pa to je odlicno! mislim uopste za nsa fudbal jos ako budu prenosili ovu borcevu utakmicu sa zrinjskim a ja smatram da su velike sanse s' tim da utakmica pocinje u vecernjem terminu (20:10) jos se ocekuje velika posjeta i dobra utakmica, eto borcu paaaaraaaa!bistrikboy je napisao/la:Placa se po 5000KM za svaki prenosBatica BL je napisao/la:takodje, mozda je nevezano za ovu temu ali jel zna neko da li se uopste placaju TV prava za prenos u takmice...?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
? за $ сусрет % ? " ? " у $ " & " " " % у $ на $ ",у & у " ".За овај ' $ ? ",& ?,& " $ " ? '.
":? &
Treci put castimo
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Haj Preveditatamata je napisao/la:? за $ сусрет % ? " ? " у $ " & " " " % у $ на $ ",у & у " ".За овај ' $ ? ",& ?,& " $ " ? '.
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
Znam da je dogovor da se ne postavljaju tekstovi iz novina,ali ovo sam morao postaviti.
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 83548.html
http://www.uefa.com/footballeurope/news ... 83548.html
Treci put castimo
Evo sada sa treninga, rade svi osim Ljubojevića i Sakana, uglavnom trening je šuterski, a dobro se zabavljaju...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ajde neko ljubazan da kaže kakvo je vrijeme u BL

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
oblacno,kisa,tmurno...mislim da ce nekoliko puta danas pocinjati i prestajati kisa....
kad pocinje prodaja ulaznica,ne da mi se cekati u guzvi veceras?
kad pocinje prodaja ulaznica,ne da mi se cekati u guzvi veceras?
" за $ul_zri_mo je napisao/la:ajde neko ljubazan da kaže kakvo je vrijeme u BL![]()
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...
Е ' '...
Е ' '...
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
veceras napokon na stadion,nadam se da nece biti kise veceras
hvala sto si me zajebao...sad sam prosetao do stadiona i prodaje se samo zapad koji me naravno ne interesuje...informacija za sve-prodaja karata za istok tek iza 16 sati ispod istocne tribine...za divno cudo bice 5 prodajnih mjesta,bravo za novu upravu a ne kao dosad da bude krkljanac na onom jednom salteru....lešinar je napisao/la:počela je prodaja karata
btw u caffe Dionis pored stadiona sjedi Dragan jovic sa desetak svojih igraca piju kafu i djeluju opusteno,nisu ni svjesni da ih veceras ceka crveno-plavi pakao!
Kako se odmah po uniformisanosti igraca,po autobusu i ostalim sitnicama vidi da nam je u goste dosao pravi klub a ne kao neki sacuvaj boze da ih ne prozivam sada....
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
pise ti na **** da ulaznice idu u prodaju 3 sata prije utakmice
- Simpatizer
- Kontakt:
Da ne bi ubuduce neko bio zajeban predlazem da se ipak postavljaju linkovi vijesti vezanih za klub. Znaci, ne kopiranje cijelog teksta vec samo linkovi.
Pocinjem se lagano tresti, gosti nisu ni svjesni sta ih ceka!
Pocinjem se lagano tresti, gosti nisu ni svjesni sta ih ceka!
HAJ FAJV
znaci jedva cekam!

ja volim samo Borac za njega samo znam, crveno plave boje sveću da vam dam!
- antipolitikaa
- Kontakt:
Hvala na komplimentuSchlager je napisao/la:hvala sto si me zajebao...sad sam prosetao do stadiona i prodaje se samo zapad koji me naravno ne interesuje...informacija za sve-prodaja karata za istok tek iza 16 sati ispod istocne tribine...za divno cudo bice 5 prodajnih mjesta,bravo za novu upravu a ne kao dosad da bude krkljanac na onom jednom salteru....lešinar je napisao/la:počela je prodaja karata
btw u caffe Dionis pored stadiona sjedi Dragan jovic sa desetak svojih igraca piju kafu i djeluju opusteno,nisu ni svjesni da ih veceras ceka crveno-plavi pakao!
Kako se odmah po uniformisanosti igraca,po autobusu i ostalim sitnicama vidi da nam je u goste dosao pravi klub a ne kao neki sacuvaj boze da ih ne prozivam sada....
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
-
banjaluka u srcu
- Kontakt:
ako nekog interesuje u danasnjem Glasu ima veliki poster svih Borcevih igraca,meni je bas extra,a sad odo na utakmicu iako pocinje za 3 sata
- katalinski
- Kontakt:
- antipolitikaa
- Kontakt:
Cestitke borcu na pobjedi,al vam je teren katastrofa trebala bi uprava valjak kakav nabavit pa ono poravnat,lopta ne klizi vec odskace kao na suderu!
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ovo sto sam veceras vidio od Borca je odlicno. Ako Vas ne za.ebu onim "nacionalnim kljucem" imate velike sanse za titulu. Mozda je malo rano za prognoze ali ...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.