FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2012, 13:00

slika

Ovo nam definitivno ne treba pred važnu utakmicu u Madridu. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 20 apr 2012, 13:19

Neka se tuku, Bajern je uvijek bio najjaci kada su se igraci na treningu ili u kabini medjusobno koskali, to pokazuje samo da je agresivnost na optimalnom nivou.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 20 apr 2012, 13:49

Saurman je napisao/la:slika

Ovu šljivu je Robben zaradio u duelu s Pepeom pri postizanju Gomezovog gola za pobjedu,na SAT-1 je poslije tekme išao prilog o Robbenovom učešču u tekmi i jasno se vidi da je Arjen dobio lakat u facu,no nije tolko bilo u prvom planu pošto se mreža zatresla.Dakle ovo je samo jedna u nizu od senzacionalističkih izmišljotina bilda.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 20 apr 2012, 14:03

Ovu izmišljotinu je servirao vjerovatno ovogodišnji trostruki gubitnik Murinjo
Pogledajte mu samo facu poslije drugog primljenog gola i sve će vam biti jasno
njemu više nema povratka ove godine to ćemo vidjeti već u subotu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2012, 14:06

roy_makaay je napisao/la:
Saurman je napisao/la:slika

Ovu šljivu je Robben zaradio u duelu s Pepeom pri postizanju Gomezovog gola za pobjedu,na SAT-1 je poslije tekme išao prilog o Robbenovom učešču u tekmi i jasno se vidi da je Arjen dobio lakat u facu,no nije tolko bilo u prvom planu pošto se mreža zatresla.Dakle ovo je samo jedna u nizu od senzacionalističkih izmišljotina bilda.

Iskreno se nadam da si upravu ali...

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 20 apr 2012, 14:12

Saurman je napisao/la: Iskreno se nadam da si upravu ali...
ali u pravu je ;)

" onclick="window.open(this.href);return false;

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 20 apr 2012, 19:08

onda prica o Dzeki u timu Bayerna ima smisla, njemu ionako nebi pasao bolje niti jedan klub na svijetu, vec se vidi kako pasu timovi tipa City za Dzeku.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 apr 2012, 19:39

Mogući sastav :

slika

I like it.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2012, 00:33

Na kraju se izgleda ispostavilo da je Ribery udario Robbena a krajnji ishod je novcana kazna za Riberya u vrijednosti 50.000 eura.
Dobro, sta je to za njega, ali vjerujemo da je danasnjim fudbalerima svaki novcic bitan. :D

Sto se tice danasnjeg okrsaja sa Zelembacima, ocekujem dosta golova sa obje strane, dosta otvorenu igru, a ne vjeruje da ce odbrane nesto posebno dominirati s obzirom u kakvom sastavu ce se iste naci.

Uglavnom je cilj odmoriti najbolje igrace za srijedu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 apr 2012, 00:42

Omerbavarac je napisao/la:Na kraju se izgleda ispostavilo da je Ribery udario Robbena a krajnji ishod je novcana kazna za Riberya u vrijednosti 50.000 eura.
Dobro, sta je to za njega, ali vjerujemo da je danasnjim fudbalerima svaki novcic bitan. :D

Sto se tice danasnjeg okrsaja sa Zelembacima, ocekujem dosta golova sa obje strane, dosta otvorenu igru, a ne vjeruje da ce odbrane nesto posebno dominirati s obzirom u kakvom sastavu ce se iste naci.

Uglavnom je cilj odmoriti najbolje igrace za srijedu.
Vidjelo se u utakmici proitv Reala da je Robben mnogo nervozan i da zeli dokazati Realu vjerovatno kakvu su pogresku napravili jer su ga pustili da ode, vjerovatno da toliki ulog nije bio u igri i da je s druge strane bio neki drugi, ne toliko snazan protivnik Heynckes bi Robbena izvadio iz igre.Medjutim taj rizik u ovako velikoj utakmici sebi jednostavno nije mogao priustiti, a ako je istina stvarno da ga je Ribery udario, to mu ipak nije trebalo, zalosno je vidjeti takve igrace i odrasle osobe kako se medjusobno "mlate", iako je Robben imao vec nekih svojih ispada kao npr protiv kapitena Lahma ili kada je osamario Mullera ipak se ovo moralo rijesiti na neki drugi nacin a ne batinama.Ribery ako je to stvarno uradio bi se trebao javno izvinuti, a i Robben jer sigurno ga nije bezveze udario, takodjer trebao je da dobije i vecu kaznu od tih 50 000 eura, jer to za njega dodje nesto poput kupovine sladoleda.Sto se tice utakmice protiv Werdera ocekujem potpuno izmijenjenu postavu kao i svi Bavarci, rezultat je ipak manje bitan. Treba se sto bolje pripremiti za Real i potvrditi prolaz u finale LP-a.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2012, 00:44

