SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
**** domacinsko kolo
Uređeno je nisam bio stigao do vas kad si ovo pisaoBosco je napisao/la:Backspace Utd je zabio 2 gola, jedan kapiten, jedan moja malenkost. Dakle vodimo 2:1 na poluvremenu, ako samo možete ispravit to.
Ljuta Krajina u derbiju za sad vodi 2:0, strijelac oba gola ko bi drugi nego LjumanM95, svaka čast majstore
Sad ce legenda doc' i napisat da je juventus0404 namjestio parove za svoju ekipu 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- CollegeGunner
- Kontakt:
Katastrofalno pojacanje.spielführer_21 je napisao/la:Čini mi se da je @jamin10 ovo treći izostanak u zadnjih 6 kola? Molim nadležne da potvrde, da ga mijenjamo odmah. Jbm mu sunce žarko, ostavi nas na cjedilu u borbi za opstanak
Izgleda da cu se ja morati vratiti poput Scholesa ne bi li spasio ekipu ispadanja.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- __Liedson__
- Kontakt:
Isto tako na meču Mislish United-Spamm rezultat je 2-2 a ne 1-2juventus 0244 je napisao/la:Uređeno je nisam bio stigao do vas kad si ovo pisaoBosco je napisao/la:Backspace Utd je zabio 2 gola, jedan kapiten, jedan moja malenkost. Dakle vodimo 2:1 na poluvremenu, ako samo možete ispravit to.
Ljuta Krajina u derbiju za sad vodi 2:0, strijelac oba gola ko bi drugi nego LjumanM95, svaka čast majstore, izgleda ponovo te legenda uspio motivisati
.
Kakva igra Kockara
3:0 na HT. Moj prvijenac a zatim i jos jedan gol
Idem po hattrick
SAMO ČELIK !
- harebianconero
- Kontakt:
I ja sam zabio jedan, 2-2 za sada.senad_flamin je napisao/la:Dva pogotka za sad
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Opet domaćinsko kolo, u vražju mater...
E'o me k'o Dinko Bilić.
Hajd' što nam se rezultati po ko zna koji put nisu naklonili, al' ni kapiten ne odigra (haman što ga ja nisam napomenuo, k'o i svaki put što radim...) i upravo nam je falio taj jedan dodatni rezultat. Haj', valjda će se iskupiti konačno i dodati nekoliko golova do kraja na svoj skromni konto.
Čestitke @pintolu na novom golu, a sutra ćemo pokušati ublažiti poraz od ekipe Kockara, koji su opet kobni po nas.
Hajd' što nam se rezultati po ko zna koji put nisu naklonili, al' ni kapiten ne odigra (haman što ga ja nisam napomenuo, k'o i svaki put što radim...) i upravo nam je falio taj jedan dodatni rezultat. Haj', valjda će se iskupiti konačno i dodati nekoliko golova do kraja na svoj skromni konto.
Čestitke @pintolu na novom golu, a sutra ćemo pokušati ublažiti poraz od ekipe Kockara, koji su opet kobni po nas.
Pobjeda, bravo ekipa. 
edit: nije još, jbt nisam ni vidio da se ova tekma naše lige igra tek sutra
edit: nije još, jbt nisam ni vidio da se ova tekma naše lige igra tek sutra
Zadnja izmjena: Wisey, dana/u 21 apr 2012, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Dragonsi se uspjeli vratiti u utakmicu nakon zaostatka od dva gola
, ništa još nije gotovo u drugoj ligi, kad bi ovako završile utakmice, Fanaticosi bi bili sami na vrhu, a ponovo bi Pivopije, Dragonsi i Ljuta Krajina imali isti broj bodova, ali mi bi bili 4 zbog najgore gol-razlike
.
- samir_tm87
- Kontakt:
ma samo da vas sevilja povali, ne sumnjam da cemo sutra ubost ovu nasu ligu 
3:2 za sada gubimo, i njima i nama po par ostao.
Do kraja će da bude jako gusto.
Do kraja će da bude jako gusto.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Cvajta cao. Onaj adis bas kako je rek'o, da ce nam dohakat, bas nam je dohak'o 
Roger Federer the greatest of all time!
Cvajta eto nas opet 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma doći će njima Sevila 2:1 to su srećkovićisamir_tm87 je napisao/la:ma samo da vas sevilja povali, ne sumnjam da cemo sutra ubost ovu nasu ligu
A ja kad ovidim od ovog našeg BH Premier ****, ničemu se ne nadam
A realno gostima je postavljen najteži mogući par naše lige, dok domaćinima najlakši mogući
Da je Leotar domaćinima, sad bi slavili pobjedu
Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee Levanteeeeeeeeee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hajde Levante zabij go, zabij go da se nečemu nadamo !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
80' @Monolog pogađa za vodstvo Joint_fc od 4:2, sutra nas samo može 1:1 na susretu Rudar Prijedor-Slavija spasiti katastrofe. 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Koliko smo sretni Sevilla promasila penallegenda reala je napisao/la:Ma doći će njima Sevila 2:1 to su srećkovići![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Uhhhh kakav povratak Dragonsa nakon zaostatka od 2:0 protiv Krajine u Cazinu, sad je 2:2 i imamo sutra jedan meč
Pivopije gube 3:2 i ako oni izjednače i mi ćemo pobjediti
Večeras Hvala Alvaru Negredu na promašenom penalu, naš čovjek, zna da mi navijamo za Real
Haj me ubijedi da Olimpic-Sloboda nije bio najlakši par za pogoditi
Pivopije gube 3:2 i ako oni izjednače i mi ćemo pobjediti
Večeras Hvala Alvaru Negredu na promašenom penalu, naš čovjek, zna da mi navijamo za Real
Haj me ubijedi da Olimpic-Sloboda nije bio najlakši par za pogoditi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- __Liedson__
- Kontakt:
iiiiii kakav pogodak moje malenkosti za vodstvo Mislioca protiv Spamera od 3-2 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.