Džaba kazne, nikada se nećemo promjeniti ..
Kada sam već ovdje, poželjeti ću vam sreću, pa da pobijedite.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a zasto mislis da su ih upalili prije pocetka utakmiceJTS je napisao/la:Tekma nije ni počela, Željo već mora kaznu platiti za bakljadu![]()
Džaba kazne, nikada se nećemo promjeniti ..
Kada sam već ovdje, poželjeti ću vam sreću, pa da pobijedite.
7minutsamir825 je napisao/la:Slaba igra Zelje do sada, apsolutno sam nezadovoljan. Suđenje odlicno, standardno, neki faulovi u napadu, daju se slobodni za poglede itd. Uglavnom blijeda slika Zeljeznicara.
Gledaj i crkni od mukesamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.
J*** ti ma.mu koja te tako odgojila idiote... namjerno provocira dijete slinavosamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.
bas ti nisi otiso docekat vase igrace iz sirokog da im polomis nogesamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.
Glup si jarane ovo su ofsajdi,operi oci i idi u miru gledaj utakmicu a kad pogledas iz vise uglova ove ofsajde onda nesto pricaj .Sve debili boze dragiArmageddon2012 je napisao/la:drugi izmisljen ofsajd u 12 minuta!!
sad mi nije ni zao sto smo ovog m ajmuna iz odzaka pogodili u glavu!!
yebo ovo...![]()
![]()
znaci ti bi na nekog bacio kamenArmageddon2012 je napisao/la:drugi izmisljen ofsajd u 12 minuta!!
sad mi nije ni zao sto smo ovog m ajmuna iz odzaka pogodili u glavu!!
yebo ovo...![]()
![]()
idi ba beri kamenjeArmageddon2012 je napisao/la:pa jel se moze dvaput slucajno pogrijesiti u 12 min??
o stativo,yebem ti majku....
tacno ce na kraju jos i nerijeseno ostati![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.