Izgladili su situaciju, to je vec iza njih, ali eto slazem se da im to nije trebalo. Narusavaju izuzetno dobru atmosferu nakom trijumfa, ali vjerujem da ce to biti ubrzo zaboravljeno ako se izbori finale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2012, 00:47

Rummenigge demantovao glasine o dolasku Pizarra u Bayern, tako da od toga nema ništa.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 apr 2012, 00:51

Omerbavarac je napisao/la:Izgladili su situaciju, to je vec iza njih, ali eto slazem se da im to nije trebalo. Narusavaju izuzetno dobru atmosferu nakom trijumfa, ali vjerujem da ce to biti ubrzo zaboravljeno ako se izbori finale.
Ma naravno da ce prividno izgladiti situaciju s obzirom kako bitne utakmice u blizoj buducnosti ocekuju Bayern, medjutim tesko da ce se ovaj sukob ikada zaboraviti, pogotovo u Robbenovoj podsvijesti, jer ipak je dozivio blamazu u vidu masnice/modrice na oku a ima dobrih godina.Mislim ipak da mu nije svejedno to sto ce njegova djeca,familija koji su mu najblizi imati ili su vec imali priliku da ga vide s modricom na oku.Ribery mi je uvijek bio najdrazi igrac Bayerna i sigurno da daje vise za tim od Robbena, medjutim ovaj potez mu je zaista sramotan i morat ce uraditi nesto zaista veliko da mu Robben oprosti ovu glupost koju je uradio.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 apr 2012, 01:25

Saurman je napisao/la:Rummenigge demantovao glasine o dolasku Pizarra u Bayern, tako da od toga nema ništa.
Ma Rummenige je samo demantovao kako to nije gotova stvar, a opširnije se nije ni izjašnjavao.
A mislim da je to gotova stvar i da Peruanac stiže, dosta naznaka vodi ka tome...

@Bundesliga: Sukob između igrača zna narušit atmosferu u timu, narušit timski duh i nije povoljan, ali nekad su ovakve varnice i korisne. Nama su na primjer bile korisne jer se vidjelo kako je ekipa odigrala drugo poluvrijeme, Ribery i Robben su zajedno proslavili i gol. Da su više bili narušeni odnosi, ne bi tako dobra atmosfera bila u drugom poluvremenu.
A obračun sitni je normalan među fudbalerima, malo je palo par grubljih riječi, malo su se pogurali i to je to.
Ribery je dobio novčanu kaznu, a već se izvinuo i cijeloj ekipi. A nije on sad slomio Robbena pa da se diže oko toga tolika frka, a ne podliježi pod neke priče medija, jer slika koju je objavio Bild i na kojoj se vidi crvenilo kod Robbenaa (to sam i ja kod njegovog intervjua nakon utakmice primijetio), uopće nije moguće posljedica tog obračuna, nego nekog duela tokom utakmice.

Tako ne sekiraj se, sve je to završena stvar :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 21 apr 2012, 01:28

effe_sa je napisao/la:Tako ne sekiraj se, sve je to završena stvar
Drago mi je da je tako, jer ovakve stvari Bayernu nikako ne trebaju.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 21 apr 2012, 08:50

Bundesliga je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Izgladili su situaciju, to je vec iza njih, ali eto slazem se da im to nije trebalo. Narusavaju izuzetno dobru atmosferu nakom trijumfa, ali vjerujem da ce to biti ubrzo zaboravljeno ako se izbori finale.
Ma naravno da ce prividno izgladiti situaciju s obzirom kako bitne utakmice u blizoj buducnosti ocekuju Bayern, medjutim tesko da ce se ovaj sukob ikada zaboraviti, pogotovo u Robbenovoj podsvijesti, jer ipak je dozivio blamazu u vidu masnice/modrice na oku a ima dobrih godina.Mislim ipak da mu nije svejedno to sto ce njegova djeca,familija koji su mu najblizi imati ili su vec imali priliku da ga vide s modricom na oku.Ribery mi je uvijek bio najdrazi igrac Bayerna i sigurno da daje vise za tim od Robbena, medjutim ovaj potez mu je zaista sramotan i morat ce uraditi nesto zaista veliko da mu Robben oprosti ovu glupost koju je uradio.
Sramotan potez ali red je bio da neko to **** izdere....stavlja onu svoju nosinu gdje jooj nije mjesto.Tako treba i Ballotelia ispickat.Nema mi mrzeg lika od Robbena, debil.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 apr 2012, 11:40

