Nista nije gotovo. Koliko se nonsalatno obrana Atletica ponasala ne bi me cudilo da im na brzinu na Mestalli uvalite dva gola pa onda psiholoska borba do kraja.Adi_Zepce je napisao/la:Bit cu fer i cesitati cu vam na prolazu u finale.Zasluzili ste ga vise nego mi,zao mi je samo sto nas niste posramili s 4-5 golova razlike.
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Club Atletico de Madrid
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
[youtube][/youtube]
Kakva životinja od igraca
desnom,lijevom, glavom, ramenom - zabija kako stigne.
Kakva životinja od igraca

Falcao je stvarno najbolja'' 9 '' na svijetu . Izjednacio se sa Huntelarom na listi strijelaca,tako da sada dijeli prvu poziciju sa 10 golova . Odlican je i Adrian , on je zabio sedam golova i trenutno dijeli trecu poziciju sa M Suarezom iz Anderlechta.
Ah,jos uvijek ne mogu prezaliti sinocnju utakmicu . Nevjerovatno da je Valencia jos uvijek ima sanse za prolaz,al' takav je nogomet ,nekada jako nepravedan, bas kao i u zivotu . Na Mestalli moraju napadati , sto ce ostaviti dosta prostora za kontre ,a misljenja sam da Ruiz i Matheu nisu sposobni da zaustave brzonoge Ardu i Adriana,koji ce im vjerujem praviti dosta problema po bokovima . Nije im bas najbolja atmosfera u i oko kluba(to Adi moze najbolje potvrditi). Navijaci Valencie traze ostavku Emerya,pljuju po igracima,navodno i medju igracima postoji neki konflikt . Vjerujem da ce to Atleti iskoristiti i dotuci ih na Mestalli .
U nedjelju nam slijedi utakmica protiv uvijek neugodnog Espaynola . U toj utakmici treba dati priliku Salviu i Kokeu ,a odmoriti Ardu i Diega za Mestallu .Malaga ima tezak zadatak posto igra u Pamploni ,tako da je realno da kiksaju.
Cak mislim da bi i Valencia mogla kiksati protiv neugodnog Betisa .
Ah,jos uvijek ne mogu prezaliti sinocnju utakmicu . Nevjerovatno da je Valencia jos uvijek ima sanse za prolaz,al' takav je nogomet ,nekada jako nepravedan, bas kao i u zivotu . Na Mestalli moraju napadati , sto ce ostaviti dosta prostora za kontre ,a misljenja sam da Ruiz i Matheu nisu sposobni da zaustave brzonoge Ardu i Adriana,koji ce im vjerujem praviti dosta problema po bokovima . Nije im bas najbolja atmosfera u i oko kluba(to Adi moze najbolje potvrditi). Navijaci Valencie traze ostavku Emerya,pljuju po igracima,navodno i medju igracima postoji neki konflikt . Vjerujem da ce to Atleti iskoristiti i dotuci ih na Mestalli .
U nedjelju nam slijedi utakmica protiv uvijek neugodnog Espaynola . U toj utakmici treba dati priliku Salviu i Kokeu ,a odmoriti Ardu i Diega za Mestallu .Malaga ima tezak zadatak posto igra u Pamploni ,tako da je realno da kiksaju.
Cak mislim da bi i Valencia mogla kiksati protiv neugodnog Betisa .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Nail for Real
- Kontakt:
Odlicna predstava, iznenadio me Arda, Falcao potvrdio kakav je kalibar...vidjele se boljke Valencie koje ce Cholo ponovo iskoristiti.
Uglavnom, mislim da necete ispasti i remi u revansu je nekako najizgledniji.
Uglavnom, mislim da necete ispasti i remi u revansu je nekako najizgledniji.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Odlično je Atletico odigrao sinoć, pravo dobro izdanje, samo nesretno primljen na kraju gol, koji im je malo bacio mrlju...Ali ovo je solidna prednost pred revanš. Falcao baš razvaljuje, čovjek sve moguće pogađa, a još u kakvom je stilu zabio onaj zadnji gol, pa ono je baš bilo da ti od slasti pjena na usta krene 

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
ATM je ponovo dokazao kakvu momčad ima, te se nadam kako mogu do trona Europe. Mišljenja sam kako u Primeri ne igraju dobro, al' zato u EL to je neka potpuno nova momčad. Tandem Diego-Falcao-Arda djeluje veoma dobro i nadam se kako ćemo ih gledat' u finalu, iako vjerujem kako se Valencia još nije pomirila sa ispadanjem.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Emery mozda jeste naivan, ali koliko god je naivan toliko je i lud da dobro postavi ekipu i da njegovi igraci odigraju savrsenu utakmicu. Da je ostalo 4-1 ne bi sumnjao u prolaz, ovako ostaje ogromna enigma. Volio bih da prodjete, pa da svi euro-trofeji odu u Madrid, ali nista jos nije gotovo.
I definitivno imate najbolje navijace u Spaniji.

Ta me gore "destino Bucarest" podsjeti na....

