BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

bistrikboy
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la bistrikboy » 09 sep 2009, 13:51

"Boga se bojim malo, Turske ni malo" - Husein - kapetan Gradaščević :!:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2009, 13:53

Wolverine je napisao/la:zasto ste vi toliko uznemireni oko arde. pa ne ovisi nama pobjeda o ardi. turci ako skontaju nacim da zaustave dzeku i misketa kao tandem, e onda smo u problemima. arda nije bolji ni od misketa, ni dzeke, ni ibisevica. cak je po meni salihovi kvalitetniji igrac nego arda. samo sto salihovic ne igra na svojoj prirodnij poziciji u bih.
mislim da nisi u pravu, al nikako... salihovic je prije svega u laganom padu forme kao i dosta nasih reprezentativaca... a arda je jedan od najboljih veznjaka evrope, ima covjek sve! mi nemamo takvog igraca, imamo misketa ali je on sporiji ali sa boljim pregledom igre... arda je ono sto pjanic aBd treba da postane kod nas... samo sto ocekujem da ce pjanic biti jos bolji... jedina mana arde je sto cesto pretjera u svojim driblinzima...

svako ko misli da je arda bezveze nek se pogleda par njegovih poteza:

[youtube][/youtube]

naravno, nadam se da cemo ga ustopati veceras :D
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 09 sep 2009, 13:55

_dreamer_ je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:zasto ste vi toliko uznemireni oko arde. pa ne ovisi nama pobjeda o ardi. turci ako skontaju nacim da zaustave dzeku i misketa kao tandem, e onda smo u problemima. arda nije bolji ni od misketa, ni dzeke, ni ibisevica. cak je po meni salihovi kvalitetniji igrac nego arda. samo sto salihovic ne igra na svojoj prirodnij poziciji u bih.
mislim da nisi u pravu, al nikako... salihovic je prije svega u laganom padu forme kao i dosta nasih reprezentativaca... a arda je jedan od najboljih veznjaka evrope, ima covjek sve! mi nemamo takvog igraca, imamo misketa ali je on sporiji ali sa boljim pregledom igre... arda je ono sto pjanic aBd treba da postane kod nas... samo sto ocekujem da ce pjanic biti jos bolji... jedina mana arde je sto cesto pretjera u svojim driblinzima...

[youtube][/youtube]

au strasan je!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 09 sep 2009, 14:02

slikaslikaslikaslikaslika
HAJMO BOSNO BOSNO...HAJMO HERCEGOVINO!!!!!!!!!!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 09 sep 2009, 14:05

lik zabije glavu u zemlju .izgleda kao da i sam ne zna gdje goni i sam ne zna sta radi a uvijek prolazi...
ne salim se -kvalitetan je
Ajvatar

bosnia_rules
Kontakt:

Post Postao/la bosnia_rules » 09 sep 2009, 14:05

domaci ljudi (iz zg) jako simpatiziraju repku bh,a ovi ostali, bh hrvati (tipa ja) i slicni (ukoliko nisu zatucani nacionalizmom) koji zive ovdje vec dosta dugo (tj,od rata), jos jace i s vecim odusevljenjem i elanom su za bih. to vam najozbiljnije govorim..U mojoj kuci smo se podijelili vec ( caca i ja za kompom za bih, a mater i brat za tv-om za hrv.al na kraju krajeva, svi smo mi za Bosnu .
jedino sto ovdje ljude smeta (a i mene donekle) jest kad se govori da su nam Turci braca..mozda nekome i jesu, to ne poricem, prije sveg po vjerskom uvjerenju, al u BiH zive i pripadnici ostalih vjera i naroda pa treba malo pripazit na to...eto, tolko...pozz iz zagreba...vjerujem u jedan povijesni uspjeh bh, i kao sto kaze pocetni clanak na sportsport.ba, u novo radanje zemlje Bosne.....Fatih nas je kostao glave 1463, nadam se da mi ovog novog fatiha kostati 2009
Pa po tom vjerskom smislu se i misli,muslimani su braca,to je jedan od glavnih stubova islama,ali necemo o tome

ja sam navijao za Tursku protiv HR,kao recimo i 90% bosnjaka,ali ti isti bosnjaci su mahom podrzavali hrvatsku kada je igrala protiv njemacke,a i danas punim srcem navijam za Hrvatsku i nadam se da ce proci dobro,jednostavno imamo vise bliskih prijateljskih zemalja,nekome je preca ova nekome ona,nema niko od nas pravo reci da je to ispravno ili neispravno,osim naravno ako je nekome Bosna na drugom mjestu..jer Bosna je na prvom mjestu uvijek :D
Zadnja izmjena: bosnia_rules, dana/u 09 sep 2009, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 09 sep 2009, 14:06

Arda Turan je pravo **** igrač...Turski Cristiano Ronaldo...mislim da ga Arsenal prati već duže vrijeme...
Eh da nam je bar samo on jedina prijetnja...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 09 sep 2009, 14:13

Ma treba rizikovati dva zuta kartona i dati zadatak dvojici nasih da Ardu nagaze prvih 15 minuta malo jace i ovaj nece vise ulaziti u duele..Prati ga Arsenal duze vrjieme, istina je, kao i jos mnogo drugih europskih klubova, i kada dobije 2-3 udarca (a mi max 2 zuta), nece vise ulazitiu duele a mozda mu nasi i presude sa ta 2-3 udarca pa napusti teren..Trebalo mi ga malo udesiti u prvih 20 minuta

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 14:15

arda je dobar igrac, u to nema sumnje. al nemoj sad pretjerivat. pa reci da je on jedan od najbolji veznjaka europe, je aspsurdno. sat su onda xavi, iniesta, kaka, gerrard itd. onda su oni bogovi u europi.

za dobrog veznog nije kljucna brzina. kljucan je upravo preglded igre, pas, i dobra tehnika. a miske je usvemu bolji od ova tri. brzina je vise vazna za krilne igrace. salihovic nije krilni igrac, pa i nema brzinu kao turan. zato ima sut, ventarsut, pas, tehniku. meni je arda vise neka vrsta turskog messia, ne ronalda.

no nije bitno sad ko je bolji, sejo ili turan. bitno je da imamo jaci kolektiv, i spirit kod igraca, i da cemo veceras (nadam se) ubiljezit pozitivan rezultat. pobjeda ili remi, meni svejedno.

@nemila- nemoj zaboravit sudjenje protiv grcke. ako bude grub start za zuti, kako nas vole ovi u fifi mozda ovaj porugalac potegne i za crvenim.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 09 sep 2009, 14:18

Elddar je napisao/la: pravi zagrepcani ili nasi ljudi koji rade(zive) u zg?

velika je razlika :)
Garantujem da će danas biti jedna Zagrepčanka na BP i zdušno navijati za BiH zajedno samnom. :D
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 09 sep 2009, 14:23

@Wolverine

pazi, volim i ja naseg misketa ko brata ali je arda daleko veci potencijal... on i jeste turski messi a vjeruj mi da se pola evrope otima za njega i da ne vidim u cemu on to kaska za jednim kakom i slicnima... arda je tek na pocetku svoje fudbalske karijere i ako ovako nastavi, za par godina ce igrati u najvecim svjetskim klubovima.. da je kojim slucajem spanac ili francuz, vec bi ga sada kovali u zvijezde...

no hajd stipu ardu, nek on veceras odigra lose kao i citava njihova repka pa da proslavimo aBd ulazak u baraz!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 09 sep 2009, 14:24

revan je napisao/la:

Garantujem da će danas biti jedna Zagrepčanka na BP i zdušno navijati za BiH zajedno samnom. :D
Ne zaboravi gradonacelnika Milana Bandica :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 09 sep 2009, 14:24

NK_Nemila je napisao/la:Ma treba rizikovati dva zuta kartona i dati zadatak dvojici nasih da Ardu nagaze prvih 15 minuta malo jace i ovaj nece vise ulaziti u duele..Prati ga Arsenal duze vrjieme, istina je, kao i jos mnogo drugih europskih klubova, i kada dobije 2-3 udarca (a mi max 2 zuta), nece vise ulazitiu duele a mozda mu nasi i presude sa ta 2-3 udarca pa napusti teren..Trebalo mi ga malo udesiti u prvih 20 minuta

upravu si arda je pravo dobar igrac, jos je i mlad, ali nista st SPAHA nemoze rijesiti
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 09 sep 2009, 14:25

Ma treba Ardu malo udesiti u prvih 20 minuta cak i da dobijemo 2 zuta nije katastrofa, no on ce se prepasti i nece sigurno zeliti povredu i onda imamo Tursku sigurno jer bez Arde Turska je za 40-50 % slabija...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 09 sep 2009, 14:25

revan je napisao/la:

Pretpostavljam Jadranka Kosor? Ti si, ako se ne varam, Sanader? :mrgreen:
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 09 sep 2009, 14:25

Srce na teren !!!

slika slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 09 sep 2009, 14:26

_dreamer_ je napisao/la:

[youtube][/youtube]

nisam znao da je ovako dobar...al imamo i mi misketa :D jest da je ovaj brzi al miske je miske...svaka njegova lopta ima oci :D idemo abd pokazat "braci" kako se igra fudbal :D

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 09 sep 2009, 14:27

bistrikboy je napisao/la:"Boga se bojim malo, Turske ni malo" - Husein - kapetan Gradaščević :!:

Boga se bojim malo, sultana nimalo a vezira ko dorata svoga!

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 09 sep 2009, 14:27

jos 5 sati i 33 minute do pocetka stvaranja nove historije
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

dbr
Kontakt:

Post Postao/la dbr » 09 sep 2009, 14:29

bilalinho2 je napisao/la:jos 5 sati i 33 minute do pocetka stvaranja nove historije
sad jos manje :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.