FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

qraf187
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la qraf187 » 21 apr 2012, 18:39

ne zna qraf nista.............nije problem......

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 21 apr 2012, 18:43

qraf187 je napisao/la:buraz nije zavjera...............ja sam teska srca odigrao 1............i nisam se plaho nervirao..........jbg
Pa normalno da ces igrati 1 protiv ekipe za koju igra vucina scepanovic...Pa ja ga na termin ne bih zvao...
Mi nikada odustati necemo...

samir825
Kontakt:

Post Postao/la samir825 » 21 apr 2012, 18:51

sjever je napisao/la:Mislim da bi trebali otici na trening i sveobuhvatno objasniti igracima sta znaci nositi SVETI BORDO DRES,ovakvo opusteno leskarenje po terenu je nedopustivo.
Potpis!
Oko za oko, zub za zub!

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 21 apr 2012, 19:01

Vas ubise vasa nerealna očekivanja, dajte momcima i Joviću malo vremena dok se uigraju, tek slijedeće sezone će biti pravi, još je rano a pola njih nije ni pripreme imalo kako treba, zato SABUR

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2012, 19:16

rossoneri83sa je napisao/la:linijskom sudiji na strani Sarajeva treba dozivotno zabraniti da sudi!
upravo zbog ovakvih stvari je Široki i pokrenuo sa ostalih 12 klubova ovu iniciajtivu i skreće pozornsot na ovo..

nama se redovno događaju ovakve stvari i to na Pecari.

- danas poništen gol varei (sreća nije odlučujući neki)
- protiv Zvijezde ne svira čist penal
- protiv slavije ti svira penal kad ti igrača lopta gađa u glavu u fliperu

ne kažem, možda je bilo grešaka na korist Širokog (sarajevo-siroki, borac-siroki itd)
ali to i jest bit..sve da se kazni, i protiv širokog i za široki, to iz širokog poručuju..

svima jednaki uvjeti !

p.s. čestitke sarajevu na fer i korektnoj igri i odličnoj utakmici
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MirzaGunner
Kontakt:

Post Postao/la MirzaGunner » 21 apr 2012, 19:40

Znao sam ja da cemo zjaniti u p.m.!
Fol najavljivali 3 boda pa mislim smjesno!!!!
F.K.Rajvosa! Arsenal FC!! Rafael Nadal!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 apr 2012, 19:58

Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 apr 2012, 20:11

De ti malo realnosti i reci da nam je covjek digao 2-3 zaleđa za vjerovali ili ne.Pa na vasoj temi ljudi govore treba mu zabraniti suđenje,jos nam i gol ponistio.Saznaj sta je dobio za danasnje suđenje ;)

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 21 apr 2012, 21:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Sarajevu na fer i korektnoj utakmici, al realno ni blizu ni nerijesenog rezultata, kamoli pobjede nisu bili.
Jedino vrijedno spomena je Suljic, ostalo kao da nije ni doslo na utakmicu. Široki puno bolji, u svakom duelu i pri svakom posjedu lopte, Sarajevo moze golmanu, sreci i linijskom sucu zahvaliti sto nije primio petardu danas na Pecari, jer po svemu sudeci je za to itekako zreo bio.
Pozdrav.
Decko je cak pozdravljen pljeskom ,sto je i on uzvratio
Jedan fin momak,na terenu dobro probija po desnoj strani ,dobio je jedan udarac u misic i zato je izisao
Bit ce sigurno nositelj igre Sarajeva kroz par godina
Utakmica bez ikakvih incidenata ,jos za nas povoljan rezultat ku' ćeš bolje :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2012, 21:08

ČESTITKE NA POBJEDI ZASLUŽENOJ I ČISTOJ KAO SUZA sad o suđenju ne bih puno ali mislim uz možda onaj poništeni gool i onaj dati gool treči da nije bilo večih grešaka ali sve u svemu suđenje za 10 svaka čast.Široki više želje više sreče i na kraju konkretniji a mi smo sami sebe pobijedili realno od 3 gola za dva smo sami krivi .Sve u svemu dobra utakmica odavno nisam bolju gledao mada nisam na kraju zadovoljan rezultatom moglo je i bolje i gore biti.Pohvale za publiku za aplauz Suljiću eto vidite kako se može bez nacionalizma i bez frke odraditi fino navijanje i utakmica, čestitam još jednom.
Sarajevo ljubavi moja!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2012, 22:32

ovo je danas bilo lose al bas lose,mogli smo dobit i 5 komada.svjetle tacke suljic ,husejnovic kad je usao pa i comor.ostali 0 bodova.svi hvale sesara i vucinu, neznam meni su oni najlosi na terenu uz matka.oni su vezni igraci u defanzivi ih nema nigdje a prema napred nemogu postenog pasa odigrat uspore igru maksimalno

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 apr 2012, 22:51

Gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima vidim da se nismo sastavili sa igrom,jednostavno takvog sam misljenja bio i nazalost bio upravu da ovoj ekipi je plafon 3-4 mjesto i evropa, jednostavno tako je kako kolko god neko glumio velikog navijaca treba neke stvari realno pogledat i price o nekim titulama (na pocetku sezone) treba sa pokricem pricat a ne navijacima se ulizivat, pa mi se mucimo sa ekipama iz samog dna tabele kuci (gosko :oops: ,slavija :roll: ) i onda najavljivamo neke lagane pobjede protiv 2 ekipe u prvenstvu,kazem zbog nekih drugih stvari ostaje gorcina zbog poraza al sa cisto fudbalskog aspekta poraz koji i neboli tolko jer jos smo u igri ,naredna protiv rudara se po svaku cijenu mora dobiti i onda poslastica na piroti toj neosvojenoj tvrdjavi :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 apr 2012, 22:57

Pašalić je napisao/la:
inacefindecko je napisao/la:strašan potez Husejinovića..
AL KOLIKI JE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70 :mrgreen: :mrgreen:
Misliš ko u tvoje nane :lol: :lol: :lol:
oplakah :roll: :roll:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2012, 23:02

adnanhz je napisao/la:Gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima vidim da se nismo sastavili sa igrom,jednostavno takvog sam misljenja bio i nazalost bio upravu da ovoj ekipi je plafon 3-4 mjesto i evropa, jednostavno tako je kako kolko god neko glumio velikog navijaca treba neke stvari realno pogledat i price o nekim titulama (na pocetku sezone) treba sa pokricem pricat a ne navijacima se ulizivat, pa mi se mucimo sa ekipama iz samog dna tabele kuci (gosko :oops: ,slavija :roll: ) i onda najavljivamo neke lagane pobjede protiv 2 ekipe u prvenstvu,kazem zbog nekih drugih stvari ostaje gorcina zbog poraza al sa cisto fudbalskog aspekta poraz koji i neboli tolko jer jos smo u igri ,naredna protiv zrinjskog se po svaku cijenu mora dobiti i onda poslastica na otoci gracica ponizit i poslat ga u P.M :D
brate ja se ne bi složio sa konstatacijom da je loša igra bila naprotiv ali ostaje žal kod golova gotovo pa sami sebi smo sve utrpali a imali smo solidnih šansi nismo iskoristili vjeruj da su odigrali bolje nego protiv Čelika ili Veleža ali imali su sad naspram sebe Široki koji je u najmanju ruku isti a jja mislim da je bolji trenutno od Sarajeva. E ta Slavija je dobila i Široki ako tako gledate pa Gošk isto, jedini naš kiks je Gošk ljudi su nas baš poderali i to je bilo više ubjedljivije nego ovo danas mada kažem da je pobjeda Širokog zaslužena da ne bude zabune mi protiv Goška na gool nismo opucali.
Sarajevo ljubavi moja!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 apr 2012, 23:09

sekac je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:Gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima vidim da se nismo sastavili sa igrom,jednostavno takvog sam misljenja bio i nazalost bio upravu da ovoj ekipi je plafon 3-4 mjesto i evropa, jednostavno tako je kako kolko god neko glumio velikog navijaca treba neke stvari realno pogledat i price o nekim titulama (na pocetku sezone) treba sa pokricem pricat a ne navijacima se ulizivat, pa mi se mucimo sa ekipama iz samog dna tabele kuci (gosko :oops: ,slavija :roll: ) i onda najavljivamo neke lagane pobjede protiv 2 ekipe u prvenstvu,kazem zbog nekih drugih stvari ostaje gorcina zbog poraza al sa cisto fudbalskog aspekta poraz koji i neboli tolko jer jos smo u igri ,naredna protiv zrinjskog se po svaku cijenu mora dobiti i onda poslastica na otoci gracica ponizit i poslat ga u P.M :D
brate ja se ne bi složio sa konstatacijom da je loša igra bila naprotiv ali ostaje žal kod golova gotovo pa sami sebi smo sve utrpali a imali smo solidnih šansi nismo iskoristili vjeruj da su odigrali bolje nego protiv Čelika ili Veleža ali imali su sad naspram sebe Široki koji je u najmanju ruku isti a jja mislim da je bolji trenutno od Sarajeva. E ta Slavija je dobila i Široki ako tako gledate pa Gošk isto, jedini naš kiks je Gošk ljudi su nas baš poderali i to je bilo više ubjedljivije nego ovo danas mada kažem da je pobjeda Širokog zaslužena da ne bude zabune mi protiv Goška na gool nismo opucali.
Nisam mogao cijelu tekmu da gledam gledao sam samo zadnjih 15 minuta al po komentarima raje koja je gledala tekmu stekao sam dojam da smo vrlo lose odigrali na kraju i sam rezultat to govori al kako god iskreno jedino vrijedno od igre pokazali su u tuzli i 2 poluvrijeme protiv slavije ovo ostalo sve je bilo vrlo tanko za ekipu koja pretenduje za sami vrh,realno :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 21 apr 2012, 23:23