I najjaci mi je Cholo nakon 3,4 gola. Ono, posmatra ga normalno, dvije tri sekunde ne reagira, onda se odjednom zatrca i na koljena

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Briljantna partija Atletica u duelu 1-2 finala EL. Domaćini su pružili izuzetno dobar meč, te su potpuno zasluženo došli do pobjede. Posebno bih izdvojio tandem Arda, Diego & Falcao koji čine pakleni trio. Očekujem Atletico u finalu i nadam se kako mogu osvojiti EL .
“Raúl, artista, siempre Madridista.”
Ta reakcija je bila kod treceg gola . Ja i burazer smo crkli od smijeha ,gled'o sam da nema na Yotubeu al' nista .D10S je napisao/la:
I najjaci mi je Cholo nakon 3,4 gola. Ono, posmatra ga normalno, dvije tri sekunde ne reagira, onda se odjednom zatrca i na koljenaKoju karizmu ima taj covjek, bit ce veliki trener.
Vidim svi hvalite tridente Falcao-Adrian-Diego . Ok,ali Miranda je sinoc prekuc'o utakmicu

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Atlético de Madrid:
Courtois; Juanfran, Godin, Dominguez, Filipe; Gabi, Tiago, Salvio, Diego, Arda y; Falcao
Espanyol:
Cristian Álvarez; Javi López, Héctor Moreno, Raúl Rodríguez, Dídac; Sergio García, Baena, Verdú, Romaric, Coutinho y; Kalu Uche.
Ocekivao sam od Cola da ce na klupi ostaviti Diega i Ardu , no nista od toga . Espanyol mi je kao klub jako simpatican . Prije svega , zbog toga sto se oslanjaju na domace igrace , tako da su zadnjih godina izbacili jako puno kvalitetnih mladih igraca ,koji dosta obecavaju . Thievy, Amat, Rui Fonte, Alvaro Vazquez, Baena, Gomez, Didac, Raul Rodríguez i Javi Márquez. Stvrno respekt do neba
najmladji su tim u Primeri i pored toga bore se za Evropu . Igraju dosta dopadljivo . Na sredini terena imaju kvalitetne igrace sa odlicnim pregledom igre, tu mislim na Jose Baenu i Christian Gomeza . Ali izdvojio bi posebno Verdua , motor ove ekipe i glavni pokretac svih akcija ,vjerujem da ce Colo posebnu paznju posvetiti njemu . Opasni su i prema napadu . Po krilu djeluje Slovak Wiess(vidim nece igrati sto je dobro),jako brz i neugodan igrac . Naravno tu je i Coutinho,kojeg usporedjuju sa Ronaldinhom zbog brzih driblinga
. Najistureniji su Sergio Garcia i Uche , ovaj prvi je do sada zabio 10 golova i ima 8 asistencija ,sto dovoljno govori . Nadam se bilo kakvoj pobjedi ,jer Espanyol nije odavno pobjedio nekoga u gostima pa valjda nece ni sada
.
Courtois; Juanfran, Godin, Dominguez, Filipe; Gabi, Tiago, Salvio, Diego, Arda y; Falcao
Espanyol:
Cristian Álvarez; Javi López, Héctor Moreno, Raúl Rodríguez, Dídac; Sergio García, Baena, Verdú, Romaric, Coutinho y; Kalu Uche.
Ocekivao sam od Cola da ce na klupi ostaviti Diega i Ardu , no nista od toga . Espanyol mi je kao klub jako simpatican . Prije svega , zbog toga sto se oslanjaju na domace igrace , tako da su zadnjih godina izbacili jako puno kvalitetnih mladih igraca ,koji dosta obecavaju . Thievy, Amat, Rui Fonte, Alvaro Vazquez, Baena, Gomez, Didac, Raul Rodríguez i Javi Márquez. Stvrno respekt do neba

Ardaaaa Turaaan 

Aj hebem ti sve kaakav gol Arde makazicama
minutu kasnije opet Turcin zabija !! Konacno demonstrira sav potencijal koji ima 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
El Turco
sa dva gola u dvije minute pravi preokret na Calderonu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ali još kakvi golovi, kakvo sjajno snalaženje u kaznenom prostoru, driblinzi i akrobatski potezi... Arda definitivno podsjeća na onog iz Turske, kao iz najboljih dana. Sjetimo se šta je sve Turska uradila na Euru 2008. 
Inače, pobjeda Atletica do kraja ne bi trebala doći u pitanje. Imaju 3:1 deset minuta prije kraja, a igraju dosta bolje od Espanyola.

