BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
ljiljani zlatni opet smo sa vama, opet ce nebo gorit pod nama
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Kako to da je repka BIH odradila oba treninga na Grbavici i nisu osjetili "Bilino Polje" a Turska trenira vec dva dana na BP...Ovo mi je skroz nelogicno.....
-
- Kontakt:
pravila fifeNK_Nemila je napisao/la:Kako to da je repka BIH odradila oba treninga na Grbavici i nisu osjetili "Bilino Polje" a Turska trenira vec dva dana na BP...Ovo mi je skroz nelogicno.....
- Evil Genius
- Kontakt:
Idemo na pobjedu, ako nista barem bod uzimamo, nema sanse da nas turci dobiju (nisu oni madjari) . . . a onda lagano estoncima uvalit barem pola od prosle utakmice.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Kako ces uvaliti 3,5 golaEvil Genius je napisao/la:Idemo na pobjedu, ako nista barem bod uzimamo, nema sanse da nas turci dobiju (nisu oni madjari) . . . a onda lagano estoncima uvalit barem pola od prosle utakmice.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ravno u kost sto bi se reklo odmah dati do znanja da igraju kod nas.
Ne nasjedati na njihove provokacije igrati ce prgavo 100% traziti ce kartone za nas...
I onda na kraju onako ˝BRATSKI˝ zavaliti im 2-3 komada i vidimo se .....
MI SMO BIH...............
Ne nasjedati na njihove provokacije igrati ce prgavo 100% traziti ce kartone za nas...

I onda na kraju onako ˝BRATSKI˝ zavaliti im 2-3 komada i vidimo se .....
MI SMO BIH...............
Jedan grad jedan tim F.K.SARAJEVO
Ibricic sut po zemlji, i precka..
..
Daj nek muslimovic igra, borbenije pet puta vise od ibiscevica, ovo je za njega utakmica

Daj nek muslimovic igra, borbenije pet puta vise od ibiscevica, ovo je za njega utakmica
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sretno nasi momci. Veceras ce sve da gori. Posavina navija za vas(steta sto nema topica). idemo u afriku
Niko nije zvizdao nasu himnu u Istanbulu, nemojte se ofirati dzaba i nasjedati na prpvokacije maloljetnika na forumu sto u zivotu nisu bili na nekoj utakmici!!!
Ja sam bio na utakmici i niko nije zvizdao nasu himnu. No istina je da barem na stadionu niko nas nije docekao kao "bracu", jer je sam rezultat utakmice bio neizvjestan i naravno da su oni zelili 3 poena ko sto i mi zelimo veceras...
No niko nije zvizdao nasu himnu....Policajci su imali malo strozu kontrolu nego sto je bila u Belgiji, Norveskoj ili drugim gostovanjima i oduzeli su neke stvari, no nista nije bilo u cilju da se poremete nasi odnosi sa njima, nego su murjaci samo slijedili upute koje vaze za svaku utakmicu..Sjecam se da su cak i na BP u nekim utakmicama kontrole bile na tom nivou
Ja sam bio na utakmici i niko nije zvizdao nasu himnu. No istina je da barem na stadionu niko nas nije docekao kao "bracu", jer je sam rezultat utakmice bio neizvjestan i naravno da su oni zelili 3 poena ko sto i mi zelimo veceras...
No niko nije zvizdao nasu himnu....Policajci su imali malo strozu kontrolu nego sto je bila u Belgiji, Norveskoj ili drugim gostovanjima i oduzeli su neke stvari, no nista nije bilo u cilju da se poremete nasi odnosi sa njima, nego su murjaci samo slijedili upute koje vaze za svaku utakmicu..Sjecam se da su cak i na BP u nekim utakmicama kontrole bile na tom nivou
- Evil Genius
- Kontakt:
rutinskiVirtu4l je napisao/la:Kako ces uvaliti 3,5 golaEvil Genius je napisao/la:Idemo na pobjedu, ako nista barem bod uzimamo, nema sanse da nas turci dobiju (nisu oni madjari) . . . a onda lagano estoncima uvalit barem pola od prosle utakmice.

''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
eto iz manjeg entiteta nece navijati za BIH na sjetskom ali zato ce TURSKA !! 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- rob do grob
- Kontakt:
LJUDI U ZENICI U 10H JUTROS JE VEC LUDNICA OKO 3000NAVIJACA JE DO SADA STIGLO OBUCENI OD GLAVE DO PETE U BH OPREMU LUDILO SVAKO AUTO IMA PO ZASTAVU BH
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
oleeeee, dolazim za koji sat..... LUDILOOOOOOOOOrob do grob je napisao/la:LJUDI U ZENICI U 10H JUTROS JE VEC LUDNICA OKO 3000NAVIJACA JE DO SADA STIGLO OBUCENI OD GLAVE DO PETE U BH OPREMU LUDILO SVAKO AUTO IMA PO ZASTAVU BH
4-IN-A-ROW
- RK Gradacac
- Kontakt:
tako i treba bosna je sampion oooooooorob do grob je napisao/la:LJUDI U ZENICI U 10H JUTROS JE VEC LUDNICA OKO 3000NAVIJACA JE DO SADA STIGLO OBUCENI OD GLAVE DO PETE U BH OPREMU LUDILO SVAKO AUTO IMA PO ZASTAVU BH
- Mali Maestro
- Kontakt:
Blago se svim koji će biti na tribinama i Zeničanima mi smo prikovani za TV
PS. Ali kad pobjedimo pravimo feštu u cijeloj zemlji,naprijed Bosno.

PS. Ali kad pobjedimo pravimo feštu u cijeloj zemlji,naprijed Bosno.
Please
-
- Kontakt:
jedino nam kvari to sto nema piti(bar za vecinu),ramazan je 

[youtube][/youtube]RK Gradacac je napisao/la:VECERAS SAMO PONOSNO I HRABRO!!!
TRI VJERE JEDNA NACIJA
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Bit ce 0-0
ovo je najljepsi spot koji sam ikada vidio. pogotovo na kraju kada zvona tvone, ai isto vremeno se cuje hodza
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.