Bez obzira na ove male trzavice nadam se da će uskoro flying Dutchman produžiti ugovor.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 apr 2012, 12:30

Da mi ti sečko završimo! :mrgreen:

iz ovog posta ja sam dobio dojam da ti kudiš našu upravu što neradi na pojačanju za prvih 11...Mislim da me možeš razumjeti zašto.
secer je napisao/la:pica i dante kao zamjene prvotimcima, dok je sakiri neka investicija u buducnost.
hmmm, kratko receno, sve igraci za klupu, zar ne?
sad, mene zanima sta je sa igracima koji su u stanju unaprijediti bayernovu igru i popuniti rupe koje imamo?
zasto se bayern ne angazuje oko kagave koji, barem po meni, ima barem 70% onoga sto imaju mesi i riberi?
goce je nevjerovatan talenat koji s lahkocom zabija golove, igrac koji se fantasticno krece, koji ima nevjerovatnu eksplozivnost, preyebenu tehniku i osjecaj za gol - ma sve sto treba da postane drugi mesi.
dakle, ovo su primjeri igraca koji su u stanju unaprijediti bayernovu igru.
ova ekipa + jedno takvo pojacanje = garant da bi bayern vazda bio jedan od 2 glavna favorita za osvajanje lp.
Sada kad smo malo prodiskutirali, uviđam da nije tako. moj bed, nadam se da opraštaš! :mrgreen:

Znači oboje smo u biti uvjereni da nam treba "drugačiji" igrač za tu pozicije desetke, ti veliš Kagawa (kojeg bi i ja htio), ja velim kaka, no oboje u biti želimo sličan tip igrača i nadamo se i naslučujemo da i to naša uprava želi i traži, ali oni se još nisu odlučili na kojeg igrača će se obrušiti.

Sad da ti ppjasnim zašto se ja služim terminom DRUGAČIJE i zašto ne podržavam tvoj termin BOLJE.

I ja i ti vjerujemo da ova ekipa može uzeti Ligu Prvaka. E ako je to tako, teško da može postojati bolje, jer je LP, vrh vrhova, nadam se da kapiraš.

Ono o ćem ti pričaš a ja šodržavam je PROŠIRENJE KAVLITETE KOJE NAM DAJE I DRUGE MOGUČNOSTI - što je 100% točno, tako da se tu u mišljenjima nerazilazimo. Kada sam ja spomenuo taktiku sa Schweinijem u realu očito me nisi razumio, jer sam ja mislio u kontektu da je Schweini fit - nadam se da se sad kužimo...

E sad što se tiće Schweinij, prizno si da mu je Inter davo npr. veću plaču, a dao bi mu ju i Chelsea i real...

Što se tiće Gomeza, Chelsea ga je htio uzeti prije Torresa ;) Ali ga mi nismo dali- ček sad d avidim jel bum našo neki članak o tome...

ovo ti je jedan:

http://www.fussballtransfers.com/bundes ... nter_16999" onclick="window.open(this.href);return false;
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

NObonus
Kontakt:

Post Postao/la NObonus » 21 apr 2012, 12:35

Nek je Ribery onu pickurinu stosom razvalio..Sjecate se situacije kad je Robben nedavno imao i sa Mullerom trzavica i to na terenu...Nije to slucajno.. 8-)
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 apr 2012, 18:41

Danas Jupp dao priliku rezervama od pocetka, ali dok nisu usli Ribery, Kroos i Gomez slabo smo stajali na terenu. Petersen je imao jednu odlicnu priliku, ali nije uspio pogoditi. Na drugoj strani 2 gola Nalda i jos nekoliko prilika za Werder, ali i oni su nezainteresovano djelovali. Na kraju je Ribery svojom majstorijom rijesio utakmicu i donio nova 3 boda Bayernu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.