Inače, pobjeda Atletica do kraja ne bi trebala doći u pitanje. Imaju 3:1 deset minuta prije kraja, a igraju dosta bolje od Espanyola.
Moram priznati da sam se pribojavao ove utakmice, ne toliko zbog Espaynola,vec jednostavno sto je Atleti imao tesku utakmicu sredinom sedmice . I po pravilu nakon utakmica u Evropa ligi ,lose bi se odigralo u prventsvu . Ali ocito da je Colo sredio i taj problem
. U prvom poluvremenu ,Espaynol je cak bio i bolji za nijansu , Imali su jednu stativu iz slobodnjaka Romarica,veci posjed lopte . U drugom poluvremenu ,Atletico je bio onaj iz utakmice protiv Valencie . Puno dobrih akcija,poteza, glavni protagonista Arda sa dva golazosa sto bi rekli u spaniji
na kraju sasvim zasluzena pobjeda . Pored Arde, odlicni su bili Diego ,Suarez i Salvio . Vrlo vazna pobjeda u borbi za tu cetvrtu poziciju ,bar do sutra na -3 smo u odnosu na Malagu . Gledam raspored i nije nemoguce da se ponovi sezona 2008 /2009 .
Trenutno ovako stoje stvari .
3.Valencia 52 PJ 33
4.Málaga 51 PJ 33
5.Levante 49 PJ 34
6.Atlético de Madrid 48 PJ 34
7.Athletic Club 48 PJ 34
8.Sevilla 46 PJ 34
9.Osasuna 46 PJ 33
10.Espanyol 45 PJ 34

Trenutno ovako stoje stvari .
3.Valencia 52 PJ 33
4.Málaga 51 PJ 33
5.Levante 49 PJ 34
6.Atlético de Madrid 48 PJ 34
7.Athletic Club 48 PJ 34
8.Sevilla 46 PJ 34
9.Osasuna 46 PJ 33
10.Espanyol 45 PJ 34
U zadnjem kolu igrate sa Malagom, to ce biti ja mislim odlucujuca utakmica kada je Liga prvaka u pitanju.
Eh sad cekat cetvrtak, zivo me zanima hocetel' sjebat.
Eh sad cekat cetvrtak, zivo me zanima hocetel' sjebat.
Portillo, u predzadnjem kolu protiv Malage
Ocekujem pirovu pobjedu Valencie ,znaci 2-1 tako nes i prolaz .
[youtube][/youtube]

Ovaj Arda,lik posjeduje takvu tehniku i brzinu ,ukoliko ga zaobidju povrede bice jedan od najboljih igraca u Evropi . Inace, tokom prijenosa slusam jednog engleskog komentatora ,jedno 5 minuta je pricao o potencijalu kakav ima ovaj tim . Kaze ,ukoliko Atletico zadrzi ove igrace i mozda dovede jos koje pojacanje na sredini terena ,mozda se sljedece godine i umjesa u borbu za titulu . Pa sad,koliko je to realno, vidjemo. U svakom slucaju ,da nije bilo onog retarda ove sezone nebi visio plasman u LP. Nadam se da ce sutra Osasuna otkinuti koji bod .

[youtube][/youtube]

Ovaj Arda,lik posjeduje takvu tehniku i brzinu ,ukoliko ga zaobidju povrede bice jedan od najboljih igraca u Evropi . Inace, tokom prijenosa slusam jednog engleskog komentatora ,jedno 5 minuta je pricao o potencijalu kakav ima ovaj tim . Kaze ,ukoliko Atletico zadrzi ove igrace i mozda dovede jos koje pojacanje na sredini terena ,mozda se sljedece godine i umjesa u borbu za titulu . Pa sad,koliko je to realno, vidjemo. U svakom slucaju ,da nije bilo onog retarda ove sezone nebi visio plasman u LP. Nadam se da ce sutra Osasuna otkinuti koji bod .
Ma kakva titula kakvi bakraci. Mislim da me pogresno neshvatite ja sam veliki simpatizer Atletica ali nema sanse pored Reala i Barse to je tako i tacka. Drugo zbog ove krize u Spaniji i Njemackog pritiska na Spaniju da dovede svoje finansije u red znaci svabo trazi efikasniju poreznu upravu itd.. vrlo lako bi se moglo desiti da i Real i Barsa i Atletico budu primorani prodavati igrace da izbjegnu bankrot. Slucaj Atletica je najtezi jer imaju neki budzet od 130 miliona eura godisnje i dugovanja od 514 miliona eura ako se ne varam. Real i Barsa su duzni nekih 550-570 milion nemam tacne cifre u glavi. Eh sad ovo u vezi porezne uprave da pojasnim, znaci u svabiji ne mozes dobiti licencu ako ti ekonomija nije u balansu i to traze i od spanaca da uvedu u svoj sport jer je svabi dojadilo da svoj novac trosi na propalitete poput Grcke a mozda sad i Spaniju.
Ako neko ima vise info o ovome izvolite tipkajte jer me bas interesuje.
Ako neko ima vise info o ovome izvolite tipkajte jer me bas interesuje.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
El Turco i El Cholo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Vidim Arda jos nije naucio spanski
. Sinoc Osasuna otkuni dva boda Malaki,mada su gosti bili dosta bolji protivnik ,medjutim nisu imali srece . Uostalom ,ko ih hebe
. Od svih pretendenata za to cetvrto mjesto ,Malaga ima ubjedljivo najtezi raspored . Naime,igraju u gostima kod Barce i Atletica(sto bi mogla niti odlucujuca utakmica ) ,a sljedece kolo dolazi im Valencia dok Atleti ide kod Betisa,koji ce vjerujem gospodski prepustiti tri boda omiljenom klubu .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.