Miami Heat

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

L-Train
Kontakt:

Re: Miami Heat

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2012, 13:37

Kobe Bryant je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Utakmica dvije ofanzivno limitirane ekipe gdje bude malo koševa nije odbrambemo orijentisana niti playoff utakmica.
Dobro Chicago jeste ofanzivno limitiran, pa je okrenuo filozofiju odbrani , ali Miami :?: , imas 3 igraca koja mogu dati 25+ plus rasne sutere Miller, Jones i Chalmers ;)
Vrlo promjenjivi suteri.U mnogim utakmicama su nikakav faktor,izuzev Chalmersa koji igra ok sezonu,ali protiv jaceg playa obicno igra ocajne partije ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 21 apr 2012, 20:48

Dovedi Popovica u Miami , pa ces vidjeti kakvi su suteri , a Miami bi imao skor u reg. sezoni kao bullsi '96 72-10 ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 21 apr 2012, 20:58

Kobe Bryant je napisao/la:Dovedi Popovica u Miami , pa ces vidjeti kakvi su suteri , a Miami bi imao skor u reg. sezoni kao bullsi '96 72-10 ;)
doduse ja sam zelio Philla,ali ta mi se zelja nece ispuniti :lol:

Naravno da bi imao,ja sam i pisao ovdje kako je Spoelstra najveci krivac sto Miami vec sada nema osigurano prvo mjesto na istoku,ali jbg sta je tu je ;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 22 apr 2012, 00:12

Pat mu jos uvijek vjeruje, valjda zna sta radi.

Ili da ga zamjeni black Pat Riley. :lol:

[youtube][/youtube]
Genius, outrageous, the best ever! RF!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 apr 2012, 10:05

Izgubismo od Wizardsa,jbg peh Wade se povrjedi,LeBron i Bosh nisu ni igrali ,kad nema te trojke manje-vise sve je jasno za Heat :roll:

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 22 apr 2012, 10:14

jel opasna povreda, vidim tri minute je samo igro :cry:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 22 apr 2012, 10:24

LenBias je napisao/la:jel opasna povreda, vidim tri minute je samo igro :cry:
poznavajuci wade-a , vjerovatno su ga odvezli invalidskim kolicima i prebacili helikopterom :lol: :lol: :lol:

ma uganuo kaziprst lijeve ruke , Kobe je osvojio 2 titule sa slomljenim prstima na obje ruke, kao sto moj avatar pokazuje ;)

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 22 apr 2012, 11:36

L-Train je napisao/la:Izgubismo od Wizardsa,jbg peh Wade se povrjedi,LeBron i Bosh nisu ni igrali ,kad nema te trojke manje-vise sve je jasno za Heat :roll:
Lottery tim :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 apr 2012, 11:40

adriano_leite je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Izgubismo od Wizardsa,jbg peh Wade se povrjedi,LeBron i Bosh nisu ni igrali ,kad nema te trojke manje-vise sve je jasno za Heat :roll:
Lottery tim :lol: .
ma ti bjezi tamo,ti si dobio svoje :mrgreen:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 22 apr 2012, 16:16

Wade će ipak biti spreman za doigravanje

Veliku zabrinutost u taboru košarkaša Miamija po pitanju ozljede prsta Dwyane Wadea umirila je snimka koja je potvrdila da All-Star bek Heata ne mora na operaciju.

U trećoj minuti domaće utakmice protiv Washingtona Wadeu je kažiprst lijeve ruke iskočio iz zgloba pa je s bolnom grimasom na licu bio primoran napustiti susret. U svlačionici mu je odmah potom liječnik vratio prst na mjesto, a rengenskom snimkom je ustanovljeno da ništa nije puknulo, te da će čim oteklina splasne Wade biti spreman pomoći svom Miamiju već na startu doigravanja.

“Nema smisla sada plakati zbog toga što se dogodilo. Dok sam sjedio i čekao da mi vrate prst na mjesto razmišljao sam o najgorem mogućem scenariju i operaciji, a dogodio se najbolji mogući ishod. Nekoliko dana će trebati da oteklina splasne, a važno je da ću biti spreman za doigravanje”, izjavio je Wade.

Miami je bez njegove, te pomoći LeBrona Jamesa i Chrisa Bosha, poražen od Washingtona, pa su nade u prvo mjesto na Istoku ostale samo nade.

“Niti drugo mjesto nije tako loš izbor”, dodao je Wade.

Ironično, ozljeda jednog od najbitnijih igrača u njegovoj momčadi došla je nakon nedavne izjave trenera Heata Erika Spoelstre kako je prioritet do početka doigravanja sačuvati ključne karike sastava zdravima. Zbog toga je na klupu posjeo Jamesa i Bosha, a premda je nakon izlaska Wadea želju za igranjem pokazao James trener je to odbio.

“LeBron je bio spreman pomoći ali je brzo shvatio moje objašnjenje zašto neće na parket. Morate biti mentalno spremni za utakmicu, a u ovoj situaciji to nije bio slučaj jer sam mu najavio da će se odmarati protiv Wizardsa”, zaključio je Spoelstra.

Znaci do kraja regularnog dijela ostajemo bez Wadea,doduse najvaznije je da se oporavi za Play off.Sinocnjom utakmicom izgubili smo i svaku nadu da mozemo do prvog mjesta,tako da ce nam protivnik biti vjerovatno najneugodnij moguci New York.Samo mi je krivo zbog ovog zadnjeg dijela gdje je LeBron trazio da igra,a kao Erik mu je kao objasnio zasto nece igrati.Mislim smijesno,realno da ga je ubacio samo nekih 20tak minuta Heat bi dobio ovu utakmicu dvocifrenom razlikom ;)

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 apr 2012, 22:16

Kingova pjesma.

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 apr 2012, 09:55

Sinoc pobjeda protiv Houstona bez cetri standardna igraca (Wade,Bosh,Chalmers,Turiaf).Uglavnom dobro je da se i malo igraci sa klupe razigraju prije play offa,posebno Miller,Haslem,Jones i Shane 8-)

FiDPlayer
Kontakt:

Post Postao/la FiDPlayer » 25 apr 2012, 20:31

L-Train je napisao/la:Sinoc pobjeda protiv Houstona bez cetri standardna igraca (Wade,Bosh,Chalmers,Turiaf).Uglavnom dobro je da se i malo igraci sa klupe razigraju prije play offa,posebno Miller,Haslem,Jones i Shane 8-)
Losi ste da boli, fali vam Kyrie da biste osvojili prsten, cekajte narednih 4 ili 5 godina, pa nam ga uzmite da vas vodi do titule :lol: . GO CAVS GO!!!
Za bordo bijele za bordo bijele samo za nasu ljubav najvecu...
VISCA EL BARCA!!!
GO CAVS GO!!! Kyrie Irving Rookie of the Year!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 apr 2012, 00:38

FiDPlayer je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Sinoc pobjeda protiv Houstona bez cetri standardna igraca (Wade,Bosh,Chalmers,Turiaf).Uglavnom dobro je da se i malo igraci sa klupe razigraju prije play offa,posebno Miller,Haslem,Jones i Shane 8-)
Losi ste da boli, fali vam Kyrie da biste osvojili prsten, cekajte narednih 4 ili 5 godina, pa nam ga uzmite da vas vodi do titule :lol: . GO CAVS GO!!!
Ko ti je to dao acc :lol:
Stavi ba avatar ispoštuj opkladu :mrgreen:
Da se ne ljutiš slažem se s tobom u vezi Miamija ne mogu osvojit,možda s Kyriem :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 apr 2012, 12:48

LeBron James: Prilagodba je gotova, vrijeme je za prsten

U razgovoru za The Associated Press jedan od najboljih košarkaša današnjice, Miamijev LeBron James, najavljuje doigravanje u kojem očekuje da zajedno sa suigračima Wadeom i Boshom odvede Heat do naslova NBA prvaka.

Nakon što je lani u velikom finalu njegov Miami poražen od Dallasa, James najavljuje da je spreman biti ključni igrač u konačnom pohodu na naslov.

“Prošla sezona je bila velika škola za mene i jedno vrijedno životno iskustvo. Sad se vraćam kao igrač koji će preuzeti odgovornost. Nemam nikakvih problema s uzimanjem ključnih lopti. Vrijeme tranzicije i prilagodbe je iza mene”, poručio je James koji se trudio cijele sezone izgraditi pobjednički karakter Heata.

“Želim pobjedu u svakoj utakmici kao i ostali, a možda i više. Zato sam cijele sezone davao maksimum kako bismo izgradili neke navike. Prošla sezona me mučila dugo, sanjao sam konačnu pobjedu i konfete kako padaju po meni dok podižem pobjednički pehar. Zbog tog momenta sam tu gdje jesam. Želim se natjecati za naslov svake sezone”, izjavio je “kralj” James.

U zadnjim četvrtinama lanjskih šest finalnih utakmica James je gađao 7 od 21, dok je glavni igrač suparničkih Mavericksa Dirk Nowitzki bio znatno učinkovitiji sa 18 od 35. Ipak, ove sezone Jamesove su brojke sljedeće: prosječno 27,1 koš, 7,9 skokova, 6,2 asistencije, te 1,9 ukradenih lopti.

Tako je James,tako je,nemoj me i ti iznevjeriti kad je vec Real Madrid :!:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 apr 2012, 21:21

Veceras prva utakmica protiv New Yorka,nadam se da cemo dobro zapoceti ovaj play off i po mogucnosti ubiljeziti sigurnu pobjedu,bilo bi lijepo :)

Ibisevic82
Kontakt:

Post Postao/la Ibisevic82 » 28 apr 2012, 22:05

Prva cetvrtina 6 razlike za Miami.Vidi se da igraju malo ozbiljnije nego je to bio slucaj u regularnoj sezoni.Carmelo nije postigao kos iz igre to dovoljno govori razliku u odbrani sad i prije.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 28 apr 2012, 22:08

Jbg LeBron zaustavi u prvoj cetvrtini Mela,a onda nam mrtvi Davis zabija.Chalmers mora igrati bolje odbranu :roll:

zasad ok igramo ;)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 28 apr 2012, 22:14

L-Train je napisao/la:Jbg LeBron zaustavi u prvoj cetvrtini Mela,a onda nam mrtvi Davis zabija.Chalmers mora igrati bolje odbranu :roll:

zasad ok igramo ;)
I ja sam za sada poprilično zadovoljan, James odlično zaustavio Anthonya
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 apr 2012, 22:16

Ne mogu se skoncentrisat na ovu utakmicu nakon povrede Rosea, nikako.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.