Kako igramo, vidim Melo opet trenira šut
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Re: New York Knicks
Evo me, čekao sam intermission, stigao sam vidjeti i home run Canoa, a Knickse ne stignem ni otvorit, strašan tempo večeras
Kakvi su ostali?
Ma dobri su svi, samo su se opustili u drugoj četvrtiniNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Evo me, čekao sam intermission, stigao sam vidjeti i home run Canoa, a Knickse ne stignem ni otvorit, strašan tempo večeras![]()
Kako igramo, vidim Melo opet trenira šutKakvi su ostali?
Kakva bananko banana od Mela
Što Woody naruži Smitha za onaj šut sa skoro pola terena
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Evo sad sam otvorio i vidio da opet nismo u stanju zatvorit skok i da Melo ladno izvuče 2+1. I njegov faul u napadu isto.
Ma dobro je hajd, malo su se i igrači opustiliNedozvoljenaPozicija je napisao/la:Evo sad sam otvorio i vidio da opet nismo u stanju zatvorit skok i da Melo ladno izvuče 2+1. I njegov faul u napadu isto.
Melo 27 poena u prvom poluvremenu
78-71
Katastrofalna treća četvrtina, valjda neće biti nikakvih iznenađenja na kraju...
Katastrofalna treća četvrtina, valjda neće biti nikakvih iznenađenja na kraju...
Ovom pobjedom smo i osigurali playoff obzirom da su Bucksi izgubili od Washingtona.
melo trenutno u najboljoj formi od svih igraca u nba, definitivno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
samo da hoće nastaviti ovako i u playoffuLenBias je napisao/la:melo trenutno u najboljoj formi od svih igraca u nba, definitivno

nova frizura
http://espn.go.com/blog/new-york/knicks ... stink-dude" onclick="window.open(this.href);return false;Thursday morning on WFAN radio, Barkley said, "The Knicks still stink, dude. They're not going anywhere [in the playoffs], they're gonna be one-and-done. ... I don't dislike the Knicks. But they just don't have a good team. I just told you, they're the No. 7 seed. You guys act like they're the No. 1 or 2 seed!"
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma ko šljivi tog Philadelphijskog čobana, samo nam još oni trebaju solit pamet, nek gleda malo svoj klub...
meni je bio drag, ali nema razloga da ovo izjavljuje...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Ma ko šljivi tog Philadelphijskog čobana, samo nam još oni trebaju solit pamet, nek gleda malo svoj klub...
Večeras se vraća STAT!
I da, za nekih 40 minuta Alan Hahn (analitičar sa MSGa i bivši novinar NY Timesa) će odgovarati na pitanja navijača kao što to čini svakog petka.
http://knicksnow.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
idemo mi dobit ovo sve do kraja pa se s Indianom poigrat u PO...
ps. nije mi nimalo drago što se STAT vraća....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
zar je moguce prestici orlando?silenT je napisao/la:idemo mi dobit ovo sve do kraja pa se s Indianom poigrat u PO...![]()
btw mene raduje amareov povratak, sad vidjecemo hoce li odmah s njim biti bolji ili gori
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Znam što te ne raduje povratak STATa...silenT je napisao/la:idemo mi dobit ovo sve do kraja pa se s Indianom poigrat u PO...![]()
Vidjećemo, nikad se ne zna. Ja bih volio da se fino uklopi, a danas ima priliku protiv Cavsa koji su slabi u zadnje vrijeme, ali svakako neće igrati više od 25 minuta za početak. Treba shvatiti da ni Melo ne može sam tj. da treba pomoć u napadu, a i sigurno nas ekipe neće silovati skokovima kao u zadnjih mjesec dana
Čitam sad na twitteru da smo otpustili Billa Walkera i doveli centra Dana Gadžurića... Jeffries je povrijeđen i vuče povredu koljena već mjesec dana tako da može odigrati limitiran broj minuta, mada sumnjam da će Gadžurić biti neki ključni faktor, šta više mislim da neće ni ulaziti u igru.
@Xardas, moguće je. Ako Orlando bude imao skor 1-3, a mi dobijemo sve (4-0) onda mi idemo na 6. poziciju
http://www.nba.com/mvp-ladder/2011-12/i ... ef:nbahpt1" onclick="window.open(this.href);return false;
Melo na 10. mjestu
The newest member of the Knicks, Dan Gadzuric, warms up in Cleveland before tip-off. This afternoon, the team announced that free agent center Dan Gadzuric was officially signed and guard/forward Bill Walker had been waived.
Prosjecno u karijeri nekih 15 minuta po mecu, i za to vrjeme 4.7 poena po mecu, 4.4 skokova.
Prosjecno u karijeri nekih 15 minuta po mecu, i za to vrjeme 4.7 poena po mecu, 4.4 skokova.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
- adriano_leite
- Kontakt:
Jao ovog Walkera kako bih volio vidjeti u Cavsima, kako je to meni prejeben igrac.DejaNMG je napisao/la:The newest member of the Knicks, Dan Gadzuric, warms up in Cleveland before tip-off. This afternoon, the team announced that free agent center Dan Gadzuric was officially signed and guard/forward Bill Walker had been waived.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Pa mogu ti reci da nije los, u sezoni 09-10 imao 11.9 PPG, ove sezone 5.9 poena,2.50 skokova i 1.2 asistencija, moze odigrat kvalitetno.adriano_leite je napisao/la:Jao ovog Walkera kako bih volio vidjeti u Cavsima, kako je to meni prejeben igrac.
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
da li neko znam Melovu statistiku otkad je Woodson trener, al kompletnu statistiku
ako se moze nac bio bih takodjer zahvalan 
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
HuX je napisao/la:da li neko znam Melovu statistiku otkad je Woodson trener, al kompletnu statistikuako se moze nac bio bih takodjer zahvalan
evo nadam se da su mu tu sve pod vodstvom Woodsona
http://i43.tinypic.com/5laz3s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- SheldonCooper
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:
Čitam sad na twitteru da smo otpustili Billa Walkera i doveli centra Dana Gadžurića... Jeffries je povrijeđen i vuče povredu koljena već mjesec dana tako da može odigrati limitiran broj minuta, mada sumnjam da će Gadžurić biti neki ključni faktor, šta više mislim da neće ni ulaziti u igru.
Ovo je glupost ali im navika sad uzimat igrače iz kineske košarkaške lige
Bolje da su dali koju minutu Jordanu, uz Chandlera i Harrellsona vraća se i Amare....bespotrebno. Mislim da je Walker puno puno bolji izbor od ovog Dana.
Da li će Knicksi prestići Orlando? Bilo bi fenomenalno jer bi se išlo na Pacerse a to bi bio pravi derbi. Bitno je da su osigurali PO jer je i on visio u jednom trenutku a ako bude bude
Večeras protiv Cavsa nebi trebalo biti problema
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Da, to su utakmice pod vodstvom Woodsona.silenT je napisao/la:HuX je napisao/la:da li neko znam Melovu statistiku otkad je Woodson trener, al kompletnu statistikuako se moze nac bio bih takodjer zahvalan
evo nadam se da su mu tu sve pod vodstvom Woodsona![]()
http://i43.tinypic.com/5laz3s.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo statistike izracunate frisko
Za 33.9 minuta, 24.8 poena, 3.5 asistencija, 6.9 skokova, 1.4 ukradene, 0.5 blokada
Velibor Dunjic 1985-2014
Velibor Dunjic 1985-2014
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.