FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Odbrana isto svicarski sir 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Od muke zelim da nam zabiju jos 2 baremsamir825 je napisao/la:Ovo nije humano, ljudi ne mogu sastaviti pas jedan
ne sekiraj te se stiže osveta u kupu,ni ste vi nama svako
Covjek koji ima 25 kila viska igra bolje nego cijela ekipa i daje gol, cccc.
U novi boj ...
jebote husejnovic dade gol uze loptu i trci isto ragbista 
pih dadosmo gol, saide sto ga dade

Sasvim je svejedno ko je trener...Igraci su nam kita...ali daj bar Husrefa da im J**+ familije svima...Bloudek vodi 3:0 i sve vrijeme daje instrukcije, a onaj nas se kao tuga skupio...Vucina se smije J*** li mu dijete odvratno...Boli njega **** sto sam 3 tablete lexiliuma popio...
Said koji je deblji i od damira memisevica (u njegovo vrijeme) majstorski zabi...
Said koji je deblji i od damira memisevica (u njegovo vrijeme) majstorski zabi...
Mi nikada odustati necemo...
- Evolution87
- Kontakt:
3:1 husejinovic malo da ublazi ovu sramotu
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
a njemu ne treba polomit noge......joj koji si kontradiktorovicsamir825 je napisao/la:HUSEJNOVICCCCCCCCCCCCCC MASINAAAAAAAAA
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
edit moderat: poslednje upozorenje za tebe! nećeš ti tjerati nikoga!
Oko za oko, zub za zub!
opet ti kazem bolje da nije dao pa da im sjever hebe sve redom i igracima i treneru i upravi koja dovodi ove debile mrtve da nose sveti dresEvolution87 je napisao/la:3:1 husejinovic malo da ublazi ovu sramotu
Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- inacefindecko
- Kontakt:
strašan potez Husejinovića..
AL KOLIKI JE
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70

AL KOLIKI JE
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70
Ne mora ni ulaziti u formu vec je najbolji ali iskreno i nije mu tezak zadatak. Suljic mu je jedini konkurencija i donekle Sesar ovi ostali tragedija...slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
Vi sad da primite pet komada i da ja uđem za vas i dam jedan gol, ja mislim da bi bio najbolji igrač planete. Čovjek kad skine kile ode on iz Sarajeva ..slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
Potpis!
ne kaki molim te...razbili nas ljudi...bolje da se izlezavaju nego da nam zabiju jos 2 gola...hz033 je napisao/la:Zadnjih 20 minuta gledate valjanje po travi u reziji nksb
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.