih dosta i svi su do sada rekli da ce navijati za BIH ako Turska izgubi,bas kao sto bi vecina nas navijali za Tursku ako bi mi danas izgubili....ali vrijeme je da malo i oni za nas navijaju :twisted: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.