Ma hebo ekipu u kojoj Čomor puca sa 30 metara, i to dva puta, a niko drugi nesmije da opali sa 20. Ova ekipa treba još dosta vremena da se uigra. Ako ostanu na okupu, što sumnjam da će, tek se nešto može očekivati sljedeće sezone.
U novi boj ...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2012, 23:26

Jarane vjeruj mi igrali smo super do Torlakovog autogola bili smo i bolji evo ko je gledao neka kaže ali nismo iskoristili neke hajde nazovi poluprilike a Široki je prvu iskoristio da nije Torlak zabio bi ga Šilić i onda imaš šansu i Suljić fuli loptu pa primaš drugi gool ispao Torlak na beku a golman nam odletio u prazno .Opet mi na kraju poluvremena prijetimo ali Krpiću izblokirali šut i samo korner . Pa navalili smo na početku drugog da damo gool ali ubila nas kontra i Varea rutinerski zabija i onda Said daje gool a do kraja poneki pokušaj najbolju šansu imao Široki Adilović odbranio a mi polušansu Tatomirovič preko gola,još da spomenem i poništen gool širokog (sumnjivo)ali eto to je to . Ja sam igrom zadovoljan osim zadnje linije e tu je široki mnogo jači bio mada ih je Husejnović izmiješao ko budale kod gola i vjeruj onaj Wagner je brate iznad svih 22 igrača realno to nama fali za toliko je Široki bio bolji
Sarajevo ljubavi moja!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 apr 2012, 23:32

sekac je napisao/la:Jarane vjeruj mi igrali smo super do Torlakovog autogola bili smo i bolji evo ko je gledao neka kaže ali nismo iskoristili neke hajde nazovi poluprilike a Široki je prvu iskoristio da nije Torlak zabio bi ga Šilić i onda imaš šansu i Suljić fuli loptu pa primaš drugi gool ispao Torlak na beku a golman nam odletio u prazno .Opet mi na kraju poluvremena prijetimo ali Krpiću izblokirali šut i samo korner . Pa navalili smo na početku drugog da damo gool ali ubila nas kontra i Varea rutinerski zabija i onda Said daje gool a do kraja poneki pokušaj najbolju šansu imao Široki Adilović odbranio a mi polušansu Tatomirovič preko gola,još da spomenem i poništen gool širokog (sumnjivo)ali eto to je to . Ja sam igrom zadovoljan osim zadnje linije e tu je široki mnogo jači bio mada ih je Husejnović izmiješao ko budale kod gola i vjeruj onaj Wagner je brate iznad svih 22 igrača realno to nama fali za toliko je Široki bio bolji
Said će ti praviti razliku samo da se vrati u kondiciju, treba dovesti još jedno krilo ( Halilović iz Zvijezde), možda lijevog beka i napadača, i to bi onda bilo dobro za iduću sezonu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 21 apr 2012, 23:40

U toku današnjeg susreta domačini iz Širokog Brijega pokazali su zavidno gostoprimstvo.

"NK Široki Brijeg se danas pokazao kao veoma dobar domaćin. Rukovodstvo FK Sarajevo nema nikakvih zamjerki na gostoprimstvo domaćina. Tokom svih 90. minuta mogli smo mirno i bezbjednost pratiti utakmicu.", kazao je sekretar SD Sarajevo, Mirza Kurtović.
;)

p.s. ovaj sto je dao gol, huseinovic kako li, ima jedno 90-100 kg :roll:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 21 apr 2012, 23:41

" onclick="window.open(this.href);return false; Bilo nekad a sad ???

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []