njihov je još gori, ali to i onakvo truntavo i debelo razbi nas pod košemGiallorossi je napisao/la:10:32 sut Knicksa
New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- adriano_leite
- Kontakt:
Kada Luke Harangody zalijepi nekome bananu, onda taj igrac odmah moze da se oprosti. Luke Harangody je **** cirkusant poput White Mambe hahaha.Carlo je napisao/la:joj blokada, prvi put da vidim da je neko Novaku zalijepio bananu
duh d'antonija se vratio, sve fulamo čak i Novak
@NedozvoljenaPozicija to ti je nas A. C. legenda tima i pici po zivcima cak i nasim navijacima
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
pa da... uvijek sam volio ovog spikera Cavsa... ostao mi je u sjećanju ono kad je LeBron dao 16 poena u 2 minute, a njega umalo srce nije strefilo.... 
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Ma meni su najdraži naši MSG i YES, tačno mi popravi raspoloženje kad gledam Rangerse, Knickse i Red Bullse na MSG-u i Yankeese na YES-u, a kad gledam na NBC-u treba mi vagon apaurina, da su mi pod ruku zavrn'o bih im vratom, nema gore televizije, za njih je Behar vrhunac profesionalnosti i nepristrasnosti...
Zadnja izmjena: NedozvoljenaPozicija, dana/u 21 apr 2012, 02:40, ukupno mijenjano 1 put.
- adriano_leite
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Austin je **** legenda hahahahha. Kako je taj covjek lud da je to strasno hahaha. Lagano krene pjevati na tekmi, pocne igrace prozivati, ma nema sta ne radi ali nasi navijaci ga ne vole jer puno prica hahah.
Austin je **** legenda hahahahha. Kako je taj covjek lud da je to strasno hahaha. Lagano krene pjevati na tekmi, pocne igrace prozivati, ma nema sta ne radi ali nasi navijaci ga ne vole jer puno prica hahah.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
@leite ribeiro adriano
hahahahahaha koji jeb*** kralj !!!
o utakmicu nemam šta puno reć osim UŽAŠ !
hahahahahaha koji jeb*** kralj !!!
najgore poluvrijeme sezone, biće bolje u drugom
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Najgore poluvrijeme od odlaska D'Antonija. To je sve što ću reći. Odoh jest'!
- adriano_leite
- Kontakt:
Slusaj ovo sto proziva Dwighta haha.silenT je napisao/la:@leite ribeiro adriano
hahahahahaha koji jeb*** kralj !!!![]()
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 21 apr 2012, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
ne žalite se ko kakve babe, uživat ćete u drugom poluvremenu. team talk woodyja uvijek ima efekta 
@adriano
hahahahaha nemogu vjerovat... sad ste mi draži i ko klub zbog ovog idola

hahahahaha nemogu vjerovat... sad ste mi draži i ko klub zbog ovog idola
13-42 šut za 2pt
4-16 šut za 3pt
skokovi 33-18 za Cavse... užasne brojke prvog poluvremena....
STAT 1-4 za 2, 3-6 za 1.... bolje bi mi baba viklere šutala u sudoper...
Shump bi morao više včrs pokazati ako mislimo preokrenut ovo.... od Bibbya nemožemo očekivat ništa specijalno pa ni od Douglasa, Fieldsa... Anthony će već svoje napravit kao i Novak u 4th Q... J.R ili Shump se moraju raspucati..
4-16 šut za 3pt
skokovi 33-18 za Cavse... užasne brojke prvog poluvremena....
STAT 1-4 za 2, 3-6 za 1.... bolje bi mi baba viklere šutala u sudoper...
Shump bi morao više včrs pokazati ako mislimo preokrenut ovo.... od Bibbya nemožemo očekivat ništa specijalno pa ni od Douglasa, Fieldsa... Anthony će već svoje napravit kao i Novak u 4th Q... J.R ili Shump se moraju raspucati..
- Giallorossi
- Kontakt:
Gubite ovo, jednostavno nista se nije promenilo od 1.pol.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
STAT je smiješan igrač !
koji vrag radi stat? dva puta zaredom šuta sa poludistance, a zna da ne može pogoditi, ebo ga više i ovo
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Bolji procenat šuta ima dinastija Demić...silenT je napisao/la:STAT je smiješan igrač !
Bibby nas održava na životu 
- adriano_leite
- Kontakt:
Jao ljudi kao da vi tankirate a Cavsi da su u PO. Nekako nerealna utakmica, jer gledam ove Cavse, ovo nisu moji Cavsi, nesto je cudno ovdje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Moš mislit dokle smo dogurali kad nas Bibby vadi iz dreka... sve se je.be od dobre igre...silenT je napisao/la:Bibby nas održava na životu
Novak pogodi 2 trice, ali džaba nam sve... obrana nikad gora, Melo kritičan....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.