NK Široki Brijeg

FCS
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la FCS » 20 apr 2012, 14:14

Opa Mijo Jelić trabunja o poštenju

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 apr 2012, 14:14

ŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!
citaj cetvrti pasos i bice ti jasno, znaci prosle godine bi se islo, ove vise ne.

slika

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 14:20

Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:25

ŠB.TRN je napisao/la:U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Komitet za sudije i suđenje:

slika
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije valjda da Marinka Jelića ne racunate kao Hrvata?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 20 apr 2012, 14:27

ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!
Ko nam sutra sudi?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 20 apr 2012, 14:27

Stole iz Bora je napisao/la:

slika
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;

Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu. ;) Vidi sa proslih sjednica tko prisustvuje,znaci samo tri čovjeka!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 20 apr 2012, 14:28

Ne bi ja da sjedi nijedan neciji Hrvat, Bosnjak il Srbin.
Ja bi da sjedi strucnjak.
I da rade svoj posao. Pocevsi od komiteta, sudackih povjerenstava, pa svega ostalog. I da to rade transparentno i bez sukoba interesa.
Da je malo gledati kvalitetnijeg nogometa u BiH. Da je vidjeti manju ligu, vece posjete.
...Život za Široki...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:34

ŠB.TRN je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:

slika

Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu. ;) Vidi sa proslih sjednica tko prisustvuje,znaci samo tri čovjeka!!
Dobro, mozemo i tako ako hoces. Uzmimo samo prvu trojicu i onu tvoju pricu da vam Željo odredjuje sudije.
Koji je od prve trojice Željin "covjek"?
Zasto se u BL bune protiv sudijskih odluka a njihov covjek u Komisiji?
AMAR OSIM

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 apr 2012, 14:36

Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 20 apr 2012, 14:38

ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Dragi prijatelju, to dvoje (Prolić i Željezničar op.) nikako ne idu zajedno, jer navedeni gospodin je poznat kao VELIKI ne samo njegovom veličinom op.a. navijač Sarajeva koji više voli da Sarajevo izgubi nego da Željo pobijedi, to će ti potvrditi svaki malo stariji forumaš iz Sarajeva.

A vidiš upravo ovi problemi se trebaju rješavati kroz Udrugu premijerligaša prema savezu a ne nekim samostalnim inicijativama klubova. Zašto se nisu oglasili i ostalih 11 klubova na vašoj pressici ili bar da su pokazali bilo kakvo "pismo podrške" kako se to popularno zove od ostalih klubova.

Prema tome stručno rečeno ovo je samo jedan "spin" vaše uprave zbog nekih razloga kojih ja ne znam, niti me je briga ali već ako hoćete organizovano djelovanje bujrum odnosno izvolite u Udrugu.

Da se ne shvati pogrešno, ja čestitam Širokom na organizacionim i ligaškim uspjesima i nadam se da ćete tako nastaviti i u budućnosti biti primjer ostalima sa pozitivnim stvarima a ne negativnim i nadam se da će umjesto 10 brazilaca u ekipi vam zaigrati i neki bosanac-hecegovac pa da vam skinemo jednom za svagda i etiketu uskogrudnosti prema bosancima (da budete Široki u pravom smislu te riječi)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2012, 14:42

Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Dosadni ste vise. :evil:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 20 apr 2012, 14:43

Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 apr 2012, 14:45

MirzaGunner je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".

Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!
Da smo mi pametni da ne gledamo ko je Bosnjak, Hrvat, Srbin, Kinez ,... liga bi nam bila duplo jaca. Dajte da se ovo ujedinjenje klubova odradi pa da nam svima bude bolje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 14:45

ja samo ne razumijem kako pojedinci i kad im dostavis crno na bijelo i dalje misle da su u pravu jer su oni u glavi zamislili drugacije,

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 apr 2012, 14:49

adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:

pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

kristian
Kontakt:

Post Postao/la kristian » 20 apr 2012, 14:53

ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 20 apr 2012, 14:58

Kevin je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja :roll: :lol:

pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme :lol:
Mi vas da podrzimo :lol: :lol: :lol: :lol:
Nas klub ima neke druge zahtjeve a jedino u cemu se slazemo je oko formiranja udruzenja klubova i smanjivanja lige ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2012, 14:58

kristian je napisao/la:ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate
Nece oprostiti glavnicu nego kamate.
AMAR OSIM

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 apr 2012, 14:59

nece se nikakvi dugovi oprastati vec je dat rok (ili ce se tek odrediti) pa ako se u tom roku vrati dug bice oprostena kamata, ne brini niste ugrozeni ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 20 apr 2012, 15:24

Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Napapijri, nito1, Rigoletto, Zidnisatzidni, Zigazaga i 32 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []