FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Armageddon2012
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 13:42

moze,naravno....trebace i malo srece,postenog sudjenja,ali ja sam uvjeren u trijumf....doduse,javljaju mi se 2 rezultata 2-4 i 2-2,vidjecemo koji ce biti tacan :D
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 21 apr 2012, 13:45

diplomatija je napisao/la:setkaju se igraci i treneri borca od sinoc u vogosci, raja sjedi snjima,lijepo im, zezaju se, a bozicic kaze necemo se braniti pa neka izgubimo 4:0, a na kladari je stavio x i zbunio onu radnicu ahha
znači oni u vogosći?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 apr 2012, 20:13

Diže zaleđe ,tocno metar da nije bio!! ;) ;) I komentator potvrdi

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 21 apr 2012, 20:29

STAND UP komedija uzivo na bht

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 21 apr 2012, 20:50

VAM je napisao/la:beslija j.ebem ti porijeklo seljacko
sudiji takođe
Zar imas u toj jazbini BHT1?

Samo trpaj,hahahahah
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 21 apr 2012, 20:53

Ako te već mama i babo nisu smjeli pustiti samog,trebao si nekog starijeg zamoliti da te odvede ma tekmu
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2012, 20:53

eo, pa kazu nema zeljo suđenje i osim nista ovo ono..jest moj ****

mogu mislit suđenja u finalu prve a i u drugoj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 20:57

jad,cemer,tuga,zalost,lopovluk,ciganluk,smecarenje.... :oops: :oops: :oops:

4 min stajic izlazi oci u oci pred gusu,majmun dize ofsajd kojeg nije bilo,sto je i komentator potvrdio...

12 min ivetic treba uzeti loptu i istrcati pred gusu,a onaj majmun opet mase ofsajd koga nema :oops: :oops:

oko 20 min beslija namjerno gazi ivetica-ni faul :oops:

adilovic daje gol 2 metra iz ofsajda!! :oops: :oops: :oops:

beslija igra rukom poslije centarsuta zarica-nista!! :oops: :oops: :oops:

ljudi,radite nesto pametnije,ne gledajte ovo i ne dajte da vam vrijedaju inteligenciju...

umjesto 0-2 najmanje ,ovdje 1-0.....lako je ovako biti prvak,a tuzno je ako su i ostale protivnike ovako "pobjedjivali"

pa jbm mu mater,recite lijepo "zeljo mora pobjediti",pa da posaljemo rezerve i sacuvamo igrace za sledece 2 utakmice kuci...

FUJJJJJJJJJJJJJ!!!!! :oops: :oops: :oops:

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 21 apr 2012, 21:01

HOHOHOHOHOHOH,Kurcimo se jer mozemo!
Sve nam namjestaju,izbacimo seriffa u europskoj ligi, i to je Osim sredio!!!

l
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 21:03

kakve veze ima stativa kajkuta sa bilo cim sto sam ja napisao?

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 21 apr 2012, 21:06

Armageddon2012 je napisao/la:kakve veze ima stativa kajkuta sa bilo cim sto sam ja napisao?
Jarane tebi treba dioptrija zesca..ofsajda ni u ludilu nije bilo...pogledaj malo bolje snimak veceras ;) ;)
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 21:07

aco,znaci trebamo biti bolji za 5 golova da bi odigrali nerijeseno?

nije ti to bas neka logika...

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 21 apr 2012, 21:53

Cao,Cao FK bunker!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 21 apr 2012, 21:55

predlazem da ovaj mec protiv "sampiona" uopste ne komentarisemo ,kao ni ovu cirkusku predstavu u reziji raznoraznih komiteta,jer ovdje se komentarise fudbal a ne "ovo'...okrenimo se predstojecim dvema domacim utakmicama protiv zvijezde i celika u kojima treba ovjeriti evropu....
a komitet neka pise opet neko saopstenje kako borac nije u pravu,neka ponovo dadne ovom celavom tomasu ocjenu 8.3,i nek uzivaju...

ja samo mogu reci da je zlatan onaj kamen kojim je ovo odzacko djubre pogodjeno,i nikad to za sportistu ne bih napisao,ali ovo nisu sportisti,ovo su korumpirana djubrad,jeftine kurve koje se prodaju za veceru...

toliko...

AJ BORAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 21 apr 2012, 21:58

Armageddon2012 je napisao/la:predlazem da ovaj mec protiv "sampiona" uopste ne komentarisemo ,kao ni ovu cirkusku predstavu u reziji raznoraznih komiteta,jer ovdje se komentarise fudbal a ne "ovo'...okrenimo se predstojecim dvema domacim utakmicama protiv zvijezde i celika u kojima treba ovjeriti evropu....
a komitet neka pise opet neko saopstenje kako borac nije u pravu,neka ponovo dadne ovom celavom tomasu ocjenu 8.3,i nek uzivaju...

ja samo mogu reci da je zlatan onaj kamen kojim je ovo odzacko djubre pogodjeno,i nikad to za sportistu ne bih napisao,ali ovo nisu sportisti,ovo su korumpirana djubrad,jeftine kurve koje se prodaju za veceru...

toliko...

AJ BORAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaš šta mi samo nije jasno, evo sad gledam izjavu Božićića na televiziji, u kojoj čovjek kaže "zaslužena pobjeda Želje, dobro smo igrali, moglo je biti i neriješeno", čovjek ni jednom jedinom riječju ne kaže da ima bilo kakvu zamjerku sudiji, e sad jel mu prijete ovi iz komiteta da će mu ženu linčovat, a djetetu odsjeć nokte, ne znam, al sad ti malo razmisli i skontaj jesil ti budala, il ti je trener budala, jer neko je budala od vas dvojice pošto imate potpuno drugačije viđenje jedne te iste utakmice

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 21 apr 2012, 21:59

Armageddon2012 je napisao/la:moze,naravno....trebace i malo srece,postenog sudjenja,ali ja sam uvjeren u trijumf....doduse,javljaju mi se 2 rezultata 2-4 i 2-2,vidjecemo koji ce biti tacan :D

:lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 21 apr 2012, 22:03

Slažem se za komentarisanje ove utakmice, treba je što prije zaboraviti i okrenuti se narednim dvema kući, gdje možemo obezbjediti evropu. Bili smo bolji, ali šta vrijedi, da je ušla ona stativa Kajkuta ne vijerujem da bi dobili uz ovakvo suđenje, primili gol iz čistog ofsajda, 5 puta bilo na tv repriza gola i vidi se očigledan ofsajd i komentator rekao da je bio vjerov. Ništa ovaj Željezničar nije bolji od nas po današnjoj igri, ali imaju strašno domaćinsko suđenje, uz našu nesreću i pogođene dve stative, domaćim sretno i uz sudijsku pomoć dolazi do pobjede!

Mislim da imamo još šanse za 3. ako ne i 2. mjesto, imamo 2 utakmice kući sada! AJ BORAC!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 apr 2012, 22:04

Armageddon2012 je napisao/la:jad,cemer,tuga,zalost,lopovluk,ciganluk,smecarenje.... :oops: :oops: :oops:

4 min stajic izlazi oci u oci pred gusu,majmun dize ofsajd kojeg nije bilo,sto je i komentator potvrdio...

12 min ivetic treba uzeti loptu i istrcati pred gusu,a onaj majmun opet mase ofsajd koga nema :oops: :oops:

oko 20 min beslija namjerno gazi ivetica-ni faul :oops:

adilovic daje gol 2 metra iz ofsajda!! :oops: :oops: :oops:

beslija igra rukom poslije centarsuta zarica-nista!! :oops: :oops: :oops:

ljudi,radite nesto pametnije,ne gledajte ovo i ne dajte da vam vrijedaju inteligenciju...

umjesto 0-2 najmanje ,ovdje 1-0.....lako je ovako biti prvak,a tuzno je ako su i ostale protivnike ovako "pobjedjivali"

pa jbm mu mater,recite lijepo "zeljo mora pobjediti",pa da posaljemo rezerve i sacuvamo igrace za sledece 2 utakmice kuci...

FUJJJJJJJJJJJJJ!!!!! :oops: :oops: :oops:
Stvarno je veceras Borac zakinut ako nista barem je Beslija trebao dobiti crveni onakav start i nista da ne dobije stvarno nema smisla
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 21 apr 2012, 22:06

[

Znaš šta mi samo nije jasno, evo sad gledam izjavu Božićića na televiziji, u kojoj čovjek kaže "zaslužena pobjeda Želje, dobro smo igrali, moglo je biti i neriješeno", čovjek ni jednom jedinom riječju ne kaže da ima bilo kakvu zamjerku sudiji, e sad jel mu prijete ovi iz komiteta da će mu ženu linčovat, a djetetu odsjeć nokte, ne znam, al sad ti malo razmisli i skontaj jesil ti budala, il ti je trener budala, jer neko je budala od vas dvojice pošto imate potpuno drugačije viđenje jedne te iste utakmice[/quote]

Pa nije lud komentarisati suđenje pa odmah kazna, kad bude gledao snimak i posebno gola vidjeće da je bila čista krađa, slučajno ili ne, gol iz čistog ofsajda 100 % i 2 puta nama svira ofsajd a nije ga bilo....

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 21 apr 2012, 22:08

hajmo se sad malo kamenjem gadjat i ubacivat ratne zlocine u navijacke pjesme!
:)
BAS SVE TI DAJEMO.....

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.