BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
zna li iko kako bi mogao izgledati prvi sastav turaka da napise
Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
al da je dzeko spanac ili englez pa covjek bi bio medju prva tri na svjetu. to ti garantujem._dreamer_ je napisao/la:@Wolverine
pazi, volim i ja naseg misketa ko brata ali je arda daleko veci potencijal... on i jeste turski messi a vjeruj mi da se pola evrope otima za njega i da ne vidim u cemu on to kaska za jednim kakom i slicnima... arda je tek na pocetku svoje fudbalske karijere i ako ovako nastavi, za par godina ce igrati u najvecim svjetskim klubovima.. da je kojim slucajem spanac ili francuz, vec bi ga sada kovali u zvijezde...
no hajd stipu ardu, nek on veceras odigra lose kao i citava njihova repka pa da proslavimo aBd ulazak u baraz!
i turska liga nije nikakvo mjerilo, a jo manje utakmice sa armenijom. arda bi propao kad bi otisao u neki veliki europski klub. treba se on jo pure najest da bi preso u arenal.
- Evil Genius
- Kontakt:
svaka njemu cast, treba ga postovat al' ne i bojat ga se, i jaci su padali na bilinom polju. ko sto neko rece nije to nista sto spahic ne moze rijesit, jedino me brine ostatak odbrane jer budimo relani svakom mozemo zabit gol il' dva pitanje je kolko odbrana moze izdrzat.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
NK_Nemila je napisao/la:Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
22. god drug
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Semih Senturk je najbolji Turski igrač može dati gol iz svake situacije. Nadam se da ću ga ureći za večeras i da neće dati nijedan. A Arda o njemu neću ništa govoriti jer mislim sve najgore, rekao bih još nešto ali ću prozvati nekog Turskog igrača pa će nam dati gol.Nadam se da me Arda neće demantirati.
FEDERER= KLOC
- rob do bagro
- Kontakt:
ima da ga turci popuse ko turcini 

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
ma moze i nadarevic odraditi kao spaha, sjecam se nadarevica kako je ginuo i za dres sarajeva, a kako li ce tek ginuti za drzavni na ovako vaznoj tekmiEvil Genius je napisao/la:svaka njemu cast, treba ga postovat al' ne i bojat ga se, i jaci su padali na bilinom polju. ko sto neko rece nije to nista sto spahic ne moze rijesit, jedino me brine ostatak odbrane jer budimo relani svakom mozemo zabit gol il' dva pitanje je kolko odbrana moze izdrzat.
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Ljudi.. Jel se veceras na BHT regularno prikazuje utakmica? Neki pricaju o nakvim preplatama.. U mene se moze gledati BHT 24 sata, znaci ne samo tokom vijesti sto puste.. Znate li vi ista o tome??
Pozdrav!!
Pozdrav!!
Kako god mora se priznati da je čovjek igračina. Potezi iz ovog clipa su ljepota za oči.NK_Nemila je napisao/la:Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
ABd uštopat će naši momci njega, ne može im on sam nositi repku.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
09.09.09 datum za historiju!!!
Jos 5h i 20min
VOLIM TE BiH !!!
Jos 5h i 20min
VOLIM TE BiH !!!
Ma ja, mlad, karijera je pred njim kao i pred nasim Dzekom....Mas ebo Ardu, kad veceras zagrmi Bilino Polje, sve vrijednosti padaju u vodi...I da Brazil dodje trebao bi dobro da se preznoji da napravi rezultat..Nemamo respekta ni prema kome na BP....Uzimamo Tursku veceras i slavimo do sutra..Sutra je neradni dan u BIH !!!!_dreamer_ je napisao/la:NK_Nemila je napisao/la:Ljudi ja ne znam koliko je tom Ardi tacno godina, no on nosi igru Galatasaraya zadnje 4 sezone i igru turske reprezentacije zadnje 2-3 sezone...Nedavno je izjavio da samo ima drugi pasos da bi i on bio svjetska zvijezda ali ga koci to sto ima turski pasos i drzavljanstvo...
22. god drug
Ma uzecemo turke veceras, ni Chuck Norris im ne bi pomogao
Imam dobar osjecaj da dobijamo vise od jedna razlike.

