NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Opa Mijo Jelić trabunja o poštenju
citaj cetvrti pasos i bice ti jasno, znaci prosle godine bi se islo, ove vise ne.ŠB.TRN je napisao/la:I koliko ste prali ljude iz Borca radi ulaska navijača u teren a ne sjecate se da ste i vi na Pecari razbijali po terenu kao i da ste u Žepču prekinuli utakmicu.Previse ste se digli a to vam nije potrebno,dođe prosjecni klub iz Europe i da vam 6-7 komada laganini.Svi smo mi u 10 posto,ne kazem da ne bi i nama tako bilo.Sve mogu podnijeti ali ovo da finalista ako bude dupla kruna ne ide u Europu,to je dno dna,kao i ono povecanje ostete za one igrače!!

Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!
Mi smo Zrinjskom sada duzni 85 tisuca za ona dva igrača.Pa eto draga upravo,opet im se naguzite kad bude im trebalo za opstanak.
Istu ocjenu dobije sudac koji za nas n dosudi cist penal protiv Zvijeze i onaj sudac u susretu protiv Slavije za kojeg se utvrdilo da je svirao penal a lopta nije uopce u ruku pogodila Roskama.Znači Urota protiv Širokog od strane Prolića i Željezničara.AL nema veze,kad nas najvise napadaju tada smo i najjači a to ce svi osjetiti.I nek Zrinjski nece u europu,ako je istina da se ovako ponasaju!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Komitet za sudije i suđenje:ŠB.TRN je napisao/la:U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.

http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije valjda da Marinka Jelića ne racunate kao Hrvata?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Ko nam sutra sudi?ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu.Stole iz Bora je napisao/la:Komitet za sudije i suđenje:ŠB.TRN je napisao/la:U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
http://www.nfsbih.net/savez.aspx?id=K4" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije valjda da Marinka Jelića ne racunate kao Hrvata?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne bi ja da sjedi nijedan neciji Hrvat, Bosnjak il Srbin.
Ja bi da sjedi strucnjak.
I da rade svoj posao. Pocevsi od komiteta, sudackih povjerenstava, pa svega ostalog. I da to rade transparentno i bez sukoba interesa.
Da je malo gledati kvalitetnijeg nogometa u BiH. Da je vidjeti manju ligu, vece posjete.
Ja bi da sjedi strucnjak.
I da rade svoj posao. Pocevsi od komiteta, sudackih povjerenstava, pa svega ostalog. I da to rade transparentno i bez sukoba interesa.
Da je malo gledati kvalitetnijeg nogometa u BiH. Da je vidjeti manju ligu, vece posjete.
...Život za Široki...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Dobro, mozemo i tako ako hoces. Uzmimo samo prvu trojicu i onu tvoju pricu da vam Željo odredjuje sudije.ŠB.TRN je napisao/la:Kod odlučivanja su samo tri čovjeka.Ovi ostali su tu reda radi.Nemaju nikakvu odgovornost,niti odlučuju o ičemu.Stole iz Bora je napisao/la:Komitet za sudije i suđenje:ŠB.TRN je napisao/la:U sudackoj od hrvata je samo covjek iz Mostara.
Nije valjda da Marinka Jelića ne racunate kao Hrvata?Vidi sa proslih sjednica tko prisustvuje,znaci samo tri čovjeka!!
Koji je od prve trojice Željin "covjek"?
Zasto se u BL bune protiv sudijskih odluka a njihov covjek u Komisiji?
AMAR OSIM
Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
BlueBoy1921
- Kontakt:
Dragi prijatelju, to dvoje (Prolić i Željezničar op.) nikako ne idu zajedno, jer navedeni gospodin je poznat kao VELIKI ne samo njegovom veličinom op.a. navijač Sarajeva koji više voli da Sarajevo izgubi nego da Željo pobijedi, to će ti potvrditi svaki malo stariji forumaš iz Sarajeva.ŠB.TRN je napisao/la:Kako onda Osijek ide,de mi to objasni???
A vidiš upravo ovi problemi se trebaju rješavati kroz Udrugu premijerligaša prema savezu a ne nekim samostalnim inicijativama klubova. Zašto se nisu oglasili i ostalih 11 klubova na vašoj pressici ili bar da su pokazali bilo kakvo "pismo podrške" kako se to popularno zove od ostalih klubova.
Prema tome stručno rečeno ovo je samo jedan "spin" vaše uprave zbog nekih razloga kojih ja ne znam, niti me je briga ali već ako hoćete organizovano djelovanje bujrum odnosno izvolite u Udrugu.
Da se ne shvati pogrešno, ja čestitam Širokom na organizacionim i ligaškim uspjesima i nadam se da ćete tako nastaviti i u budućnosti biti primjer ostalima sa pozitivnim stvarima a ne negativnim i nadam se da će umjesto 10 brazilaca u ekipi vam zaigrati i neki bosanac-hecegovac pa da vam skinemo jednom za svagda i etiketu uskogrudnosti prema bosancima (da budete Široki u pravom smislu te riječi)
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
Dosadni ste vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MirzaGunner
- Kontakt:
Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!
Da smo mi pametni da ne gledamo ko je Bosnjak, Hrvat, Srbin, Kinez ,... liga bi nam bila duplo jaca. Dajte da se ovo ujedinjenje klubova odradi pa da nam svima bude bolje.MirzaGunner je napisao/la:Vala bas samo se nesto bune niko drugi samo oni.!Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ja samo ne razumijem kako pojedinci i kad im dostavis crno na bijelo i dalje misle da su u pravu jer su oni u glavi zamislili drugacije,
adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja![]()
pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate
Mi vas da podrzimoKevin je napisao/la:adnanhz je napisao/la:Vi ste 2 puta za zelenim stolom izasli u evropu i sad se nesto nasli buniti pogotovo ovaj jelic uvijek on nesto se javlja![]()
pa tupko i vi se bunite, podržal iste Široki i isto želite iznijeti svoje probleme
Nas klub ima neke druge zahtjeve a jedino u cemu se slazemo je oko formiranja udruzenja klubova i smanjivanja lige
Mi se ne furamo mi smo furka.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Nece oprostiti glavnicu nego kamate.kristian je napisao/la:ja neznam ako drzava oprosti dugove klubovima pa onda mozemo reci da je siroki ostecen oko milion km onda neka siroki trazi da se te pare vrate
AMAR OSIM
nece se nikakvi dugovi oprastati vec je dat rok (ili ce se tek odrediti) pa ako se u tom roku vrati dug bice oprostena kamata, ne brini niste ugrozeni 
-
felix123
- Kontakt:
Mislim da govorim u ime svih navijaca klubova PL BIH (osim Zeljinih ,pa i Slavije i Zrnjskog kojima je ocito nesto obecano)Elegant je napisao/la:Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo tzv. "nacionalnog kljuca" da ovi iz Sirokg Brijega i Banja Luke prestanu biti "ugrozeni - majorizirani".
Dosadni ste vise.
Jedva cekam dan da se u BiH rijesimo Ivice Osima i co. da ovi s Grbavice prestanu biti favorizirani.