Imam dobar osjecaj da dobijamo vise od jedna razlike.
- Evil Genius
- Kontakt:
kolko se sjecam u turskoj su vecinom igrali na ubacivanja, i cak je ciro izjavio da je bio nadarevic da bi svaku loptu pokupio, tako da ne bi imo nista protiv da ponove slicnu igru veceras
edit: s tim da mi dobijamo veceras
edit: s tim da mi dobijamo veceras
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 09 sep 2009, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic
Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim
fali im ovde kod njih nihat i semih, imaju dobar vezni red hamit arda tuncaj
Supic; Jahic, Nadarevic, Spahic; Vladavic, Salihovic, Muratovic, Rahimic, Misimovic; Dzeko, Ibisevic
Volkan Demirel; Onder Turaci, Servet Cetin, Gokhan Zan, Hakan Balta; Hamit Altintop, Ceyhun Gulselam, Arda Turan, Kazim-Kazim; Tuncay Sanli, Sercan Yildirim
Zadnja izmjena: dzenidm, dana/u 09 sep 2009, 14:45, ukupno mijenjano 1 put.
Brijac je napisao/la:Ljudi.. Jel se veceras na BHT regularno prikazuje utakmica? Neki pricaju o nakvim preplatama.. U mene se moze gledati BHT 24 sata, znaci ne samo tokom vijesti sto puste.. Znate li vi ista o tome??
Pozdrav!!
ma normala, preplatu uz fontele placas
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Bajramović: Volim igrati na Bilinom polju
Veznjak naše reprezentacije Zlatan Bajramović kaže da je Bilino polje za njega sretan stadion, te se nada da će tako biti i večeras.
Bilino polje je za mene sretan stadion. Uvijek sam igrao dobro u Zenici. Volim taj ambijent, navijače, volim taj grad. Valjda će tako biti i večeras, rekao je Bajramović.
Veznjak Eintrachta kaže da nakon pobjede nad Armenijom ne postoji veliki pritisak u našoj reprezentaciji, te da bi on bio zadovoljan i sa bodom u večerašnjoj utakmici.
Remi je za nas sasvim ok. Bio bi zadovoljan da bude, recimo, 1:1. Šta fali? To je dobar rezultat, nismo izgubili, a ostali smo s dobrim izgledima da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Turci su opasni i mislim da mogu svakoj reprezentaciji na svijetu zabiti gol, dva. Ali imamo mi svoje kvalitete što ćemo pokazati na Bilinom polju, rekao je Bajramović u razgovoru za San.
Valjda ce KRALJ od prve minute igrat..COME ON YOU DRAGONS
Veznjak naše reprezentacije Zlatan Bajramović kaže da je Bilino polje za njega sretan stadion, te se nada da će tako biti i večeras.
Bilino polje je za mene sretan stadion. Uvijek sam igrao dobro u Zenici. Volim taj ambijent, navijače, volim taj grad. Valjda će tako biti i večeras, rekao je Bajramović.
Veznjak Eintrachta kaže da nakon pobjede nad Armenijom ne postoji veliki pritisak u našoj reprezentaciji, te da bi on bio zadovoljan i sa bodom u večerašnjoj utakmici.
Remi je za nas sasvim ok. Bio bi zadovoljan da bude, recimo, 1:1. Šta fali? To je dobar rezultat, nismo izgubili, a ostali smo s dobrim izgledima da se plasiramo na Svjetsko prvenstvo. Turci su opasni i mislim da mogu svakoj reprezentaciji na svijetu zabiti gol, dva. Ali imamo mi svoje kvalitete što ćemo pokazati na Bilinom polju, rekao je Bajramović u razgovoru za San.
Valjda ce KRALJ od prve minute igrat..COME ON YOU DRAGONS

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Serpico - Srce na teren (Edin Džeko)
[youtube][/youtube]
"Ideja o ovoj pjesmi je nastala otprilike kada je Wolfsburg osvojio titulu i kada je naš reprezentativac nosio dvije bh. zastave. Posvećen je Edinu Džeki i ovoj generaciji reprezentativaca. To je najmanje što smo mogli učiniti za njega".
[youtube][/youtube]
"Ideja o ovoj pjesmi je nastala otprilike kada je Wolfsburg osvojio titulu i kada je naš reprezentativac nosio dvije bh. zastave. Posvećen je Edinu Džeki i ovoj generaciji reprezentativaca. To je najmanje što smo mogli učiniti za njega".
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- rob do bagro
- Kontakt:
evo kako je Cerim pripremio svoje momcice pred mec

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bilalinho2
- Kontakt:
09.09.09 20.00 h Nadam se historijskoj pobjedi nase jedne i jedine BiH i plasmanu na SP [/size]
btw. Da li je iko gledao jucer na HRT 1 emisiju nezz kako se zove al pitanje postavljeno kao eto za koga ce Bosanci navijati sutra Bih ili Tursku ccccccccccccccccccccccccccccccccccc je.bo majku koje su to pi.ckice
SUPIC JAHIC NADAREVIC SPAHIC VLADAVIC SALIHOVIC RAHIMIC MURATOVIC IBRICIC MISIMOVIC DZEKO
btw. Da li je iko gledao jucer na HRT 1 emisiju nezz kako se zove al pitanje postavljeno kao eto za koga ce Bosanci navijati sutra Bih ili Tursku ccccccccccccccccccccccccccccccccccc je.bo majku koje su to pi.ckice
zan i kazim ne dolaze u zenicu a sumnjam kod ans da ce ciro igrat sa 2 spica dzeko sam pa bi to trebalo ovako izgledat kod nasdzenidm je napisao/la:dajete malo match preview... possible 11 , ev sta kaze goal.com
SUPIC JAHIC NADAREVIC SPAHIC VLADAVIC SALIHOVIC RAHIMIC MURATOVIC IBRICIC MISIMOVIC DZEKO
Zadnja izmjena: bilalinho2, dana/u 09 sep 2009, 14:48, ukupno mijenjano 2 puta.
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.